فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ایلان ماسک زمانی گفته بود: «حرف های من یادتان باشد؛ هوش مصنوعی از بمب های اتمی بسیار خطرناک تر است.»
⚠️با دیدن فیلم فوق به عمق عقیده ایلان ماسک پی خواهید برد!
@asrehooshmandi
🔹#لایکی و شرایط اورژانسی ما
✍معصومه نصیری
🔻لایکی این قابلیت را دارد که یک تنه فرهنگ ما را از اساس زیر و رو کند. کافی است چند ساعتی را در این شبکه بگذرانید؛ بشدت شما را ترغیب میکند هم رنگ جماعت شوید، سرخوش باشید و به هیچ چیز جز لذت اکنون آنهم لذتی که چیزی جز سطحی سازی و تنزل سطح خواسته و نیاز را ندارد.
🔻پدران و مادران نقش مهمی در زمینه آموزش و نظارت بر فرزندانشان دارند. چند هزار نفر نوجوان در لایوهای نیمه شب ها در این شبکه اجتماعی در حال گذران وقت هستند، کافی است یک شب آزمایشی وارد چند لایو شوید کاملا متوجه خواهید شد اوضاع از چه قرار است.
🔻آموزش مهارت های تفکری، تفکر خلاق، سواد رسانهای و مهارت های زیست بهتر در فضای مجازی باید به صورت #اورژانسی مورد توجه قرار گیرد، چه برای خانواده ها و چه کودک، نوجوان و جوان.
🔻#سرگرم_سازی، پاشنه آشیل ما در فضای تصمیم گیری و برنامه ریزی است. اساس این شبکه بر این مدار میچرخد. اگر ما نتوانیم برای این بخش چاره اندیشی کنیم دیگران این کار خواهند کرد آنهم با متر و معیار خودشان.
🔻تا پیش از این نگران بودیم فرزندمان تا دیر وقت بیرون از خانه نباشد، امروز او در خانه و کنار ما نشسته اما در فضایی تنفس میکند که به مراتب میتواند خطرناک تر و مسموم تر باشد.
🔻با صمیمیت، همراهی و تدبیر در کنار فرزندانمان باشیم. برخورد قهری و آمرانه آنها را بیشتر به سمت حضور در جمع غریبههای فضای مجازی سوق میدهد. در عین اینکه صمیمیت به معنای رهاسازی و بی تفاوتی نیست.
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#لایکی و شرایط اورژانسی ما
@asrehooshmandi
🔴️تاکید جدی رهبر انقلاب بر مقابله با تحریف: من به شما بگویم اگر جریان تحریف شکست بخورد جریان تحریم قطعاً شکست خواهد خورد.
@asrehooshmandi
💢جریان #تحریف چگونه شکست می خورد؟
✍معصومه نصیری_کارشناس رسانه
🔻میدان و عرصه اصلی جریان تحریف، #رسانه است. تحریف به معنی بگردانیدن سخن؛ تغییر هر چیز به گونهای است که آن را در گوشهای از احتمال قرار دهی که بتوان به دو وجه حمل کرد.
🔻هدف از «تحریف واقعیت»، #تحریک_احساسات مخاطب و #دادن_اطلاعات_جایگزین به مخاطب است.
🔻جریان تحریف از طریق «جنگ رسانهای»، «جنگ روایتها»، «جنگ هشتگ ها» و «نبرد نمادها و نشانه ها» و... پیگیری میشود. در این نبرد، هر طرف به دنبال شکلدهی ترجیحات، سلایق، تفکرات و بینش افراد جامعهٔ مقابل است. تئوریسینهای غربی این جنگها معتقدند هرگاه بتوانیم طوری عمل کنیم که دولتمردان و مردم کشورهای دیگر آن طور فکر کنند که ما میخواهیم، جنگ را بردهایم. آنها به این منظور غولهای رسانهای خود را فعال میکنند.
🔻برای غلبه بر جریان تحریف، نیازمند سازماندهی رسانهای، مهارت افزایی و ارتقا دانش سواد رسانهای همه گروه های جامعه، شناسایی و کور کردن حفره های زمینه ساز تحریف، تاکید بر واقعیات و توانمندی ها و مطالبه گری جهت رفع اشکالات و نواقص هستیم. جریان تحریف درصدد کوچک شمردن دستاوردهای بزرگ و بزرگنمایی اشکالات کوچک است. رسانههای هوشمند و دقیق، مخاطبان آگاه و مسوولانی که دغدغه حرکت به سوی پیشرفت ملی را دارند، میتواند جریان تحریف را در نبرد اراده ها، شکست دهند.
