#انتخابات_دولت_چهاردهم
🔴 نمودارها و جداول بالا به مقایسه میزان انتشار و مصرف محتوا پیرامون نامزدهای شاخص ثبت نام کننده انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در #افکارعمومی میپردازد.
👈 اندازه تصاویر نامزدها براساس فراگیری محتوای منتشره پیرامون آن نامزد نمایش داده شده است.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
💢قطعنامه آژانس و گذار به دوره فرابرجام!
✍صابر گل_عنبری
بالاخره بعد از کش و قوسی پیش نویس قطعنامه تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژآنس بینالمللی انرژی اتمی تصویب شد. این سومین قطعنامه شورای حکام پس از امضای برجام پس از دو قطعنامه دیگر در سال 2022 است. قبل از پرداختن به محتوای قطعنامه و دلالتهای آن جا دارد به موضع آمریکا از مخالفت تا موافقت با قطعنامه پرداخت.
رفتار آمریکا حداقل در بعد اعلامی در ارائه قطعنامه اخیر متفاوت با قبل بود. قبلا آمریکا چه از طریق ایفای نقش در تهیه پیش نویس چه حمایت از تصویب آن خود بخشی از روند تهیه و تصویب قطعنامه بود؛ اما این بار گفته شد که دولت بایدن به دلیل شرایط انتخاباتی ابتدا با ارائه این قطعنامه تروئیکای اروپا در این بازه زمانی مخالف بوده و سپس به دنبال تعدیل آن از تصویبش حمایت کرده است.
ناگفته نماند که پیشتر هم اروپاییها در موارد و مقاطعی مواضع سختگیرانهتری داشته و نمونه آن موضع تندتر فرانسه در روزهای آخر منتهی به امضای برجام بود. اما با این حال، دو فرضیه در خصوص موضع نسبتا متفاوت آمریکا در روند ارائه قطعنامه اخیر مطرح است؛ نخست این که این موضع آمریکا محصول یک نوع تقسیم کار با تروئیکای اروپایی است؛ به این معنا که دولت بایدن از ابتدا حامی قطعنامه بوده است؛ اما برای کنترل واکنش تهران و همچنین تنش احتمالی متعاقب صدور قطعنامه در این شرایط انتخاباتی نخواسته است که خود در صف اول قرار گیرد و اروپاییها را پیش فرستاده است.
دوم این که آمریکا واقعا به دلیل نگرانی از تبعات چنین قطعنامهای در جهت تشدید تنشها و آماده نبودن برای تمرکز بر آن در این شرایط انتخاباتی و در سایه تنشهای فزاینده در منطقه در پی تداوم جنگ غزه تمایلی به تصویب آن نداشته است؛ اما پس از پافشاری اروپا با تصویب آن پس از تعدیلش موافقت کرده و نخواسته است از متحدان اروپایی عقب بماند.
در صورت صحت فرضیه دوم، تداوم مخالفت آمریکا چه بسا دولت بایدن را در مظان اتهام کوتاه آمدن در برابر ایران قرار میداد و همین حملات و انتقادات جمهوریخواهان و چه بسا لابی اسرائیلی را به دنبال داشت.
اما در عین حال نیز این واقعیت را نباید نادیده گرفت که شکل روابط آمریکا و اروپا به گونهای نیست که آمریکا در صورت مخالفت جدی و قاطع با تصویب قطعنامه نتواند مانع متحدان اروپایی خود شود. در خوشبینانهترین حالت میتوان گفت آمریکا تمایلی نداشته اما مخالفتی جدی هم با تصویب قطعنامه نکرده است.
اما در مورد محتوا و ادبیات قطعنامه سوم شورای حکام پس از تصویب برجام میتوان آن را تندتر از دو مورد قبلی دانست. در کنار آن، قطعنامه جدید بیشتر بر مسائل پادمانی و متهم کردن ایران به نقض موافقتنامه پادمان متمرکز است و گزارش جامعی هم که قطعنامه خواستار تهیه آن شده، در این زمینه است. خطر قطعنامه هم اینجاست؛ به این معنا که از نظر طرف مقابل دیگر مساله کاهش تعهدات "داوطلبانه" برجامی ایران مهم و مطرح نیست؛ بلکه"نقض" موافقتنامه الزام آور پادمانی را برجسته میکند؛ این در حالی است که تهران همچنان خود را متعهد به اجرای این توافقنامه میداند و واکنشها به قطعنامههای شورای حکام را در چارچوب آن تفسیر میکند.
همین اتفاق خود واجد دلالتهای خاصی در جهت بازگشت به نقطه صفر و دوران قبل از برجام است و قطعنامه اخیر را میتوان مقدمهسازی برای گذار حقوقی و قانونی به دوران فرابرجامی دانست. هر چند از چند سال پیش جز اسم چیزی از توافق هستهای نمانده است؛ اما گویا که طرف آمریکایی و اروپایی بر این باور هستند که ایران تحت پوشش همین زندگی نباتی و حقوقی برجام اقدامات هستهای خود را تفسیر میکند و به پیشرفت برنامه هستهای ادامه میدهد. از این رو، چاره کار را در گذار به ما بعد برجام با اعلام مرگ حقوقی و رسمی آن دانسته و برای تحقق این هدف هم در جهت فعال کردن مکانیسم ماشه تا اکتبر 2025 حرکت میکنند؛ چون از این تاریخ به بعد دیگر قابلیت اجرا ندارد.
اما بعید است که این اتفاق حداقل قبل از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر آینده بیفتد و افزایش قابل توجه تنش هستهای قبل از این تاریخ چندان محتمل نیست و بعد از آن نیز باید منتظر نتایج انتخابات آمریکا ماند؛ این که بایدن دوباره انتخاب یا ترامپ برنده شود. در صورت پیروزی ترامپ که تکلیف تا حدودی مشخص است؛ اما در صورت انتخاب دوباره بایدن نیز اگر گشایشی جدی در مذاکرات عمان تا اکتبر 2025 در جهت دستیابی به توافقی دیگر رخ ندهد، احتمال فعال شدن اسنپ بک زیاد است که برخلاف برخی نظرات امکان استفاده از وتو از جانب روسیه و چین برای جلوگیری از آن وجود ندارد.
