فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا نام «نایاک» در سریال #گاندو سانسور شد؟
هوشنگ امیر احمدی از دانشگاهیان و تحلیلگران سیاسی ایرانی-آمریکایی و رییس مرکز مطالعات خاورمیانه دانشگاه نیوجرسی توضیح میدهد
❌شغل پاره وقت😍😍
کارگاه ساخت انواع استیکر برای پیامرسانهای #تلگرام و #واتساپ و #ایتا
با هزینه اندک
✔️دوستانی که تمایل دارن با آیدی زیر هماهنگ بشن👇👇
@amiralitanha1
➕ آموزش بصورت تصویری
➕به همراه فیلم
➕ پشتیبانی
➕سوال و جواب
➕➕ درآمد زایی😍
🌼🌼🌹🌹🌹🌹🌼🌼
دوستان این برادر محترم سازنده استیکر، گیف و..... باقیمت مناسب هستند
استیکر های ما رو هم ایشون میسازن
شما هم میتونید برای گروه ها یا کانال هاتون به ایشون سفارش بدین 👌
213.mp3
7.22M
✅#صوتی
💠 موضوع: چرا شبکه های ماهوارهای، کشورهای غربی و جریان ضدانقلاب برای سند راهبردي همکاری ايران و چین جنجال به پا می کنند؟
🎙کارشناس سیاسی: دکتر یدالله جوانی
🔻 این سند یک نقشه راه برای همکاری ها در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، راهبردي در یک افق بلندمدت و بر پایه منافع مشترک است.
🔹از ظرفیتهای این سند می توان به یک تیر خلاص بر پیکر نیمه جان تحریم های حداکثری با محوریت آمریکا اشاره کرد.
🔸 این سند راهبردي یک عامل شتاب بخش در پیشرفت اقتصادی کشور محسوب میشود.
🔺 همه کارشناسان به شکست آمریکا در جنگ اقتصادي علیه ایران اذعان دارند.
#ثامن
#معیار
#روشنگری
⭕️ دولت جوان حزباللهی آری یا خیر؟
✍️ پرویز امینی
🔹برخی دائما این عبارت را به عنوان تنها راهحل گذار از وضع موجود طرح میکنند اما میتوان در این باره برداشتهای متکثری داشت
🔹از عنوان حزباللهی دو برداشت دیده میشود. برخی عنوان حزباللهی را در معنای اسم مستعار یک بخش خاص و محدود از جریان سیاسی موسوم به اصولگرا بکار میگیرند/ تفسیر دوم حزباللهی بودن اسم عام برای جریاناتی است که به مبانی و چارجوبهای نظام جمهوری اسلامی باور دارند ولو اینکه در شیوهها و روشها و رویکردها منتقدند.
🔹برداشت اول از حزباللهی، تنگنظرانه و خلاف عمومیت نهاد دولت است و در عمل نیز چون از نمایندگی اقشار وسیعی از جامعه باز میماند، از شرط ضروری کارآمدی، یعنی همراهی و پشتیبانی مردم، باز خواهد ماند و نخواهد توانست در بخشهای وسیعی از جامعه احساس تعلق ایجاد کند.
🔹درباره جوانی نیز دو برداشت وجود دارد. یک برداشت از جوانی به عنوان سنوسال خاص مثلا زیر ۳۵ یا ۴۰ سال است/ برداشت دوم از جوان یعنی کسانی که دارای ایده نو و راهگشا و ذهنیت جدید در حکمرانیاند و متناسب با جوانی، دارای کاربلدی، انگیزه و انرژی اجرایی لازم برای تحقق و پیشبردن آن ایدهها هستند. این تلقی از جوانی، دگر خود را نه میان سالان و کهنسالان بلکه خود را در برابر ایدههای فرسوده، کهنه و مصرفشده و ناکارآمد کنونی تعریف میکند.
🔹برداشت نخست از جوان اولا عملا ممکن نیست. یعنی تکیهزدن به عالیترین سطح سیاسی و حکمرانی جمهوری اسلامی نیازمند مجموعهای از تمهیدات و تجارب است که در این سن و سال مصداقی ندارد و اینک نیز در بین کسانی که وارد گود انتخابات شدهاند نیز مابهازای خارجی ندارد. ثانیا مزیت تواناییهای عملیاتی بیشتر در این سنوسال بدون ذهنیت و بدون داشتن ایدههای نو در حکمرانی بکار نخواهد آمد. علاوه بر این که از امتیاز منفی بیتجربگی حکمرانی نیز برخوردار است. اما تفسیر دوم هم ممکن است و هم دارای مصداق و هم میتواند مطلوب و توانا در فراروی از وضعیت موجود باشد.
🔹مدافعان این عنوان دولت جوان و حزباللهی اولا اگر در پی تفسیر نقد شده اول این نوشتارند، بدانند که این برداشت یک تلقی نافرجام و بلکه هزینهساز نسبت به مشکلات بغرنج و تودرتو کشور است و اگر برداشت دوم را دارند باید به جای تأکید مکرر و صرف روی این عبارت دولت جوان حزباللهی، به افکار عمومی و نخبگان نشان دهند که اولا از فراگیری لازم اجتماعی برخوردارند و قرار است که از عمومیت نمایندگی کنند. ثانیا نشان دهند چه گفتمانی را نمایندگی میکنند و چه ایدهها و چه ذهنیت تازه و راهگشایی در تحول وضع موجود دارند و چگونه متناسب با منابع و امکانات کشور میتوانند این ایدههای نو در حکمرانی را محقق کنند.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
http://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
⛔️حسین شریعتمداری: آمریکا سیلی خورده، شما چرا گریه میکنید؟!
🔹شما نگاهی به هیاهو و جیغ و داد مقامات آمریکایی و اروپایی بیاندازید! این همه عصبانیت و ابراز نگرانی آن هم از سوی دشمنان تابلو دار ایران اسلامی برای چیست؟! جیغ و داد جریان غربگرای داخلی هم از همین آبشخور است. این جریان مرموز سیاسی رابطه با غرب را در وابستگی به آمریکا و اروپا تعریف میکنند و به همین علت است که از سیلی ایران به آمریکا وحشت کردهاند.
🔹همکاری جامع ایران و چین مقدمه تشکیل یک قطب قدرتمند اقتصادی در مقابل غرب است و کمترین نتیجه آن خنثی کردن تحریمهاست که آمریکا و اروپا از آن به عنوان سلاح جنگی علیه کشورمان استفاده میکنند. از این روی عصبانیت آمریکا و اروپا قابل درک است و باید هم نگران باشند ولی مخالفت غربزدهها با این معاهده را تنها میتوان با دو گزینه جهالت و خیانت تعریف کرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظریف: آیا من مسول این هستم که آمریکا دلارش قدرتمنده!؟
جناب ظریف! شاید شما مسئول قدرت دلار نباشید، ولی بارها رهبری راه شکستن ارزش و آقایی دلار رو گوشزد کردن! حداقل وظیفه شما انعقاد پیمان های پولی بین کشورها بوده که...
اما خب لیبرال جماعت تفکر و ماموریتش تحقق اهداف کدخداست!
🔴 یک بام و دوهوا؛ از رقاصان دیروز تا ایران دوستان امروز!
بدبختی یعنی اینکه کسانی که برای ۲۰۰ صفحه متن انگلیسی برجام که هرگز نخواندند پایکوبی کردند و جشن خیابانی گرفتن، الان برای ۱۶ صفحه قرارداد با چین که فارسی نوشته شده و الان بازهم نخواندند فریاد وا ایرانا سر دادند و نامه امضا میکنند و قرار تجمع میگذارند.
ماهواره های مروج بی دینی، چین را بی دین میدانند و همانها که خواستار تشدید تحریم ها بر ایران بودند، امروز سند همکاری را ضد معیشت معرفی میکنند!
در عجبم چطور میشود چیزی را نخواند و ندانست اما با آن مخالف بود مگر اینکه در دام مغالطه «توسل به احساسات» برای فریب افکار عمومی افتاده باشیم.
کافیه از مخالفان بپرسید با کجای سند همکاری چین مخالفید، سکوت و نگاه پاسخ آنهاست.
✍معصومه نصیری
⭕️ از گاندو ممنون باشید آقای ظریف!
🔺 این روزها بازار انتقاد و گلایه و فریاد وا امنیت ملیا علیه سریال گاندو از طرف دولت و حامیانش حسابی داغ است. حتی ظریف هم نتوانست در برابر افشاگری های گاندو سکوت کند و در یک پست اینستاگرامی که به سوگنامه سیاوش می ماند و برای مظلومیت قهرمانان دیپلماسی آب دیده ها را روان میسازد، سازندگان گاندو را به قیامت و پیشگاه عدل الهی حواله داد.
🔺 مطمئنم غفلت از یک نکته مهم باعث این همه بی تحملی و جنجال شده؛ وگرنه آقای ظریف و شرکا اتفاقا باید از گاندو ممنون باشند. بالاخره دیر یا زود نسل آینده فارق از هیاهوهای رسانه ای امروز و در فضایی متفاوت وقایع این مقطع از تاریخ کشور را به قضاوت خواهد نشست و برای سوالاتش درباره افتضاحی به نام برجام از بازیگران توافق جواب می خواهد.