@asrehooshmandi
🔹آنچه در فضای مجازی میبینید را زیاد جدی نگیرید.
🔹ظاهر زندگی دیگران در شبکههای اجتماعی را با باطن زندگی خودتان مقایسه نکنید.
@asrehooshmandi
💢۱۰ گونه از جریان تحریف
فرمودند جریان تحریف شکست بخورد شکست تحریم قطعی است. این تعبیر یعنی جنگ اقتصادی نیز بهانه ای است برای جنگ ذهنی.
جنگ ذهنی هدفش چیست؟ مردم برای هیچ حرکت و اصلاحی اقدام نکنند. چطور ممکن است؟ اینکه از راه طی شده ۴۰ ساله پشیمان شوند و آینده را سیاه و تلخ ببینند. غایت جنگ ذهنی یا ادراکی "پشیمانی از گذشته" و "ناامیدی از آینده" است.
اما ۱۰گونه در جریان تحریف سهم دارند، البته بجز سهم "مخاطب" و "مسوولان".
1⃣ افرادی که قلب واقع می کنند. دروغ می گویند مثل آب خوردن؛ روشن است و عبور می کنیم.
2⃣ افرادی که بزرگنمایی می کنند. آنچه می گویند کذب نیست، اما فراتر از اندازه خودش است.
3⃣ افرادی که جای اصل و فرع امور را عوض می کنند. امر فرعی را جای اصلی جا می زنند.
4⃣ فقط سیاهی ها را می بینند و حاضر نمی شوند دارائی ها و فضائل را به زبان بیاورند.
5⃣ فضائل را یا کتمان می کنند یا کوچک بحساب می آورند و یا به تمسخر می گیرند.
6⃣ مخاطب را بمباران سیاهی می کنند. هجمه خبرهای تلخ، تصویر سیاه می سازد.
7⃣ ضعف ها را تعمیم می دهند. خطا را در جزءمی بینند وبه کل نسبت می دهند.
8⃣ با تلخی ها سلفی می گیرند. کسانی که حیات شان در سیاهی ها است و شهرت می گیرند، جریان تحریف اند.
9⃣ بت من می شوند. کسانی که تلاش می کنند نشان دهند همه از جمله حکومت خواب است و تنها آنها قهرمان اصلاح هستند.
🔟 هیجان سازها. غوغاسالارهایی که با تحریک احساسات مخاطب اجازه نمی دهند عقل مخاطب منطقی مسائل را تحلیل کند.
🔻مخاطب هم سهم دارد؟ بله.
مخاطبی که کورکورانه محتوای دیگران را لایک و ریشیر و ریتوئیت می کند و متن و خبر بدون بررسی از این گروه به آن گروه می برد در این جریان وارونه نما سهم دارد.
🔻مسوولان چطور؟ حتما.
مسوولین با پنهان کاری زمینه ساز جریان تحریف هستند. همچنین مسوولی که مردم را جهت پاسخگوئی و روشنگری به حساب نمی آورد بیرق دار جریان تحریف است.
خلاصه تصور نکنیم جریان تحریف فقط آنسوی آب هاست.
مهدیان
#تحریف
#جنگ_اراده
@asrehooshmandi
♨️این اعداد را زیاد جدی نگیرید...
🔸سازمان جهانی بهداشت تعریف جامعی از مهارت های زندگی ارایه داده است که بر اساس آن، این مهارتها یعنی توانایی انجام رفتار سازگارانه و مثبت به گونه ای که فرد بتواند با چالش ها و ضروریات زندگی روزمره خود کنار بیاید. در میان این مهارتها اعلام شده است:
🔹دوستان آنلاین شما دوستان واقعی نیستند. متاسفانه حقیقت دارد. بسیاری از این دوستان اصلا اهمیتی برای مشکلات شما قایل نیستند و وقتی به کمک آنها نیاز دارید در دسترس نخواهند بود.
🔹اعضا خانواده مهمترین آدم های زندگی شما هستند. این ها تنها افرادی هستند که به شما اهمیت می دهند. رفتار خوبی با آنها داشته باشید و قدردان حمایت هایشان باشید.