در کنار نتایج انتخابات آمریکا چه بسا ترکیب نهایی نامزدهای ریاست جمهوری ایران و نتایج انتخابات نیز تا حدودی دورنمایی از ماهیت اینده این تنش چه در جهت توافق چه تشدید تنشها را نشان دهد.
🆔@asrathinktank
27.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ مستند «اسرائیل از درون»
🎥 قسمت اول / بخش اول
💥 این مستند با نگاهی تاریخی و ریشهای، چگونگی اشغال سرزمین فلسطین و تشکیل اسرائیل را مورد بررسی قرار میدهد و سپس به وقایع پس از سال ۱۹۴۸، ازجمله نسلکشی و آوارگی مسلمانان و شرایط اجتماعی حاکم بر مهاجران یهودی و شکافهای آن از نظر جامعهشناسان اسرائیلی میپردازد.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
💢چند نکته در خصوص ائتلاف احتمالی جلیلی/ قالیباف البته با پیش فرض تأیید صلاحیت هر دو برای این انتخابات!
۱- مهمترین موضوع، بحث تفاوت مشیِ جلیلی و قالیباف هست که فاصله بسیاری با هم دارند!
۲- بعید میدانم قالیباف به نفع کسی کنار برود چراکه احتمالاً این فرصت میتواند آخرین بازی سیاسی قالیباف باشد!
نگارنده معتقد است اگر میزان رأی و اقبال پایتخت نشینان به وی در انتخابات اسفند ۱۴۰۲مجلس را در نظر بگیریم، به این نتیجه می رسیم که، این فرصت یا او را در سپهر سیاسی کشور حداقل برای ۸ سال ریاست جمهوری ایران نگه می دارد و یا افول و پایان سیاسی قالیباف رقم خواهد خورد!
نظر به تحرکات اطرافیان و تیم قالیباف، به یقین ایشان بی دلیل و بدون محاسبه نیامده که بخاطر فردی دیگر انصراف بدهد، پس تا لحظه آخر می ماند، اِلا برای وی محرز شود که رأی رو باخته! وگرنه قطعاً می ماند!
✔️ تا کنون هیچ قرینه و سندی دال بر اعتقاد قالیباف مبنی بر لحاظ نظر سنجی ها، ائتلاف و کنار رفتن یکی به نفع دیگری در هیچ خبر و رسانه ای منتشر نشده!!!
✔️اگر در انتخابات ۱۴۰۰ قالیباف و جلیلی به نفع شهید رئیسی کنار رفتند، قطعاً به دلیل شخصیت کاریزماتیک #شهید_جمهور بود نه هیچ چیز دیگری!
اما امسال، بعید می دانم این دو به نفع دیگری کنار بروند!
.
۳- معتقدم#جلیلی_حتماً_میماند!
اغلب نظر سنجی های منتشر شده تا کنون، جلیلی را پیشتاز میدانند اما به هر حال، توجه به دو مولفه میتواند در آینده نظرسنجی تأثیر گذار باشد:
الف) آرایش سیاسی افرادی که در نهایت تأیید صلاحیت می شوند!
ب) مناظره ها؛ مناظره ها بسیار زیاد در روند رای مردم تأثیر گذار خواهد بود!
✔️نکته پایانی؛ این تحلیل حداکثر ۵۰ درصد پیشبینی و مجهولات را محقق میکند و «نکات الف و ب»پاسخ باقی مجهولات را روشن خواهد کرد.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
💢نگاهی به سوابق نمایندگان جبهه انقلاب در انتخابات ریاست جمهوری
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
🔴 «همستر» ترفندی برای دخالت در انتخابات ایران
⬅️ یکی از شبکههای رسانهای که در گذشته، حضوری تأثیرگذار در انتخابات ایران داشت پلتفرم«تلگرام» بود. در سال 1394 مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران خبری با عنوان «اولین انتخابات با طعم تلگرام» منتشر کرد. متأسفانه بر اساس برخی گزارشهای خبری همانند آنچه شبکه تلویزیونی الجزیره منتشر کرده است، این پیامرسان صهیونیستی که سرورهایش در شرکتهای هلندی و انگلیسی مستقر است همیشه پای ثابت انتخابات ایران بوده است!
🔺در سالیان اخیر با تقویت و توسعه شبکههای ایرانی در فضای مجازی ما شاهد ریزش کاربران تلگرامی بودیم که اینک این شبکه با استفاده از برخی ترفندها همانند پیوستن به تلگرام و بازی «همستر» برای تحقق رؤیای پولدار شدن به دنبال بازسازی شبکه مخاطبان خود برای دخالت در انتخابات آینده ایران است.
#انتخابات
#انتخاب_درست
#سیاست_و_اجتماع
#انتخابات_دولت_چهاردهم
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
چند سوال جدی از #علی_لاریجانی
✍داود_مدرسی_یان
علی لاریجانی در توئیتر گفته با هشتگ #ازلاریجانی از بنده سوال کنید تا پاسخ دهم. اولینبار است که ایشان اینگونه از مخاطبین میخواهد که از او سوال کنند.
چند سوال جدی برای وی ارسال کردهام و امیدوارم پاسخ دهد:
1⃣ موضع شما درباره #خصوصیسازی_آموزش چیست؟ چرا در ۱۲سال ریاست شما بر مجلس، مالیسازی آموزش و پرورش توسعه یافت و ممانعتی یا موضعی از شما، علیه این رویه موجود نیست؟
2⃣ همین سوال درباره واگذاری صنایع و کارخانجات مادر، میادین نفت و گاز، نیروگاههای تولید برق و انفال مطرح است.
3⃣ برای امنیت شغلی کارگران و رعایت #حداقل_دستمزد_کارگران چه عملکردی در مجلس داشتید و چه برنامهای برای دولت دارید؟
4⃣ آیا قائل به سفرهای استانی و شهرستانی و حضور مستمر در بین مردم و جلسات دانشگاهی هستید؟ باتوجه به اینکه رویه شما تاکنون اینگونه نبوده، چه تضمینی وجود دارد؟
5⃣ آیا حاضر به #شفافیت_اموال خود و خانواده هستید و حاضرید بگوئید در این ۲۰، ۳۰ سال اموال و دارایی شما چه رشدی داشته؟
6⃣ آیا سکونت یا اقامت فرزندان و برادرزادههای شما در کانادا صحت دارد؟
7⃣ آیا حاضرید قانون #از_کجا_آوردهاید را برای خود، وزرا، معاونین وزرا و مدیران استانی دولتتان پیاده کنید؟ چگونه و از چه زمانی؟
🔹عجالتاً به این چند سوال پاسخ بفرمائید که بتوانیم سوالات بعدی را هم مطرح کنیم.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
💢 دو تأمل
به مناسبت شهادت امام جواد(ع)
✍️ حجت الاسلام دکتر عباس پسندیده
1️⃣ شاخصهای تحلیل دوران امام(ع)
♦️ از شاخصهای تحليل زمان، سن امامت، عمر امامت و سن شهادت است. هرچه سن کمتر و عمر امامت کوتاهتر باشد، استبداد و خفقان بیشتر است.
◾️امام جواد عليهالسلام👇
🔵 در سن ۸ سالگی به امامت رسید؛
🟢 فقط ۱۷ سال امامت کرد؛
🔴 و در ۲۵ سالگی به شهادت رسید.
♦️یعنی کمترین سن امامت و شهادت، و کوتاهترین عمر امامت! این شاخصها نشان از سخت بودن دوران حضرت دارد. این شرایط تنها برای امام جواد عليهالسلام و نخستین بار رخ داد.
2️⃣ امام(ع) و پدیده اجتماعی شراکت در زشتی
🔸 هر رفتاری، زشت یا زیبا، تا وقتی محدود به فاعل است، رفتاری فردی بوده و پیامد و عواقب آن، محدود به فاعل است. اگر رفتار یک نفر، در جامعه بازتاب پیدا کند، بُعد اجتماعی یافته و به مسئلهای اجتماعی تبدیل میشود.
🔹 یک نمونه رفتار اجتماعی، مدل «عمل-تحسین» است؛ که انجام عمل از یک نفر یا یک گروه و تحسین و تمجید آن از سمت دیگران است.
در این مدل، یک رفتار از حالت فردی و اختصاصی به رفتاری شراکتی و اجتماعی تبدیل میشود.
🔸 تحسین و تمجید، استارتاپ یا شتابدهنده اجتماعی رفتار است. ترکیب عمل-تحسین یک شراکت اجتماعی است. حال اگر آن رفتار، زشت و قبیح باشد، شراکت در قُبح و زشتی صورت گرفته و فرد تحسینگر همانند فاعل در بدی آن شریک است. در قبیح و مُنکر اجتماعی، فاعل و تحسینگر هر دو شریکاند و پیامد منفی برای هر دو نوشته میشود.
🔷🔶🔹🔸 امام جواد (ع) میفرماید: «مَنِ اسْتَحْسَنَ قَبیحاً كانَ شَریكاً فیهِ»؛ هر كه كار زشتی را تحسین كند، در آن شریک است.
📚 كشف الغمّه، ج ۲ ، ص ۳۴۹
🔷🔹در هر کار قبیح، تحسین و تأیید موجب گسترش اجتماعی آن میشود. تحسین و تمجید موجب ارزشگذاری مثبت و تبدیل مُنکر به معروف میشود. این کار میتواند اقدام به کار نادرست باشد یا مقابله نادرست با کار قبیح. پس مقابله با یک پدیده هم شامل همین قانون است.
🔶🔸در پدیده شوم و تلخ بدحجابی و بیحجابی، برخی به تحسین و تأیید آن اقدام میکنند. اینان دانسته یا ندانسته به ترویج آن کمک میکنند. در این شرایط، یکی از مهمترین اقدامات آن است که تحسین و تأیید، به تقبیح و زشتانگاری تبدیل شود. همچنین اگر در برخورد با این پدیده، رویهای غلط پیش گرفته شود، حکم قبیح دارد و هر کس آن را تحسین و تأیید کند، در عواقب آن شریک است.
🔷🔸🔷 تحسین بدحجابی و تحسین مقابله غلط با بدحجابی، هر دو مانند لبههای قیچی هستند که برای قطعه قطعه کردن عفاف و حجاب به حرکت در میآیند.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لیبرالیسم
💢لیبرالیسم از دید تحلیلگر سیاسی حسن عباسی
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
📣 کاندیداهای جبهه اصلاحات معرفی شدند ‼️
💠 جواد امام از اعضای شورای مرکزی اصلاح طلبان لیست کاندیداهای مورد حمایت اصلاح طلبان را منتشر کرد. اما تحلیل 👇👇
⬅️ به احتمال بسیار بالا ، عباس آخوندی #رد_صلاحیت خواهد شد.
👈 مسعود پزشکیان نیز همانند دوره قبل احتمال بالا #رد_صلاحیت می شود.
❌ اما جهانگیری ، احتمال تائید او هست ، البته فقط احتمال 50-50
💠 به نظر می رسید اصلاحات ، جناب شریعتمداری که هم سابقه وزارت در دولت هاشمی و هم خاتمی و هم روحانی را دارد به عنوان کاندیدای خود معرفی کنند که نکرد. 👈 اما اگر سه گزینه بالا تائید نشدند و او تائید شد ، 99 درصد به سمت شریعتمداری می روند.
✅ اما نکته بسیار مهم اینکه اگر #لاریجانی تائید شود ، سیاست سال 92 محتمل هست ، یعنی آنها تا هفته آخر صبر می کنند و اگر دیدند اقبال به سمت لاریجانی بیشتر هست ، از کاندیدای خودشان صرف نظر می کنند و به سمت لاریجانی می روند.
👌👌 اما هر چه هست ، راهبرد اساسی آنها ، #وحدت هست و #وحدت . دقیقا بر خلاف جبهه انقلاب که این روزها به شدت در حال تخریب هم هستند😔
⬅️ ان شالله بر دلهای ما آرامش نازل شود تا بدون توجه به دیگران ، طبق فرمایش رهبری فقط به تبلیغ کاندیدای خود بپردازیم.