🔺 آیندگان می پرسند چطور حاضر شدید توافقی تا این حد ضعیف و پر از باگ و خطا و خوش خیالی را امضا کنید؟ به پشتوانه کدام سابقه سفید غربی ها اعتماد کردید و نسیه تعهداتشان را پذیرفتید؟
🔺 نسل بعدی می پرسد چگونه شد که رئیس دولت جمهوری اسلامی با آن همه سابقه انقلابی گری و مواضع ضد استکباری رسید به نقطه ای که گفت آمریکا کدخدای جهان است و باید با او ببندیم؟
🔺 می گوید چگونه عالی ترین مقام دیپلماسی کشور که از اول انقلاب در پست های مختلف وزارت خارجه شاهد دشمنی ها و کارشکنی ها و جنایات آمریکا و شرکایش علیه ملت ایران بوده، با افتخار می گوید هیچ وقت از کلمه دشمن استفاده نمی کنم؟
🔺 پاسخ ظریف به این سوالات چیست؟ آیا آن ها پاسخ اینستاگرامی او را که این قبیل سوالات را هجمه و افترا و هتاکی می نامد، خواهند پذیرفت؟
🔺 اینجا گاندو است که به کمک او می آید تا لااقل به تاریخ پاسخ دهد تقصیر آنها نبود و نفوذی های سیا و موساد و ام آی سیکس و کارآموزان نایاک و بنیاد سوروس تا زیر گوش شان رخنه کرده بودند و این محاسبات را به آنها القا کردند!
🔻 آقای ظریف! بگذارید گاندو سوای روایت های یک طرفه ای که سعی میکنید از برجام به ملت القا کنید، زوایای پنهان دشمنی غربی ها را افشا کند و اندکی برایتان در تاریخ آبرو بخرد.
#نفوذ
#خیانت
#برجام_ذلت
#جاسوسان
📆جمعه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۵۸
🗓همه پرسی مهم جمهوری اسلامی
🇮🇷و استقرار نظام مقدس اسلامی/۳
💠رهبرانقلاب
‼️در طول تاریخ ما هیچ حادثهای مثل حادثهی پیروزی انقلاب اسلامی و حوادث بعد از آن نبوده است که مردم در آن، نقش مستقیم داشته باشند. با اینکه متکی به قدرت و زور هم نبودند، سلاح هم نداشتند، اگر هم داشتند، به کار نمیبردند، اما در عین حال توانستند یک رژیمِ تا دندانمسلحِ متکی به قدرتهای استکباری را بکلی از پا در بیاورند و انقلاب را پیروز کنند. منتها نکتهی اساسی در انقلاب ما این بود که نقش مردم با پیروزی انقلاب تمام نشد؛ و این از حکمت امام بزرگوار ما و ژرفنگری آن مرد حکیم و معنوی و الهی بود. او ملت ایران را بدرستی شناخته بود، ملت ایران را باور کرده بود، به سلامت و صداقت و عزم راسخ و توانائیهای ملت ایران ایمان داشت. همان روزها بعضیها بودند که میگفتند خیلی خوب، انقلاب پیروز شد، مردم برگردند بروند خانههاشان. امام محکم ایستاد و کارها را به مردم سپرد. یعنی ۵۰روز بعد از پیروزی انقلاب، نظام سیاسی کشور به وسیله رفراندوم مردم تعیین شد. شما به انقلابهای گوناگون نگاه کنید تا معلوم شود که اهمیت این حرف چقدر است. پنجاه روز بعد از پیروزی انقلاب، مردم فهمیدند چه نظامی را میخواهند. خودشان پای صندوقهای رأی آمدند و با آن رأی عجیب و تاریخی مشخص کردند که نظام جمهوری اسلامی را میخواهند. در این ۲۰۰سال اخیر - که سالهای انقلابهای بزرگ است - در هیچ انقلابی چنین اتفاقی نیفتاده است که با این فاصلهی کم، نظام جدید به وسیلهی خود مردم، نه به وسیلهی یک عامل دیگر، تعیین شود! ۹۰/۷/۲۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📆جمعه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۵۸
🗓همه پرسی مهم جمهوری اسلامی
🇮🇷و استقرار نظام مقدس اسلامی/۱
💠امام خمینی
‼️روز دوازدهم فروردین سالروز رسمیت یافتن حکومت مستضعفین بر مستکبرین در ایران است؛ سالروز تحقق وعدۀ حق تعالی است. و منت خدای را که ملت مستضعف ایران بر مستکبرین جهان ـ چه شرقی چه غربی ـ چیره و پیروز شد. دوازده فروردین، روز غلبۀ جنودالله بر جنود شیطان و روز فتح و نصر خدا و بندگان مؤمن به اوست. ملت ایران این روز را عیدی اسلامی ـ ملی تلقی میکند. و آن روز فتح مطلق و نصر به تمام معناست که همۀ مستضعفین جهان را این نور سنت الهی و سایۀ پرچم نَصرٌ من الله فرا گیرد. آن روزی که مسلمین جهان با مدد غیبی در هر کشور دست جنایتکار ستمگران و چپاولچیان را از کشور خود قطع کنند و پرچم اسلام و آرم الله اکبر را افراشته نمایند! ۵۹/۱/۱۲
💠رهبرانقلاب
‼️روز جمهوری اسلامی یک مقطع تاریخی بینظیری در تاریخ کشور ماست، زیرا که برای اولین بار بعد از صدر اسلام و پس از فَترَت کوتاه اولین سالهای فتح ایران به دست مسلمین یعنی که در آن سالهای کوتاه البته حکومتها تا حدود زیادی اسلامی بودند در طول این تاریخ ممتدی که کشور ما داشته، برای اولین بار بعد از آن فَترَت و بعد از آن دوران کوتاه صدر اسلام یک حکومتی اعلان شد، یک نظامی اعلان شد که دارای دو خصوصیت مردمی بودن و الهی بودن هست؛ یعنی جمهوری اسلامی. اصلاً این خاطره را با هیچ خاطرهای در تاریخ کشورمان نمیشود مقایسه کرد. نقطهی مکمل و متمم انقلاب بیستودو بهمن بود یعنی خلاصه محصول بیستودو بهمن روز جمهوری اسلامی روز دوازدهم فروردین بود. ۶۴/۱/۱۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📆جمعه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۵۸
🗓همه پرسی مهم جمهوری اسلامی
🇮🇷و استقرار نظام مقدس اسلامی/۲
💠رهبرانقلاب
‼️روز جمهوری اسلامی بسیار مهم است و علت آن اینکه این اولین نمونه در دنیای امروز هست که با مکتبها، نظامها، سیاستها، دیدگاههای مختلف، شیوههای گوناگون حکومت را به مردم دنیا عرضه میکند، دارد عرضه میشود؛ این اولین نمونهای است که مردم دنیا دارند میبینند جمهوریهای دیگری که اعلان میشود جمهوریهای سوسیالیستی، جمهوریهای به سبک دموکراسی غربی به انواع واقسامش هیچ کدام چیز جدیدی نیست اصل جمهوری هم چیز جدیدی نبود اما آن جمهوریای که مبانی و ارزشهای اساسیاش و قواعد اصلیش از اسلام گرفته شده این یک چیز بینظیری است. یک خصوصیت دیگر هم در روز جمهوری اسلامی ما هست و آن اینکه آن روز عید فقط ما مردم ایران نیست، بلکه عید همهی کسانی میتواند باشد که مسلمانند، یعنی نزدیک به یک میلیارد جمعیت. آنها هم، یعنی ملتهای مسلمان عادت کردند که اسلام را در حال دفاع در موضع انفعال، درحال انزوا ببینند. آن وقتی که یک ملتی در موضع تهاجم به قدرتهای سلطهگر و تهاجم به نظامهای بشری ناقص قرارمیگیرد و اعلان یک جمهوری براساس اسلام میکند این برای همهی ملتهای مسلمان مایهی مباهات و سربلندی است خلاصه خصوصیات گوناگونی در روز جمهوری اسلامی هست! ۶۴/۱/۱۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📆جمعه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۵۸
🗓همه پرسی مهم جمهوری اسلامی
🇮🇷و استقرار نظام مقدس اسلامی/۵
💠رهبرانقلاب
‼️این انقلاب حقیقتاً کارآیی خود را نشان داد و مردم همین را میخواستند. آنوقت عدهای بروند بنشینند بگویند که مردم نمیدانستند چه میخواهند! نخیر؛ مردم میدانستند. مردم اسلام را میخواستند. اسلام، فقط نماز خواندن و سجده کردن نیست - آنها هم جزو اسلام است - اسلام یعنی بنای یک نظام اجتماعی و یک زندگی عمومی برای یک ملت، بر پایههای مستحکمی که میتواند سعادت دنیا و آخرت آنها را تأمین کند. میتواند علم و پیشرفت و صنعت و ثروت و رفاه و عزّت بینالمللی و همه چیز را برای آنها فراهم کند. مردم دنبال این بودند. کسانیکه خودشان اسلام را نه میشناختند و نه تهِ دلشان چنان اسلامی را میخواستند؛ حداقلش این بود که جرأت نمیکردند به رژیمهای طاغوتی غربی پشت کنند یا بیاعتنایی کنند؛ امروز مینشینند و این طرف آن طرف میگویند که مردم در رفراندوم جمهوری اسلامی نمیدانستند چه میخواهند! چطور نمیدانستند چه میخواهند؟! مردم اگر نمیدانستند، چگونه هشت سال جنگ تحمیلی را با فداکاریهای خودشان پیش بردند؟! چیزی را که نمیدانند، چطور برایش فداکاری میکنند؟! مردم خوب میدانستند چه میخواهند؛ امروز هم خوب میدانند چه میخواهند! ۷۹/۲/۲۳
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
📆جمعه ۱۰ فروردین ماه سال ۱۳۵۸
🗓همه پرسی مهم جمهوری اسلامی
🇮🇷و استقرار نظام مقدس اسلامی/۴
💠رهبرانقلاب