▫️شاید بد نباشد نگاهی داشته باشیم به چند دسته از #فالوورها (دنبال کننده ها) در فضای مجازی که گاهی خیلی جدی بر روی آنها حساب باز میکنیم:
✔️هواداران: این دسته واقعا سمپات کسی هستند که او را در فضای مجازی دنبال میکنند. آنها دوست دارند ببینند هنرمند، ورزشکار و حتی سیاستمدار مورد علاقهشان چگونه زندگی میکند. این افراد از طریق شبکههای اجتماعی با الگوهای زندگی خود در ارتباط هستند.
این افراد حاضرند مثلا برای دیدن سلبریتی مورد علاقه خود بلیط کنسرت، تئاتر یا ورزشگاه را بخرند، ساعتها در صف انتظار برای امضا و دیدار بایستند، در حمایت از هنرمند، ورزشکار و یا سیاستمدار مورد علاقه خود در فضای مجازی و واقعی کل کل میکنند و حسابی پای آنها میایستند.
✔️کنجکاوها: این دسته تنها برای کنجکاوی عضو صفحات سلبریتیها میشوند. آنها تنها هزینهای که میدهند زدن یک کلیک است. آنها فقط دوست دارند بدانند آدم معروفها چه کار میکنند. این دسته بیشتر دوست دارند سرگرم شوند. قطعا از این نوع فالوورها نمیشود انتظار حمایت داشت. آنها به همین راحتی که آمدند، میروند و کاری به حواشی ایجاد شده ندارند.
✔️دشمنان: این دسته تنها به دنبال گرفتن سوتی هستند. پستی، استوری، کلمه اشتباهی و .... این افراد نه تنها حمایت نمیکنند بلکه ضربه هم میزنند. آنها منتظر یک اشتباه هستند تا آن را در بوق و کرنا کنند و حسابی آبروی کسی که دوستش ندارند را ببرند. در فضای مجازی به خوبی شاهد این اتفاقات هستیم.
✔️فیکها: این دسته خریدنی هستند. پول میدهید یک سری آدم مثل مترسک میایستند میان فالوورهای شما تا تعداد آنها بیشتر شوند. آنها نه در عروسی دست میزنند و نه در عزا گریه میکنند. تازه وقتی شبکههای اجتماعی به روز میشود آنها مثل بخار آب میروند.
▫️این اعداد را نباید زیاد جدی گرفت. ممکن است این هزار و میلیونها ما را بالا ببرند، جایی نزدیک ابرها اما در هنگام سقوط، جاخالی بدهند و چنان به زمین بخوریم که سالها طول بکشد قد راست کنیم.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سوادرسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
▪️فرار از خانه، تبدیل به فرار به شبکههای اجتماعی شده است!
🔸آسیب اجتماعی فرار از خانه هنوز هم برای والدین ضدارزش است اما باید به آنها بگوییم که فرزندتان در خانه به شبکههای اجتماعی فرار کرده است.
🔸مهدی محمدی، رئیس فرهنگسرای رسانه : امروز باید ببینیم که پاسخ پدر و مادرها در برابر این گزاره که «فرزندانتان به شبکههای اجتماعی فرار میکنند»، چیست؟ در حقیقت، در خانه هستند اما به این شبکهها فرار میکنند. در کلیپی که پخش شد به شبکه لایکی اشاره شد؛ نمیخواهم عضویت در این شبکه را ترغیب کنم اما اگر نیمهشبی به آن مراجعه کنید کودکان کم سن و سالی را میبینید که در وضعیت نامناسبی حرفهایی میزنند و فعالیت خاصی دارند که اصلاً زیبنده فرهنگ ما نیست.
🔸وی با اشاره بر اینکه والدین #نظارت کمی بر فعالیت مجازی فرزندان خود دارند افزود: در حقیقت میخواهم بگویم که موضوع فرار از خانه هنوز هم برای ما ضدارزش است اما در خانههایمان این فرار رخ میدهد. متأسفانه بعضی پدر و مادرها دوست دارند که شیک باشند و افراد مدرنی به نظر بیایند به همین دلیل یک سری فضاها و آزادیهایی را بیش از اندازه برای فرزندان درنظر میگیرند؛ این فضا مخرب است و والدین هم نظارتی ندارند بنابراین اتفاقاتی که رخ میدهد خیلی ناگوار است. واقعاً دردناک است که از بچههایمان بپرسیم که میخواهید چه کاره شوید و در پاسخ بگویند میخواهیم اینفلوئنسر یا سلبریتی #لایکی شویم. گزارشی را میخواندم که در آن بچهای شش ساله به دوست هفتسالهاش توصیه میکرد لایکی نصب کن.