#انتخابات
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
✅غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد؛
🌳 اول:
حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
🌳 دوم:
حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛
گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
🌳 سوم:
حکمرانی حزبی؛
این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزیهای تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
🌳 چهارم:
حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛
در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکلهای دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرتهای سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
🌳 پنجم:
حکمرانی فضای مجازی و رسانهای؛
این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که میتواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانهای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا میشوند. فرهنگ برهنگی و بردهداری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی میپذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمیشناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانهای میکند.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
✅ تهدید شورای نگهبان⁉️
⚠️احمد علی رضا بیگی نماینده ردصلاحیت شده دوره دوازدهم و نزدیک احمدی نژاد مدعی شده است:« عدم تایید صلاحیت دکتر احمدی نژاد نشان دهنده اراده حاکمیت در استمرار وضعیت موجود خواهد بود و شورای نگهبان باید بداند مردم مایوس از تغییر در انتخابات شرکت نخواهند کرد....
✅نکات تحلیلی :
🔺عدم تایید احتمالی احمدی نژاد نشان دهنده ادامه باقی بودن احمدی نژاد بر مواضع قبلی و ساختار شکنانه اش می باشد. البته با توجه به اخلاص و تلاش و پشت کار دولت سیزدهم قطعا نظام ، ادامه وضعیت دولت شهید جمهور را بیش از روی کار آمدن دولتی که از ابتدا بنایش را بر تنش و چالش می گذارد ، ترجیح می دهد.
🔺اگر احمدی نژاد به جمعیت اندکی که در میدان نارمک دور خود جمع می کند دلبسته است، نظام هم به جمعیت میلیونی تشییع کننده شهدای خدمت که خواستار ادامه وضعیت موجود یعنی تلاش شبانه روزی و خدمت خالصانه است ، دلبسته است.
🔺آیا حامیان احمدی نژاد این نکته را میدانند که ؛ او شعار حل مشکلات را مطرح کرده است. حال این سئوال به وجود می آید که یک رییس جمهور چگونه بدون تعامل با سایر قوا، رهبری ، نیروهای مسلح و ... می خواهد مشکلات را حل کند؟
🔺در صورت تایید صلاحیت وی و با توجه به مواضع او علیه تمامی ارکان و نهادهای نظام ، آیا مشکلات حل می شود یا بر مشکلات و جنگ و تنش با سایر قوا مانند آنچه در یکشنبه سیاه اتفاق افتاد ، افزوده خواهد شد؟به نظر می رسد مشکل احمدی نژادی ها با دولت رییسی گرفته شدن پرچم عدالت خواهی از دست آنهاست.به خاطر همین هم جیغ آنها بلند است.
✍سعید میرزایی
•✾🌺🌺🌺✾•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
🔴 جنجال بازی همستر کامبت:
۱. بازی همستر کامبت که روی بستر تلگرام عرضه شده، به کاربران اجازه میدهد فقط با ضربهزدن روی نمایشگر دستگاه خود، سکه مجازی کسب کنند.
۲. کسانیکه دل به بازی همستر بستهاند، معتقدند در صورت لیستشدن پروژه در صرافیها، قیمت ارز همستر با هر نرخی که سازندگان آن مناسب بدانند، تعیین شده و در آنصورت، امکان فروش سکهها و تبدیل آنها به پول واقعی فراهم خواهد شد.
۳. از آنجایی که این اتفاق یکبار برای ناتکوین افتاده، رمزارز دوستان، این بار با اعتماد بیشتر و سرعت بالاتری به ضربهزدن روی نمایشگر موبایل خود ادامه میدهند.
۴. توسعهدهندگان این بازی، طبق برخی اخباری که از طریق کانالهای تلگرامی دستبهدست میشود، اعلام کردهاند تا پایان ماه میلادی، توکن این پروژه بر بستر بلاک چین TON ایجاد خواهد شد.
۵. برای شروع بازی همستر کامبت و جمعآوری سکههای مجازی، ابتدا باید ربات تلگرامی پروژه را اجرا کنید. برای انجام این کار، به حساب کاربری تلگرام و همچنین لینک ربات نیاز دارید.
۶. از اینجا بهبعد شما برای اینکه میلیونها سکه جمع کنید به سه عامل مهم نیاز دارید، اولین عامل، وقت زیاد و دومین گزینه روابط دوستانه و خانوادگی فراوان و در نهایت، توصیه دیگران است.
۷. یعنی شما در طول روز باید آنقدر وقت داشته باشید که حداقل هر ۳ ساعت یکبار، دقایقی را به همستر بینوایی که انتظارتان را میکشد سر بزنید، همچنین باید آنقدر دوست و آشنا داشته باشید که بتوانید لینک ربات را برایشان بفرستید تا سکه بیشتری بگیریدو در نهایت باید آنقدر حرفگوشکن و کمی ریسکپذیر باشید که توصیه افراد باتجربهتر را برای بالابردن بهرهوری همسترتان گوش داده و به کار ببندید.
۸. واقعیت این است که در بین همین دوستان ایرانی که به همسترکامبت رویآوردهاند، بسیاری از افراد، میلیونها سکه دارند و ساعتی، به تعداد سکههایشان اضافه میشود.
۹. رویای پول درآوردن بدون دردسر، همیشه جذاب بوده و تلگرام با عرضهکردن همسترکامبت و ۳ گزینه مشابه دیگر که عملکرد یکسانی دارند، روی همین رویا سوار شده است با لیستشدن ناتکوین، توصیه به اینکه به تلگرام و بازار جدید رمزارزها، بیاعتنا باشید و خودتان را در دردسر نیندازید، کار نمیکند.
۱۰. با همه اینها، ضربالمثل پنیر مجانی در تله موش است را فراموش نکنید و آن را در گوشه ذهن خود داشته باشید.
۱۱. همین حالا کاربرانی که چند روزی است، وقت گذاشتهاند میلیونها سکه در جیب خود دارند و احتمالا در صورت لیستشدن توکن همسترکامبت، قرار نیست شما یک شبه به یک میلیاردر تبدیل شوید.
۱۲. احتمال اینکه پولی قابلتوجه به دستتان برسد هم آنقدر بالا نیست. کسی نمیداند آینده رمزارز ناتکوین که فعلا در بازار ارز دیجیتال خوششانسی آورده، چه باشد و ممکن است همستر هرگز تا همین اندازه هم خوششانسی نیاورد.
