سرِ ما و قدوم یار نُهُم
دل ما و تب نگار نهم
بارالها سری به سجده ی شکر
میگذارم برای بار نهم
#میلاد_امام_جواد(ع)✨🌺
#میلاد_حضرت_علی_اصغر(ع)🌺
#مبارکباد✨🌺
18.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 #میلاد_امام_جواد(ع)
💐دلم غیر از امام رضا به هیچکی رو نمیزنه
💐خدا میدونه کاظمین با مشهد مو نمیزنه
🎤 #امیر_کرمانشاهی
👏 #نماهنگ
👌 #پیشنهاد_ویژه
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
27.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸 #میلاد_امام_جواد(ع)
🌸 #میلاد_حضرت_علی_اصغر(ع)
💐از باب الجواد تا باب المراد
💐از صحن پدر تا صحن پسر
🎤 #سید_مجید_بنی_فاطمه
👏 #نماهنگ
👌فوق زیبا
🕌🚩 🇮🇷با ما باشید در قرارگاه عمار ⇩⇩⇩
https://eitaa.com/joinchat/3879600153Ca36ccb76db
آیا پس از پیروزی انقلاب قدرت نظامی ایران از بین رفت؟
با انقلاب اسلامی چه تحول مثبت و قابل قبولی در قدرت نظامی و نیروهای مسلح کشور پدید آمد، در حالی که گفته میشود ارتش زمان شاه قدرت چهارم جهان بود و انقلاب این جایگاه را از بین برد؟
در دورۀ محمدرضا پهلوی استقلال نظامی نابود شده بود. از سالهای ۱۳۵۰ به بعد ادارۀ ارتش در دست مستشاران آمریکایی بود. تعداد آنها آنقدر زیاد بود که از هر پنج نفر نظامی ایرانی، یک نفر آمریکایی بود. آنها خود را برتر از افسران نظامی ایرانی و بلکه از خود شاه نیز بالاتر تعریف میکردند. ترفیع افسران ارتش را پیش از آنکه شاه تأیید کند، آنان باید تأیید میکردند.
آنها حق توهین به امرای ارتش ایران را نیز داشتند؛ بهگونهای که سرهنگ مستشار نظامی آمریکایی در دیدارش با فرمانده لشکر تبریز میگوید مغز یک الاغ از مغز تیمسار آریانا بهتر کار میکند. نظامیان آمریکایی برای ورود به ایران نیز به اجازۀ هیچ کس نیاز نداشتند.
«ژنرال هایزر» در خاطراتش خیلی صریح به این مهم اشاره کرده و میگوید: «نظامیان آمریکایی بدون پاسپورت و ویزا و تشریفات اداری وارد ایران میشدند.» به همین دلیل در آمار تعداد حضور نظامیان آمریکایی در ایران اختلاف وجود دارد.
تحقیقات مجلس سنای آمریکا تعداد آنها در سال ۱۳۵۷ را بین ۴۰ تا ۵۰ هزار نفر تخمین زده است.«جان استمپل» تعداد آنها را تا ژوئیه ۱۳۵۶/۱۹۷۸م رقمی معادل ۵۴ هزار نفر آورده است. و «رابرت هایزر» حدود ۵۸ هزار نفر دانسته است.
افزون بر این، آمریکاییها بدون اجازه و اطلاع شاه از تجهیزات نظامی برای برنامههای برونمرزی استفاده میکردند و با صلاحدید خود از پایگاههایش در ایران برای عملیات در خارج استفاده میکردند، تا جایی که محمدرضا پهلوی به مادرش میگوید: «بدون اطلاع من هواپیماهای نظامی را آمریکاییها بردهاند به ویتنام.»
محمدرضا شاه پس از سقوط سلطنتش با لحن گلایهآمیز از آمریکا گفت: «هر سال، میلیاردها دلار بودجه کشور را صرف خرید اسلحه از کمپانیهای آمریکایی کردم و صدها میلیون دلار به مؤسسات آموزشی و اجتماعی آمریکا، کمک بلاعوض کردم.» در حالی که کشور در آن زمان از ناحیه هیچ دولتی تهدید نظامی نمیشد.