‼️در جریان رفراندوم جمهوری اسلامی مخالفتهایی است که با رأیگیری به این شکل وجود داشت که از طرف جناحهای مختلف این مخالفتها بود همه هم خودشان را بعدها نشان دادند. هم آن جناحهایی که بر مطبوعات کشور مسلط بودند، روشنفکرهای چپ و نیمه چپ و لیبرال و التقاطی، اینها که مطبوعات آن روز را اطلاعات، کیهان آن روز را توی مشت داشتند که خب بحمدالله بعد همه ازاله شدند و روزنامه حسابی دیگری هم نبود یعنی همین روزنامهی جمهوری اسلامی که نبود روزنامه دیگری هم که بشود مورد اتفاق باشد همینطور. هرچه دلشان میخواست مینوشتند. رفته بودند اینجا و آنجا این روشنفکرهای گروهکی سیاسی ملحد و نیمهملحد از شخصیتهای گوناگون نظر خواسته بودند که به نظر شما آری یا نه درست است؟ یا بیائید چندجور حکومت را مطرح کنیم و رأی بگیریم. مقصودشان هم این بود که مردم را از آن یکپارچگی خارج کنند، اگرچه فرقی هم نمیکرد یعنی تأثیری هم نداشت. اگر مردم خب طبیعی بود که به آن شیوههای دیگر رأی نمیدادند و به خصوص بعداز آنی که امام آنجور صریح فرمودند جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم، نه یک زیاد، لکن آنها کار خودشان را میکردند به امید اینکه شاید بتوانند شکاف بیندازند این رأی زیاد مردم را کم کنند، رأی را تقسیم کنند از این کارها میکردند و اوضاعی داشتیم ما در شورای انقلاب با آن جناح لیبرال و به اصطلاح ملیگرا که بیشترین خصوصیتشان مخالفت با خط اصیل انقلاب بود! ۶۴/۱/۱۰
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
#گفتمان_حق1⃣
🔻 از رفراندوم چه می دانید؟
🔻 چرا جریان لیبرال غربزده در هر بحران هویتی، مساله برگزاری رفراندوم را مطرح می کنند؟
🔻 چرا روحانی همانند سلف مغروق خود در پایان ۸ سال مدیریت ناکارآمد بر قوه مجریه سخن از رفراندوم و افزایش قدرت و اختیارات رییس جمهور را به میان می آورد؟
🔴 اخیرا حسن روحانی در فراری رو به جلو، مساله برگزاری همه پرسی و افزایش اختیارات رییس جمهور را مطرح کرده است. بزودی مطالب بسیار مهمی در تبیین اهداف پشت صحنه این سخنان و سابقه این رفتارها در تاریخ اسلام و انقلاب اسلامی را بیان خواهم کرد و در این افشاگری و روشنگری جز از خدا و روز قیامت از چیزی و کسی باک ندارم.
🔻 منتظر باشید و حتما رسانه باشید.
#رفراندوم
#حسن_روحانی
#مهدوی_ارفع
⭕️ روحانی: "راه حلی بجز همهپرسی نداریم."
پ ن: عموما وقتی روند مذاکره با غرب دچار اختلال میشود، روحانی بحث همهپرسی را وسط میکشد!
الان هم بهنظر تصویب لوایح FATF در مجمع دچار مشکل شده که روحانی باز راه حل شرایطِ فعلی را "همه پرسی" میداند!
👤 #علی_قلهکی
----
البته مشکلی نیست . فقط به یک شرط از دید من حقیر
خبرنگاران را بحضور بپذیرد و ملاقات مردمی با خانواده ها، بویژه خانواده شهدا در خصوص معضلات فرهنگی و آسیب های فرهنگی جامعه، بویژه اقشار جوان و بی برنامه توحیدی و ملاقات با نخبگان مومن وطن پرست ، نمایندگان مجلس، و ...
۲- اتمام رسیدگی به تخلفات در دولت جنابعالی و دولت های قبل
دوستان فیض دهند
⛔ *دشمن بیدار و فعال است!!* ⛔
⚠ اگر از #جوان ایرانی که #شیعه هست بپرسیم درباره #آخرالزمان ، امام عصر (عج) ، ظهور ، کتب احادیث شیعه ، #تاریخ تشیع ، علمای شیعه و..... چقدر اطلاع دارید ؟؟ پاسخ اکثر آنها هیچ یا کمی خواهد بود.
اما جالبه بدونید :
⭕️ در ۲۴ دانشگاه #اسرائیل رشته ای به نام #فیوچرولوژی ( یعنی #آخرالزمان_شناسی ) تدریس میشود .
⭕ پایان نامه های #دکترای این دانشجویان با عناوین:
شیخ صدوق شناسی ،
شیخ مفید شناسی
آخرالزمان
#مهدی_موعود
#علائم_ظهور
و سید طاووس
و.......
در مراکز #دانشگاهی ارائه میشود.
⚠ در مقابل ما چی داریم و چه کردیم ؟
⛔ متأسفانه باید قبول کنیم ، #دشمن از ما #بیدارتر و هشیارتر است . دشمن ما را بهتر از خودمان می شناسد . آنها بصورت #عمیق در حال مطالعه شیعه هستند و ما هم مشغول #سرگرمیها و #جوک پراکنی و اتلاف وقت و #روزمرگی های خودمان هستیم......😔
25.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸پاسخ استاد رحیم پور ازغدی به فرافکنی های امروز بعضی از مسئولین
----------
💠نظریه هانتینگتون و موافقتنامه راهبردی ایران و چین
🔸بر اساس نظریه هانتینگتون نزدیکی تمدن اسلامی شیعی و کنفوسیوسی (و نماینده اصلی این دو تمدن یعنی ایران و چین) مهمترین تهدید تمدن غربی است. در ادامه بخشی از نظریه جنگ تمدن های هانتیگتون بیان شده و توضیح مختصری از اثر موافقت نامه ایران و چین بر تمدن غربی در این غالب بیان می شود.