۱۳. امروز یعنی ۱۸ خرداد برنامه «همستر کامبت» اعلام کرد که اکنون کاربران این برنامه به بیش از ۱۰۰ میلیون نفر رسیده است و روزانه بیش از ۲۴ میلیون کاربر فعال مشغول بازی در این پلتفرم هستند.
۱۴. در حال حاضر در سرتاسر جهان تنها ۷ صرافی به شکل محدود ارز همستر را در کنار سایر رمزارزها لیست کردهاند و به نظر میرسد کماکان راه طولانی تا خرید و فروش این ارز باقی مانده است.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#واژگان_سیاسی
💢آشنایی با ایسم های سیاسی
🔸#پوپولیسم به زبان ساده
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#واژگان_سیاسی
🔰#پوپولیسم
🔶عوام فریب یا دِماگوگ (به انگلیسی: Demagogue, /ˈdɛməɡɒɡ/؛ از واژه یونانی δημαγωγός، به معنای «رهبر مردمی»، «رهبر اوباش»، از ترکیب ریشههای δῆμος به معنی مردم + ἀγωγός به معنی رهبر) یک رهبر سیاسی درون جامعهای بر پایهٔ دموکراسی است که با برانگیختن عوام در برابر نخبگان محبوبیت پیدا میکند. چنین شخصی بهطور ویژه از طریق سخنوری و ایجاد شور و اشتیاق جمعیت را تحریک میکند و به احساسات مردم متوسل میشود. این احساسات میتواند با قربانی کردن گروههای بیگانه، اغراق در خطرات برای برانگیختن ترس در مردم، دروغگویی برای تأثیرات عاطفی یا سایر لفاظیهایی که تمایل دارند تاملات منطقی را از بین ببرند و محبوبیت متعصبانه را تشویق کنند، باشد. عوام فریبان اغلب هنجارهای تثبیت شده برای رفتار سیاسی را زیر پا میگذارند و با وعده و وعید دادن یا تهدید کردن دیگران طرفدار جمع میکنند.
🔹راینهارد لوتین مورخ عوام فریب را این گونه تعریف میکند: «سیاستمداری است ماهر در سخنوری، چاپلوس و فحاش، گریزان از بحث در مورد مسائل حیاتی، همه چیز را به همه کس وعده میدهد، به جای عقل عمومی به احساسات متوسل میشود، با برانگیختن تعصبات نژادی، مذهبی و طبقاتی کار را پیش میبرد. مردی که شهوت قدرت بدون توسل به اصول او را به سِمَتِ ارباب عامیان سوق میدهد. او برای قرنها پیشه خود را به عنوان «مرد مردم» تعیین کردهاست. او محصول یک سنت سیاسی است که تقریباً به قدمت خود تمدن غرب است.»
🔹عوام فریبی نخست در آتن باستان و در فضای دموکراسی این شهر ظاهر شد. عوام فریبها از یک ضعف اساسی در دموکراسی سوء استفاده میکنند: از آنجا که قدرت نهایی در اختیار مردم است، این امکان برای مردم وجود دارد که این قدرت را به کسی بدهند که به پایینترین خواستهٔ مشترک اکثریتشان متوسل میشود. عوام فریبی معمولاً از اقدام فوری و قهرآمیز برای رسیدگی به یک بحران حمایت میکند و در عین حال مخالفان میانهرو و متفکر را به ضعف یا وفادار نبودن متهم میکند. بسیاری از عوام فریبان که به مقامات عالی اجرایی انتخاب شدهاند محدودیتهای قانون اساسی در مورد قدرت اجرایی را از بین بردهاند و سعی کردهاند دموکراسی خود را به یک دیکتاتوری تبدیل کنند و گاهی با موفقیت چنین کردند.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
🖊«#پوپولیست» : طعن بدخواهان به شهید رئیسی
✍🏻به قلم #استاد_موالی_زاده :
🔹یکی از ویژگی های بارز آیت اله رئیسی را می توان عمل به این فقره از نامه امام به مالک اشتر دانست : «إِنَّ سُخْطَ الْخَاصَّةِ يُغْتَفَرُ مَعَ رِضَى الْعَامَّةِ» یعنی در حکمرانی علوی ، رضایت مردم بر رضایت گروه های سیاسی ترجیح دارد و ناخشنودی آن گروه ها ، قابل بخشش خواهد بود.
گروه های سیاست باز ،حضور مردم را مزاحم منافع خود می دانند و در این راستا گرایش مردمی کارگزاران نظام را با شعار «پوپولیسم» به شدت سرکوب می کنند .
«پوپولیسم» واژه ای غربی است که به غلط به معنای «عوام فریبی» در ادبیات سیاست بازان داخلی رایج شده است تا برچسبی آزاردهنده برای از میدان به در کردن کارگزاران مردمی باشد .
یکی از طعن های برخی بدخواهان در حق شهید رئیسی ، پوپولیست بودن بود لکن ایشان بر اساس دستور امام علی در عهد مالک عمل می کرد : «وَ أَشْعِرْ قَلْبَكَ الرَّحْمَةَ لِلرَّعِيَّةِ وَ الْمَحَبَّةَ لَهُمْ وَ اللُّطْفَ بِهِمْ» یعنی قلب زمامدار باید سرشار از مهربانی و محبت به ملت خود باشد .
🖊دوگانه مردم و نخبگان در جامعه غربی
🔸جدای از تعریف «پوپولیسم» و توده گرایی ، در غرب در عرصه سیاسی ،دو گانه ای میان «نخبگان» و «مردم» شکل گرفته است که چاره ای به غیر از ترجیح یکی بر دیگری ندارند .
در نظام فاشیست و کمونیست، نخبگان سیاسی سرکوب می شوند و توده های مردمی با نفی هویت فردی خود ، سیاست دیکته شده حاکم را با شور حمایت می کنند .« فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطَاعُوهُ »
اما در نظام لیبرال ،نخبگان بر عامه مردم ترجیح دارند و افراد فعالیت سیاسی خود را در قالب گروه ها و نهادهای مدنی با تفکرات مختلف در راستای حفظ فردیت سیاسی انجام می دهند .