🔸محمدی گفت: این روزها صحبت از #سوادرسانهای زیاد میشود اما به نظرم باید به #تربیت_رسانهای فکر کنیم. همانطور که پدر و مادرهای امروزی بر تربیت غذایی کودکانشان حساس هستند در این شئون نیز باید حساس باشند. چیزی که من در لایکی میبینیم وندالیسم یا آنارشیسم است. البته نمیخواهیم وجوه سرگرمی در خانوادهها را کتمان کنیم؛ هر خانوادهای باید شادی داشته باشد اما یک اما بزرگ وجود دارد و آن هم این است که کجا و چگونه؟
@asrehooshmandi
🔻«#پاسکاری_جریانی» شیوه ای جدید در حوزه ارتباطات رسانهای
🔹زمانی می توان گفت یک رسانه جریان ساز است که گسلی را فعال کرده باشد. همچنین دال و مدلول های این رسانه باید قابل رصد و شمارش و از طرفی این رسانه باید دارای قابل تعمیم و تکثیر بوده و مسیر حرکت این جریان نیز مشخص باشد.
🔹مسئله ای که قرار است در رسانه تبدیل به همه گیری و دغدغه شود، یا باید جذاب باشد یا مهم!
http://asrehooshmandi.ir/%d9%be%d8%a7%d8%b3%da%a9%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%ac%d8%b1%db%8c%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%b4%db%8c%d9%88%d9%87-%d8%a7%db%8c-%d8%ac%d8%af%db%8c%d8%af-%d8%af%d8%b1-%d8%ad%d9%88%d8%b2%d9%87-%d8%a7/
@asrehooshmandi
🔻نگاهی به بازنمایی زن در رسانه با تاکید بر هویتهای جدید
https://rasanews.ir/fa/news/658591/%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%B2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%A7-%D8%AA%D8%A7%DA%A9%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D8%B1-%D9%87%D9%88%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF
@asrehooshmandi
🔸نگاهی به #اخبار_جعلی از منظر #علوم_شناختی
چرا برخی ادعاهای دروغین به راحتی پذیرفته میشوند؟!
▪️بسیاری از ما هنگام خواندن مطالب جدید به ندرت کاملاً به آن توجه میکنیم. به ویژه، هنگامی که حس میکنیم مطلبی «آسان» و آشنا است، تمایلی به درک جزئیات آن نشان نمیدهیم و فقط میخواهیم لب مطلب را بفهمیم.
▪️شوربختانه، راههای سادهی فراوانی وجود دارد که دروغپردازان میتوانند با توسل به آنها به ادعاهای خود رنگ و لعاب بزنند و بر روانی و آشنایی آنها بیفزایند. یک نمونه از این کار، استفاده از تصویر و تجسم است. #تصاویر به ما کمک میکنند تا مضمون بعضی حرفها را بهتر بفهمیم. یکی از مصادیق این امر، گزارشهای پزشکی است. برای مثال، وقتی بیماران، همراه با یک نظر شبهعلمی در بارهی مغز خود، تصویری از آن را هم ببینند، احتمال قبول آن نظر بسیار بیشتر خواهد بود.
▪️شاید مؤثرترین راه برای اشاعهی یک دروغ، #تکرار آن باشد؛ هر چه بیشتر یک نظر را بشنوید، احتمال این که آن را صحیح بپندارید بیشتر است. وقتی گروهی کوچک، اما همرأی و همصدا- مثل منکران تغییرات آب و هوایی- در رادیو و تلویزیون، عرصهی سخن را قبضه کنند، دروغ رواج مییابد.
چگونه بهتدریج اخبار جعلی به اصطلاح مهندسی میشوند و تفکر منطقی و پرسش انتقادی را به حاشیه میرانند؟
▪️بعضی از مردم از نظر ادراکی «خسیس» هستند. این افراد ممکن است تواناییِ ذهنیِ زیادی داشته باشند و همیشه از عهدهی امتحانات سخت برآیند اما هیچ وقت از آن استفاده نمیکنند و به جای تفکر شفاف تحلیلی، به دریافت شهودی و ادراک غریزی متوسل میشوند.
