ضبط صوت خبرنگاری_26.mp3
17.6M
🔴 تحلیل کوتاهی درباره انتخابات و کاهش مشارکت
🔻آیا تبریک گفتن اشتباه است؟ علت کاهش مشارکت چه بود؟
👈 #داود_مدرسی_یان
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، امروز: رفتار بعد از انتخابات مسئولان و نامزدها از نعمات الهی بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | رهبر انقلاب، امروز: کارشناسها میگویند لااقل ده درصد از عدم شرکتها مربوط به کروناست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴کارنامه فاجعهبار اقتصاد در دولت روحانی
رشیدی عضو هیئت رییسه مجلس:
🔹سالی ۵٪ کاهش درآمد ملی و سالی ۷٪ کاهش پس انداز ملی داشتیم.
🔹سرمایهگذاری خارجی ما بصورت سالانه ۱۳٪ کاهش و تورم سالانه ۲۴٪ افزایشی بوده است.
🔹کسری بودجه سالانه ۲۸٪ رشد داشته و در سال ۱۴۰۰ مبلغی در حدود ۳۵۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه داریم.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
✔️ تحولات جدید افغانستان را چگونه تحلیل کنیم
⭕️ آیا ایران به حکومت طالبان در افغانستان راضی شده؟!
✍️ مهدی جهان تیغی:
🔹طی روزهای اخیر با تصرف اکثر مناطق افغانستان توسط طالبان، موضوعات متعددی درباره ماهیت این گروه و همچنین نحوه مواجه فعلی ایران با آن در افکار عمومی دوباره زنده شده است. مواضع و تجربه ایران در بیست سال اخیر در مواجه با طالبان با فراز و نشیبهای روبه رو بوده و در این روزها به سوژه بسیاری از کاربران فضای مجازی تبدیل شده که از داعشی بودن طالبان تا رضایت ایران از آنها در آن سخن گفته شده است!
👈 برای درک موضع فعلی ایران در قبال طالبان فهم نکات مقدماتی ذیل بسیار راهگشا است:
1️⃣ کشور افغانستان برای ایران با بیش از چهل سال تجربه نظامی این کشور در جنگ با شوروی و آمریکا و همچنین ظهور و بروز گروه های همچون القاعده و طالبان تا تجربه همکاری با مجاهدین افغان و گروههای جدیدی همچون فاطمیون آمیخته شده است. ایران نه تنها در حوزه نظامی و اطلاعاتی بلکه در فهم و تعامل با ساحت های قومی و مذهبی افغانستان از پشتون ها و تاجیک ها گرفته تا ازبک ها و هزاره ها نیز کشوری بسیار باتجربه و ورزیده و بانفوذ محسوب میشود.
2️⃣ ایران بیشک یکی از موفقترین تجربههای اطلاعاتی و نظامی خود را در افغانستان کسب کرده است. برای درک این موضوع کافیست بدانیم هم نطفه القاعده و هم نطفه طالبان در افغانستان در بستر سرویس های اطلاعاتی عربستان و آمریکا و با پیمانکاری افسران مرموز سرویس اطلاعاتی پاکستان بسته شده است. سالها قبل این گروههای بزرگ تندرو مذهبی قرار بود؛ اولین دولتی جهادی را در بیخ گوش ایران ایجاد کرده و جمهوری اسلامی را با بزرگترین خطر نظامی حتی بالاتر از دولت صدام در وسعتی بسیار بیشتر از مرزهای زمینی با عراق مواجه کنند.
3️⃣ اما دستگاه های امنیتی و نظامی ایران در سالهای اخیر از دل چنین طراحی بزرگ ضدامنیتی و نظامی آمریکایی در افغانستان، نه تنها توانسته روندهای ضدامنیتی در افغانستان را کنترل بلکه این روندها را به خود آمریکاییها برگرداند. ایران بی شک در کنترل رفتار القاعده و تطور نسبی طالبان نقش بسزا و بسیار پیچیده ای را ایفا کرده است. بد نیز نیست که بدانیم ایران در همین دو سال اخیر تلاش برای ایجاد تولد مجدد داعش اینبار در افغانستان را از طریق همین روندهای به ظاهر ضدامنیتی محدود کرده است.
