🗓سالروزصدورفرمانمشروطه
💠امام خمینی
‼️تاریخ انقلاب مشروطه را بخوانید و ببینید انقلاب مشروطه چه بوده است! ۶۰/۵/۱۹
💠رهبرانقلاب:
‼️مشروطیت یکی از ماجراهای تلخ تاریخ اخیر ماست! ۸۳/۱۲/۲۴
‼️من از اینکه میبینم جوانان ما از قضایای مشروطه بیاطلاعند رنجم میبرم! ۸۰/۸/۲۰
‼️نسل ما باید از تاریخ کشورش اطّلاع داشته باشد؛ بخصوص از زمان مشروطیت به این طرف را بداند! ۷۹/۱۲/۲۲
‼️بعد از ورود اسلام به ایران، حادثهی مشروطیت، یک حادثهی استثنایی است، ما انقلاب اسلامی را که یک حادثهی عظیم تاریخیِ شکنندهی خیلی از بنیانهای غلطِ کهنِ باقیمانده بود، دیدیم اما به اهمیت حادثه مشروطیت توجه نکردیم. یقیناً اگر آن حادثه نبود این انقلاب بهوجود نمیآمد؛ بنابراین حادثه مشروطیت خیلی مهم است! ۸۳/۵/۱۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓سالروز بخشیدن باغستان فدک
🏳به حضرت فاطمه توسط پیامبر
💠رهبرانقلاب:
‼️یکوقتی هارون به موسی بن جعفر گفت که میخواهم فدک را به شما برگردانم، بگو حدود فدک چقدرست؟ خب معلوم است که این یک فریب است، حضرت هم بنا کرد حدود فدک را معین کردن بطوریکه تمام کشور اسلامی آن روز را در بر میگرفت؛ مسئله نخلستان فدک نبود، مسئله خلافت پیغمبر بود؛ مسئله حکومت اسلامی بود، حضرت میخواست به هارون بفهماند که حکومت مال ماست و تو آنرا گرفتهای، اینرا هارون فهمید اما اینرا امروز هم شیعه موسی بن جعفر بعداز ۱۴۰۰سال نمیفهمد و باید به زور به او فهماند، لذا هارون این موضوع را فهمید و در همان مجلس تصمیم به قتل حضرت گرفت! ۵۱/۱۱/۲۴
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🗓سالروز ولادت امام هادی
💠امام خمینی
‼️از بدترین چیزی که اجانب در بین مردم و در بین روحانیت القا کردند، اینستکه اسلام گفته عبادت بکنیم و ظَلَمه را بگذارید به کار خودشان! اینها اسلام را در نظر جاهلین ما مسخ کردند و این از کیدهایی بود که با نقشهها پیاده شده است؛ و ما خودمان هم باور کردیم که «آخوند را به سیاست چه» این حرفْ حرفِ استعمار است، در زیارت جامعه حضرت هادی امامان «ساسة العباد» هستند، این مطلبی بود که استعمار برای اینکه آخوند را جدا کند از دولت و ملت، القا کردند به او؛ آخوند هم باورش آمد! خود آخوند با ما مبارزه میکند که شما چکار دارید به سیاست، این چیزی بوده است که ما را به عقب رانده! ۵۷/۱۲/۱۱
💠رهبرانقلاب
‼️زیارت جامعه کبیره و زیارت امیرالمومنین در روز غدیر که یکی از غُرَر تعبیرات و فرمایشات ائمه است، از امام هادی است، در مجموعه آثار و برکاتی که از ائمه هدیٰ رسیده است، ایشان این خصوصیت را دارد که در ضمن زیارت، مهمترین فصول مربوط به مقامات ائمه را با بیان وافی و شافی، با زیباترین تعبیرات بیان کردهاند! ۹۷/۱/۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
Sedayeenghelab 157 - صدای انقلاب.mp3
6.08M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 157
💠 خط تحریف مکمل پازل خط تحریم
🎙 سردار جوانی، معاون سیاسی سپاه
#خط_تحریف
#خط_تحریم
#سردار_جوانی
🔰وظیفه فضلا مدرّسان و عامهی طلّاب و حضرات مراجع عظام در تحول حوزه
🔹امروز، انقلاب اسلامي پيروزمندي بر محور حوزهي علميه به پيروزي رسيده و نظامي به وجود آمده است. حوزه، در اين نظام كه بيگانه نيست؛ بلكه از لحاظ حرمت و تأثير واقعي و آيندهنگري، محور و هستهي مركزي است. در اين كه بحثي نيست.