🔹هانتینگتون در سال ۱۹۹۶ تئوری خود را با انتشار کتابی به نام «برخورد تمدنها و تغییر جهان» شرح داد. البته این اصطلاح اولین بار توسط برنارد لوئیس در مقاله ای با نام «بنیان خشم مسلمانان» مطرح شد. از نظر هانتینگتون «پس از جنگ سرد، دولت های ملی به عنوان قوی ترین بازیگران صحنه ی جهانی باقی خواهد ماند؛ اما برخوردهای اصلی در سیاست جهانی، میان تمدن ها بروز می کند. برخورد تمدن ها وجه غالب سیاست های جهانی را تشکیل خواهد داد و در آینده خطوط گسل میان تمدن ها مرز نبرد میان آنها است».
🔸 از نظر هانتینگتون تمدن یک هویت فرهنگی است. هانتینگتون در تئوری خود تمدنهای جهان را به چهار حوزه تمدنی اصلی تقسیم می کند. تمدن غرب مسیحی، تمدن اسلامی، تمدن کنفوسیوسی و تمدن هندویی. به طور جزیی تر هشت تا نه تمدن را در جهان فعلی به عنوان تمدن های اصلی نام می برد که عبارتند از: تمدن غربی، اسلامی، کنفوسیوسی، ژاپنی، هندو، ارتدکس، اسلاوی، امریکای لاتین و آفریقایی .
♦️هانتیگتون در خصوص علل برخورد تمدن ها دلایل زیر را دخیل می داند:
• اختلاف تمدنها، اساسی است
• خود آگاهی تمدنی در حال افزایش است
• تجدید حیات مذهبی وسیلهای برای پرکردن خلا هویت در حال رشد است
• رفتار منافقانه غرب موجب رشد خود آگاهی دیگر تمدنها گردیده است
• ویژگیها و اختلافات فرهنگی تغییر ناپذیرند
• منطقه گرایی اقتصادی و نقش مشترکات فرهنگی در حال رشد است
• خطوط گسل موجود بین تمدنها امروزه جانشین مرزهای سیاسی و ایدئولوژیک دوران جنگ سرد گردیده است.
🔹بر أساس نظریه هانتیگتون بیشترین احتمال درگیری غرب با تمدن اسلامی و کنفوسیوسی است. از طرفی کمترین خطر درگیری تمدن اسلامی با تمدن کنفوسیوسی است. با توجه به این دو نتیجه است که هانتینگتون خطر ایجاد ارتباط فراگیر میان تمدن اسلامی و کنفوسیوسی را بزرگترین عامل خطر برای تمدن غربی می داند.
🔸در این نظریه هانتینگتون به جهان غرب هشدار دادهاست، که در قرن آینده رویارویی و برخورد جدی بین تمدن های گوناگون و از آن جمله برخورد تمدن های غرب با اتحاد تمدن های اسلامی و کنفوسیوسی حتمی است. هانتینگتون برای اثبات «خطر اسلام» نتایج نظرسنجی انجام شده در آمریکا را منتشرنمود. نظرسنجی که طی آن اکثریت پرسش شوندگان به این گمان بودند که خطری به نام خطر اسلام، وجود دارد. از زمان انتشار نتایج این نظرسنجی ظاهرا بسیاری از مردم بدان اعتقاد پیدا کرده اند. قابل توجه است که هانتینگتون سه کشور ایران، چین و عراق را بزرگترین تهدید برای ایالات متحده می داند.
🔴براساس این نظریه می شود به راحتی متوجه شد چرا موافقت نامه ای بین ایران و چین تا این حد از طرف امریکایی ها در خارج از کشور و نفوذی های داخلی خطرناک است. بر این اساس پیش بینی می شود امریکا از ابزارهای فشار یا تشویق مثلا تهدید طرفین و در عین حال دادن امتیازاتی به دو طرف تلاش کند تا این موافقت نامه را تضعیف کند. البته راهکارهایی چون فشار از درون از طرف نفوذی های غربی و فضا سازی و ایجاد اغتشاش از طرف هواداران غربی داخلی نیز دور از تصور نیست.
قمار، معامله نیست
روحانی کجا سیر می کند؟
♦️یک عضو خانواده را در نظر بگیرید که می گوید در ازای فروختن فرش ها و تلویزیون و مبل خانه یا مقادیری طلا، می خواهد سرمایه گذاری کند و به اقتصاد خانواده رونق بدهد. او حتی یکی دو بار هم خانواده را مهمان بستنی و رستوران می کند. اما هر چه زمان می گذرد، در اثر رفتار او، وضعیت معیشت خانواده دشوار تر می شود و او هر بار وعده جدیدی می دهد، به شرط این که بتواند اقلام بیشتری را از دارایی های ضروری خانواده واگذار کند...