4️⃣ ایران اولین بار نیست که تجربه تصرف اکثریت شهرهای افغانستان توسط طالبان و همچنین حتی حضور آنها را در مرزهای خود تجربه میکند. اما تحرکات اخیر طالبان در حالی اتفاق افتاده است، که ایران نه تنها بر اقدامات نظامی آنها اشراف اطلاعاتی نظامی و اطلاعاتی گسترده تری از هر زمان دیگری را دارد بلکه توانسته طالبان را در رعایت حفظ منافع ایران و همچنین رعایت جان و حقوق اقوام افغانستانی غیر پشتون و همچنین شیعیان افغانستان ملزم به برخی همکاریها بکند. موضع ایران در مواجه با طالبان جدید ترکیبی از مذاکره و هوشیاری و اشراف و آمادگی اجرای سناریوهای متعدد و گاه متضاد است. طالبان نیز پذیرفته اند که در برابر ایران نمیتوانند غیرمسئولانه برخورد کنند چون در غیر آن صورت ممکن است با هزینههای هنگفتی روبهرو شوند.
5️⃣ موضع ایران در برابر کلیت افغانستان و آینده آن کاملا روشن است، ایران به دنبال دولتی در افغانستان با حضور همه اقوام و برخواسته از آرای مردم افغانستان و همچنین دولتی غیر وابسته به آمریکا و مسئول در برابر منافع همسایگان هست. این اصول برای ایران اهمیت دارد و هر گروه در افغانستان برای ایران با این اصول سنجیده خواهد شد.
6️⃣ آوردگاه افغانستان برای ایران فراتر از طالبان، در مواجه با طراحیهای آمریکا معنای راهبردیتری پیدا می کند. ایران هم اکنون تمام سناریوهای احتمالی دولت بایدن از بازگشت منجی گونه به صحنه نظامی افغانستان و یا ترک افغانستان با هدف ایجاد بی ثباتی نظامی و اختلافات گسترده قومی تا خلق یک صحنه ضدامنیتی و نظامی بزرگ علیه مرزهای شرقی ایران و یا ایجاد یک دولت دلخواهتر در افغانستان، زیرنظر دارد و جمهوری اسلامی در این صحنه پیچیده از بازی گرفتن هوشمندانه همه بازیگران افغانستانی منجمله طالبان به عنوان گروهی غیرقابل حذف و بخشی از آینده این کشور، در این شرایط غفلت نخواهد کرد.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴گفتگوی تلفنی اخبار مجلس با مرتضی آقاتهرانی با موضوع واقعیت طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی
🔹مرتضی آقا تهرانی ریاست کمیسیون فرهنگی :اصلا به دنبال فیلتر یا جریمه کردن نیستیم
🔹سامانه های داخلی و خارجی ضابطه مند می شوند
🔹ضمانت اجرا برای مسئولین دولتی ،اجرایی و پلتفرم هاست
تحلیل رهبر انقلاب از معنای آراء باطله این دوره از انتخابات
🔻 حضرت آیت الله خامنهای صبح امروز در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه: بعضیها روی آراء باطله تکیه میکنند. آراء باطله دلیل چیست؟ آراء باطله دلیل جدایی آن افراد از نظام است؟ ابداً، ابداً. عکس قضیه است.
آن کسی که میآید در شعبهی رأیگیری میخواهد رأی بدهد، با صندوق قهر نکرده، میخواهد رأی بدهد، نگاه میکند میبیند شخصی که قبول دارد در این مجموعهی نامزدها نیست، خب این چه کار کند؟ میتواند قهر کند بگوید حالا که شخص مورد نظر من در فهرست این نامزدها نیست من رأی نمیدهم، میتواند برود، اگر قهر نکرد، نرفت و رأی داد و اسم همان شخص را نوشت که این میشود آراء باطل یا رأی سفید انداخت، پس این پیداست که به صندوق رأی علاقمند است، پیداست که با صندوق رأی قهر نکرده، پیداست که به نظام علاقمند است.
بعضی ها روی این چیزهای بیخودی همینطور مدام تحرک و حرف و گفت و تحلیلهای غلط و اینها میکنند.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
14000407_40599_1281k.mp3
8.29M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در دیدار رئیس و مسئولان قوه قضائیه. ۱۴۰۰/۰۴/۰۷
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴 رهبر معظم انقلاب: در مناظرهها، بعضی کاندیداها با ادب و رعایتهای لازم شرعی سخن گفتند ولی برخی، بداخلاقیهایی کردند که مایه تأسف است
♦️ رهبر معظم انقلاب در دیدار با مسئولان قوه قضاییه:در مناظرهها، بعضی کاندیداها از مواضع انقلاب دفاع کردند و با ادب و رعایتهای لازم شرعی سخن گفتند ولی برخی، بداخلاقیهایی کردند که مایه تأسف است.
