🔴کدام خاندان بنای تفریح و خوشگذرانی در روز تاسوعا و عاشورا را گذاشتند؟
⏪ یادی کنیم از آن مغروق در استخر اختصاصی
یکشنبه 30 تیر 1370 (تاسوعای حسینی):
با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است.
آب لتیان پایینتر از سطح آن در سال گذشته است. یک نفر چینی پیشبینی کرده است که ساعت 8 امروز زلزلهای به قدرت 8/6 ریشتر در تهران روی خواهد داد. به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفتهاند... آمدن ما به لتیان هم بیارتباط با این نیست. گرچه خودم اصلاً قبول ندارم فقط به خاطر بچهها آمدم.
دوشنبه 31 تیر 1370 (عاشورای حسینی):
امروز عاشورا است. تا ساعت هشت و نیم صبح خوابیدم. روز را به «استراحت» و انجام کارهایی که با خودم به «لتیان» برده بودم، گذراندم. نزدیک غروب به خانه برگشتم.
(برگرفته از کتاب خاطرات هاشمی رفسنجانی)
خدا قبول کنه
مناجات مهدوی 13.mp3
7.53M
دانلود مناجات مهدوی
آقا دیگه بیا الغوث و اَلاَمان
حاج محمود کریمی
🗓سالروز آغاز نهضت امام خمینی
🏴درعاشورای حسینی سال۱/۱۳۴۲
💠رهبرانقلاب:
‼️امام امت ما فرزند حسین است و امت ما هم همچو انصار حسین دنباله رو او بودهاند، تا مادامی که ما در این خط حرکت میکنیم پیروزیم! ۵۹/۸/۲۳
‼️این موضوع خیلی مهمی است که
ما همواره باید نهضت خمینی را در تداوم نهضت حسینی ببینیم، ما نمیگوییم امام راحل مثل امام حسین است، اما همان عناصر در امام راحل بود؛ عنصر محبت، شجاعت، استقامت، اگر ما نهضت خمینی را درشعاع عناصر حسینی ببینینم، آنوقت هرگز راهمان را گم نخواهیم کرد! ۷۵/۳/۲
‼️ما باید به این نکته مهم توجه کنیم که نهضت خمینی بدون محبت حسینی به پیروزی نمیرسید شاید این مسئله برای بعضی روشنفکرنماها ثقیل بیاید اما واقعیت اینستکه بدون حب حسینی نمیشد این توده میلیونی به راه بیفتد و فداکاری کند، هیچ جریان فکری نمیتواند بدون پیوندعاطفی جریان مردمی ایجاد کند، محبت است که به ایمان قدرت کارایی میدهد! ۶۸/۵/۱۱
#حضرت_زینب
#عصر_عاشورا
#شام_غریبان
مانند سایه از سرم ای تاج سر ، مرو
ما با هم آمدیم و تو بی همسفر ، مرو
تنها نه این که خواهر تو ، مادر توام
از رفتنت به خاطر من درگُذر ، مرو
از کودکی برای تو بودم سپر ، حسین
میدان جنگ می روی و بی سپر ، مرو
حالا که می روی کمی آهسته تر برو
آتش به جان مزن تو از این بیشتر ، مرو
طفلت به خواب رفته و بیدار اگر شود
بیچاره میکند همه را بی خبر ، مرو
لبها دو چوب خشک شده میخورد به هم
این گونه از مقابل چشمان تر ، مرو
از آب هم مضایقه کردند کوفیان
ای از تمام اهل حرم تشنه تر ، مرو
باشد نگاه تو به من اما دلت کجاست؟
هستی به یاد مادر و دیوار و در ، مرو
7.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
◼️ به من نگاه کن ...
🏴 #روضه ظهر عاشورا
#محرم
#عاشورا
#امام_حسین
#استاد_پناهیان
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اتفاقی جالب در حضور رهبر انقلاب
حجتالاسلام عالی: یکی از مهمترین آسیبهای انقلاب، مدیران پیر و خسته است که احساس تکلیف زیادی دارند و رها نمیکنند
✍ زیارت ناحیه مقدسه
◾️ زیارت ناحیه مقدسه از زیارتنامههای امام حسین(ع) که در روز عاشورا و غیر آن خوانده میشود. دو زیارت به این نام وجود دارد که یکی زیارت ناحیه مشهور است و دیگری زیارت الشهدا نام دارد و در آن نام یاران امام و قاتلان آنها آمده است.