▪️با توجه به رواج اطلاعات دروغین در دنیا، باید تفکر انتقادی و راههای تشخیص اخبار جعلی را در تمام مدرسهها آموزش داد. در نهایت، نه تنها از اخبار جعلیِ سیاسی بلکه از حُقههای پزشکی و فریبکاریهای مالی هم باید در امان ماند. تقویت تفکر شکاکانه میتواند به همه، فارغ از هوش و ذکاوت آنها، کمک کند تا خردمندانهتر قضاوت کنند.
✅متن کامل را در asrehooshmandi.ir بخوانید.
@asrehooshmand
بازار داغ #دروغ_و_شایعه_در_فضای_مجازی
نحوه تشخیص اخبار جعلی:
۱- به سرخط اخبار شک کنیم: سرخط خبرهای جعلی اکثراً جالب و تعجببرانگیز هستند، اگر سرخط خبر باورناپذیر بود احتمال دهید که خبر جعلی است.
۲- منبع خبر: اگر خبر از جایی به دست شما رسیده که برایتان نامشخص و نا آشناست درباره آن اطلاعات بیشتری کسب کنید.
۳- سایتهای وابسته به گروههای معاند و بیگانه: اخبار جعلی را به طور هماهنگ تولید و پخش میکنند.
۴- فرمتهای ناشناخته: اخبار ساختگی در خود خطاهای املایی و گرامری دارند و فرمت ظاهریشان هم غیرعادی و غیرمعمولی است.
۵- پیوست و مستندات اخبار: اخبار و گزارشهای جعلی معمولاً با اسناد و مدارک صوتی و تصویری دستکاری شده همراه هستند. میتوانید عکس یا فیلم را در اینترنت جستوجو کنید تا صحت و درستی آن را بیابید.
۶- تاریخهای درج شده در اخبار: در مطالب جعلی ممکن است زمان رخدادها را دستکاری و تغییر داده باشند.
۷- نام نویسنده مطلب: مطالبی که در آنها هیچ منبعی درج نشده یا بدون نام نویسنده است میتواند نشانه ساختگی بودن آن باشد.
"شایعه ساختن هم نوعی دروغ گویی است"
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
@asrehooshmandi
🚩 خانواده هویتی جمعی دارد که رسانه های نوین آن را به سمت فردگرایی سوق می دهند!
📍مصرف رسانه ای خود را مدیریت کنیم!
@asrehooshmandi
🎯 روانکاوی از پشت مانیتور: اسکایپ و زوم چه خدمتی به روانشناسی کردند؟
— تماسهای تصویری میتوانند چیزهای بیشتری دربارۀ ناخودآگاه افراد آشکار کند
📍فروید شیوۀ خاصی برای روانکاوی داشت: اتاقش را از وسایل اضافی خالی میکرد، سادهترین لباسها را میپوشید و صندلی راحتی میگذاشت، تا بیمار ناخودآگاهش را بدون مزاحمت بیرون بریزد. اما اگر الآن به روانشناسها زنگ بزنید، بیشتر آنها فقط میپذیرند آنلاین با شما ملاقات کنند. ولی چقدر از ناخودآگاه ما میتواند با اسکایپ و و واتساپ برای آنها آشکار شود؟ دکتر استیون بلومنتال میگوید حواسپرتیهای آنلاین و دیدن فضایی که بیمار در آن مکالمه میکند، میتواند سرنخهای بیشتری دست روانکاوها بدهد.
🔖 ۱۵۰۰ کلمه
⏰ زمان مطالعه: ۹ دقيقه
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
http://tarjomaan.com/neveshtar/9857/
@asrehooshmandi
🔺ماسکی که حرفهای صاحب خود را به ۸ زبان ترجمه میکند
🔹یک استارتاپ ژاپنی موفق به تولید یک ماسک هوشمند شده که میتواند حرفهای کاربر را به هشت زبان ترجمه کند.
@asrehooshmandi
#اینترنت_در_یک_نگاه
📌اینترنت و دنیای مجازی این روزها شده جزئی از زندگی ما به طوری که اگر یک روز آن را در اختیار نداشته باشیم بسیاری از کارهایمان نیمهتمام میماند.
🔹منبع: خبرگزاري آنا
@asrehooshmandi
ای بیروت!
تو آن شمشیری که
چون زخم دید
و به خون آغشته شد،
آبدیده تر شد...
