🎥 نقد سریال #بازی_مرکب (squid game)
با رویکرد بررسی استکبار جهانی
📆 روز پنجشنبه، ۱۳ آبان ماه
🕘 از ساعت ۲۱ در بستر اسکای روم
👤 با حضور جناب سعید مستغاثی
مستند ساز و کارشناس برجسته
لینک شرکت در برنامه به عنوان مهمان:
https://www.skyroom.online/ch/naslesarnevesht/beheshti-sho-8
#ایران_قوی
بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان 💫
✅ @uisb_ir
💢متاورس؛ دروازه دیجیتال آینده/ با دنیای آینه وار اینترنت آشنا شوید
🔻یکی از موضوعات داغ ۲۰۲۱ توسعه متاورس است. این فناوری تمام جوانب دنیای واقعی را در بر خواهد گرفت و مانند شبکه های اجتماعی انقلابی در زندگی روزمره و کسب و کار انسان ها ایجاد می کند.
🔻با جستجوی اصطلاح متاورس در اینترنت چند تعریف مختلف از آن ظاهر میشود. ویکیپدیا آن را بهعنوان یک فضای اشتراکی مجازی جمعی تعریف میکند که در نتیجه همگرایی واقعیت فیزیکی تقویتشده و محیط مجازی است و در حقیقت از مجموعه جهانهای مجازی، #واقعیت_افزوده و اینترنت به وجود آمده است.
🔻هم اکنون #متاورس یک محیط مجازی اشتراکی بین افرادی است که آواتارهای دیجیتالی دارند. این دنیای مجازی براساس تصمیمات و اقدامات جامعه های موجود در آن تکامل مییابد و رشد میکند. به تدریج افراد میتوانند وارد متاورس خود شوند تا با کمک #واقعیت_مجازی و واقعیت افزوده با بخشهایی از فضای فیزیکی اطرافشان ارتباط برقرار کنند.
در این لینک درباره موضوعات زیر بیشتر بخوانید:
▫️اینترنت فضایی نقطه اوج گیری فناوریهای امروز
▫️رهاورد متاورس برای برندها و صنایع مختلف
▫️متاورس و چالش حریم شخصی کاربران
▫️آثار روانشناختی و حقوقی اینترنت آینده
▫️متاورس، مانع جدی بر سر راه امنیت ملی
✅#عصر_هوشمندی، مجمموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
💢ایجاد «سپر دفاع سایبری قدرتمند» ضرورتی غیرقابل مسامحه
▫️تهران- ایرنا- یک مدرس و پژوهشگر سواد رسانهای درباره حملههای سایبری و ضرورتهای انجام اقدامات پیشگیرانه در این زمینه گفت: حمله سایبری اخیر به بخش توزیع سوخت کشور نشان داد ایجاد سپر دفاع سایبری قدرتمند و ارتقای سواد رسانهای برای سه گروه مردم، مسئولان و رسانهها ضرورتی غیرقابل انکار و مسامحه است.
▫️معصومه نصیری افزود: اساسا یکی از وجوه تقویت حکمرانی سایبری کشورها تقویت امکانات فراهم آورنده و تامینکننده امنیت سایبری و زیرساختهاست در غیر این صورت شاه راههای کلیدی کشور به راحتی قابل مخدوششدن خواهد بود.
plus.irna.ir/news/84526170/
#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانه ای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
♦️ساخت انسان های دیجیتال برای پروژه بزرگ فیسبوک
🔹شرکتی در اوکلند انسان های دیجیتالی را ساخته است که در متاورس به عنوان نیروی کار مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
بیشتر بخوانید👇
entekhab.ir/002iN3
#عصر_هوشمندی؛ مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢متاورس؛ رؤیای دیجیتال یا کابوس؟
به زبان ساده، متاورس یک فرادنیاست. یک دنیای مجازی که افراد میتوانند در آن با هم ارتباط برقرار کنند، کار کنند یا برای بازی دور هم جمع شوند. کمی پیچیدهتر: یک فضای مجازی موازی با واقعیت که در آن مردم میتوانند در قالب آواتار با هم تعامل کنند.
