فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکم بخندیم 😂
به مناسبت هفته وحدت 🌟🌟🌟🌟
#شاد باشید 😊😊😊😊
@atashbe_ekhtear
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این یک دقیقه را ببینید و آرام باشید!
✍💪💪💪💪💪💪☺️☺️📣
#بابصیرت
#لبیک_یا_خامنه_ای
✨تا نور ولا بــه سينهی ما تابيد
نفرت ز منافـــق به دل ما روييد...
✨ما جمله فدایی ولايـت هستيم
تا کور شود هر آنکه نتواند ديد...
#سلامتیرهبرمونصلوات
@atashbe_ekhtear
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تلنگر
🎞 خودم خیلی حالم خوب شد با دیدن این کلیپ کوتاه
شما هم حتماً ببینید 😍
@atashbe_ekhtear
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
1_1693801984.m4a
4.63M
📣 این صوت رزق شماست 📣
از آن ساده نگذرید! 💌
👌👌👌👌👌👌🌹🌼
#کلام_دلنشین
#بابزرگان
@atashbe_ekhtear
خوش به حال برو بچه های فرهنگی 🌹
به نیت آقاامام زمان عج قدم برمیدارن
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
الحمدلله 🤲
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
التماس دعای فرج 😭
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همنــــوا
✋🏻✊✊✊✊🌸
سید علی لب تر کند
جان را فدایش میکنم
جان را دمادم غرق در
شور صدایش میکنم
لب تر کن ای مولای ما
ما لشکر آمادهایم
فرمانده کل قوا
آمادهایم آمادهایم
ما فارغیم از جان و تن
عمارهای این وطن
مائیم و صد ابنزیاد
مائیم و جنگ تنبهتن
در سینهی ما دم به دم
جز عشق مولا زنده نیست
این ارتش 20میلیونیست
لعنت به هر چه صهیونیست
سیدعلی لب تر کند
جان را فدایش میکنم
جان را دمادم غرق در
شور صدایش میکنم
چشم منافقین رو بترکونید
با نشر حداکثری این کلیپ👆✊
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ألموتلإسرائیل 👊🏻
@atashbe_ekhtear
#حسینجان ❤️
ما گدای سرصبحیم وکرم میخواهیم
ازعنایات فراوان تو کم میخواهیم
مستحقیم و زدریای پر از لطف شما
یک وجب جافقط ازکنج حرم میخواهیم
#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
مهرماه در تقویم به نام بزرگمرد شعر و ادب پارسی، خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی رقم خورده و هر سال در این روز برنامه های مختلفی در آرامگاه وی و شهر شیراز برگزار می شود.
روز بزرگداشت حافظ
آرامگاه خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی
خواجه شمس الدین محمد شیرازی شاعر و حافظ قرآن، متخلص به حافظ و معروف به لسان الغیب از بزرگترین شاعران غزل سرای ایران و جهان به شمار می رود. خواجه شمس الدین محمدبن محمد حافظ شیرازی، از بزرگترین شاعران نغزگوی ادبیات فارسی است. حافظ در اوایل قرن هشتم ه.ق- حدود سال 727- در شیراز دیده به جهان گشود. پدرش بهاءالدین، بازرگان و مادرش اهل کازرون بود. پس از مرگ پدر، شمس الدین کوچک نزد مادرش ماند و در سنین نوجوانی به شغل نانوایی پرداخت. در همین دوران به کسب علم و دانش علاقه مند شد و به درس و مدرسه پرداخت. بعد از تحصیل علوم، زندگی او تغییر کرد و در جرگه طالبان علم درآمد و مجالس درس علمای بزرگ شیراز را درس کرد. او به تحقیق و مطالعه کتابهای بزرگان آن روزگار- از قبیل کشاف زمخشری، مطالع الانظار قاضی بیضاوی و مفتاح العلوم سکاکی و امثال آنها- پرداخت. همچنین در مجالس درس قوام الدین ابوالبقاء عبدالله بن محمود بن حسن اصفهانی شیرازی نیز حضور داشت.