♦️ایشان با یادآوری رقابتهای انتخاباتی در آمریکا و فحاشی نامزدها علیه یکدیگر، افزودند: آمریکاییها سرمشقهای خوبی نیستند بنابراین در مسائل سیاسی باید با رعایت ادب و جهات اخلاقی و شرعی و بدون اهانت و تهمت، سخن گفت نه اینکه از شیوههای فحاشی و اهانت آمریکاییها و ترامپ استفاده کرد.
♦️ امام خامنهای با اشاره به سخنان یک مقام آمریکایی درباره انتخابات کشورمان، گفتند: انتخابات آمریکا در چشم همه دنیا مفتضح شد حالا همان مفتضحین بعد از چند ماه زبان درآورده و از انتخابات ایران ایراد میگیرند در حالیکه آنها با آن افتضاح، دیگر نباید یک کلمه راجع به انتخابات حرف بزنند.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔻هشدار دادستان زاهدان به وزیر بهداشت؛ پیش از آنکه کل کشور گرفتار شوند سیستان و بلوچستان را دریابید
مهدی شمس آبادی:
🔹متاسفانه پیک جدید کرونا در سیستان وبلوچستان به صورت فزایندهای افزایش یافته که اگر جلوی این موج گرفته نشود صدمات جبرانناپذیری به مردم وارد میشود.
🔹 با توجه به وضعیت امروز و پر شدن اکثر تختهای بیمارستانی، به وزیر بهداشت هشدار می دهم که هر چه سریعتر فکری برای این استان بیندیشد و اگر همین امروز این استان را مورد توجه جدی قرار ندهد بیم آن است که سایر استانهای کشور نیز دچار همهگیری جدیتر شوند./رجانیوز
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔺درخواست ۱۲ کشور جهان برای خرید واکسن برکت
🔹مدیر پروژه تولید واکسن «کوو ایران برکت»:تاکنون ۱۲ کشور جهان از جمله کشورهای آسیایی، آمریکای جنوبی و یک کشور اروپایی از ما درخواست کردهاند به آنها واکسن صادر کنیم.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️اشاره رهبرمعظم انقلاب به خرجهای ميلياردی در فضایمجازی برای هدفگرفتن جوانان
#دشمن_شناسی
#بصیرت
#فضای_مجازی
🔴چند نکته پیرامون سخنان اخیر رهبر انقلاب درباره شورای نگهبان
▪️چراغ سبز به نقد و حراست از جایگاه قانونی
🔸محمدامین باقری - پژوهشگر هسته بازاریابی سیاسی مرکز رشد دانشگاه امام صادق(ع):
🔹نقد لطیف رهبر انقلاب به برخی تصمیمات شورای نگهبان در دیدار امروز با مسئولان قضایی چند پیام مهم دارد:
🔹۱. شاید برای نخستین بار باشد که رهبر انقلاب، چنین آشکار و بیّن، از عدم موافقت خود با برخی تصمیمات شورای نگهبان سخن میگویند.
🔹مشخصاً، این بیان، صرف یک اِنباء ساده نیست، بلکه تمهیدی برای اصلاح و تقویت شوراست.در واقع با جمع بین این فرمایشها و آنچه در گذشته از سوی امامین انقلاب در مورد شورا بیان شده،نشان میدهد در عین لزوم صیانت ساختاری و نهادی، اما درون شورا که برآیند تصمیم جمعی نظرات و دیدگاه اعضا را نشان میدهد میتواند بهتر و دقیقتر عمل کند.
🔹۲. شورای نگهبان، بر خلاف تصور برخی، دارای قدسیت و تنزّه نیست؛ قابل نقد است و نقد به شورا، نه وجاهت قانونی و شرعی مصوبات آن را مخدوش کرده و نه نافی نیت صادقانه و مومنانه اعضاء آن است. حتی رهبری هم میتواند با برخی تصمیمات شورا مخالف باشد و آن را بیان کند
🔹۳. ایشان موافق همه تصمیمات شورا نیستند، اما در عمل آن را قانونی و لازم الاجرا میدانند. درست مثل نهادهای دیگر نظام، نظیر مجلس شورای اسلامی یا دولت. از این نظر تصمیمات شورا فضیلتی بر تصمیمات دیگر نهادها ندارد. هم قانونی است و هم قابل نقد و اصلاح.
🔹۴. رهبر انقلاب در این خصوص که با کدام تصمیم شورا مخالفند توضیحی بیان نکردند؛ از این رو، تحدید نقد رهبری به صرف مساله احراز یا عدم احراز صلاحیتها، آن هم فقط در این دوره از انتخابات، تقلیل مساله و دادن آدرس غلط است. به نظر میرسد نقد به شورا باید از منظری بلندتر و با چشم اندازی وسیعتر صورت پذیرد.
🔹به معنای دیگر، شاید بتوان برای نگهبانی ساختار حکمرانی نظام، بازتعریف نظاممند و البته مضبوط به قانونی را برای شورای نگهبان استیفاء نمود.
🔹۵. شورای نگهبان گارد بسته چند دههای خود را که غالباً ناشی از لزوم صیانت نهادی آن بوده در برابر منتقدان دلسوز باز کرده و فرصت ترمیم و بازسازی را از خود دریغ نکند.
🔹البته این نکته لازم به ذکر است که در سالهای اخیر، شورای نگهبان بیش از آنکه هدف نقدهای صحیح قرار بگیرد، آماج حملات کینهتوزانه و منفعت طلبانه بوده است.
🔹این نقدهای بعضا نابجا و مغرضانه، گوشهای شورا را سنگین کرده و اندک نقدهای صحیح و مشفقانه را نیز بی اثر ساخته است. خوب است، شورای نگهبان آغوش خود را گشوده و نظام را در برابر برخی نقاط آسیبپذیر بیمه کند.
🔹۶. مهمتر از آنکه اختلاف نظر رهبری با کدام تصمیم یا تصمیمات شورای نگهبان بوده است، نفس بیان و تایید وجود چنین اختلافی است.
🔹اختلافی که ممکن است در بسیاری از تصمیمات نهادهای مختلف نظام با دیدگاه رهبری وجود داشته باشد، اما هیچگاه بیان نگردد.
🔹تجربه دوران زعامت آیت الله خامنهای نشان داده است، بیان علنی و البته محترمانه چنین اختلافی، عملا چراغ سبزی برای یک اصلاح منطقی بوده است.
🔹۷. با چراغ سبز رهبری، اکنون فرصت نقد شورای نگهبان بیش از هر زمان دیگر در دسترس نخبگان و کارشناسان این امر است. برای بهره برداری بهتر از این فرصت، ضروری است از نقدهای کلیشهای، سطحی، جهت دار و غیر کارشناسی پرهیز شود.
🔹تکرار سخنان کلیشهای، شخصی، جناحی و غیرکارشناسی، هم جامعه را از این فرصت طلایی نقد صحیح محروم کرده و هم فرصت دیگر اصلاح و ترمیم را از نهاد پاسدار قانون و شریعت در نظام جمهوری اسلامی، خواهد ربود.
📚📚 معرفی کتاب:
عرفان وارهها، تبارشناسی و نقد مبانی فکری
✍️ کتاب عرفانوارهها تبارشناسی و نقد مبانی فکری اثر حجت الاسلام دکتر مسلم گریوانی، تلاشی است با هدف تبیین نسبت عرفان اصیل اسلامی با عرفانوارهها؛ از این رو مؤلف ضمن تعریف مستند از عرفان و معنویت کاذب، این جریان ها را در سه حوزۀ موضوع، روش و هدف ارزیابی کرده است.
▫️ در دهه های اخیر شاهد بروز مکتب ها و جریان های متعدد شبه معنوی و شبه عرفانی با نگرش باطنی به انسان و جهان هستیم که در دنیای غرب با عناوین ادیان جدید، جنبش های نوپدید دینی، ادیان سکولار، شبه دین، معنویت های آلترناتیو و … از آنها یاد می شود.
▫️ کتاب عرفان واره ها تبارشناسی و نقد مبانی فکری اثر حجت الاسلام دکتر مسلم گریوانی، تلاشی است با هدف تبیین نسبت عرفان اصیل اسلامی با عرفان واره ها؛ از این رو مؤلف ضمن تعریف مستند از عرفان و معنویت کاذب، این جریان ها را در سه حوزۀ موضوع، روش و هدف ارزیابی کرده است.
▫️ مؤلف پس از بیان کلیات تحقیق، کتاب را به سه بخش ۱- تبارشناسی تاریخی و فکری عرفانوارهها، ۲- نسبت مبانی عرفان واره ها با عرفان دینی و ۳- تحلیل مبنایی ابعاد عارف تقسیم نموده است.