چه طور ممکن است؟ با در هم آمیختن واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و البته واقعیت فیزیکی. با ما همراه شوید تا برایتان بگوییم، متاورس چیست و آیا تحقق یک رؤیاست یا آغاز یک کابوس.
#عصر_هوشمندی؛ مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
#کودکان🔸 بازیمرکب نتفلیکس
▫️گزارش واشنگتنتایمز
گزارشهایی مبنی بر تمدید #سریال پرخشونت #بازیمرکب (Squid Game) توسط #نتفلیکس برای فصل دوم، ناظران رسانهها را نگران تأثیر سریال کرهای بر کودکان آمریکایی کرده است.
ناظران رسانهها گفتند کودکانی را در سرتاسر کشور پیدا کردهاند که از سناریوهای زنده ماندن به سبک بازیهای گرسنگی؛ نمایش دیستوپایی تقلید میکنند، مانند شخصیتهای سریال در هالووین لباس میپوشند و خشنترین کلیپها را در #تیکتاک و #یوتیوب مشاهده میکنند.
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
#کودکان🔸 بازیمرکب نتفلیکس ▫️گزارش واشنگتنتایمز گزارشهایی مبنی بر تمدید #سریال پرخشونت #بازیمرکب
#کودکان🔸 بازیمرکب نتفلیکس
▫️گزارش واشنگتنتایمز
#ملیسا_هنسون، مدیر برنامهریزی "شورای تلویزیون، رسانه و والدین" در این باره گفت: علیرغم محبوبیت بسیار زیاد بازیمرکب، خشونتهای تصویری مکرر، برهنگی کامل، و فحاشیهای پرتکرار که در فصل اول وجود دارد باید به والدین این هشدار شدید برای توقف و جلوگیری از تماشای این سریال توسط کودکانشان را داده باشد!
خانم هنسون افزود، گروه والدین مستقر در لسآنجلس از نتفلیکس خواسته است تا اطمینان حاصل کند که سریال پربیننده بازیمرکب برای کودکان عرضه نشود.
#ملانی_همپ، که یک برنامه استفاده سالم از رسانههای تصویری را برای والدین در سازمان غیرانتفاعی مدیریت خانوادهها برعهده دارد، در خصوص نگرانیها از سریال مذکور گفت: بازیمرکب نگرانیهای همیشگی را زنده میکند که محتوای ویدیویی خشونتآمیز "ناحیه لیمبیک مغز را تحریک و #آدرنالین را تحریک میکند" بهگونهای که پرخاشگری، رفتارهای تهاجمی و اضطراب را در کودکان افزایش میدهد.
خانم همپ گفت: مصرف محتوای رسانهای خشونتآمیز در دوران کودکی بیش از آنچه که اکثر والدین تصور میکنند آسیب میرساند. آنچه ممکن است برای بزرگسالان سرگرمی تلقی شود، ممکن است در ذهن کودک وحشتناک باشد. بچهها آنچه را که میبینند تقلید میکنند، آنها توانایی مغز برای فیلتر کردن تأثیرات مخرب را ندارند.
آسوشیتدپرس گزارش داد که، #هوانگ_دونگهیوک خالق بازیمرکب گفته است که این سریال برای فصل دوم در نتفلیکس تمدید شده است، اگرچه نتفلیکس این خبر را تأیید نمیکند.
وبسایت این سرویس پخش میگوید این نمایش حول محور ۴۵۶ شرکتکننده ناامید در بدهیهای مالی عمیق میچرخد که در یک سری بازیهای مرموز و کشنده از دوران کودکی مانند چراغ قرمز، چراغ سبز» برای برنده شدن ۴۵.۶ میلیارد وون کره جنوبی (حدود ۳۹ میلیون دلار) با یکدیگر رقابت میکنند.