🔸امروز، بهانهها منقطع است و همه بايد براي ساختن و اصلاح حوزه ـ و اگر اين تعبير به گوشها سنگين نيايد، بگوييم براي مدرنيزه كردن حوزه ـ منطبق با نيازها بكوشند. همه مسؤوليت دارند و تمام كساني كه دستشان ميرسد كاري انجام بدهند ـ از طلاب تا فضلاي جوان تا مدرسان و مراجع عظام(اعلياللهكلمتهم) تا مسؤولان كشور و مؤمنان و علما و دينباوران و مخلصان دانشگاهي كه در سطح كشور هستند ـ هر كدام ميتوانند سهمي در اين كار داشته باشند.
🗓۱۳۶۸/۹/۷
🔴 #عکس_نوشت| تحریف توان ملی برای مذاکره!
🔹 از #میرحسین فتنهگر و دولتش افسانهها ساختند اما دولت روحانی با همان تیم میرحسین همه را برباد داد، دولتی که چه در جنگ نظامی، چه تحریم اقتصادی و چه در پسابرجام کارش #تحریف توان ملی بود و شعارش «نداریم» و «نمیتوانیم» تا بگوید چارهای جز تنازل و توافق حتی با علم بر بدعهدی دشمن نیست.
سیاوش آقاجانی
🔴 شیب نزولی نرخ رشد جمعیت و نرخ باروری ایران به قدری تند است که در سال های اخیر ما را به نرخ رشد زیر سطح جانشینی رسانده! خطر کاهش موالید و سالمندی جمعیت و افت شدید جمعیتی در دهه های نزدیک، چشم انداز تاریکی از تبعات این مخاطره را برای کشور ترسیم می کند. اما با وجود این چشم انداز، ما شاهد هیچ حرکت موثری در حوزه قانون گذاری و اجرا در زمینه افزایش موالید نیستیم. همانطور که رهبری عزیز هم در گلایه خود مطرح کردند، علاوه بر دستگاه های اجرایی، نمره دستگاه قانون گذاری ما هم در این زمینه صفر است!
🔴 در سال 72 مجلس شورای اسلامی قانون تنظیم خانواده و جمعیت را تصویب کرد که محدودیت های شدیدی در جهت فرزندآوری ایجاد نمود. این قانون در سال 92 اصلاح شد و محدودیت های مقرر در قانون مصوب سال 72 (محرومیت فرزند چهارم از بیمه و مزایا) در آن لغو گردید. همچنین به دولت اجازه داده شد مرخصی زایمان مادران را به نه ماه افزایش دهد و همسر آنان نیز از دو هفته مرخصی اجباری (تشویقی) برخوردار شوند.
🔴 این تنها اتفاقی بود که از سال 90 تا کنون توسط قانون گذار در جهت سیاست گذاری های افزایش جمعیت افتاده که البته همین قانون مرخصی زایمان هم به طور ناقص اجرا می شود. یعنی درحالیکه 9 سال است در حرف، مسئولان کشوری متوجه خطر کاهش جمعیت هستند، در عمل هیچ اتفاق خاصی نیافتاده. کشوری که در سال گذشته به رشد جمعیتی زیر یک درصد رسیده و باید همه زنگ های خطر را برای بحران هولناک پیش رو به صدا دربیاورد، در زمینه قانون گذاری که پیشران هرگونه تحول است، در نقطه صفر قرار دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پروفسور اکبرزاده: کرونا با واکسن هم حل نخواهد شد تنها راه زهر زنبور عسل است!
تاریخ انتشار: 99/05/13 - 17:45
صدقه به غیر مسلمان
برخی ها وقتی فقیری را می بینند که مسلمان یا شیعه نیست، کمکش نمی کنند.
در حالی که در صدقات مستحبی، فقر، ایمان یا اسلام صدقه گیرنده، شرط نیست، لذا به غنی، کافر ذمی و سنی نیز می توان صدقه مستحبی داد، اما به کافر حربی و ناصبی (دشنام دهنده به اهل بیت)، نمی توان صدقه داد.
رساله آموزشی بخش صدقه
🌱
برداشت های نادرست از احکام
✅ رهبر معظم انقلاب (حفظه الله):
خب حالا چند توصیه هم من عرض بکنم؛ چون الان چهل سال از عمر بسیج میگذرد، دیگر وقت استفادهی از تجربهها است، لازم است که به تجربههای این چهل سال، هر چه ممکن است توجّه کنید و از این تجربهها استفاده کنید ...
