فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎 شباهتهای مالک و عمار انقلاب
🎬 بهمناسب ١٢ و ١٣ دیماه، سالگرد عروج دو سرباز ولایت
💥 تعابیر رهبر انقلاب دربارهٔ دو شخصیت کمنظیر زمان معاصر؛ تعابیر خاصی که برای دیگران تکرار نشد.
✅
✋
دولت در انتخابات سمتگیری ندارد
🔺دبیر شورای اطلاعرسانی دولت:
🔹یک علت گردآمدن این جمع متنوع و با سلایق متضاد در حضور رئیسجمهور این است که:
🔸۱- جناح دولت جناح مردم است و خود را در رقابت و پنجه انداختن با احزاب نمیداند.
🔸۲- در انتخابات سمتگیری ندارد.
🔸۳- رویههای غلط مانند تشکیل احزاب دولتساخته (کارگزاران،مشارکت) برای باز تولید قدرت را تکرار نکرده است.
16122323671653497041271.mp3
5.79M
میلاد مادر دو عالم ،بی بی فاطمه زهرا سلام الله علیها مبارک❤️
150.1K
⭕️ سوال
❓آیا بهشت زیر پای همه مادران است؟
آیا این حدیث شامل همه مادران میشه مثلا مادری که فرزندش رو بد تربیت کرده هم میشه؟
آیا اگر کسی قلبا از مادرش نفرت داشته باشه گناه کرده به خاطر اخلاق ورفتار زشت مادرش وگناهانش؟
🎙استاد محمدی شاهرودی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میلاد حضرت زهرا و گرامیداشت مقام مادر وروز زن را به همه بانوان کانال تبریک میگم 😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز مادر آرومتر جشن بگیرید! تو این شهر کسایی هستن که حسرت یک دقیقشو میخورن🥲
در مصاحبه با مدیر مکتب نرجس (س) مطرح شد:
رشد حضرت زهرا (س) در مکتب نبوت
خانم شایسته خو بیان داشت: پیرامون شخصیت حضرت زهرا (س) چند نکته اساسی وجود دارد. جایگاه حضرت زهرا (س) را وقتی ما میتوانیم به درستی تبیین کنیم که شخصیت آن بانوی والامقام را در موقعیت و نقشهای مختلفی که ایشان ایفا کردند، در کنار یکدیگر قرار دهیم تا نقش آفرینی حضرت را در عرصههای مختلف دختری، مادری، فرزندی و همسری در ساحتهای مختلفِ تربیتی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و… ببینیم. نکته بسیار مهمی که درباره حضرت زهرا (س) وجود دارد، این است که ایشان به دلیل اینکه تربیت شده دامان پیامبر (ص) بودند، زیرساختهای تربیتی ایشان در زمان کودکی و سایر دورههای مختلف زندگی شان در جایگاه الگو به زمان کنونی منتقل شده است.
ازاین رو ما با نوعی از «تربیت» برمبنای سیره ارزشمند پیامبر گرامی اسلام (ص) رو به رو هستیم. از طرفی دیگر ما میبینیم که جایگاه اجتماعی حضرت زهرا (س) بسیار ویژه بود؛ چراکه پیامبر گرامی اسلام (ص) در موقعیتهای مختلف جایگاه این بانو را در جامعه اسلامی و به تبع آن در نظر مسلمانان تعالی میبخشیدند و این مسئله سبب شد که نگاه مردم آن زمانه به جایگاه زن تغییر پیدا کند؛ بنابراین تعامل پیامبر (ص) با حضرت زهرا (س) در جامعهای اتفاق افتاد که عملا زن دارای هیچ جایگاه اجتماعی نبود و کسی هیچ حقوقی برای زن قائل نبود. اما پیامبر گرامی اسلام (ص) در چنین شرایطی حضرت زهرا (س) را تکریم میکردند.
ما در روایات متعددی داریم که نبی مکرم اسلام (ص) به استقبال حضرت زهرا (س) میایستادند و حتی چندقدمی به دنبال ایشان میرفتند و روزانه چند مرتبه زمان گذر از درب منزل حضرت زهرا (س) و امیرالمؤمنین (ع) میایستادند و به اهل آن خانه سلام میکردند.
از این رو در جامعهای که دختران را زنده به گور میکردند، پیامبر (ص) یک جایگاه ویژه برای زن قائل شدند و همین اقدام، سبب اثر مثبتی در اذهان عمومی شد و باعث تغییر نگرش مردان آن دوره نسبت به زنان شد. به دنبال آن کنشگری حضرت زهرا (س) نیز در موقعیتهای مختلف در تربیت و اثرگذاری اجتماعی بسیار مؤثر واقع شد. ایشان در موقعیتها و ساحتهای مختلف در وظایف و جایگاه خویش، نقش آفرینی ویژهای از خود بروز میدادند. این بانو در جایگاه دختری «ام ابیها» و در جایگاه همسری، مادری و تعامل با فرزندان نیز بسیار برجسته بودند.
روایات متعددی داریم که ایشان در دوران نوزادی فرزندانشان، شعرهایی با الگوسازی ایجاد کرده بودند که منجر به تربیت صحیح، تمدن سازی و جامعه سازی میگشت و این اقدام نیز تلنگری به زنان جامعه ماست که در موقعیتهای مختلفِ مسیر تربیتی فرزندان خود، از هر لحظه و زمان و مکانی استفاده کنند تا الگوهای رفتاری درست به فرزندان خویش ارائه دهند و همین باعث شد که نسلی از حضرت بر جای بماند که در تاریخ ماندگار شود.
