eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.3هزار دنبال‌کننده
61هزار عکس
48.5هزار ویدیو
926 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴رضایی: مانور تجمل مسئولین ایده مرحوم هاشمی بود ♦️دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام:مرحوم هاشمی در اوایل دهه هفتاد معتقد بود زمان آن رسیده که مسئولین ما به «مانور تجمل» روی آورند. ♦️امروزه اندیشه حکمروایی محفلی - وارداتی، پس از سه دهه تسلط نسبی، به دلیل ناکارامدی و شکست در روابط بین المللی و نیز ناکارامدی اقتصادی و شکست در گسترش رفاه و استقرار عدالت،اعتماد مردم و توجه افکارعمومی را تا حد زیادی از دست داده است. ♦️خوشبختانه موجی که در سال اول گام دوم انقلاب، با رستاخیز شهادت حاج قاسم سلیمانی آغاز شده و در انتخابات مجلس ادامه یافته است، می تواند سرآغاز ظهور یک اندیشه و جریان مردمی و حرکت اصیل و تحولگرای بومی باشد.
5.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥نماز مسلمانان در تظاهرات دیروز نیویورک. عده‌ای هم برای حفاظت دور مسلمانان حلقه زدند نمازخواندن مسلمان سیاهپوست در کنار سفیدپوست برای مخاطب آمریکایی جالبه نسل اول مسلمانان در آمریکا نسبت به حضور در این تجمعات معمولا احتیاط می‌کردند. مایه افتخاره که نسل دوم حضور پررنگی دارند 💬 فواد ایزدی
2.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ابر متهم ارزی پای میز محاکمه
10.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعتراضات سراسری در آمریکا علیه تبعیض نژادی ادامه دارد
🔴آیت‌الله‌العظمی نوری‌همدانی: دفاع از ولایت فقیه، جزو دین من است
3.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📊صحبت‌های "دکتر ازغدی" خطاب به بعضی مسئولین که دچار اشرافی‌گری شدند : کسی که می‌رود در خط اشرافی‌گری، دیگر وابسته می‌شود و ترسو و اهل سازش!
پای دو آخوند هم به باز شد! هنر این دو طلبه سید بشیر حسینی رو شگفت زده کرد❗
♨️شکایت رئیس‌جمهور از ابوالقاسم طالبی 👈 به خاطر فیلمی که هنوز نساخته‌ام با قید وثیقه آزادم! این تفتیش عقاید به معنای واقعی کلمه است 🔺 چند روز پیش بود که ابوالقاسم طالبی، کارگردان سینما از طریق انتشار پستی در توئیتر خبر از احضار خود به‌ دادگاه داده بود. این فیلمساز با بیان اینکه با شکایت نهاد ریاست‌جمهوری و به اتهام تهمت و تشویش افکار عمومی به دادگاه احضار شده است، درباره دلایل صدور این احضاریه توضیحاتی ارائه کرد. 🔺 ابوالقاسم طالبی، کارگردان آثاری همچون «یتیم‌خانه ایران» و «قلاده‌های طلا» سال ۹۷ در پی بازداشت حسن عباسی، تحلیلگر مسائل سیاسی طی توئیتی انتقادی با حمایت از عباسی عنوان کرده بود قصد ساخت فیلمی درباره حسن روحانی و روایت یک ملاقات در سال ۶۵ را دارد. حالا پس از نزدیک به 2 سال گویا هنوز حاشیه‌های آن توئیت ادامه دارد. 🔺 طالبی که از طریق انتشار پستی در توئیتر خبر از احضار خود به‌ دادگاه داده بود، در گفت‌وگویی، ضمن تایید ارتباط این احضاریه با توئیتش در سال ۹۷، درباره جزئیات این شکایت گفت: چند روز پیش بود که به دادگاه احضار شدم. چند سال قبل در صفحه توئیترم عنوان کرده بودم در نظر دارم فیلمی بسازم که البته هنوز آن را نساخته‌ام اما گویا همین طرح ایده هم به آقای روحانی برخورده است! 🔺 کارگردان «آقای رئیس‌جمهور» افزود: قبل‌ها فیلم می‌ساختیم و توقیف می‌شد اما حالا «قصد ساخت فیلم» را هم توقیف می‌کنند! من دقیقاً به همین دلیل احضار شدم، این در حالی است که هنوز حتی فیلمنامه هم ندارم و این از عجایب دولت فعلی است. 🔺طالبی بار دیگر تأکید کرد: شاکی من در این موضوع نهاد ریاست‌جمهوری بوده و قرار است پروسه قانونی را طی کنم. الان هم وثیقه گذاشته‌ایم و به قید وثیقه آزاد هستم، البته وثیقه من «کمترین میزان» است، ضمن اینکه بازپرس برخورد خوبی با من داشت و کمترین وثیقه را برایم در نظر گرفت. 🔺 وی در پایان گفت: من برای کاری که نکرده‌ام، متنی که ننوشته‌ام و فیلمی که نساخته‌ام و به خاطر چیزی که تنها در ذهنم بوده، احضار شده‌ام. این «تفتیش عقاید» به معنای واقعی کلمه است.