بر همین اساس وابستگی بهگونهای بود که ارتش ایران اجازه ساخت کوچکترین قطعه تجهیزات نظامی را نداشت. نیروهای مسلح پس از انقلاب از وابسته به بیگانه بودن، خارج شده و به ملت ایران وابسته شدند.
در حال حاضر، نیروهای مسلح از مردم، با مردم و در مردم هستند. پیشرفتی که نیروهای مسلح با وجود تحریمها در حوزۀ فناوریهای نظامی و دفاعی بهدست آوردهاند، عقبماندگی چند صد ساله ایران را جبران کرده است. ایران اکنون به اعتراف کارشناسان نظامی در فهرست چهار کشور برتر جهان قرار دارد که میتواند تولیدات موشکی کوتاهبرد، میانبرد و دوربرد داشته باشد.
جمهوری اسلامی در حوزۀ پهپاد در منطقه رتبۀ اول و در دنیا جزء چهار کشور برتر است. از نگاه روزنامه «جروزالم پست» رژیم صهیونیستی، کشور ایران ابر قدرت پهپادی جهان است.
«ژنرال کنت مکنزی» فرمانده سازمان تروریستی سنتکام در جلسه استماع کنگره، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا آمریکا برتری هوایی خود را در خاورمیانه از دست داده است، گفت: «استفاده گسترده ایران از پهپادهای کوچک و متوسط برای عملیاتهای شناسایی و هجومی به معنای آن است که برای اولین بار از زمان جنگ شبهجزیره کره [اوایل دهۀ ۱۹۵۰ میلادی] بدون برتری کامل هوایی، عملیات انجام میدهیم.»
پس از انقلاب، نیروهای مسلح به اعتماد به نفسی رسیدند که در تاریخ ایران کمنظیر است. این خودباوری و نداشتن وابستگی نظامی و راهبردی، سبب شد که در میدان تولید ماهوارههای نظامی وارد شود. در این راستا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دومین ماهواره نظامی خود را در سال ۱۴۰۰ با موفقیت به مدار زمین فرستاد.
دسترسی ایران به موشکهای هایپرسونیک با توجه به آنکه تاکنون صرفا روسیه، چین و آمریکا در این حوزه به موفقیتهایی رسیدهاند، یکی از بزرگترین دستاوردهای حوزه دفاعی ـ امنیتی جمهوری اسلامی بوده است.
سردار امیرعلی حاجی زاده، «فرمانده نیروی هوافضای سپاه» گفته است: «این موشک سرعت بالایی دارد و در جو و خارج از جو میتواند مانور دهد. این موشک جدید از همه سامانههای سپر موشکی عبور میکند و فکر نمیکنم تا دهها سال بعد هم فناوریای پیدا شود که بتواند با آن مقابله کند. این موشک سامانه ضد موشکی دشمن را هدف قرار میدهد و یک جهش بزرگ نسلی در حوزه موشکی است.»
آیا پس از انقلاب شاخص توسعه انسانی تغییر کرد؟
در این خبر به این سوال پاسخ داده میشود که آیا با انقلاب اسلامی، تغییر قابل توجهی در شاخص توسعه انسانی نسبت به دوران پهلوی به وجود آمده است؟
توسعه انسانی مفهومی والاتر از رشد اقتصادی دارد. کشورهایی که از درآمد سرانه بالا برخوردار هستند، لزوماً در رده کشورهای توسعهیافته تلقی نمیشوند. این امر دلالت بر آن دارد که مفهوم توسعه دربرگیرنده اجزای دیگری، مانند کاهش فقر و توزیع عادلانه درآمدهاست که در نگاهی کلی به دنبال دستیابی به اموراتی است که مد نظر توسعه انسانی باشد.
به بیان دیگر، میتوان توسعه انسانی را مهمترین بعد توسعه دانست و شاخص توسعه انسانی را این گونه تعریف کرد: «استفاده از یک ابزار آماری برای اندازهگیری دستاوردهای کلی یک کشور در ابعاد اجتماعی و اقتصادی». طبق این شاخص ابعاد اجتماعی و اقتصادی یک کشور بر اساس سلامت، سطح تحصیلات و سطح زندگی افراد ارزیابی میشود. در حقیقت، توسعهیافتگی را بر مبنای این اصل تعیین میکنند.
