#فـــــــــوری
🚨حمله سایبری از مبدا عراق به سایت های سعودی
🔻 این حمله سایت و سرورهای وزارت انرژی و نفت عربستان را تحت تأثیر قرار داده است.
🔻 خدمات الکترونیکی وب سایت های سازمان هواپیمایی عربستان در نتیجه حمله سایبری عراق از کار افتاده است.
🔻 به نظرم این یک پیام از طرف محور مقاومت هست که پیامش اینه که تنها ایران نیست بخواد حمله سایبری انجام بده بلکه ما هم به عنوان عضوی از محور مقاومت توان حمله سایبری به هر هدف و کشوری رو داریم
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | آمریکا درحال نابودی است!
🍃🌹🍃
🔻 رئیس جمهور پیشین آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت «اوهایو» گفت: اکنون کشور ما در حال نابودی است. کشور ما دارد به درک واصل میشود و چنین چیزی قبلاً سابقه نداشته است.
🔹متأسفانه ما در حال حاضر رئیس جمهوری داریم که مطلقاً نمیداند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. او با هوا دست میدهد، تقریباً گیج و گنگ در اطراف راه میرود و از خرگوش عید پاک دستور میگیرد.
#ماه_رمضان | #روشنگری | #ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکمیلی/ گروه «اصحاب الکهف» مسئولیت را برعهده گرفت
▪️گروه عراقی اصحاب الکهف با انتشار این ویدئو، مسئولیت حمله به کاروان لجستیک آمریکایی در استان الانبار را برعهده گرفت.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
هدف قرار گرفتن کاروان آمریکایی در عراق
▪️ رسانههای عراقی گزارش دادند یک کاروان لجستیکی متعلق به ارتش آمریکا در استان الانبار هدف انفجار قرار گرفته است.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
🔺ترامپ: آمریکا درحال نابودی و به درک واصل شدن است
🔹«دونالد ترامپ» رئیس جمهور پیشین آمریکا در جمع هواداران خود در ایالت «اوهایو» گفت: اکنون کشور ما در حال نابودی است. کشور ما دارد به درک واصل میشود و چنین چیزی قبلاً سابقه نداشته است.
🔹متأسفانه ما در حال حاضر رئیس جمهوری داریم که مطلقاً نمیداند چه اتفاقی در حال رخ دادن است. او با هوا دست میدهد، تقریباً گیج و گنگ در اطراف راه میرود و از خرگوش عید پاک دستور میگیرد.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
🔺حمله گسترده سایبری به عربستان
🔹حمله گسترده سایبری به وبگاهها و سایتهای دولتی عربستان سعودی، بسیاری از آنها را از دسترس خارج کرده است.
🔹سایت مربوط به شرکت هواپیمایی عربستان و وزارت نفت و انرژی این کشور، ازجمله سایتهایی هستند که از دسترس خارج شدهاند.
🔹برخی رسانهها به نقل از عاملان این حمله سایبری گزارش دادند که عملیات سایبری مذکور با نام عملیات شهید «ابو فضل طومر» علیه وزارت نفت و شرکت هواپیمایی عربستان انجام گرفته است.
🔹مجریان این حمله سایبری تاکید کردند به حرمت ماه مبارک رمضان سیستمهای اپراتوری داخلی پالایشگاهها را متوقف نکردهایم، اما با این اقدام خواهان پایان جنگ بیحاصل علیه یمن و توقف چاپ و انتشار کتابهای تکفیری توسط عربستان هستیم که به اقصی نقاط جهان ارسال میشوند.
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
17.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روضه خوانی حاج مهدی رسولی و کربلایی علی پورکاوه در بیستمین اجتماع مدافعان حرم
🇮🇷 با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
❇️بدون برجام؛ بدون FATF(یادداشت روز)
هفته گذشته سید ابراهیم رئیسی در دیدار با اصحاب رسانه روایتی دیگر از ناامیدی در دولت تدبیر و امید ارائه داد و گفت: «در مرداد ماه که دولت تغییر کرده بود ولی وزرا هنوز رای اعتماد نگرفته بودند، کابینه آقای روحانی میگفتند که توان پرداخت حقوق مرداد را نداریم.» روایت آقای رئیسجمهور اگرچه تازه بود اما هرگز رویدادی جدید محسوب نمیشد. کابینه «نمیشود، نمیتوانیم» در دولتهای یازدهم و دوازدهم از این موارد بسیار داشت.