حضرت زهرا (س) به عنوان مرجع همه زنان مدینه و مکه بود. در ابعاد مختلف زندگی آن بانو، نکات مؤثری برای تعالی زندگی مردان و زنان جامعه یافت میشود. درحال حاضر نیز ایشان یک الگوی جامع و کامل برای همه بانوان تلقی میشوند.
حضرت زهرا (س) در امورات دینی، تربیتی، فرزندپروری و حتی در ایفای نقش اجتماعی به عنوان یک مدرس تمام عیار محسوب میشوند. جایگاهی را که نبی مکرم اسلام (ص) در بین مردم برای حضرت صدیقه طاهره (س) ایجاد کردند، ما میتوانیم تبلور آن را در قالب سه رویکرد اساسی زندگی حضرت مطرح کنیم:
اول اینکه جایگاه مادری حضرت (س) برای پدر که از آن به «ام ابیها» یاد میشود، شایسته تبیین دقیق است؛ دوم جایگاه مادری برای فرزندان و اهل بیت (ع) است و سوم اینکه جایگاه همسری برای امیر مؤمنان (ع) بُعد مهم شخصیتی آن حضرت است. امیرمؤمنان (ع) فرمودند هرجا در سختیهای زندگی در تنگنا قرار گرفتم، زمانی که به چهره حضرت زهرا (س) نگاه میکردم، همه سختیها و مشکلات فراموش میشد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💚 حضرت فاطمه سلام الله علیها در قرآن
#قسمت_اول
🔹 در این پست میآموزیم:
💌 کدام آیات به حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره دارند؟
💌 و + توضیح مختصری بر تفسیر سوره کوثر
💐ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن مبارک باد
📨 با نشر این پست شما هم در
ثواب آگاه سازی دیگران شریک باشید.
▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️
صفحه رسمی دکتر میرباقری 👇
🆔 @mirbagheri_ir
📼 صوت سخنرانیهای حضرت آیتاللهالعظمی استاد #سید_علی_خامنهای
با موضوع
#ولادت_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
👇👇👇
13890313_5952_128k.mp3
1.55M
🔹فاطمهی زهرا، صدیقهی کبری سلام اللَّه علیها، بزرگترین بانوی تاریخ بشر، افتخار اسلام، افتخار این دین و افتخار این امت است.
▪بیانات در دیدار جمعی از مداحان
۱۳۸۹/۰۳/۱۳
#ولادت_حضرت_زهرا_سلاماللهعلیها
#افتخار_امت
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بلند شو گرسنته حلواها رو بخور😁
شب عیده یکم بخندیم☺️
آیا مقام و #منزلت حضرت زهرا(س) از ائمه اطهار(ع) - البته از فرزندان - بالاتر است؟
پاسخ :
فاطمه زهراء(سلام الله عليها) داراي مقامات و فضائل زيادي بوده اند. از جمله آنها محدثه بودن است که بعد از وفات رسول خدا صلی الله علیه و آله برحسب روايتي که از امام صادق عليه السلام وارد شده (کافي ج 1 ص 88): به جهت اينکه از فراق پدر بزرگوار خويش بسيار ناراحت بودند، جبرئيل به او نازل مي شد و او را تسلّي ميداد و از احوال و مقام رسول خدا خبر ميداد و سرگذشت فرزندان آن حضرت را پس از او ميگفت و حضرت علي عليه السلام آنها را مي نوشت که از آن نوشته ها به مصحف فاطمه تعبير ميشود. بر حسب برخي از روايات ديگر، مصحف فاطمه منبع علوم ائمه طاهرين است و همه حوادثی که تا روز قيامت واقع مي شود در آن بيان شده است. و البته تعابير ديگري در روايات مربوط به اين مصحف وجود دارد . خلاصه اينکه اگر از اين جهت ملاحظه کنيم اين فضيلتي است که در مورد حضرت زهرا بوده و در ائمه معصومين نيست و شايد روايتي که از امام عسکري عليه السلام وارد شده - که حضرت فرمودند : ما حجت خداوند بر مردم هستيم و فاطمه حجت خدا بر ماست - به همين مصحف که منشأ علم ائمه است دلالت داشته باشد . آري آن حضرت گرچه قول و فعل و کلامش به عنوان حجت است اما منصب امامت را دارا نبودند و اين منصب مربوط به امير المؤمنين عليه السلام و اولاد دوازدهگانه آن حضرت است . مقام امامت، مقام وصايت و جانشيني پيامبر(ص) است که برحسب دستور خداوند تبارک و تعالي معين و مشخص شده است. البته از آيات قرآن به ضميمه روايات وارده استفاده مي شود که حضرت فاطمه با ائمه طاهرين عليهم السلام در همه مقامها مشترک است غير از همين منصب امامت و وصايت . بنابراين همه اينها از يک نور واحد هستند.
منبع:سایت محمدجواد فاضل لنکرانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۱۹ قرآن کریم شامل آیات ۸۹ تا ۹۷ سوره مبارکه یونس
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اَهلُ القُرآنِ اَهلُ اللهِ وَخاصَّتُهُ» اهل قرآن اهل خدا و خاصان بارگاه اویند. (مجمع البیان ۱/۱۵)
🎙استاد: پرهیزگار
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 حالوهوای فرودگاه #بغداد در شب سالگرد شهید سلیمانی
🍃🌹🍃
#شهیدالقدس | #روشنگری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش