فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بچه ها این در مورد تاریخ ایران هست که هیچکدوم خبر نداشتیم😔😔😔😔 بفرستید برای اونایی که بهتون میگین چرا مرگ بر آمریکا و انگلیس میگین
تامیتوانید ارسال کنید
تا همین مقدار بتوانیم قیامت به هم وطنمان بگیم وقتی فهمیدم به شما از طرف انگلیس وآمریکا ظلم شد
دادخواهی کنم
بیشتر از این نتوانستم
🔴موریانه های فساد در اطراف شما لانه کرده اند /مردم انقلابی به صحنه می آیند
اسحاق جهانگیری معاون رئیس جمهور و برادر یکی از متهمین بزرگ فساد اقتصادی گفته: فساد مثل #موریانه به جان انقلاب افتاده است؛ با این شرایط، انتخاباتی بیرمق خواهیم داشت.
✍ اولاً این موریانهها را در اطرافتان جستجو کنید و درثانی لطفاً حرف دلتان را به #مردم نسبت ندهید؛ مردم همچون شما که مهرههایتان (چند موریانهی فاسد) ردصلاحیت شدهاند برای #انتخابات بیرمق نیستند!!
#مهدى_جهانگيرى
#حسين_فريدون
#هادى_رضوى
#شبنم_نعمت_زاده
#موریانه_های_فساد
به نام خدا
✳️ انتخابات آبروى ملى ماست ؛ انتخابات يكى از شاخصهاى رشد ملى ماست . ( مقام معظم رهبری)
✍🏻انتخابات ستیزی دولتیها...
✅انتخابات به عنوان اصلی ترین پایه و نشانه جمهوریت نظام همواره خاری در چشم دشمنان انقلاب اسلامی بوده است . بصورت قاطع میتوان گفت در هیچ کشوری مردم به اندازه مردم ایران اسلامی در سطوح مختلف حاکمیتی حضور نداشته و تاثیرگذار نیستند ، لذا در دوران اقتدار انقلاب که مهمترین ابزار دشمنی استکبار، جریان نفوذ و نفوذیهایی هستند که توانسته اند بر کرسی های تصمیم سازی و تصمیم گیری بنشینند ؛ یقینا یکی از اصلی ترین موضوعاتی که باید مورد هجمه های مختلف قرار گیرد همین نشانه بزرگ مردمسالاری دینی یعنی انتخابات است . 🔘
◾️در انتخابات مجلس سال 98 بصورت ویژه شاهد اقدامات متعددی در مقابله با انتخابات هستیم .از تقابل و توهین به شورای نگهبان که رسم معمول جریان اصلاح طلبی( شما بخوانید افساد طلب) و افراد معلوم الحال و فاسدی مانند تاجزاده و... است تا مظلوم نمایی در نداشتن کاندیدا بین بیش از هفت هزار شرکت کننده (!!!) و از تلاش در ایجاد تفرقه بین جریان انقلابی تا سرد کردن تنور انتخابات با سخنان عجیب و دور از واقعیت دولتی ها از صدر تا ذیل ...🔘
◾️یکی از وقایعی که حقیر ابتدا در استان البرز مشاهده نمودم و با تماسهایی که با برخی از دوستان در سایر شهرها و استانها داشتم ، متوجه شدم یک اقدام گسترده و یک فرمان عمومی است ، سرد کردن انتخابات با حذف نمادهای انتخاباتی از سطح شهرستانها و شهرهاست . بدین معنا که از آنجا که کاندیداها فرصت اندکی برای تبلیغات انتخاباتی دارند، مجبورند از بنرها و پوسترهای تبلیغاتی استفاده کنند تا حضور، اهداف و شعارهای خود را به اطلاع مبردم برسانند ؛ این اقدام در عین اینکه به معرفی کاندیداها کمک میکند عملا موجبات گرم شدن تنور انتخابات را نیز فراهم میکند . 🔹
◾️در دورانی که همه استکبار درصدد آنست که با ابزار مختلف اعم از رسانه تا اغتشاش آبان ماه و... این انتخابات را دچار اشکال نموده و حتی المقدور نگذارد که برگزار شود ، اقدام ستادهای امحا در جمع آوری گسترده بنرها در هر شب و خالی کردن فضای ظاهری شهرها از هر گونه نماد انتخابات ، اقدامی مشکوک و نبپذیرفتنی است. 🔘
🎯 پ . ن : تا چند روز دیگر این انتخابات نیز انشالله با حضور گسترده مردم برگزار می گردد، لیکن بنظر مناسب است جریان انقلابی با جمع آوری مستندات و شواهد پس از انجام انتخابات از مسئولینی که سعی در سرد کردن تنور انتخابات داشته و هدف کاهش حضور مردم بر صدوقهای رای را دنبال کرده اند به دستگاه قضایی شکایت کنند ، تا با برخورد با افراد خاطی ، پس از این شاهد اینگونه اقدامات نباشیم.✔️
#حسین_امیدیان
#احکام_انتخابات
‼️شناخت اصلح برای رأی دادن
🔷 س 2442: اگر اصلح را نشناسیم، وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم، میتوانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
✅ ج: در تشخیص فرد اصلح، میتوانید از کسانی کمک بگیرید که به لحاظ دین، تعهد و بصیرت مورد اعتمادند. در هر صورت، شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
📕منبع: leader.ir
جاسوسی #جاسوسان_محیط_زیست در دادگاه تجدیدنظر تائید شد
برخلاف نظر برخی که ضربه به #شبکه_مخفی_زیتون را محال میدانند به لطف خدا و امام زمان اولین #سیلی به این شبکه بعد از انقلاب زده شد
درود بر شرف کسانیکه جانانه ایستادند و اف بر کسانیکه عامدانه برای دفاع از آنها خود را کبود کردند
"جعبه سیاه نفوذ"
قدیری ابیانه:👈 مشارکت حداکثری صحنه نمایش انتقام سخت از آمریکاست
محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس عالی مدیریت استراتژیک و سفیر اسبق ایران در استرالیا و مکزیک، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا درباره اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات برای جمهوری اسلامی ایران و تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر حضور همه ایرانیان از طیفها و سلایق مختلف گفت: در هر کشوری ملاک پیروزی در انتخابات، اکثریت شرکتکنندگان است نه اکثریت دارندگان حق رأی. در حقیقت کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند حق انتخاب خود را به کسانی که شرکت میکنند واگذار میکنند.
✅مقبولیت مجلس وابسته به حضور حداکثری است
وی ادامه داد: کسانی که به خاطر نارضایتی و اعتراض به وضعیت فعلی نمیخواهند در انتخابات شرکت کنند ابتدا باید نسبت به رأی خود گلایه کنند، چون کسانی که بر رأس امور در دولت و مجلس و شورای شهر هستند به واسطه رأی همین مردم به این سمتها رسیدهاند. بنابراین مردم حتما باید از این حق انتخاب و مشارکت استفاده کنند و نمایندگان خود را انتخاب کنند و با دقت بیشتر در انتخاب، افرادی را برگزینند که فردا موجب ناامیدی آنها نشوند.
قدیری ابیانه اظهار کرد: البته در کشورهای غربی که مشارکت حدود ۲۰ تا ۳۰ درصد است کسی بیان نمیکند مشروعیت آن نظام سیاسی زیر سؤال رفته اما در ایران اینگونه نیست و مقبولیت مدیران با میزان حضور مردم در انتخابات سنجیده میشود و این به خاطر آن است که کشور ما در معرض توطئهها و تهدیدات مختلف تبلیغاتی، اقتصادی و امنیتی قرار دارد و دشمنان زیادی در سطح جهان و منطقه دارد. لذا حضور گسترده مردم در انتخابات این دشمنان را ناامید میکند.