هر کدام از شرکت کنندههایی که در روند بازی میبازند، به شکلی خاص به قتل میرسند و زمانی که بازی مرکب به پایان میرسد، تنها یکی از شخصیتها زنده میماند.
#آفریکا_یون، فعال کرهای-آمریکایی، نویسنده کتاب خاطرات "کرهایها" گفت: این نمایش به ناامنی مالی که بیشتر در سطح جهان با آن مواجه هستند، اشاره میکند. همچنین این امکان را به آنها میدهد که همزمان با دوران کودکی و بازی در ارتباط باشند. او همچنین به واشنگتن تایمز گفت که این نمایش فرهنگ کره جنوبی را که قبلاً از طریق موزیک ویدیوهای کی-پاپ و سریالهای پربیننده کوریانولا در سرویسهای اینترنتی نمود ملموستری یافته بود، بیشتر محبوب کرده است. فارس
@asrehooshmandi
💠 دبیرخانه همایش بین المللی «مقاومت اسلامی در نظر و عمل» با همکاری اندیشکده راهبردی مقاومت برگزار میکند:
🔰 پیشنشست هفتم:
🔻 فضای مجازی و محور مقاومت؛ فرصت ها و تجربه ها
🔹️ دکتر لیلا وصالی _ مدرس دانشگاه و معاون آموزش انجمن سواد رسانه ای ایران با موضوع «الگوهای کنشگری هوشمند جبهه مقاومت در فضای مجازی»
🔹️ دکتر معصومه نصیری _ مدرس دانشگاه و معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو-ایران با موضوع « فضای مجازی و مؤلفه های قدرت نرم در جبهه مقاومت»
🔹️ دکتر رامین شمسایی نیا _ مدرس دانشگاه و پژوهشگر سیاست گذاری فرهنگ و ارتباطات با موضوع «ساختار و عناصر حکمرانی فضای مجازی در نظریه مقاومت»
🔹️دبیر علمی: دکتر علی اسکندری
عضو هیئت علمی دانشگاه پیام نور
⏰ زمان: ۲۴ آبان ماه ساعت ۱۸
🌐 لینک جلسه: https://vc.isu.ac.ir/ch/resistance-studies
@icir1400
@asrehooshmandi
*"ساعت؛ بیست و چهار و یک دقیقه"*
*✒فصل دوم*
🔹 درگاههای پخش 👇
◀️ رادیو گفت و گو، موج FM ردیف 103.5 مگاهرتز
◀️ اپلیکیشن ایرانصدا: iranseda.ir
◀️ تارنمای رادیو گفتوگو: radiogoftogoo.ir
📣 شما به دنیای شناختی قدم گذاشتهاید و در هوایی تازه نفس میکشید.
ما را در تلگرام هم به نشانی olomeshenakhti@ دنبال کنید
@asrehooshmandi
عصر هوشمندی
«جنگ روایت ها» منتشر شد
کتاب «جنگ روایت ها» بازاندیشی در شناخت و عملکرد رسانه های معاند، تالیف معصومه نصیری با مقدمه دکتر حسن بشیر و به اهتمام معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران ـ رادیو گفت و گو منتشر شد.
بر اساس این گزارش، «چیستی جنگ روایتها و روشهای قلب واقعیت درباره ایران»، «نگاه به جنگ رسانهای علیه ایران با تأکید بر تشریح تکنیکهای رسانهای»، «واکاوی گفتمان جبههی معارض علیه جمهوری اسلامی»، «واکاوی جنگ شناختی و هیبریدی علیه ایران و رویکرد جمهوری اسلامی در قبال آن»، «آسیبشناسی و ارائه راهبرد جریان رسانهای ایران در قبال رسانههای معارض»، «گونه شناسی و جریان شناسی رسانهای علیه جمهوری اسلامی ایران» و «بررسی کارنامه رسانههای معاند در قبال جمهوری اسلامی ایران» سرفصل های کتاب جنگ روایت ها هستند.