🔹حالا هشت سال سپری شده و طرف معامله می گوید این بار باید خود خانه را واگذار کنید، شاید که بتوانید به شرایط اقتصادی قبل از معامله اول برگردید! خب چه باید کرد ؟ اگر روز اول اعتماد و خوش بینی در میان بود مبنی بر این که عضو مدعی خانواده، مشغول سرمایه گذاری و معامله برد- برد است، اکنون حتما یقین می کنید که طرف مقابل کلاهبردار است؛ و عضو خانواده هم، خود و شما را گول می زند که نام "قمار" های دو سر باخت را معامله گذاشته و با
این وجود، وعده پشت وعده می دهد.
♦️آقای روحانی امروز گفت: "ما باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم؛ ما عجله نداریم، اما الان دیگر نباید کسی ما را متهم به عجله کند... تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است".
🔹او همچنین گفته است: برای حل مسائل پیچیده ما راه حلی جز همهپرسی نداریم. در مسائل مهم مجلس دیگر قانونگذار نباید باشد و توسط رفراندوم باید انجام شود و همه دعواها حل میشود.
♦️هدف از این سخنان چیست؟ آقای روحانی هشت سال قبل، وعده تحول اقتصادی ۱۰۰ روزه داد. سپس در تیر ۹۴ اعلام کرد با توافق، همه تحریم های مالی و بانکی و نفتی یکجا برداشته شده. اما پنج سال بعد در حالی که بیش از ۱۳۰ روز از دوره ۲۹۲۰ روزه مدیریت او نمانده، می گوید "باید روزانه دنبال مذاکره و رفع تحریم باشیم" و "دیگر کسی نباید مارا متهم به عجله کند" و تاخیر در برداشتن تحریم ها خلاف شرع، قانون اساسی و خواست مردم است"!!
🔹روحانی کجا سیر می کند؟ چرا صادقانه به مردم نمی گوید که اعتماد به آمریکا و اصرار هفت ساله بر تداوم آن، یک قمار سراسر باخت بوده است؟ او، هم ۹۵ درصد برنامه هسته ای را به تعطیلی کشاند، هم تحریم ها را در اثر سوء دیپلماسی افزایش داد و هم چرخ اقتصاد را به خاطر سوء مدیریت خود متوقف کرد.
♦️جالب این که امروز اذعان کرده "دولت فعلی آمریکا تاکنون هیچ اقدام جدی برای رفع تحریمها انجام نداده است". مگر دولت فعلی آمریکا، ادامه همان دولت هایی نیست که از سال ۹۴- ۹۵ تحریم های ویزا، ایسا، سیسادا و کاتسا را پشت سر هم قطار کردند؟ مگر غیر از دولت اوباما بود که هیئت های تهدید به کشورهای مختلف گسیل داشت و آنها را از سرمایه گذاری و تجارت با ایران بر حذر داشت؟
🔹شما۲۸۰۰ روز را به خیال نرم کردن دل دشمن، فرصت سوزی کردید؛ چرا این سه چهار ماه باقی مانده را قدر نمی شمارید یا دست کم عبرت های این قمار پر خسارت را بازگو نمی کنید؟ توجیه قمار های قبلی و جذاب کردن قمار جدید، این خبر را در خود نهفته دارد که شما از یک جایی به بعد، آلوده شده اید و می خواهید موجودیت خانواده را "گرو" بگذارید.
♦️آیا اعضای خانواده حق ندارند از خود بپرسند که چرا عضو پشت هم انداز خانواده، به جای بدهکار کردن طرف معامله اصرار دارد خانواده خود را متهم کند؟ چرا گریبان کلاهبردار را رها کرده و مصر است گریبان اعضای خانواده را دست او بدهد؟ کجای دنیا به جای گرفتن طلب انباشته خود، می گویند رفراندوم کنیم که آیا می خواهیم طلب مان را طبق قرارداد زیر پا گذاشته شده، از طرف کلاهبردار پس بگیریم، یا دوباره طبق قواعد زورگویانه طرف مقابل، مذاکره و معامله کنیم؟!
#محمدایمانی
🔴 دبیرکل حزب الله لبنان: ضلع دوم معامله قرن نتانیاهو است/ به دلیل قدرتی که ایران دارد، آمریکا به دنبال حل پرونده هستهای ایران است
♦️سید حسن نصرالله:ضلع دوم معامله قرن نتانیاهوست که او نیز شرایط بسیار بدی دارد و معلوم نیست که بتواند کابینهای تشکیل دهد.
♦️تحولات بین المللی مهمی رخ داده و واضح است که اولویت دولت آمریکا امروز چین و روسیه است، به دلیل قدرتی که ایران دارد، آمریکا به دنبال حل پرونده هستهای ایران و راه حل دیپلماتیک است.