‏امروز اولین جلسه رسیدگی به پرونده ‎ در دادگاه است. جعبه سیاه فساد در سیستم قضایی امروز پای میز محاکمه زانو خواهد زد. ارتباطات علنی و سری با متهمان پرونده ها و برهم زدن روند پرونده ها از جمله پرونده قطور پتروشیمی و... "علیرضا علیانی نژاد"
🔴این بود "حفظ شئون دیپلماتیک" ؟! 🔹تناقض گفتاری و رفتاری تیم روحانی و ظریف، چگونه قابل توجیه است؟ آقای روحانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی در دولت خاتمی بود و دو سال با وزیران خارجه سه دولت اروپایی مذاکره کرد که حاصل آن توافقات خسارتبار سعدآباد و پاریس بود. 🔹پس از او، آقای لاریجانی در همین جایگاه "دبیری شورا"، مذاکرات را ادامه داد. سپس آقای جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد و مذاکرات را با سولانا و اشتون (مسئولان سیاست خارجی اتحادیه اروپا)، تروئیکای اروپایی و ویلیام برنز قائم مقام وزارت خارجه آمریکا ادامه داد. 🔹سال 92 وقتی روحانی سر کار آمد، تیم وی ادعا کردند مذاکرات جلیلی از موضع دبیری شورا، دور از شان است (!) و دولت، مذاکرات را به وزارت خارجه بر می گرداند تا شئون دیپلماتیک حفظ شود. 🔹اما آقای ظریف چند ماه قبل در قطر، با بیل ریچاردسون فرماندار سابق آمریکایی ( و میکی برگمن افسر سابق ارتش صهیونیستی) مذاکره کرده، بی آن که شفافیتی هم در کار باشد. شان کشور را این گونه می خواستند حفظ کنند؟! یعنی وزیر خارجه ما، هم طراز یک فرماندار سابق آمریکا شده است؟! 💬 محمدایمانی
🔴قرائت کیفرخواست اکبر طبری توسط نماینده دادستان ♦️قهرمانی نماینده دادستان در رابطه با برخی اتهامات طبری گفت:دریافت رشوه از آقای جلیل سبحانی بالغ بر یکصد و پنجاه میلیون ریال شامل هزینه های تهیه و نصب کمد در واحد 313 مجتمع سامان و هم چنین اموال و اقلام موجود در واحد اپارتمانی مذکور به شرح لیست تنظیم شده توسط مرکز حفاظت اطلاعات قوه قضاییه است. ♦️یکی دیگر از اتهامات وی پولشویی از طریق انتقال دو واحد آپارتمان واقع در برج رومان به نام فرهاد مشایخ و پولشویی از طریق انتقال ویلای دریافتی از آقای مصطفی نیاز آذری به شرح فوق بنام خانم حکیمه شیرمحمدی همسر او است. ♦️جعل اسناد رسمی در 5 فقره وکالت نامه و عزل وکیل تنظیمی در دفترخانه 718 تهران و استفاده از همین اسناد مجعول از دیگر اتهامات مطروحه در پرونده است.