شاخص توسعۀ انسانی پیش از انقلاب، پایینتر از اردن و ازبکستان، همسطح با غنا و کنیا بود.
بر اساس گزارشهای دفتر توسعۀ سازمان ملل، ایران در سال ۱۳۵۶ که آخرین سال حکومت پهلوی است، از نظر توسعۀ انسانی، جزء کشورهای دارای توسعه متوسط بوده و معدل نهایی آن برابر با معدل کنونی کشورهای غنا و کنیا بوده است؛ یعنی هرکس میخواهد موقعیت ایران در آخرین سال حکومت پهلوی را مشاهده کند باید امروز به کشورهای غنا و کنیا سفر کند. در آن سال ایران در جایگاهی پایینتر از ازبکستان و اردن قرار داشته است.
این در حالی است که حکومت پهلوی روزانه شش میلیون بشکه نفت تولید و صادر میکرد و قیمت نفت از سال ۱۳۵۲ به چهار برابر افزایش یافته بود و جمعیت کشور نیز نصف جمعیت امروز بود. در سال ۱۳۵۶ که آخرین سال حکومت پهلوی بود، از نظر شاخص توسعۀ انسانی در بین ۱۸۰ کشور جهان در ردۀ ۱۳۰ جدول قرار داشت؛ ولی در گزارش مربوط به سال ۲۰۱۸م (۱۳۹۶) به رتبه ۶۰ صعود کرده، یعنی طی حدود چهل و سه سال پس از انقلاب، موفق شده از ۷۰ کشور جهان سبقت بگیرد و به سمت صدر جدول پیش برود.
در گزارش کشورهای جهان از نظر میزان توسعۀ انسانی به چهار گروه تقسیمبندی شدهاند که عبارتند از: کشورهای دارای توسعۀ انسانی بسیار بالا، کشورهای دارای توسعۀ انسانی بالا، کشورهای دارای توسعۀ انسانی متوسط و کشورهای دارای توسعۀ انسانی پایین.
در جدیدترین گزارش این سازمان که چندی قبل منتشر شده است، ایران در گروه کشورهای «High human development»؛ یعنی توسعۀ انسانی بالا دستهبندی شده است. این یعنی جمهوری اسلامی ایران در شاخصهای گوناگون با وجود همه فشارهای قدرتهای بزرگ، بالاتر از کشورهایی، چون ترکیه، چین، هند، مکزیک و برزیل، که محدودیتهای ایران را نداشتهاند، قرار گرفته است.
16.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 آیا می دانید صاحب عکس که در زندان ابوغریب آویزان بود و سرش پارچه مشکی بود سگ را مینداختند به جانش، سرباز آمریکای کنارش بود،ایرانی هست😱 😳
18.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 خاندان #پهلوی هیچ وقت به ایران و ایرانی خیانت نکرد!!!
🇮🇷
📝 شما آبروی آزادی را بردید!
❄️🌹❄️
🔻تهیهکننده فیلم سینمایی «چرا گریه نمیکنی؟» ضمن انتقاد شدید از بازیگران این فیلم که بیانیه تحریم جشنواره فجر را امضا کردهاند گفت:
🔹همه عوامل این فیلم تا ریال آخر دستمزدهایشان را گرفتهاند، کجا با رفاقت پای این کار آمدهاید؟
🔸من بههیچ عنوان نمیخواهم جشنواره فجر را تحریم کنم، چرا باید شما به من زور بگویید؟ این چه مدل دموکراسی است که شما از آن دم میزنید؟ مگر شعار آزادی نمیدهید؟ شما آبروی آزادی را هم بردهاید! شما پیراهن عزتمند آزادی را به یک ذلت تبدیل کردهاید!
🔺اکثر این بازیگران دستمزدشان را بهصورت جلسهای میگرفتند. دو نفر از همین امضاءکنندگان در حد چند پلان در فیلم حضور دارند. بازیگری که برای ۵ جلسه نقشآفرینی ۴۰۰ میلیون تومان دستمزد گرفتهای، چگونه دم از مردم میزنی؟ شما دلتان برای مردم میسوزد؟ برای این مردم چه کردهاید؟
🔰گزارش روز
✡️شاید کمتر از 25 سال
«رژیم صهیونیستی ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.». این جمله رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان مهمترین و به یادماندنیترین جمله رهبر انقلاب اسلامیدر سال 1394 از نگاه مردم انتخاب شد. این روزها ناامنی و آشفتگی کمسابقهای در سرزمینهای اشغالی فلسطین به ویژه تلآویو باعث شد حتی خود صهیونیستها نیز موضوع نابودی رژیم را مورد اذعان قرار دهند.
