eitaa logo
عصر سلیمانی
1.3هزار دنبال‌کننده
32هزار عکس
45.9هزار ویدیو
805 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
☘ ✅ 1⃣ ایران روز چهارشنبه تهدید کرد اگر آژانس بین المللی انرژی اتمی روند «انتشار اطلاعات و نامه‌های محرمانه ایران» را متوقف نکند، جمهوری اسلامی « در تعامل خود» با این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد «بازنگری» می‌کند. 2⃣ داغ‌ترین موضوع توئیتر فارسی/ ورود سریع و به‌موقع دولت و سایر نهادهای حاکمیتی به مسئله رفع اخلال ایجادشده در جایگاه‌های سوخت و همچنین ناکامی ضدانقلاب برای ایجاد التهاب در جامعه با استقبال کاربران فضای مجازی همراه شده است. 3⃣ معاون سیاسی وزارت امور خارجه از شروع مذاکرات برای رفع تحریم های ظالمانه پیش از پایان ماه نوامبر خبر داد.
⭕️افکارسنجی ماجرای «هک‌شدن سامانه سوخت‌رسانی کشور» در شبکه‌های اجتماعی 🔹طبق داده‌کاوی دیتاک اظهار نظرهای مردمی در بسترهای اینستاگرام و توئیتر را می‌توان در قالب ۴ گونه «کار خودشونه»، «قدرت پوشالی»، «انتقام آبان ۹۸» و «خوش‌بینی به تغییر ملموس» دسته‌بندی نمود. 🔹اغلب کاربران، این اختلال را اقدام عامدانه نظام با هدف افزایش قیمت بنزین عنوان کرده‎اند که عموماً در بستر اینستاگرام تولید محتوا نموده‎اند. 🔹طیف دیگری از کاربران به انتقاد از سیستم امنیتی کشور پرداخته و این رویداد را مانند هک‌شدن سیستم زندان اوین، نشانه ضعف قدرت سایبری کشور قلمداد نموده‎اند. 🔹طیف سوم کاربران، به حوادث آبان ۹۸ استناد کرده و اختلال مذکور را به منزله انتقام‌گیری کشته‌های آن زمان و تداوم اعتراض‎های آبان تعریف کرده‎اند. 🔹آخرین طیف از کاربران حامیان نظام هستند که با هشتگ‎هایی نظیر قدرت_ملی در سه محور مقایسه مدیریت سریع بحران سوخت در ایران و انگلیس، مقایسه مدیریت بحران در دوران روحانی (آبان ۹۸) و رئیسی و حمله به اقدام احتمالی اسرائیل در هک سامانه سوخت کشور، به تحسین و حمایت از نظام پرداخته‎اند. 🔺افزایش محتوا برای ایجاد خشم،تنفر و تمسخر در مورد اختلال در جایگاه های عرضه سوخت نشان می دهد که جریان اغتشاش گر در حمله به زیر ساخت های وزارت نفت به دنبال ایجاد جنگ شناختی و به میدان آوردن مردم هم بوده است.
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘ 🎥 | همه گزینه‌ها روی میز است‼️ 🍃🌹🍃 🔻این جمله را بار ها شنیده اید "همه گزینه‌ها روی میز است" اشتباه گفتم این یک جمله نیست، حتی یک صفحه، یک مقاله و یک کتاب نیست... بلکه این جمله؛ همه ابرقدرتی آمریکاست...
📸 روایت شمخانی از حمله سایبری اخیر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حضور مخبر در بازار لوازم‌خانگی تهران 🔹معاون اول رئیس‌جمهور با حضور در بازار امین‌حضور تهران از نزدیک به بررسی وضعیت قیمت‌ها در بازار لوازم‌خانگی پرداخت و با کسبه و خریداران به گفتگو نشست. اجاره‌های بالا و افزایش بی‌رویه آن، پایین بودن قدرت خرید مردم، بالا بودن قیمت‌های تعیین‌شده در کارخانه‌ها از جمله گلایه‌های برخی از کسبه بود که با مخبر مطرح کردند. 🔹مخبر همچنین بصورت تلفنی با برخی از مدیران عامل کارخانجات بزرگ تولیدی گفتگو کرد و با بیان مشکلات عنوان شده مردم، از آنها خواست برنامه‌های خود را برای حل این مسائل ارائه دهند.
⭕️ تمام جایگاه‌های سوخت وارد مدار شدند سخنگوی پخش فرآورده‌های نفتی: 🔻امکان عرضه بنزین در تمامی جایگاه‌های کشور فراهم شده. از ۳۷۰۰ جایگاه، ۳۰۰۰ جایگاه با نرخ آزاد و ۷۰۰ جایگاه به نرخ سهمیه‌ی به خودروها عرضه می‌کنند. 🔻با مراجعه به سایت niopdc.ir جزئیات مربوط به جایگاه‌های سوخت فعال مشاهده می‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این طوری که طالبان داره پیشرفت میکنه ، احتمالا به زودی روی موتور هوندا، موشک اس ۳۰۰سوار می‌کنن 😂😐
5.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اعتراف تاریخی تئوریسین دولت روحانی: 🔻گرفتن تضمین در مذاکره وقت تلف کردن است!