توصیهی اوّل؛ در همهی زمینهها -[یعنی] همین زمینههایی که گفتیم؛ زمینهی دفاع در میدان #سخت، در میدان #نیمهسخت، در میدان #نرم- آمادهبهکار باشید. بسیج در همهی #محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید.
#تجربهی_کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در #محلّات مختلف، در جاهای مختلف، همه جا حضور داشتند؛ همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته. البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است.
(بیانات در دیدار با بسیجیان. 6/9/1398)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ضوابط بهداشتی عزاداری محرم زود تدوین و ابلاغ شود
♨️رئیس قوه قضاییه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره عزاداری در محرم گفت:
ان شاء الله به زودی از طرف وزارت بهداشت، ضوابط بهداشتی عزاداری محرم تدوین و ابلاغ شود.
تا مردم عزیز ما و ارادتمندان به ساحت مقدس ابی عبدالله الحسین علیه السلام با رعایت ضوابط بهداشتی، عزاداری و دلدادگی خودشان را جلوه دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ گام های آهسته ی شیطان
(راهکار های نرم و هوشمندانه شیطان برای فریب مومنین)
👤حجت الاسلام عالی
☑️ حتما ببینید به نکات مهمی اشاره میکند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 ویدئو ویژه | فرزندآوری و تداوم نسل
4️⃣ چهارمین نماهنگ از مجموعهی #نظام_موضوعات_ریحانه
📚 در بیانات رهبر انقلاب پیرامون مسئله زن و خانواده، بر روی برخی موضوعات بارها تاکید شده که نشاندهنده اهمیت بالای این مفاهیم در منظومهی فکری حضرت آیتالله خامنهای است. فهرست این موضوعات را به همراه فیشهای بیاناتی میتوانید در پیوند زیر مشاهده کنید🔻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44892
🎬 ریحانه در مجموعه نماهنگ #نظام_موضوعات_ریحانه، این موضوعات را بازخوانی میکند.
✅ در چهارمین قسمت از این مجموعه، به بازخوانی بیانات رهبر انقلاب درباره تفاوت نقش زنان و مردان در تداوم نسل میپردازیم.
📥 دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/OTK3F
مشاهده قسمت اول aparat.com/v/Lcv7w
مشاهده قسمت دوم aparat.com/v/01GlY
مشاهده قسمت سوم aparat.com/v/OIBqk
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
@Khamenei_Reyhaneh
#کار_خوب
👏 هموطنی که به #کرونا مبتلا شده و در قرنطینهیِ خانگی به سر میبره زبالههایِ هفتگیش رو با این یادداشت دفع میکنه تا کارگرانِ شهرداری یا کودکانِ کار و افرادی که از سرِ ناچاری مجبور به زبالهگردی هستند ببینند و مراقب باشند.
#ایران_زیبا💚
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 این کلیپ را ببینید، جواب خیلی از شبهات را داده است!
📊 مقایسهای بین نظام جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی
از بعد از انقلاب تا کنون هیچ دولتی در سطح و اندازه دولت روحانی با آمریکا مذاکره و مراوده نکرده بود، در هیچ دولتیهم وضعیت قیمتها و ارز اینگونه لگام گسیخته نبوده است!
+ این تنها بخشی از هزینه عدم مقاومت در برابر آمریکا است!
#هزینه_سازش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سخنان رهبرمعظم انقلاب در پی کشتار خونین حجاج بوسيله رژيم سعوی در سال۶۷:جشن ملت ايران را عزا كردند؛ خدا لعنتشان كند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای تابلویی از نهجالبلاغه که در اتاق دیدارهای رهبر انقلاب نصب شده است
#درس_اخلاق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠استاد قرائتی :
چطور واقعه غدیر خم فراموش شد ؟!
#مبلّغ_غدیرباشیم
🔴 #سرخط| اصول منطقی ضربه متقابل
🔻 یکی از مطالبات امروز جامعهی مؤمن و انقلابی اجرایی شدن #انتقام_سخت در پاسخ به ترور شهید سلیمانی و همچنین پاسخ به تهدیدات نامتعارف وغیرقانونی آمریکا و اذناب او در منطقه است. ضرورت تحقق ضربت متقابل از آنجا اهمیت مضاعف مییابد که این نکتهی کلیدی را از یاد نبریم که اساساً راهبرد ضربهی متقابل برای توقف ماجراجوییهای غیرعقلائیِ طرف مقابل و افزایش امنیت کشور و منطقه است.