✅ناامیدسازی دشمنان؛ دستاورد مهم حضور گسترده در انتخابات
سفیر اسبق ایران در مکزیک و استرالیا بیان کرد: امریکاییها و صهیونیستها بیش از چهل سال است که مرتب مطرح میکنند نظام جمهوری اسلامی شش ماه تا یکسال دیگر سرنگون میشود لذا اگر آنها واقعا این امر را باور کنند بر تلاشهای خود جهت سرنگونی نظام میافزایند. اما اگر مطمئن شوند که موفق به براندازی نمیشوند، ناامید شده و طرحهای آنان خنثی میشود و مشارکت حداکثری عامل و مؤلفه اصلی ناامیدسازی دشمنان ایران و جمهوری اسلامی است.
وی ابراز کرد: البته پیش از انتخابات دوم اسفندماه مجلس، راهپیمایی ۲۲ بهمن و مراسم تشییع پیکر شهید سپهبد قاسم سلیمانی با مشارکت عظیم مردم برگزار شد که انعکاس زیادی در رسانههای غربی پیدا کرد و باعث شد این تحلیل در خود آمریکا و اروپا شکل بگیرد که فشار بر ایران تأثیر ندارد و ایران در مقابل تهدیدات به پشتوانه حمایت مردم محکم ایستاده است. همین مسئله موجب شد که وقتی ایران پهپاد جاسوسی فوق پیشرفته امریکا و پایگاه هوایی عین الاسد را مورد حمله قرار داد، آمریکاییها پاسخی ندهند چون فهمیدند پاسخ به ایران عواقب خیلی وخیمتری خواهد داشت.
قدیری ابیانه یادآور شد: یکی دیگر از عرصههایی که تهدیدات و فشارهای دشمن را ناکام میگذارد حضور گسترده مردم در پای صندوقهای رأی است. حضور هر ایرانی در انتخابات کشور را از اعزام یک نیروی رزمنده بینیاز کند و به نوعی میتوان گفت مشارکت حداکثری یکی از صحنههای نمایش انتقام سخت مردم ایران از آمریکاییهاست.
✅اصلاح انتخاب، نه عدم مشارکت در انتخابات
وی اظهار کرد: براین اساس شرکت نکردن در انتخابات راه حل نیست بلکه راه حل اصلاح انتخاب است. لذا باید به کسانی رأی داد که کاملا قابل اعتماد باشند. براین اساس روز دوم اسفند شب قدر کشور برای چهار سال آینده است و این به خاطر تأثیر مجلس بر مسیر حرکت کشور است که از جمله آنها تأثیر بر مسئله فساد است؛ مجلس میتواند مبارز سرسخت با فساد یا شریک فساد باشد و این به انتخاب مردم بستگی دارد.
قدیری ابیانه درباره تأثیر منفی تعدد لیستهای جریانهای سیاسی و عدم ارائه برنامه مشخص به مردم برای تحقق انتخاب آگاهانه گفت: تأخیر در اعلام لیستها برای رسیدن به وحدت بود که محقق هم نشد و همین امر موجب کثرت لیستها شد. این به خاطر آن است که احزاب کشور برنامهمحور نیستند. در حالی که در سایر کشورها مردم میدانند تفاوت احزاب مختلف در مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی چیست.
وی بیان کرد: در کشور ما همه شعار مبارزه با فساد، گرانی و رفع بیکاری را میدهند ولی راه رسیدن به شعارها را مشخص نمیکنند. نماینده مجلس نمیتواند شعاری بدهد که جزو وظایف و اختیاراتش نیست ولی بعضا این مسئله دیده میشود.
این کارشناس مسائل سیاسی در پایان اظهار کرد: راه اینکه این نقص برطرف شود اصلاح قانون انتخابات است و در عین حال باید نظارت مستمر بر رفتار نمایندگان و کنار گذاشتن آنها در صورت بروز فساد در همان دوره نمایندگی انجام شود. متأسفانه همین الان که برخی نمایندگان به خاطر فساد رد صلاحیت شدهاند تا روز اخر دوره خود فعالیت میکنند و این نقص قانون است.