🔸️گزاره خبری:
1️⃣ دانیل كانمن، محقق اسرائیلیـ آمریكایی (دانشمند مشهور و برنده جایزه نوبل اسرائیلی) گفته مشاهدات او نشان میدهد، کار اسرائیل تمام است. كانمن در تازهترین سخنان خود با هشدار نسبت به قدرتگیری گروههای تندرو و به شدت افراطی میگوید: «در برهه فعلی بیش از زمان جنگ ۱۹۷۳ میان اعراب و اسرائیل نگران رژیم صهیونیستی است.» کانمن به مقامات صهیونیست هشدار داده است: «چه اتفاقی افتاده، اینجا، جایی نیست که نوههای من بخواهند در آن زندگی کنند. وقتی دستگاه اجرایی به دستگاه قضایی نفوذ میکند، مسائل سیاسی وارد دستگاه قضایی میشود و بدون شک این پایان كار اسرائیل خواهد بود.»
2️⃣ «ایهود باراک» نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی در روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» نوشت: «در طول تاریخ، یهودیان بیش از 80 سال حکومت نکردهاند». قبل از او نیز «بنیامین نتانیاهو» در سال 2017 گفته بود که «من برای رسیدن اسرائیل به صد سالگی خود تلاش خواهم کرد اما این مسئله تضمینی نیست؛ چرا که تاریخ به ما آموخته هیچ حکومت یهودی بیش از 80 سال عمر نکرده است.»
🔸️گزاره تحلیلی:
1️⃣ اختلافات داخلی: این روزها مناطق اشغالی فلسطین از اختلافات داخلی میان احزاب و گروههای سیاسی رنج میبرد. تندروها در حال یكهتازی هستند و حتی میان تندروها نیز اختلافنظر زیاد است. از چهار هفته گذشته هر شنبه، بین 60 تا 110 هزار شهروند ساكن مناطق اشغالی علیه نتانیاهو دست به تظاهرات زدند و او را فاشیست و دیكتاتور خواندند.
2️⃣ فصل انتقام: جنایاتهای تلآویو علیه فلسطینیها در بدترین شكل ممكن ادامه دارد و صهیونستها سالها بذر کینه در بین مسلمانان فلسطین افشاندند و اکنون فصل انتقام رسیده است. اگر بخواهیم اهمیت انتقام در تحولات فلسطین را درك كنیم، كافیاست بدانیم كه بیست و پنج سال پیش، مردی در حال بازگشت به خانه خود بود که توسط یک شهرکنشین با ضربات چاقو کشته شد. هفته گذشته، نوه 21 ساله او هفت شهرکنشین صهیونیستی را در قدس اشغالی به هلاكت رساند. البته آنچه در فلسطین اتفاق میافتد را نباید صرفا یک حس انتقام بلکه باید بخش اعظم آن را بر مبنای تفکری دانست که این روزها عینیتر و ملموستر شده و آن هم تفکر مقاومت است.
3️⃣ افزایش قدرت مقاومت: رشد روزافزون قدرت محور مقاومت و پیروزیهای این محور در همه جبهههای داخلی و خارجی از جمله پیروزی بر تروریسم تکفیری در منطقه و همچنین موفقیت در تحمیل معادلات بازدارندگی، چالشهای حساسی برای اشغالگران به وجود آورده است که سران صهیونیست بهخوبی از آن آگاهاند و حتی آشکارا در این زمینه صحبت میکنند.
4️⃣ بحرانهای اجتماعی: مهاجرت معکوس، فساد روزافزون در میان مسئولان اجرایی صهیونیست، فروپاشی مؤسسات نظامی و... از جمله مؤلفههایی است که برخی کارشناسان آن را از عوامل فروپاشی جامعه صهیونیست میدانند.
✍️ #فرهاد_کوچکزاده