🔹 اما فارغ از اینکه زمان و کیفیت اجرای ضربهی متقابل چگونه و در چه نقطهای خواهد بود توجه به اصول و مبانیای که راهبرد ضربهی متقابل بر اساس آنها استوار است میتواند تعداد زیادی از ابهامات و سؤالات در این زمینه را پاسخ دهد.
1️⃣ اول اینکه پاسخ متقابل جمهوری اسلامی الزاماً مبتنی بر یک نظام محاسباتی و عقلانیت انقلابی است که در اندیشهی امام و رهبری مورد تأکید قرار گرفته و در کنش و واکنشهای قبلی نیز نمایان بوده است.
2️⃣ اصل دیگری که در نظام رفتاری جمهوری اسلامی جایگاه مهمی داشته و دارد " تکمیل نکردن پازل دشمن" است. مایک پمپئو وزیر خارجهی آمریکا در یکی از موضعگیریهای اخیر خود اعلام کرده که تضمین میدهد که تحریمهای تسلیحاتی علیه ایران در جلسهی مهرماه (اکتبر) شورای امنیت سازمان ملل تمدید خواهد شد. ناگفته پیداست که یکی از تحرکات اخیر نظامیان آمریکایی در منطقه جورکردن بهانههایی برای تکمیل همین پازل، تشدید تحریمها و افزایش فشار حداکثری بر ملت ایران است.
3️⃣ اصل سوم تفکیک موضوعات اصلی و فرعی و اصلی نگرفتن موضوعات فرعی است. هدف اصلی را فراموش نمیکنیم. ماهیت انتقام سخت جمهوری اسلامی چیزی جز اخراج آمریکا از منطقه نیست و طبعاً هر اقدامی بهمیزان اثربخشیاش برای تحقق این هدف نهایی ارزشگذاری خواهد شد. علاوه بر این جمهوری اسلامی اصول شناختهشدهای را در منطقه دنبال میکند که اصل تقویت امنیت در منطقه و جلوگیری از جنگ و ناامنی عمومی منطقه یکی از آنهاست.
4️⃣ چهارمین اصلی که در رفتارشناسی بینالمللی جمهوری اسلامی مشهود بوده پایبندی به تعهدات و پرهیز از تجاوز و تعدی است. تعبیر فرمانده محترم نیروی قدس سپاه پاسداران در موضع مبنی بر اینکه برای انتقام خون سردار دلها حاج قاسم سلیمانی «ناجوانمردانه زدید اما ما جوانمردانه پاسخ خواهیم داد» در همین چارچوب قابل ارزیابی است.
5️⃣ اصل پنجم دربارهی ضربهی متقابل پرهیز از جنجالها و شلوغکاریهای رسانهای است. پاسخ موشکی سپاه پاسداران در پی حملهی تروریستهای داعشی به مجلس شورای اسلامی در تهران، - که یکی از بزرگترین ضربههایی است که در طول مبارزهی با تروریستهای تکفیری به آنها وارد آمده ، و پاسخهای به تروریستهای مناطق کردنشین حملهی موشکیِ پس از حادثهی تروریستی اهواز همه و همه ضربات کاریای بودند که اهداف بازدارندگیِ مورد نظر را تأمین کردند اما به دور از هیاهوهای رسانهای و درست در لحظهی غیرقابل انتظار به دشمن وارد آمدند.
✅ ضربهی متقابل به دشمن کینهتوز و قاتل وارد خواهد آمد اما در زمان و از جایی که انتظارش را نخواهند داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
#سروش_بیداری
بصیرت سیاسی 1⃣
سوال: در فتنه ها چه کنیم؟
پاسخ:
اولا بابد دید مرادتان از فتنه، کدام معنای آن است؟
در نهج البلاغه «فتنه» در چند معنا بکر رفته است:
۱. آزمایش و اختبار؛ مثلا حضرت به اشعث که در مرگ فرزندش، عزادار شده است، می فرمایند:«... یا اشعث! ابنک سرک و هو بلاء و فتنه...» یعنی فرزندت تو را شاد می کرد در حالی که وجودش برای تو مایه ابتلاء و آزمایش بود. ۱
(این فرمایش اشاره است به آیه شریفه « انما اموالکم و اولادکم فتنه»۲ )
۲.عذاب و عقاب؛ مثلا در نهج البلاغه می خوانیم:« کم من مستدرج بالاحسان الیه ...و مفتون بحسن القول فیه..»یعنی چه بسا کسی که به واسطه ستایش مردم گرفتار می شود.۳
۳. آشوبهای اجتماعی بویژه در حکومت اسلامی. اکثر موارد کاربرد واژه فتنه در نهج البلاغه در این زمینه است.