دکتر حسن بشیر در بخشی از مقدمه این کتاب آورده است: « پاسخگویی به روایتهای رسانهای رسانههای معاند و کلیه رسانههایی که تلاش میکنند گفتمان و روایت خود را از حوادث و مسائل جهانی بهعنوان روایت غالب قلمداد کنند و افکار عمومی جهان را تسخیر کنند، راه مقابله نباید در مواقع لازم فراموش شود، اما مهمتر از آن راهاندازی ضدجریان هایی است که میتوانند گفتمان سازی کرده و روایتهای غالب خود را درصحنههای ملی، منطقه و جهانی منتشر نمایند.
بنابراین، میتوان به چند نکته بهعنوان راهحلهای کلان برای آینده در اینجا مطرح کرد که در طی زمان نیز میتوانند غنیسازی شوند.
۱ : تفکیک راهحلهای مقابلهای با راهحلهای ایجاد ضد جریانها
۲: تاکید بیشتر روی ایجاد ضد جریانها بهجای جریانهای تقابلی
۳: فهم و شناخت دقیق و عمیق گفتمانهای مقابل که بر پایه آنها روایتها ساخته میشوند.
۴: تلاش در گفتمان سازیهای کلان و موردی برای ایجاد جریان سازی هدفمند.
۵: تقویت و بهکارگیری راههای گوناگون نشر گفتمان هدفمند در سطح جامعه.
۶: شناخت هر چه عمیقتر و کارآمدتر فضای مجازی برای فهم چگونگی جریان سازی مؤثر.
۷ : توانمندسازی جامعه در برابر جنگ روایتها با بهکارگیری راههایی از قبیل «آموزش سواد رسانهای» در سطح وسیع جامعه.
۸: هکارگیری عملیات روانی هدفمند برعلیه دشمنان.
۹: بهکارگیری رسانههای غیر ایرانی برای گفتمان سازی، جریان سازی و روشنگری خبری.
۱۰: تنوع سازی در طرح روایتهای رسانهای خودی در برابر دشمنان.
کتاب «جنگ روایت ها» از طریق لینک https://fidibo.com/book/123408 در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
@asrehooshmandi
⭕️ دانشجو، سواد رسانه ای و ضرورت تبیین گری
📍مرکز رسانه و فضای مجازی بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان به مناسبت ۱۶ آذر، نشست سواد رسانه ای و اطلاعاتی با حضور دکتر معصومه نصیری، معاون باشگاه مدیریت رسانه و سواد رسانه ای یونسکو ایران را برگزار می کند.
🗓 زمان: سه شنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۰
⏱ ساعت: ۱۸
💡آدرس ورود به جلسه:
https://vc.ofoghlms.ir/b/sis-twq-ret-acx
@asrehooshmandi
سه پیشنهاد رسانهای به دولت
🔹گام نخست #پیوست_رسانه_ای رسانه است. بیشک امروز فقدان پیوست رسانهای پاشنه آشیل بیاثر و خنثیسازی اقدامات حکمرانان نزد افکار عمومی است. پیوست رسانهای در همه موضوعات مخصوصاً مواردی که دارای اهمیت و گیرایی بالایی هستند مهم است.
🔹گام دوم را ضرورت #ساخت_روایت و #ضدجریان دانست و گفت: اگر بپذیریم که برندگان نبرد رسانهای امروز همان سازندگان روایتها و ضد جریانها هستند و این روایتهای مبتنی بر سناریوی دقیق هستند که باعث تضادآفرینی و تردیدآفرینی شده و باعث خدشه در عزت نفس ملی و اعتماد به نفس همگانی میشوند، فرایند ساخت، ارائه، تداوم و تثبیت یک روایت رسانهای به هنگام، جذاب و دارای اثرگذاری بالا بیش از پیش ضروری مینماید. در کنار این روایت سازی که مبتنی بر شناخت موقعیت و ضرورت، مخاطب شناسی، واژه گزینی، پرهیز از کتمان مسائل و ورود شفاف و هدفمند به موضوعات از سوی رسانه و مسؤولان است، بحث ضد جریان نیز دارای اهمیت است.