عامه مردم هم نظاره گرند و برای اعتراض بر علیه یک سیاست ضد انسانی مانند حمایت از اسرائیل راهی ندارند ؛ زیرا تنها راه ، نهادهای شیک مدنی است که مردم از ورود به آنها محرومند .
🖊فطرت سیاسی منشاء وحدت مردم و نخبگان
🔺دو گانه مردم و نخبگان سیاسی در حکمرانی دینی به سبب حاکمیت فطرت سیاسی ،از میان می رود . مردم همانند سرچشمه فطرت سیاسی هستند و نخبگان ،کانال های توزیع آن می باشند .
هر اندازه حضور مردم در عرصه سیاسی بیشتر گردد ، آب زلال تری به کانال های نخبگان سیاسی و کارگزاران خواهد رسید . و هر اندازه نخبگان سیاسی و کارگزاران در میان مردم باشند ، از سرچشمه فطرت سیاسی بهره بیشتری خواهند برد .
مردم در حکمرانی دینی نقش هدایت و نظارت و کنترل دارند بر خلاف نظام فاشیستی که مردم ،ابزار سیاست ضد فطری حکومتند .
📌لذا شور آنها فروکش می کند و به قیام منتهی می گردد .
نخبگان در حکمرانی دینی نقش سخنگوی مردم را دارند بر خلاف نظام لیبرالی که نخبگان سیاسی در آن بی اعتنا به فطرت سیاسی مردم تنها به بهره کشی سیاسی از مردم مشغولند .
شهید رئیسی در میان مردم می رفت تا سیاست دولت خود را از زبان فطری مردم بشنود و بر اساس آن حرکت کند اگر چه برخی از همراهان ،همراه نبودند .
#رئیسی_عزیز
#رئیسی
#شهید_جمهور
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
27.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹لیست سیاه سازمان ملل چیست و ورود اسرائیل به این لیست چه تاثیراتی دارد؟
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#ایران_مقتدر
🔸قراره بزرگترین پایگاه فضایی خاورمیانه در چابهار افتتاح بشود.
پشت این خبر به ظاهر ساده، یک خبر بسیار مهم وجود دارد!!
اما این خبر چیست؟ 👇👇
مدارهای کره زمین که ماهواره در آن قرار میگیرد؛
🔻یکی مدار لئو(leo) یا مدار کوتاهِ دور زمین است که از آن به مدار ۵۰۰ کیلومتر هم نام برده میشود و برخی ماهوارهها از جمله ماهوارههای نظامی در این مدار قرار میگیرند.
🔻مدار دیگر، مدار بلند یا همآهنگ کره زمین با عنوان مدار ژئو(Geo) میباشد که به آن مدار ۳۶۰۰۰ کیلومتر هم گفته میشود و هم راستا با خط استواست. ماهوارههای تلویزیونی، مخابراتی و هواشناسی در این مدار قرار میگیرند.
کشوری که بناست قله اقتدار و علم در جهان باشد، باید در هر دو مدار کره زمین ماهواره داشته باشد. فایده ماهواره تلویزیونی این است که شما به قابلیت رسانه و اثرگذاری رسانهای دست مییابید که بسیار حائز اهمیت است.
ما سالهاست در مدار لئو فعالیت داریم و انشاءالله به برکت تفکر انقلابی به همین زودی به مدار ژئو نیز دست خواهیم یافت.
🔥اما نکته و خبر مهم اینجاست؛
🔺نزدیکترین شهر ایران به استوا و بهترین نقطه برای ارسال ماهواره به مدار ژئو، چابهار است، لذا اگر شنیدید ماهوارهای از چابهار پرتاب شده، بدانید برای قرار گرفتن در مدار ژئو خواهد بود بر این اساس، ایجاد پایگاه فضایی در جابهار، یعنی ما به مدار بسیار مهم ژئو بسیار نزدیک هستیم و این خبر مسرتبخشی است که در این دولت انقلابی به گوش ما میرسد. الحمدلله.
#قدرت_فضایی
#خوشخبر
🖌بصائر رضوی
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
25.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡️ مستند «اسرائیل از درون»
🎥 قسمت دوم / بخش دوم
💥 این مستند با نگاهی تاریخی و ریشهای، چگونگی اشغال سرزمین فلسطین و تشکیل اسرائیل را مورد بررسی قرار میدهد و سپس به وقایع پس از سال ۱۹۴۸، ازجمله نسلکشی و آوارگی مسلمانان و شرایط اجتماعی حاکم بر مهاجران یهودی و شکافهای آن از نظر جامعهشناسان اسرائیلی میپردازد.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
🔰 نظر سنجی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی
🔻مشارکت سیاسی شهروندان همواره برای نظامهای مختلف حکمرانی مهم بوده است، اهمیت این امر در نظامهای مردمسالاری همچون جمهوری اسلامی ایران دوچندان است. مؤسسه افکارسنجی ملت مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در راستای سنجش میزان مشارکت مردم در چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، از افراد بالای 18 سال در کشور و با روش نمونهگیری تصادفی ساده متناسب با جمعیت و بهشیوه تلفنی، از تاریخ 6 تا 9 خردادماه 1403 نظرسنجی انجام داده است.
برخی از مهمترین نتایج این پیمایش بهشرح زیر است؛
مشخصات پاسخگویان
در این نظرسنجی ملی، 50/1 درصد از پاسخگویان را مردان و 49/9 درصد را زنان تشکیل میدهند، همچنین 28/9 درصد از پاسخگویان در بازه سنی 18 تا 35 سال (جوان)، 57/3 درصد در بازه سنی 36 تا 60 سال (میانسال) و 13/1 درصد در بازه سنی بیش از 60 سال (سالمند) قرار دارند. 34/5 درصد دارای تحصیلات دانشگاهی، 60/5 درصد دارای تحصیلات غیردانشگاهی و 3/9 درصد نیز بیسواد هستند، همچنین 40/3 درصد از پاسخگویان ساکن مراکز استانها، 36/7 درصد ساکن شهرهای تابعه و 23 درصد ساکن روستاهای کشور هستند.