♦️آنچه ایران تحت شدیدترین تحریمها به ترامپ نداد، امروز نیز به بایدن نخواهد داد و این کشور در حال عبور از محاصره است.
♦️باید در مورد جمله امام خامنهای که فرمود "افول آمریکا شروع شده است" تامل کنیم. آمریکا اکنون در مرحله افول و سقوط است. مسیر آمریکا مسیر افول و سقوط است و مسیر محور مقاومت، صعود و رشد.
♦️خواهان گفتگوهای داخلی بین ملتهای منطقه برای حل مشکلات خود بدون دخالت آمریکا هستیم. محور مقاومت برای رسیدن به راه حلهایی که منطقه را از اوضاع سخت عبور دهد، آمادگی دارد.
18.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ پیش بینی استاد رحیم پور ازغدی درباره صحبتهای امروز روحانی با موضوع رفراندوم و طریقهی صحیح پاسخ دادن به حاشیه سازی های روحانی
🔺خب خانم گلشیفته فراهانی هم به نوبه خود ایفای دین کرد و لگدی به #قرارداد_۲۵_ساله زد اما حالا که سر صحبت را باز کردید؛ باید پاسخ بدهید که در این سالهای #فشار_حداکثری آمریکا که هدف رسمی اعلام شدهش «خرد» کردن و «فلج» کردن و به «علفخواری» انداختن مردم ایران بود، این همه دلسوزی شما کجا بود؟!
💬علی نصری
🔹ظاهرا #گلشیفته_فراهانی رو واسه اون نامه احمقانهای که به دبیرکل سازمان ملل با امضای فعالین سیاسی گرانمایهای چون محمدعلی طاهری، آرش سبحانی، ابی، داریوش و شاپرک جون برای اعتراض به قرارداد ایران و چین نوشته بودن، خبر نکرده بودن؛ واسه همین تصمیم گرفته انفرادی خودش رو به گند بکشه!!
💬غزاله احمدی
➕برای برجام که یک توافق الزام آور بود، بدون آنکه محتوایش را یکبار بخوانند، سینه چاک میکردند؛ برای سند همکاری میان ایران و چین که توافقنامه نیست و مفاد الزام آور هم ندارد، بدون اطلاع از محتوای آن اشک تمساح میریزند!
مشکل این جماعت منافع ملی نیست؛ #حقارت_ذاتی در برابر غربی هاست!
💬امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🌺 ۱۲ فروردین روز جمهوری اسلامی ایران مبارکباد
⛔️رئیسجمهور: هیچ کس نمیتواند بعد از یک ماه انتظار بگوید ما عجله میکنیم؛ بیش از این منتظر ماندن فرصت سوزی است!
🔹 اولا منظور از عجله نداشتن، تعیین بازه زمانی خاصی نیست بلکه باید تا قوی شدن و اجبار طرف مقابل به کوتاه آمدن از زیاده خواهی هایش صبر کرد و درثانی این حرفها آنهم درحالیکه مهلت سه ماهه آژانس رو به پایان و توافق کشورمان با چین نیز طرف مقابل را به تکاپو انداخته، بیشتر نوعی #گل_به_خودی محسوب میشود؛ البته بماند که اگر یک ماه تاخیر در مذاکره نامش #فرصت_سوزی است، هشت سال معطل نگه داشتن کشور بدون شک، نامش #خیانت_محض خواهد بود!
✍️مهدی قاسم زاده
🔰 لوح | توصیه موکد به مسئولین فعلی و آینده؛ اقتصاد را معطل اگرها نگه ندارید
🔻 رهبر انقلاب: مسئله اقتصاد کشور را به رفع تحریم گره نزنند. در این سه چهار سال اخیر مدام گفتیم تحریم [اگر] برداشته بشود, مثلاً فرض کنید این جوری میشود... این «اگر اگرها» اقتصاد را معطّل و سردرگم نگه میدارد و این ضرر بزرگی است. ۱۴۰۰/۱/۱
🔴 گزیده ای از فرمایشات امشب سید حسن نصرالله :
🔹مجدد تاکید می کنم؛ عده زیادی از ما در قدسنماز خواهیم خواند
🔹دیگر سخنی از «معامله قرن» نمی شنویم؛ این معامله با پایداری ملت فلسطین سقوط کرد و از گردونه خارج شد
🔹خطاب به #آمريكا و #عربستان_سعودى می گویم؛ وقتتان را هدر ندهید؛ یمنی ها فریبتان را نخواهند خورد. برای متوقف کردن جنگ و پایان دادن به محاصره این کشور تلاش کنید
🔹پیشنهادی که به یمنی ها شد توقف جنگ نبود؛ بلکه برقراری آتش بس و ادامه محاصره بنادر، فرودگاه و گذرگاهها بنادر و مرزها بود
🔹آن که طی این ده سال در سوریه و عراق و لبنان و بحرین و یمن چشم فتنه را کور کرد، در حقیقت موضع نخبگان شگفت انگیز و درخشان #اهل_سنت بود