28 خرداد 1398، تقریبا یک سال پس از آنکه «دونالد ترامپ» برخلاف محاسبات «محمدجواد ظریف» با یک «چرخش قلم» از برجام خارج شد، «بیژن زنگنه» وزیر وقت نفت طی سخنانی گفت: «هیچ نفتی نمیتوانیم بفروشیم، حتی اگر بفروشیم، پولش را نمیتوانیم بیاوریم.» دولتمردان تدبیر و امید(!) اساساً فروش و صادرات نفت را بدون برجام امری «نشدنی» تلقی میکردند. «حسن روحانی» رئیسجمهور وقت، 16 فروردین 1395 در دیدار مسئولان وزارت ارتباطات گفت: «اگر برجام نبود، قدم به قدم حتی یک بشکه نفت را هم نمیتوانستیم صادر کنیم.» سخنی که تقریبا سه ماه بعد توسط «محمدباقر نوبخت» معاون رئیسجمهور و رئیسسازمان برنامه و بودجه نیز تکرار شد و او در 25 تیر 1395 گفت: «اگر برجام نبود، باید نفت در برابر غذا را تحمل میکردیم.» البته چیزی نگذشت که آقای نوبخت مجبور به اصلاح سخنان خود شد و 13 شهریور 1399 در حالی که برجام همچنان بود و توسط دولت وقت اجرا میشد، او در نشست اعضای شورای توسعه و برنامهریزی همدان گفت: «این بیانصافها و دژخیمان حتی برای غذا و دارو اجازه فروش یک قطره نفت را نمیدهند و اگر هم به فروش میرسد، امکان تبادل مالی نباشد.» اما همانطور که تمامی حقوق و دستمزدها نه فقط در مرداد ماه 1400 که تا پایان سال 1400 در نبود برجام توسط دولت سیزدهم بدون تأخیر و استقراض پرداخت شد؛ نفت ایران نیز بدون برجام رکوردهای فروش و تولید تازهای به ثبت رساند.
وقتی 23 دی 1400 حجتالاسلام رئیسی از افزایش 40 درصدی صادرات نفت ایران خبر داد و گفت: «صادرات نفت در دولت سیزدهم ۴۰درصد افزایش یافته و پول حاصل از صادرات نیز در حال بازگشت به کشور است.» طبیعی بود که برخی دولتمردان سابق باور نکنند و این اتفاق را ناشی از افزایش قیمت نفت تلقی کنند؛ شبههای که مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران به آن پاسخ داد و با تأیید سخنان رئیسجمهور گفت: «میزان فروش نفت خام و میعانات گازی در مقایسه با چند ماه گذشته یا در مقایسه با قبل از دولت سیزدهم افزایش قابلتوجهی داشته و تمام مطالبات حاصل از فروش نفت و میعانات گازی را هم دریافت میکنیم... ظرف همین مدت فروش ما بالاتر از ۴۰ درصد رشد داشته است... این ۴۰ درصد از نظر کمی بوده، اما الحمدلله قیمت نفت هم بالا رفته، حتی اگر قیمت نفت ثابت هم میبود، ما مقدار را ۴۰ درصد بالا بردهایم.»
اما فقط فروش نفت نبود که دولتمردان سابق آن را بدون برجام غیرممکن میدانستند. 12دی 1395 «حسن روحانی» فراتر از فروش نفت مدعی شد: «اگر برجام نبود قراردادهایی که با کشورهای دیگر بستیم و میبندیم تعطیل میشد.» ادعایی که با گذشت زمان باز هم غیرواقعی بودن آن مشخص شد. 7 آذر 1400 برجامی در کار نبود اما ایران قرارداد سوآپ گازی با آذربایجان و ترکمنستان را به امضا رساند. تنها در 7 ماه ابتدایی دولت سیزدهم و تنها در حوزه نفت و انرژی بیش از 55 قرارداد و تفاهمنامه به ارزش 16.5 میلیارد دلار از جمله با شرکتهای بزرگ خارجی به امضا رسید. قرارداد احداث و تکمیل راهآهن شلمچه-بصره با دولت عراق در دیماه 1400 و امضای توافقنامه با کشورهای همسایه از جمله ترکمنستان، آذربایجان، قرقیزستان، ارمنستان، پاکستان و هند برای افزایش سهم ترانزیت ایران همگی در روزهای بدون برجام انجام شد.
دولتمردان سابق دنیا را تنها از روزنه تنگ برجام میدیدند.
4 شهریور 1399 «محمود واعظی»، رئیسدفتر رئیسجمهور وقت به روزنامه ایران گفت: «اگر برجام نبود، آمریکا به راحتی میتوانست در مراحل مختلف
هر کاری که میخواهد انجام دهد، همان طور که در گذشته انجام داد.» تاریخ البته نشان داد برجامی در کار نبود اما ایران توانست به اعتراف «نیکی هیلی»(سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل) با «ناوگان اشباح نفتکشها» نفت خود را صادر کند و به تعبیر «والاستریتژورنال» با «سیستم بانکی و مالی بسیار مخفی به مدیریت تجارت دهها میلیارد دلاری خود بپردازد» و ارز حاصل از صادرات را به کشور بازگرداند تا «ند پرایس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در ۲۵ ژانویه ۲۰۲۲ (۵بهمن ۱۴۰۰) اینگونه اعتراف کند: «فشار حداکثری [علیه ایران] یک شکست فاحش بود.» منابعی که البته بخش قابل توجهی از آن صرف تسویه بدهی نزدیک به 54 هزار میلیارد تومانی دولت سابق و پرداخت بدون تأخیر حقوق و دستمزدها شد، کاری که دولتمردان تدبیر و امید حتی برای یک ماه توان انجامش را نداشتند. «بدون بر