🔹تأثیر انتخابات در بهبود شرایط کشور
در نتیجه پرسش «همانطور که میدانید حدود یک ماه دیگر قرار است برای انتخاب رئیس جمهور جدید، انتخاباتی زودهنگام برگزار شود، فکر میکنید شرکت در این انتخابات چقدر در بهبود شرایط کشور مؤثر است؟» نزدیک به دوسوم از پاسخگویان (64/2 درصد) بهمیزان زیاد یا خیلی زیاد و در مقابل، 14 درصد از آنها بهمیزان کمی شرکت در این انتخابات را اثرگذار میدانند، همچنین، 18/3 درصد از مردم شرکت در این انتخابات را اصلاً در بهبود شرایط کشور مؤثر نمیدانند.
🔹اولویتهای اقدام رئیسجمهور آینده
در پاسخ به سؤال «بهنظر شما رئیس جمهور آینده کدام اقدام را باید در اولویت قرار دهد؟»، بهترتیب 33/8 درصد از پاسخگویان «عدالتخواهی و مبارزه با فساد»، 26/1 درصد «رفع تحریمهای خارجی»، 26 درصد «بهبود مدیریت و افزایش کارآمدی مسئولان» و 4/4 درصد «آزادیهای سیاسی و اجتماعی» را بهعنوان اولویت اصلی اقدامات رئیس جمهور آینده اعلام کردهاند
🔹میزان مشارکت در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری
از پاسخگویان پرسیده شده است؛ «در انتخابات ریاستجمهوری ماه آینده، برخی از مردم شرکت میکنند و برخی شرکت نمیکنند؛ شما چطور؟» 53/4 درصد بیان کردهاند قطعاً شرکت میکنند و در مقابل 17/7 درصد اصلاً شرکت نمیکنند، همچنین، 28/9 درصد در این زمینه مردد بوده و هنوز تصمیم نگرفتهاند، با این حساب نرخ مشارکت در کل کشور با احتساب حاشیه خطای 3 درصد تا پایان هفته دوم خردادماه، 53/4 درصد پیشبینی میشود.
شایان ذکر است با توجه به ثبتنام چهرههای مختلف و نزدیک شدن به روزهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری، انتظار میرود میزان مشارکت افزایش پیدا کند.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
✳️سه نوع مشروعیت از دیدگاه دیوید ایستون
1️⃣مشروعیت ایدئولوژیک
وقتی که منبع مشروعیت ایدئولوژی حاکم بر جامعه باشد.نظام سیاسی در واقع تجسم کمال مطلوبها هدفها و مقاصدی است که اعضای جامعه را در تفسیر راه کمک می کند.ایدئولوژی هدفهای نظام سیاسی را تصویر و اعلام می کند.
2️⃣مشروعیت ساختاری
هر نظام سیاسی اصولی در مورد واگذاری قدرت سیاسی و اعمال اقتدار دارد و بر پایه این اصول از مردم می خواهد اعتبار ساختارها و هنجارهای رژیم را بپذیرد.اگر اعتبار ساختارها و هنجارهای رژیم پذیرفته شود مشروعیت ساختاری بوجود می آید.
3️⃣مشروعیت شخصی
اگر رهبران شخصیت و رفتار برجسته ای داشته باشند و اگر مردم آنها را قابل اعتماد و علاقه مند و متوجه به مسائل خود بدانند آن را مشروعیت شخصی می نامند.
♦️اگر وضعیت مشروعیت یک نظام سیاسی در خطر افتد آن نظام با بحران روبه رو می شود.
اگر جامعه دچار بحران مشروعیت شود در نظام اجتماعی موجود هم تغییراتی بوجود می آید، بنابراین بحران مشروعیت بحران تغییر است.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
🔺مفهومگرایی (Conceptualism)
🔸مفهوم شناسی یک نظریه فلسفی است که وحدت در کثرت را چارچوبی انتزاعی در درون ذهن اندیشمند میداند. از دید این نظریه، که پیوندی بین نامگرایی و واقعگرایی فلسفی نیز هست، وحدتی بین اشیاء خارج از ذهن ناظر مستقل وجود ندارد.
مفهومگرایی در فلسفه مدرسی
حکیمی به نام آبلار نخستین مدرسی است که در حوزه علمیه پاریس هزارن مستمع داشته است . وی در نزاع کلیات نظری را ابداع نموده که حد وسط میان دو نظر اهل تسمیه و اهل تحقیق بوده است هم چنین بسیار نزدیک به نظر ارسطو است . او بر این عقیده بود که کلیات نه بر اساس آنچه واقع گرایان می پندارند دارای حقیقتی مستقل در خارج است و نه بر اساس آنچه نام گرایان می پنداشتند صرفا نامی است که بر دسته از اشیا شبیه به هم اطلاق میشود بلکه وی معتقد بود که کلیات دارای وجود ذهنی و حقیقت تصوری هستند . به همین خاطر معتقدان به این مکتب را مفهوم گرا یا به تعبیر خود تصور گرا می نامند .
مفهومگرایی مدرن
مفهومگرایی به شکل صریح یا ضمنی از سوی بیشتر متفکرین اوایل دوران مدرنیته از جمله #رنه_دکارت، #جان_لاک و #گوتفرید_لایبنیتس پذیرفته شده بود. گاه حتی فلسفه متفاوت #ایمانوئل_کانت، که عقیده داشت قواعد انتزاعی (وحدت) هیچ ربطی به اشیاء خارجی ندارند چرا که به شکلی انحصاری از پیشینی به وجود آمدهاند، نیز به این مفهوم خوانده شدهاست. با این حال فلسفه مفهومگرایی مختص به فلسفه کانتی نیست چرا که سؤالاتی که به این فلسفه منجر میشوند در فلسفه معرفتشناسی پیشاکانتی نیز مطرح میگردند.
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
#انتخابات_دولت_چهاردهم
⛔ آمار مشارکت مردم در دورههای مختلف انتخابات
🔺️بیشترین مشارکت سال ۸۸
🔻کمترین مشارکت سال ۱۴۰۰
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
✅آب به کدام آسیاب میریزید؟!