روز بزرگداشت حافظ
خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی
حافظ بیشتر عمر خود را در شیراز گذراند و بر خلاف سعدی به جز یک سفر کوتاه به یزد و یک مسافرت نیمه تمام به بندر هرمز همواره در شیراز بود.
وی در دوران زندگی خود به شهرت عظیمی در سر تا سر ایران دست یافت و اشعار او به مناطقی دور دست همچون هند نیز راه یافت. تفکر حافظ عمیق و زنده پویا
و ریشه دار و در خروشی حماسی است. شعر حافظ بیت الغزل معرفت است.
آثار خواجه شمس الدین محمد حافظ شیرازی
دیوان حافظ
دیوان حافظ که مشتمل بر حدود 500 غزل، چند قصیده، دو مثنوی، چندین قطعه و تعدادی رباعی است، تاکنون بیش از چهارصد بار به اشکال و شیوه های گوناگون، به زبان فارسی و دیگر زبان های جهان به چاپ رسیده است. شاید تعداد نسخه های خطّی ساده یا تذهیب شدهٔ آن در کتابخانه های ایران، افغانستان، هند، پاکستان، ترکیه و حتی کشورهای غربی از هر دیوان فارسی دیگری بیشتر باشد.نکتهٔ خاصی که در دیوان حافظ وجود دارد، کثرت نسخه هایی با مفردات و واژه های گوناگون است که این خصیصه باعث بروز تصحیحات متعدد و گاه متناقض هم در بین مصححان می شود.
روز بزرگداشت حافظ
تصاویری از آرامگاه حافظ شیرازی در حافظیه شیراز
غزلیات
حافظ را چیره دست ترین غزل سرای زبان فارسی دانسته اندموضوع غزل وصف معشوق، می، و مغازله است و غزل سرایی را باید هنری دانست ادبی، که درخور سرود و غنا و ترانه پردازی است.
با آن که حافظ غزل عارفانهٔ مولانا و غزل عاشقانهٔ سعدی را پیوند زده، نوآوری اصلی او در تک بیت های درخشان، مستقل، و خوش مضمون فراوانی است که سروده است. استقلالی که حافظ از این راه به غزل داده به میزان زیادی از ساختار سوره های قرآن تأثیر گرفته است، که آن را انقلابی در آفرینش این گونه شعر دانسته اند.
ماجرای حافظ و شاخ نباتش
روز بزرگداشت حافظ
تصاویری از آرامگاه حافظ شیرازی در حافظیه شیراز
نسبت جهان ملک خاتون به عنوان شاخه نبات حافظ، بیشتر از دیگر نسبتهایی که افکار عمومی برای وی معشوقه سازی می کنند، مطرح شده اما واقعیت این است که وی شاعره شیرازی زمان حافظ بوده که در سایه بزرگی "خواجه اهل راز" هیچگاه دیده نشد. جهان ملک خاتون شاعری بود که در زمان حافظ و هم عصر با او یعنی قرن هشتم در شیراز می زیسته است و دیوانی با بیش از پنج هزار بیت شعر نیز دارد.
سال درگذشت حافظ شیرازی
در مورد سال درگذشت او اختلاف کمتری بین مورخان دیده می شود و به نظر اغلب آنان 792 ق است. از جمله در کتاب مجمل فصیحی نوشته فصیح خوافی (متولد 777 ق) که معاصر حافظ بوده و همچنین نفحات الانستألیف جامی (متولد 817 ق) به صراحت این تاریخ به عنوان سال درگذشت خواجه قید شده است. محل تولد اوشیراز بوده و در همان شهر نیز روی در نقاب خاک کشیده است.
روز بزرگداشت حافظ
تصاویری از آرامگاه حافظ شیرازی در حافظیه شیراز
آرامگاه حافظ در شهر شیراز و در منطقهٔ حافظیّه در فضایی آکنده از عطر و زیبایی گل های جان پرور، درآمیخته با شور اشعار خواجه، واقع شده است. امروزه این مکان یکی از جاذبه های مهمّ گردشگری به شمار می رود و بسیاری از مشتاقان شعر و اندیشه حافظ را از اطراف جهان به این مکان می کشاند.