و آن عودی که هر چه سوخت
عطرآگین تر شد...
بیروت! ای آهوی زخم دیده!
سرشکم را
چونان مرهمی
بر تنت بپذیر...
که تو سزاوار درد نیستی...
✍ میثم مطیعی
#بردا_و_سلاما_بیروت_الحبیبة
#من_قلبی_سلام_لبیروت
@asrehooshmandi
💢انبوه تنها و عصر انسان دگرراهبر
▪️رایزمن این دوره را متقارن با ظهور ارتباط جمعی میداند. به نظر او انسان #دگرراهبر دیگر تحت تاثیر شیوههای آموزش و پرورش و خانوادهها نیست بلکه شخصیت فرد تحت تاثیر دیگران شامل گروههای دوستی، همکاران و همسالان، نقش میپذیرد.
▪️وسایل ارتباط جمعی این نقش را تکمیل و تقویت میکند. رایزمن میگوید: تمامی افراد در دوران دگرراهبر در یک چیز اشتراک دارند و آن هم نوع و نحوه نگرش ذهنیشان در ارتباط با همنوعانشان شکل میگیرد. انسان دگرراهبر برای یافتن هویت خود به #تایید_دیگران نیاز دارد به همین دلیل خود را به دامن تودهها میاندازد و تلاش میکند تا با دیگران #همرنگ شود.
▪️وسایل ارتباط جمعی در جهت همسان کردن رفتارها به کار میافتد. پیشرفت در این جامعه وابسته به نظرات دیگران است و انسان سعی میکند تا شناخت خود را از طریق تصورات دیگران نسبت به خود به دست آورد. در این چنین جامعهای خانوادهها قدرت تاثیرگذاری خود را از دست میدهند.
▪️خانوادهها فرزندان را ترغیب میکنند تا در تمامی موارد بهتر عمل کنند و موفق شوند چون خود الگویی ارائه نمیدهند، به وسایل ارتباطی جمعی رجوع میکنند و بچهها را به این وسایل میسپارند.
▪️از آنجا که دیگر هنجاری برای حصول بر موفقیت وجود ندارد لذا انسانها منفعل و تاثیرپذیر شده تحت نفوذ رسانهها سعی میکنند خود را با جامعه همرنگ کنند در نتیجه #تودههای_تنها در شهرهای بزرگ شکل میگیرد.
🔻رایزمن تاریخ تمدن بشریت را از روزنه ارتباطات مورد بررسی قرار داده و سه مرحله یا دوران را مورد بازشناسی قرار داده است. در asrehooshmandi.ir بیشتر در این زمینه بخوانید.
#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سوادرسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی گوگل به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی ترجمه میکند!
وزیر خارجه:
🔹وقتی فارسیزبانها میخواهند تسلیت خودشان را به زبان عربی یا انگلیسی ابراز کنند، گوگلترنسلیت [کلمه تسلیت] را "تبریک" ترجمه میکند.
🔹با این حال اگر کسی بخواهد به رژیم صهیونیستی یا آمریکا تسلیت بگوید خبری از این نقص فنی نیست.
fna.ir/eywj4q
@asrehooshmandi
🎥اولین پویانمایی کوتاهِ #واقعیت_مجازی_کودک_و_نوجوان از سوی امور سینمایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تولید شد.
🎬 پویانمایی «زری زری کاکل زری» به کارگردانی مهین جواهریان نخستین فیلم کانون پرورش فکری است که به صورت واقعیت مجازی (فیلمی به صورت ۳۶۰ درجه) ارایه میشود.
🎬«زری زری کاکل زری» که در سال ۱۳۹۷ از سوی کانون تولید شده است، با تلاش به حفظ اصل سبک و شکل اثر به صورت واقعیت مجازی (۳۶۰ درجه) تولید میشود.
🎬این پویانمایی با تکنیک کاتاوت رایانهای و با مدت زمان ۶ دقیقه تولید شده و ترانههای آن را افسانهی شعباننژاد سروده است.