45.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 مناظره کارشناس سعودی و لبنانی 🔻کارشناس سعودی: میلیاردها دلار به لبنان کمک کردیم اما مسئولین لبنانی پشت سر هم به عربستان اهانت می‌کنند؛ مخالف دخالت‌های خارجی در لبنان هستیم. 🔻حزب‌الله در حال از بین بردن هویت عربی لبنان و تبدیل آن به هویت ایرانی است،چرا الان باید فرمانده سپاه قدس ایران در لبنان حضور داشته باشد؟! 🔻کارشناس لبنانی: اگر کمکی کردید نباید انتظار داشته باشید در همه امور مطیع شما باشیم؛هویت عربی را شما از بین بردید که فلسطین را رها و به دنبال سازش با اسرائیل هستید. 🔻سوراخ شدن لایه اوزون را هم میخواهید گردن ما بیندازید، فراموش کردید نخست وزیر لبنان که متحد خودتان بود را چگونه بازداشت کردید؟
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 گفتگوی وزیر کشور با مردم در اندیکا 🔻وحیدی ضمن گفتگو با مردم آسیب دیده از زلزله، بر تسریع کمک رسانی و بازسازی این منازل با توجه به نزدیک شدن به فصل سرما تاکید کرد.
🔺هت‌تریک صداوسیما در مرجعیت رسانه‌ای/جوان‌گرایی ادامه میابد؟ ◽️طی چند روز گذشته صداوسیما نشان داد که در حوزه «خبر» وارد ریل گذاری جدیدی شده است و حتی بحران بنزینی باعث شد صداوسیما به مثابه یک رسانه تراز جمهوری اسلامی عمل کند. رسانه ملی نشان داد می‌تواند در همین بحران‌های امروزه ماهیت اصلی خود را حفظ کند و حتی موجب شگفتی و تحسین مردم عام و چهره‌های خاص باشد. ◽️واکنش سریع‌السیر بخش‌های خبری به اتفاقات روز جامعه آنچنان بوده است که می‌توان گفت صداوسیما در همین فاصله اندک پس از تغییر در ترکیب مدیران دارد تحولات را به شکلی انقلابی هم نشان می‌دهد. ◽️ماجرای «سیلی به استاندار» که یک باره در شبکه‌های اجتماعی پیچید و با فاصله‌ای اندک در تلویزیون به آن پرداخته شد، «حمله سایبری به پمپ بنزین‌ها» و از همه مهمتر پرداختن به «انتصاب فامیلی توسط علیرضا زاکانی» در تلویزیون سه خبری بود که واکنش سریع و خبری تلویزیون را به دنبال داشت و حتی می‌توان گفت تلویزیون در حوزه اطلاع‌رسانی موفق، هت تریک کرد. ◽️البته از همان اولین روزهای تغییر رئیس صداوسیما و انتخاب پیمان جبلی، امیدهای بسیاری برای تغییر در مهمترین نهاد رسانه‌ای کشور شکل گرفت چه از طرف کسانی که سال‌ها در درون سازمان کار کرده‌اند و نیاز به تغییر و تحولاتی اساسی در آن می‌بینند و چه از طرف صاحب نظرانی که از بیرون سازمان نسبت به آنچه که سال هاست قرار بوده رسانه‌ای در تراز جمهوری اسلامی باشد نقد داشته‌اند. ◽️مدت زیادی نیست که از انتصاب‌های پیمان جبلی رئیس جدید صداوسیما می‌گذرد او دست روی نقاط مهمی از سازمان صداوسیما هم گذاشت و ابتدا یک مدیر جوان را در همان معاونتی که خود پنج سال عهده دارش بود گمارد و در انتخابی دیگر سکان یکی از مهمترین و کلیدی ترین پست‌های سازمان را به نیروی جوان دیگری سپرد که بازتاب‌های مثبتی هم در همین چند روز داشته است. ◽️این تغییرات نویدبخش رویکرد دیگری هم در صداوسیما بود و انتظارها برای تحولات جدی در پست‌های کلیدی صداوسیما بالا رفت. حالا بسیاری منتظرند صداوسیما یک خانه تکانی اساسی در همه بخش‌ها داشته باشد و جوان گرایی که طی چند سال اخیر بارها بر آن تاکید شده است این بار به جد و با قاطعیت تحقق پیدا کند. ◽️حالا با اتفاقات اخیر در صداوسیما بارقه‌هایی از امیدهای تازه نسبت به رسانه ملی شکل گرفته است که هم همه خصوصیات «رسانه‌ای» بودن را دارد و هم می‌تواند «ملی» باشد و مرجع افکار عمومی و نخبگان قرار بگیرد.