✍حسین شریعتمداری
🔹۱- نگارنده در جایگاهی نیست که قلم به نصیحت بگرداند و زبان به اندرز بچرخاند! ولی با توجه به تجربهای که صاحب این قلم از رخدادهای چند دهه اخیر اندوخته است و تقریباً در هیچیک از آن رخدادها نیز ناظر بیطرف نبوده است، به خود اجازه میدهد که توصیهای مشفقانه و دوستانه خطاب به برخی از گروهها و جریانات سیاسی انقلاب داشته باشد. بخوانید!
🔹۲- در این چند گزاره که فقط مشتی از خروارها و اندکی از بسیارهاست دقت کنید.
الف: یکی از مدعیان اصلاحات و از دستاندرکاران این جریان سیاسی که سابقه محکومیت به جرم فروش اطلاعات به بیگانگان را نیز در کارنامه خود دارد، در شهریورماه سال ۱۳۹۵ (قبل از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۹۶) در مصاحبه با نشریه «صدا» میگوید: «مهمترین عاملی که در شرایط کنونی به عنوان پیشران برنامه ما عمل خواهد کرد، جلوگیری از وحدت میان اصولگرایان است. این هدف در ۵ سال گذشته به نحو مطلوبی پیش رفته. نهائی کردن شکاف میان جناح حاکم، بسیار مهم است. اصلاحطلبان باید نقش «قُوِه»ای را بازی کنند که این شکاف را به مرز جدایی کامل برساند»!
ب: اظهارات دیگری از یک مدعی اصلاحات را بخوانید.
روز ۵ مهرماه ۹۱ در مصاحبه با «عصر ایران» میگوید: «آقای ناطق اگر از جایگاه فعلیاش در جناح راست (لقب تقلبی که مدعیان اصلاحات به نیروهای طرفدار انقلاب داده بودند) خارج شود و به اصلاحطلبان بپیوندد، چیزی به اصلاحطلبان اضافه نمیکند. اهمیت آقای ناطق در این است که در آنسو قرار دارد نه در این سو! ناطق نوری اگر به این سو بیاید، جایگاهش را در آن سو از دست میدهد. آقای ناطق باید در آن سو خوب بازی کند»!
ج: اوایل آذرماه ۱۳۹۴، دبیرکل حزب اشرافی کارگزاران در مصاحبه با روزنامه شرق با اشاره به آقای لاریجانی میگوید: «ما بعد از پیروزی در انتخابات 92 روش نامعقولی به کار نگرفتیم. دولت از طرف مقابل یارگیری کرده است مثلا در سیاست خارجی و برجام. در مجموع بازی طرفداران دولت در گروههای سیاسی به واسطه همین سربازگیری از جبهه مقابل بوده است و در مجلس هم میتواند اتفاق بیفتد»!
... و دهها نمونه دیگر که شرح آن به درازا میکشد!
🔹۳- دیروز یکی از اعضای مطرح جبهه اصلاحات که عنوان نظریهپرداز این جبهه را نیز یدک میکشد در توئیتی اعلام میکند که نسبت به بیانیه انتخاباتی این جبهه (بیانیه موسوم به راه گشایان) نقد جدی دارد ولی به خاطر شرایط انتخابات و رقابتهای پیشروی جناح اصلاحطلبان با نیروهای انقلابی، از بیان موارد مورد انتقاد خویش خودداری میکند و مینویسد؛ انتقادات خود را به بعد از انتخابات موکول میکنم!
🔹۴- حالا به آنچه این روزها در میان برخی از جریانات انقلابی میگذرد، نیم نگاهی بیندازید! چه میبینید، تخریب هواداران این کاندیدا علیه نامزد دیگری از همین طیف و تهمت و تخریب متقابل از آن سوی به این سوی! هرطیف نیز نامزد خود را قدیس و برحق و طرف مقابل را بیرون از این دایره معرفی میکند! و در همین حال رسانههای وابسته به دشمنان بیرونی و برخی از دنبالههای داخلی آنها با چه آب و تابی این بده بستانهای ناپسند را پوشش میدهند و با دُمشان گردو میشکنند!
🔹۵- به جرأت و با اطلاع میتوان گفت که این حرکت زشت و پلشت و دشمنپسند فقط از سوی برخی از مدعیان هواداری (تاکید میشود مدعیان هواداری و نه هواداران واقعی) این یا آن کاندیدا در جریان است و بدیهی است که طرفداران واقعی و نامزدها از این جرگه بیرونند بنابراین انتظار آن است و انتظاری خدا پسندانه و قانونمدارانه نیز هست که نامزدها به صراحت از تهمتزنندگان اعلام برائت کنند و آنها را - که عدهای قلیل هم هستند- دعوت به رعایت اخلاق کنند و اگر از این حرکت پلشت دست نکشیدند در ادعای هواداری آنها تردید کرده و آنان را از خود برانند.
🔹۶- حالا به این توصیه حکیمانه رهبر معظم انقلاب که باید برای همگان فصلالخطاب باشد و هست توجه کنید. حضرت ایشان در سالگرد رحلت حضرت امام خمینی -رضوانالله تعالی علیه- تاکید فرمودند:
🔹«در رقابتهای پیشروی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد، بدگویی کردن، تهمتزدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند». و در چهاردهم خردادماه ۱۴۰۰ نیز فرموده بودند: «توصیه به نامزدها؛ انتخابات را صحنه جنگ قدرت قرار ندهید. نگاه نکنید به آن چیزی که در آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی معمول است که برخوردهای اهانتآمیز آبرویشان را برد».
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
14.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایران_مقتدر
💢 ایران دوم، چگونه دشمنان تهران را شوکه و غافلگیر خواهد کرد؟
🔸برسی قدرت دفاعی و نظامی ایران از دید رسانه های عربی
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank
♦️اعلام نهایی اسامی نامزدها
🔹با توجه به بررسی و اعلام نظر شورای محترم نگهبان اسامی ۶ نفر از نامزدها به عنوان کاندیدای صاحب صلاحیت ریاست جمهوری اعلام شد.
🔹اسامی نامزدهای نهایی:
جلیلی
زاکانی
قاضی زاده
پورمحمدی
پزشکیان
قالیباف
•┈┈••✾🌺🌺🌺✾••┈┈•
"اندیشکده مطالعاتی اسراء"
🆔@asrathinktank