گفتوگو از مهدی مخبری
🔴 #انتخابات
❓سؤال۱: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعاً واجب است و عدم شرکت حرام است؟
✅ پاسخ۱: شرکت در انتخابات نظام جمهورى اسلامى براى افراد واجد شرایط، یک وظیفهی شرعى، اسلامى و الهى است.
❓سؤال۲: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران #واجب_عینی است یا #کفایی؟
✅پاسخ۲: واجب عینى است.
👈چه کسی را انتخاب کنیم؟
🔻۱۶ بهمن ۹۸ | رهبر انقلاب: هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در منتخب باید وجود داشته باشد.
1⃣ #انقلابی
2⃣ #مؤمن
3⃣ #کارآمد
4⃣ #دارای_روحیهی_جهادی
5⃣ #شجاع
6⃣ #طرفدار_عدالت.
🔸اگر میتوانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی میدهیم؛ اگر نشناختیم، از آدمهای بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید.
🔰 مجلسی میخواهیم که با وضع قوانین لازم، کشور را از توطئهها مصونیّت ببخشد
🔻 رهبر انقلاب، در دیدار مردم آذربایجان شرقی:
🔹️ انتخابات خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، و صهیونیستها در دل دارند علیه کشور.
🔹️ این #انتخابات بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است؛ یک نمونهای است از همان حضور بههنگامی که عرض کردیم خدا به آن برکت میدهد.
🔹️ اینجا هم حضور در پای صندوق انتخابات، به توفیق الهی مایهی برکت خواهد بود. اگر خوب انجام بدهیم کارمان را، ممکن است تأثیرِ تحوّلآفرین داشته باشد.
🔹️ ما مکرّر عرض کردیم ایران باید قوی بشود؛ اگر قوی بشود، دشمن مأیوس میشود، توطئههای دشمن در نطفه خفه میشود و به نتیجه نمیرسد. یکی از مصادیق قویشدن همین است که یک مجلس قوی داشته باشیم؛ مجلسی که در مقابل توطئههای دشمن، با وضع قوانین لازم، با هدایت دولتها به سمت مطلوب، بتواند کشور را مصونیّت ببخشد؛ یک #مجلس_قوی این جوری است.
🔺️ هرچه حضور مردم در پای صندوقها بیشتر باشد، مجلس قویتر است. البتّه این یک رُکنش است. ۹۸/۱۱/۲۹
13981119_35387_192k.mp3
3.23M
🎙 کلیپ صوتی | انتخاب قوی، ایران قوی
بازخوانی بیانات رهبر انقلاب در دیدار اقشار مختلف مردم. ۹۸/۱۱/۱۶
🔰 اطلاعنگاشت | چه کسی را انتخاب کنیم؟
🔸 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار اقشار مختلف مردم: هرگز در هیچ انتخاباتی رسم بنده نیست که اشاره کنم به کسی تا انتخاب بشود، امّا این خصوصیّات به نظر من در منتخب باید وجود داشته باشد.
🔹انقلابی، مؤمن، کارآمد، دارای روحیهی جهادی، شجاع، طرفدار عدالت.
🔹اگر می توانیم یک چنین افرادی را بشناسیم، که بهشان رأی می دهیم؛ اگر نشناختیم، از آدم های بصیر و مورد اعتماد استفاده کنیم. کسی نگوید که «خیلی خب، شرایط نامزد انتخاباتی، اینها باید باشد، من که نمیشناسم، نمیدانم، پس بنابراین بهتر است که رأی ندهم»؛ نه، حتماً رأی بدهید، منتها به افراد بصیر، به افراد مورد اعتماد، به کسانی که انسان بتواند به اینها اطمینان بکند مراجعه کنید، از اینها سؤال کنید، از اینها بپرسید؛ اگر راهنمایی کردند، راهنماییشان را قبول بکنید