🎬این فیلم با عینکهای ویآر (Virtual Reality) نیز قابل مشاهده است و مخاطب میتواند خود را در فضای اثر و در کنار شخصیتهای فیلم در تمامی فضاهای موجود احساس کند.
https://www.kanoonnews.ir/news/298784/
@asrehooshmandi
🔹حریت رسانهای را از خبرنگاران و اهالی رسانه نگیریم
✅معصومه نصیری گفت: البته فراموش نکنیم که ایجاد فضایی امن برای پیگیری مطالبات مردمی از سوی خبرنگاران و اساساً آزادی عمل رسانهها به سعهصدر و بلندنظری مسئولان نیز مرتبط است. گاهی اوقات شاهدیم مسئولان کوچکترین نقدی را برنمیتابند و فشارهایی را بر خبرنگار و رسانه وارد میکنند که موجب از دست رفتن #حریت_رسانهای میشود.
✅این کارشناس رسانه ادامه داد: صیانت از این حریت وظیفهای است که نباید از آن غافل شد چراکه موجبات بیاعتباری رسانه را در پی دارد و این وقتی خود را نشان میدهد که در بزنگاههای خاصی قرار گرفتیم اما دیگر رسانه ما اعتبار لازم را برای افکار عمومی ندارد و این یعنی مراجعه مخاطبان به رسانههایی که دلسوز ما نیستند.
✅وی گفت: تحقق بیانیه گام دوم با تاکید بر روح «امید به آینده» و «ما می توانیم» می تواند ما را به «ایران قوی» تبدیل کند و این مهم بی شک بدون نقش آفرینی رسانه ای محقق نخواهد شد؛ رسانه هایی که خبرنگارانی دقیق، در پی حقیقت و البته همه جانبه نگر دارد.
👉 https://hawzahnews.com/news/912785
✍️ #روز_خبرنگار را به همکاران گرانقدر و پرتلاشم تبریک عرض می کنم.
@asrehooshmandi
🔴بازهم هشتگ بازی های توییتری....
چندسالی هست برخی قرارگاه های دچار اختلال برای پر کردن رزومه های خالی خود و فریب برخی خواص بی اطلاع از مختصات جنگ رسانه ای و فضای مجازی ،به بهانه های مختلف اقدام به ترند کردن هشتگ هایی در توییتر میکنند . هشتگ بازی هایی که تغییری در معادلات فکری جامعه ندارد.
بار دیگر برای بزرگان جبهه انقلاب مینویسم که شاید ازین غفلت و ساده لوحی عبور کنند و هوشیار بشوند:
1⃣در عرصه جنگ رسانه ای در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی هشتگ ترند کردن در توییتر به تنهایی هیچ اثرگذاری ندارد چون فضای توییتر بسیار محدود است و نهایتا زیر ۱۰ هزار نفر از جامعه ۸۰ میلیونی شاید مشارکت موثری در این عملیات داشته باشند . هشتگی اثرگذار و جریان ساز است که بعد از تولید محتوا در توییتر در هزاران کانال تلگرامی و دیگر پیام رسانها، هزاران پیج اینستاگرامی و خبرگزاری و شبکه های خبری بازنشر داده شود و معادل آن تولید محتوا شود. لذا اگر مسئول یک قرارگاه فجازی برای شما گزارشی از ترند کردن یک هشتگ در توییتر آورد حتما از او گزارشی از جریان سازی این هشتگ در هزاران کانال و پیج و شبکه های خبری مطالبه کنید . اگر چنین گزارشی نداشت او یک کلاهبردار است و لاغیر....
2⃣در اصول جنگ شناختی و جنگ روایتها و جنگ رسانه ای ، دشمن از همه ظرفیتها و پلتفرمها و شبکه های اجتماعی با کاربردهای متفاوت استفاده میکند . بدین جهت که هر پلتفرم یا شبکه ای مختصات خاص خود در تولید محتوا را دارد . قطعا محتوای منتشر شده در توییتر و آپارات و اینستاگرام و پیام رسانها و سایتهای خبری کاملا با هم متفاوت است . لذا برای جریان سازی باید نیروهایی باشند که بتوانند در هر کدام متناسب با آن فضا تولید محتوا و جریان سازی کنند . اینکه تمام ظرفیت نخبگانی را به سمت توییتر بکشانیم قطعا خیانت به انقلاب در عرصه جنگ رسانه ای میباشد چرا که سایر عرصه ها را از عناصر تاثیر گذار خالی کرده ایم .
نکات زیادی هست در این باره که بزرگان انقلابی فریب هشتگ بازی های توییتری برخی قرارگاه ای دچار اختلال در فضای مجازی را نخورند اما همین دو نکته را عزیزان فهم کنند فعلا کافیست....
"سعید درخشان"
@asrehooshmandi