اکنون مشخص شد که مراد از فتنه در پرسش « در فتنه ها چه کنیم؟» همین معناست.
ثانیا باید دانست که این نوع فتنه _آشوب و نزاع اجتماعی_ غالبا در جامعه ای که حکومت اسلامی در آن مستقر شده است، توسط مخالفان طراحی و ایجاد می شود. ریشه آن «هواپرستی و بدعت گذاری در احکام آسمانی۴» است و همواره با ایجاد شبهه در اصل حکومت دینی یا فروع آن آغاز می شود « ان الفتن اذا اقبلت شبهت: فتنه ها آنگاه که روی می آورند با حق مشتبه میشوند.»۵ یعنی سران و طراحان فتنه به مدد سوابق مثبت ( مانند طلحه و زبیر، پایه گذاران فتنه جمل ۶) یا شعار بظاهر حق (مانند خوارج و شعار لاحکم الا لله ۷) یا امثال این حربه ها، مردم را به تردید می اندازند تا جایی که خیلی ها در تشخیص اینکه کدام گروه حق است و کدام، باطل ناتوان می شوند.
در چنین شرایط شبهه گونی یکی از شیطنت های اصحاب فتنه این است که القا کند اگر نمی توانی حق را کشف کنی، ساکت باش و از فتنه کناره گیری کن و بی طرف باش. همین استراتژی باعث می شود که نه حق یاری شود و نه باطل خوار گردد. مثل چهار شخصیت مطرح در زمان امیرالمومنین علیه السلام( سعد ابی وقاص، محمد بن مسلمه، اسامه بن زید و عبدالله بن عمر ) که در فتنه جمل ادعای تردید کرده و از یاری حضرت کناره گیری کردند. ۸ و سبب شدند افراد دیگری مانند حارث بن حوط هم مردد شده و پشت حضرت را خالی کنند.۹
در چنین شرایط فتنه آلودی ما باید چه کنیم؟
اولا باید حق و باطل را از طریق شاخص ها شناخت نه اشخاص « ای حارث! تو زیر پایت رادیدی ولی به پیرامونت نگاه نکردی، پس سرگردان شدی. تو حق را نشناختی تا بدانی که اهل حق چه کسانی هستند و باطل را نشناختی تا اهل باطل را بشناسی.» ۱۰
امام صادق علیه السلام می فرمایند:: « من دخل في هذا الدين بالرجال أخرجه منه الرجال كما أدخلوه فيه و من دخل فيه بالكتاب و السُّنَّةِ زالَتِ الجبالُ قَبلَ أن يَزولَ : هر کس بواسطه افراد داخل این دین بشود، همان افراد هم از دین خارجش می کنند ولی کسی که به واسطه کتاب و سنت داخل دین شود، کوهها متزلزل می شوند و او نمی شود.» ۱۱
ثانیا باید در روزگار فتنه ضمن حضور در جبهه حق و دفاع جانانه از حق بگونه ای رفتار و موضعگیری کرد که باطل نتواند سوء استفاده کند؛ مانند بچه شتر نر دو ساله که نه هنوز پشت محکمی دارد تا از او سواری بگیرند و نه پستانی دارد که شیرش را بدوشند ۱۲ و این معنای حکمت اول نهج البلاغه است و پاسخ سوال این نوشتار.
______________________
پ.ن:
۱. نهج البلاغه؛ حکمت ۲۹۱
۲. سوره مبارکه تغابن؛ آیه ۱۵
۳. نهج البلاغه؛ حکمت ۲۶۰
۴. نهج البلاغه؛ خطبه ۵۰
۵. نهج البلاغه؛ خطبه ۹۳؛ بند ۲
۶. نهج البلاغه؛ حکمت ۴۵۳
۷.نهج البلاغه؛ خطبه ۴۰
۸. نهج البلاغه؛ حکمت های ۲۶۲، ۱۸، ۱۵
۹.نهج البلاغه؛ حکمت ۲۶۲
۱۰. همان.
۱۱. غیبت نعمانی؛ ج۱؛ ص۲۲
۱۲. نهج البلاغه؛ حکمت ۱