🔹گام سوم #اتاق_واکنش_سریع_رسانهای نام دارد. در کنار پیوست رسانهای و تولید روایت و ضد جریانات مبتنی بر سناریوی دقیق و نه شتاب زده، آنچه محل جولان شایعات و اخبار جعلی است و اساساً فضای پاره حقیقت گویی و قلب واقعیت را فراهم میآورد، عدم ورود به هنگام مسؤولان و رسانهها به موضوعات جهت تنویر افکار عمومی و روشن سازی نورافکن بر روی موضوعات با هدف آگاه سازی و ارائه اطلاعات صحیح و پر کردن فضای ابهام ذهنی مخاطبان است.
mehrnews.com/xWF8h
@asrehooshmandi
🔰 اگر حقایق جامعه را روایت نکنید دشمن آنرا ۱۸۰ درجه خلاف واقع روایت میکند
🔹رهبر انقلاب، صبح امروز: شما روایت کنید حقایق جامعهی خودتان و کشور خودتان و انقلابتان را. اگر شما روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر انقلاب را روایت نکنید دشمن روایت میکند؛ شما اگر حادثهی دفاع مقدس را روایت نکنید دشمن روایت میکند، هرجور دلش میخواهد. توجیه میکند، دروغ میگوید، ۱۸۰ درجه با این خلاف واقع، جای ظالم و مظلوم را عوض میکند.
🔹شما اگر حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی را روایت نکنید که متأسفانه نکردید، دشمن روایت میکند و کرده. دشمن روایت کرده، روایتهای دروغ. این کاری است که ما باید انجام بدهیم، این وظیفهی جوانهای ما است.
@asrehooshmandi
#تروریست_سایبری
🔹واکنش رهبر انقلاب به حذف اسم و عکس سردار سلیمانی در شبکههای اجتماعی
«برخورد حذفی مستکبران با شهید سلیمانی در فضای مجازی نشانه ترس آنها حتی از اسم شهید و واهمهشان از رواج و تکثیر آن الگوی گرانسنگ است. در دنیای امروز، فضای مجازی زیر کلید مستکبران است و این واقعیت باید مسئولان فضای مجازی کشور را هوشیار کند تا بهنحوی عمل کنند که دشمن نتواند به هر شکل و هر جا که اراده کرد، در فضای مجازی برخورد کند.»
🔹برای چندمین بار تاکید می شود، وقتی از #دروازهبانی_رسانهای سخن به میان می آوریم یعنی همین. یعنی آنها تشخیص میدهند چه صدایی به گوش برسد و چه صفحاتی دیده شوند. شعار آزادی سر می دهند اما آزادی را به قربانگاه میبرند. #استبداد_اطلاعاتی فصل تازهای از استعمار فرانوین است.
@asrehooshmandi
36.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹جلسه هیئت علمی نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» با حضور اساتید دانشگاه ها و پژوهشگاه های مختلف کشور و با ریاست دکتر حسن خجسته در باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران برگزار شد.
🔹در این جلسه ضمن تعیین سیاستهای کلی کنفرانس، درباره محورهای موضوعی جهت دریافت مقالات بحث و گفت و گو شد.
🔹رییس این کنفرانس دکتر علی اکبر فرهنگی، رییس شورای علمی دکتر حسن خجسته، دبیرکل دکتر علی نوریجانی و دبیر شورای علمی دکتر عبدالکریم خیامی هستند.
🔹محورهای همایش به زودی جهت ارسال مقاله توسط پژوهشگران محترم، اعلام خواهد شد.
🔹کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ از سوی باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانهای یونسکو ایران و با مشارکت مراکز علمی و پژوهشی داخلی و خارجی برگزار خواهد شد.
@asrehooshmandi
درباب مدیریت نشر تصاویر و اخبار در رسانه ها؛
کارکردهای «رسانه کارآمد» در مواقع بحران
mehrnews.com/xX5Jx
@asrehooshmandi
🔹رسانه میتواند خلق معنا کرده، معنازدایی میکند، جا به جایی ارزش را رقم زده و آن را عادی جلوه دهد.
🔹پس امروز فرد دارای دانش زیست در عصر رسانه باید بداند اگر در یک رویداد مثل قتل فجیع رخ داده در یکی از استان های جنوبی، تعمیم جز به کل صورت می گیرد و متعاقب آن هشتگ سازی رخ میدهد و عده ای شتابزده در دام این دو قطبی کاذب می افتند و می گویند من ناموس کسی نیستم یا من بی ناموس هستم، احتمالا ناخواسته در دامن یک جریان سازی قرار گرفته اند که خروجی آن برای فرهنگ، چیزی جز تهی سازی جامعه از انگاره های دارای ارزش نیست.
🔹حواسمان باشد #غیرت و #ناموس دو کلیدواژه ارزشمند در فرهنگ ماست، غیرت یعنی من سرم را میدهم که تو بمانی اما اگر اقدام غلط یک فرد را مساوی غیرت ورزی جا زدند، حتما پاککن به دست گرفته اند تا از واژگان معنازدایی کنند.
🔹پله دوم #غیرت_زدایی و بی ناموس سازی یکجامعه چه خواهد بود؟
حواسمون به پله های بعد جریانات سیاسی _ رسانه ای باشد.
✍️معصومه نصیری_ مدرس سواد رسانه ای
@asrehooshmandi
📣فراخوان نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» منتشر شد
🗓تاریخ های مهم کنفرانس:
◀️ ۳۱ فروردین ۱۰۴۱ پایان مهلت ارسال چکیده
◀️ ۳۱ خرداد ۱۰۴۱ پایان مهلت ارسال اصل مقالات
◀️ ۴مرداد ۱۰۴۱ برگزاری همایش
اطلاعات تکمیلی را از طریق سایت رویداد به آدرس mcgconf.ir دریافت کنید.
@asrehooshmandi
🔹فراخوان نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» منتشر شد
🔻فراخوان نخستین کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری» با محورهای اصلی «بنیان های نظری حکمرانی سایبری؛ فلسفه، اخلاق و مبانی شناختی »، «فرهنگ، جامعه و حکمرانی سایبری؛ خانواده، کودک، جامعه»، «سیاستگذاری و حکمرانی سایبری؛ حقوق، سیاست و نهاد قدرت»، «اقتصاد و حکمرانی سایبری؛ اقتصاد رسانه، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد فرهنگ و هنر» و «نهاد آموزش، سوادهای نوین و حکمرانی سایبری؛ سوادهای رسانه ای، ارتباطی، مالی، تحلیلی» منتشر شد.
🔻به گزارش روابط عمومی کنفرانس بین المللی «رسانه، ارتباطات و حکمرانی سایبری»، علاقهمندان جهت ارسال چکیده و اصل مقاله میتوانند در محورهای زیر از طریق سایت این رویداد به آدرس mcgconf.ir اقدام کنند.
1: بنیان های نظری حکمرانی سایبری؛ فلسفه، اخلاق و مبانی شناختی
ـ مفهوم سازی و تبیین مبانی نظری حکمرانی سایبری
ـ مطالعات تطبیقی فلسفه حکمرانی سایبری
ـ نسبت تحولات نوظهور تکنولوژی با اخلاق (فرصت ها و چالش ها)
ـ نقش علوم شناختی در تبیین و مفهوم سازی حکمرانی سایبری
-نسل نو، هویت و حکمرانی سایبری
2: فرهنگ، جامعه و حکمرانی سایبری؛ خانواده، کودک، جامعه
ـ حکمرانی سایبری و تغییرات سبک زندگی
ـ حکمرانی سایبری، نظام مسائل خانواده دیجیتال
ـ بایسته های فرزندپروری در عصر حکمرانی سایبری
ـ مدیریت مصرف رسانه ای در عصر حکمرانی سایبری
ـ حکمرانی سایبری، کودک و نوجوان
3: سیاستگذاری و حکمرانی سایبری؛ حقوق، سیاست و نهاد قدرت
ـ بومی سازی استاندارها، رویکردها، تجربه ها و سخت افزارهای حکمرانی سایبری
ـ پاندمی کرونا و حکمرانی سایبری
ـ ویژگی ها و بایسته های نظام رسانه ای در عصر حکمرانی سایبری
ـ شیوه های تنظیم گری نظامات مؤثر در اعمال حکمرانی سایبری (پلتفرم ـ زیر ساخت ـ محتوا)
ـ آینده پژوهی و آینده نگاری حکمرانی سایبری
ـ جنگ نوین و اقدامات پدافندی و آفندی در بستر حکمرانی سایبری
4: اقتصاد و حکمرانی سایبری؛ اقتصاد رسانه، اقتصاد دیجیتال، اقتصاد فرهنگ و هنر
ـ حکمرانی سایبری، اقتصاد اطلاعات
ـ حکمرانی سایبری، اقتصاد دیجیتال
ـ اقتصاد رسانه و حکمرانی سایبری
ـ نقش متقابل حکمرانی سایبری و اقتصاد فرهنگ و هنر
ـ نقش اقتصاد سیاسی در حکمرانی سایبری
5: نهاد آموزش، سوادهای نوین و حکمرانی سایبری؛ سوادهای رسانه ای، ارتباطی، مالی، تحلیلی
ـ نقش نهادهای آموزشی و پژوهشی در توسعه مهارت های زیست در عصر حکمرانی سایبری
ـ نسبت سواد رسانه ای و اطلاعاتی با تحقق حکمرانی سایبری مؤثر
ـ راه کارهای روزآمدی و ارتقای سوادهای نوین در بستر حکمرانی سایبری
ـ آینده پژوهی و آینده نگاری سوادهای نوین در حکمرانی سایبری
ـ بومی سازی سوادهای نوین در نظام های آموزشی
💢این کنفرانس توسط باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ـ ایران ، فدراسیون باشگاههای یو.نسکو ایران با مجوز کمیسیون ملی یونسکو ـ ایران و با مشارکت دانشگاه ها و پژوهشگاه ها، وزارتخانه ها و سازمانهای مختلف کشور، 4 مرداد ماه 1401 برگزار میشود.
💢بر این اساس آخرین مهلت ارسال چکیده پایان فروردین 1401 و آخرین مهلت ارسال اصل مقاله پایان خرداد 1401 تعیین شده است.
@asrehooshmandi
💢ضرورت توجه به زوایای مهم درباره ماجرای حمله به چند طلبه در مشهد
✍️معصومه نصیری ـ معاون باشگاه مدیریت رسانه و توسعه سواد رسانه ای یونسکو ـ ایران
🔸خبر حمله به چند طلبه در صحن مطهر رضوی که به سرعت به سرخط اخبار داخلی و رسانه های فارسی زبان خارجی تبدیل شده است، از ابعاد مختلف رسانه ای، سیاسی و امنیتی دارای اهمیت است و طبق اعلام نهادهای امنیتی مسوول، با توجه به اهمیت و حساسیتهای موجود از هرگونه گمانهزنیهای نامعتبر در این زمینه باید پرهیز شود.
🔸اما از آنجا که در سواد رسانه ای همواره توجه و رمزگشایی لایه های زیرین و البته مهم رویدادها دارای اهمیت است، درباره این رویداد تلخ، چند نکته از سوی مخاطب باید مورد توجه قرار گیرد.
1: جریانی در تلاش برای استفاده از این رخداد و اختلاف افکنی میان ایران و افغانستان هستند. طی روزهای گذشته البته همین جریان رسانه ای ـ سیاسی، اخبار متعدد دیگری را نیز در راستای آماده سازی افکار عمومی انجام داده بود که این نکته ضرورت توجه به زنجیره اخبار در تحلیل رویدادهای ثانویه را دارای اهمیت می کند.
2: تلاش های جهت دار و پرمعنایی در راستای تفرقه افکنی حول محور شیعه و سنی در حال انجام است و از این روست که در رسانه های فارسی زبان خارجی به وفور شاهد استفاده از کلید واژه هایی حول این معنا و گزاره هستیم. در این راستا اقدامات تخریبی جریانات خاص و پروژه اختلاف افکنی آنها بین مسلمانان محوری است که در تحلیل پیام های تولیدی با این محور باید مورد توجه قرار گیرد.
3: خط خبری رسانه های فارسی زبان خارج از کشور بر طرح ادعای نفرت فزآینده جامعه از روحانیت با برجستهسازی حادثه حرم مطهر رضوی است. ایجاد دوقطبی و تضادآفرینی در جامعه حول این اتفاق در سرخط خبرهای این رسانه ها به وضوح دیده می شود.
4: هر چند رعایت این نکته از سوی رسانه ها هم دارای اهمیت است، اما لازم است از انتشار تصاویر و ویدئوهای حادثه امروز حرم مطهر رضوی پرهیز شود. انتشار تصاویر دلخراش در کشورهای مختلف خلاف اخلاق حرفه ای شهروندی دیجیتال بوده و منجر به مخدوش سازی امنیت روانی جامعه می شود. دقت شود که چه حساب ها و صفحاتی سعی در گسترش این تصاویر دارند. در سواد رسانه ای می گوییم چه کسی این پیام را ارسال کرده و چه هدف و نیتی داشته است. برخی گروهک های تروریستی در گسترش این تصاویر فعال هستند.
5: طی ساعات پس از وقوع این رخداد شاهد انتشار شایعات و فیک نیوزهای فراوانی بوده ایم، اخبار را به دور از گمانه زنی ها از طریق منابع معتبر و رسمی قضایی، انتظانی، امنیتی و رسانه ای پیگیری کنید.
با این وصف ضرورت خوانش خطوط نانوشته پیام های رسانه ای تولیدی حول این اتفاق و توجه به شیطنت های جدید برخی جریانات رسانه ای دارای اهمیت است.
@asrehooshmandi
هدایت شده از قرارگاه سایبری عمار
34.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مستند تروکاژ
♦این مستند روایتی متفاوت از نحوه مدیریت سلبریتیها در غرب است.
🆔 @amarha
#اندکی_تامل
💢چند خطی خطاب به کسانی که فکر میکنند کف خیابان مشغول مبارزه با جمهوری اسلامی هستند.
بزرگوار شما داری شاخه ای که خودت روش نشینی رو قطع میکنی اشتباه بهتون آدرس دادند.
💢شعار اصل نظام نشانه هست در واقع اصل ایران نشانه هست، بوده. اگر به یکباره به شما گفته بشه در پازل تجزیه کشور اقدام میکنید، وارد گود نخواهید شد.
اول مهسا امینی، بعد زن، بعد نظام و حالا فراخوان همزمان با اتفاقات سیستان و بلوچستان و ... یعنی ورود به گام نهایی ماجرا یعنی کمک به تجزیه کشور. اما این توهم را به گور خواهند برد.
💢این روزها پاشنه آشیل مخاطب دو چیز است: احساساتی شدن و زود باوری. مراقب نقش آفرینی خود باشید.
در شرایط فعلی تبیین بر روی مخاطب اثر نخواهد داشت، اما تلنگر لازم است.
معصومه نصیری _مدرس سواد رسانهای
@asrehooshmandi