◾️ زیارت مشهور، با سلام بر پیامبران الهی و ائمه اطهار(ع) آغاز میشود و سپس با سلام بر امام حسین(ع) و یاران ایشان ادامه مییابد. پس از آن، به شرحی از اوصاف و کردار امام، زمینههای قیام، شرح شهادت و مصائب ایشان و عزادار شدن تمام عالم و موجودات زمینی و آسمانی میپردازد. این زیارت باتوسل به ائمه و دعا به درگاه خداوند پایان مییابد.
✍ در انتساب این دو زیارت به امام زمان(عج) نظرات مختلفی وجود دارد.
✍ ناحیه مقدسه اصطلاحی است که شیعیان، از زمان امام هادی (ع) تا پایان غیبت صغری برای اشاره به امام معصوم (ع) استفاده میکردند. چون این زیارت توسط یکی از نائبان خاص امام زمان (عج) نقل شده است زیارت ناحیه مقدسه نامیده میشود.
◾️ زیارت مشهور، که توسط یکی از نائبان خاص امام زمان (عج) به دست ما رسیده است. این زیارت در منابع زیر آمده است: شیخ مفید (مزار، مخطوط)، المزار الکبیر، بحار الانوار، کتاب الدعا و الزیاره، رمز المصیبه،الصحیفه الهادیه، الصحیفه المهدویه، کلمة الامام المهدی. قدیمیترین منبع موجود این زیارت، کتاب المزار الکبیرابن المشهدی (متوفای ۵۹۵ق) است. وی این زیارت را با حذف سند نقل کرده و در آغاز کتابش تصریح میکند که این زیارات با سند متصل به او رسیده ولی برای اختصارِ کتاب و اطمینانی که به صدور زیارات از معصوم داشته، سندها را حذف کرده است. اما آیت الله خویی، اعتبار کتاب المزار الکبیر ابن المشهدی را نمیپذیرد و وی را شخصی مجهول الهویه میداند.محمدهادی یوسفی غروی نیز در مستند بودن این زیارت تردید کرده است او میگوید سه نوع زیارت ناحیه متداخل وجود دارد که با هم متناسب نیستند و همچنین برخی از مطالب این زیارت با مسلّمات تاریخ و اخبار معتبر مقتل سازگاری ندارد.
در مقابل بیشتر عالمان ابن مشهدی را توثیق و تأیید کرده و اعتبار کتاب المزار الکبیر را پذیرفتهاند؛ از جمله شهید اول شیخ حر عاملی، علامه مجلسی (دربحارالانوار)، محدث نوری (در مستدرک الوسائل)، شیخ عباس قمی، سید محسن امین و آقا بزرگ تهرانی.
منابع قدیمیتری نیز برای این زیارت بیان شده است.علامه مجلسی در بحار الانوار در هنگام نقل این زیارت میگوید که شیخ مفید(متوفای۴۱۳ق) آن را در کتاب المزار خویش جزء اعمال روز عاشورا ثبت کرده است ولی در نسخههای موجود المزار این متن وجود ندارد. همچنین گفته شده است سید مرتضی(متوفای۴۳۶ق)، که شاگرد شیخ مفید بود، در کتاب مصباح الزائر از این زیارت یاد کرده است بدون اینکه آن را به ناحیه مقدسه منتسب کند. البته این کتاب اکنون موجود نیست و تنها نشانهای که از آن در دست است. عبارات سید بن طاووس در مصباح الزائر است. علامه مجلسی نیز در نقل این زیارت به کتاب سید مرتضی اشاره کرده است.
🌴 زیارت دیگر که به زیارت الشهدا معروف است زیارتی است که توسط شیخ محمد بن غالب اصفهانی در سال ۲۵۲ق به دست ابو منصور بن عبدالمنعم بن نعمان بغدادی رسیده است و در آن اسامی هشتاد نفر از یاران امام حسین علیه السلام و نام قاتلاشان آمده است. این زیارتنامه با توجه به تاریخ صدورش مربوط به امام هادی(ع)(شهادت ۲۵۴) یا امام حسن عسکری(ع) است و در آن تاریخ امام مهدی(عج) به دنیا نیامده بود، مگر اینکه در نقل تاریخ صدور روایت تصحیف صورت گرفته باشد. متن این زیارت در کتابهای: اقبال الاعمال، بحار الانوار، عوالم، ناسخ التواریخ، کتاب الدعا والزیاره، رمز المصیبه، انصار الحسین آمده