🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | پایان« انفعال»؛ آغاز حضور در «میدان»
🍃🌹🍃
🔻«جامجم» نگاهی به دستاوردهای دولتسیزدهم در یک سال گذشته دارد و در گزارشی که عکس یک کرده، با عنوان پایان «انفعال»؛ آغاز حضور در «میدان» نوشته: «عملکرد یکساله دولت و تلاشهای بیوقفه و مستمر برای جبران آسیبهای وارده به کشور خود آشکار کننده پایان انفعال و خمودگی در مدیریت اجرایی کشور است.»
لازم به ذکر است که این روزنامه دارد، گزارش خود درباره عملکرد یکساله دولت را طی چند بخش منتشر کند و در بخشی که امروز منتشر کرده صرفا به موضوع مدیریت بحران بیبرقی پرداخته و نوشته: «با توجه به کمکاری گسترده دولت قبل در توسعه زیرساختهای تامین برق، کار دولت سیزدهم برای حل بحران خاموشیها و جلوگیری از تکرار آن در تابستان سال جاری بسیار سخت شده بود. با این حال دولت سیزدهم از همان ابتدای شروع به کار با پیگیری چند برنامه مختلف، توانست رکورد افزایش ظرفیت تولید برق کشور را در طول یک سال شکسته و مانع تکرار بحران خاموشی در تابستان امسال شود.»
#ثامن
🔹 چه در جنگ و چه در صلح بزرگترین سادهاندیشى این است که تصور کنیم جهانخواران خصوصاً آمریکا و شوروی از ما و اسلام عزیز دست برداشتهاند؛ لحظهاى نباید از کید دشمنان غافل بمانیم. در نهاد و سرشت آمریکا و شوروى کینه و دشمنى با اسلام ناب محمدى صلىاللهعلیهوآلهوسلم موج میزند. باید براى شکستن امواج طوفانها و فتنهها و جلوگیرى از سیل آفتها به سلاح پولادین صبر و ایمان مسلح شویم.
#دشمنشناسی
#جهاد_تبیین
#ثامن
#روشنگری
#محرم
🔴 بیانیه تقدیر ۲۸۱ نماینده از یک سال تلاش خستگی ناپذیر رئیسی
♦️احمد امیرآبادی فراهانی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه 2 شهریورماه) مجلس شورای اسلامی بیانیه 281 نفر از نمایندگان به مناسبت گرامیداشت هفته دولت و تقدیر از اقدامات انقلابی دولت سیزدهم را قرائت کرد.
▪️متن بیانیه بدین شرح است:
در آستانه سالگرد شهادت دو مدیر تراز انقلاب اسلامی، دو عاشق دلداده امام راحل عظیم الشأن شهیدان والامقام رجایی و باهنر، ضمن گرامیداشت یاد و نام این بزرگواران امیدوارم که کارگزاران نظام اسلامی سبک زندگی و مدیریت جهادی این دو خادم با اخلاص ملت ایران را الگوی رفتاری خود قرار دهند.
همچنین با اجابت توصیه حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب که فرمودند قدردان زحمات مسئولان باشید، بر خود لازم می دانیم از یک سال مجاهدت و تلاش خستگی ناپذیر رئیس جمهور مردمی و انقلاب جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی در عرصه های مختلف برای برون رفت از مشکلات به ویژه در سفر به 31 استان کشور که سرآغاز تحرک و مایه امیدواری مردم است، تشکر و تقدیر کنیم.
امید است با اجرای مصوبات سفر و با همدلی و هم افزایی روز افزون دو قوه مجریه و مقننه به عنوان دو بازوی قدرتمند نظام اسلامی، شاهد بهبود اوضاع اقتصادی، معیشتی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی کشور و عزت و اعتلای ایران اسلامی باشیم./خانه ملت
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
4_5775935104140447183.mp3
7.62M
نشریه آمریکایی: رهبران اروپا به شدت نگران فروپاشی ناگهانی ایالات متحده شدهاند
#شبنامه / یک نشریه آمریکایی از ابراز نگرانی مقامات اروپایی از احتمال یک فروپاشی ناگهانی در آمریکا نوشته است / این نشریه در گزارش خود آورده: با توجه به وابستگی اروپا، این مهم آنها را نگران کرده است / آنها بر این باورند که برای مدیریت بحران به رهبری آمریکا نیاز دارند، اما آمریکا با افول رو به رو شده است / اروپا میخواهد از آمریکا جدا شود اما آرام و بدون تنش ...
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
202030_1720303084.m4a
6.64M
چه فرقی بین مذاکرات دولت روحانی و دولت رئیسی است ؟
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
#حدیث
💠امام صادق علیه السلام فرمودند:
«هر کس زیارت عاشورا بخواند ، شب اول قبر در آغوش امام حسین علیه السلام قرار خواهد گرفت.»✨
📑 کامل الزیارات ، ص ۷۵
9.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کشف پیکر ۴ شهید دفاع مقدس در فکه و مجنون
🔹دو تن از این شهدا در جزیره مجنون همزمان با ایام شهادت امام سجاد (ع) در روزهای ۳۱ مرداد و ۱ شهریور کشف شده و ۲ شهید دیگر طی هفته منتهی به ۲۹ مرداد در منطقه عمومی فکه پیدا شدند.
#کلام_شهـــــید 💌
🕊حاج قاسم میگفت🕊
حتی اگه یـه درصد احتمـال بِـدی ڪه
یـه نفر یه روزی برگـرده و توبہ ڪنـه...
حـق نداری راجبش قضاوت ڪنۍ!
قضاوت فقط ڪار خداست!
فلذا حواسمـون باشه.
🌟شادی ارواح مطهر شـهدا صلوات
🦋الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
10.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سرباز کوچک
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db