▫️ بخش اول کتاب، با مروری بر فرایند گذار غرب از معنویت و پرداختن به موضوع بازگشت انسان مدرن به معنویت در قرن ۲۱، به نحوۀ شکل گیری این شبه معنویت ها و نیز معرفی برخی از این آیین ها است.
▫️ بخش دوم این اثر حاوی سه فصل است. نویسنده در فصل اول از منظر موضوع عرفان، نسبت عرفان دینی با عرفان واره های خدامحور ولی شرک آمیز، عرفان واره های انسان محور و سکولار، و نیز عرفان واره های بدن محور را تبیین و نقد کرده است.
▫️ فصل دوم این بخش، نقد عرفان واره ها از ناحیۀ غایت، محور قرار گرفته و با تأکید بر توحید محور بودن عرفان اسلامی، اهداف عرفان های بدلی، نقد و ارزیابی شده است. ترویج اباحه گری، استفاده از مخدرها، ارتباط با جن و جادو، بهره بردن از خلسه، مدیتیشن و یوگا از اموری است که در نقد روشی عرفان واره ها در فصل سوم از بخش دوم کتاب مورد کند و کاو قرار گرفته است.
▫️ بخش سوم از کتاب که موضوع آن «تحلیل مبنایی ابعاد عارف» است، در دو بخش، ابتدا ابعاد عارف حقیقی را بیان کرده، سپس انحرافات عارف نماهای نوپدید از عرفان راستین را به صورت مبسوط بیان نموده است. مؤلف در پایان فصل سوم بیان می دارد که سه معیار کلیدی برای سنجش درستی یا نادرستی عرفان حقیقی از دروغین وجود دارد: عقل، شرع و وجدان.
▫️ این کتاب که ۴۱۶ صفحه دارد، توسط مؤسسه فرهنگی دانش و اندیشه معاصر به بازار کتاب عرضه شده و تاکنون دو بار به چاپ رسیده است.
#معرفی_کتاب #عرفان_کاذب #معنویت_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
4_701316387901014022.mp3
4.81M
آهنگ ترکی_فارسی برای امام_زمان (عج)
لطفا گوش کنید اگه دلتون_شکست واسه همه دعاکنید😔🙏
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
⭕️ تکذیب آراء احمدینژاد در انتخابات اخیر
🔺 جمعهای، مشاور وزیر کشور:
🔹بیش از دو سوم آراء باطله که اعلام شده بود رای سفید بودند و اصلا چیزی بر روی آن نوشته نشده بود.
🔻 صبح امروز خبری منتشر شده بود که حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفته بود حدود ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار رای با نام محمود احمدینژاد در انتخابات اخیر به صندوق ریخته شد که البته با توجه به عدم وجود ایشان به عنوان کاندیدا، به عنوان آرای باطله منظور شد.
🔶 دعوت و جلسه امروز آیت الله رئیسی با کاندیداهای ریاست جمهوری
🔹رئیس جمهور منتخب: دوران رقابت انتخاباتی پایان یافته و دوره رفاقت و همکاری و همدلی برای مشکلات مردم آغاز شده، احساس مردم باید این باشد که همه نگاههای سیاسی و دیدگاهها منتهی به رفع مشکلات و گرهها از زندگی آنها میشود.
🔹در این جلسه راهکارهای مختلفی که برای حل مسائل کشور وجود دارد و بخشی از آنها در مناظرات انتخاباتی نیز مطرح شد، مورد بحث و بررسی قرار گرفت. مسلماً همه دوستان دغدغه کشور، انقلاب، رفع مشکلات و گرهگشایی از زندگی مردم را دارند که این خیلی مهم است.
🔹دوره رقابتهای انتخاباتی پایان پذیرفته و اکنون دوره رفاقت، همدلی، همراهی و همکاری برای رفع مشکلات مردم است که یک دغدغه همگانی است.
نماینده مجلس در تلویزیون: روحانی و جهانگیری به زودی محاکمه میشوند
محسن دهنوی نماینده اصولگرای مجلس: حسن روحانی و اسحاق جهانگیری برای غارت و تقسیم ۶۰ تن ذخیره طلای کشور و ۱۸ میلیارد دلار ارز کشور میان دوستانشان باید محاکمه شوند و به زودی خواهند شد
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔴 حجت الاسلام ذوالنوری نماینده قم درمجلس:ادعای رئیس جمهور مبنی بر اینکه کار رفع تحریمها را به اتمام رسانده، بیاساس است.
🔻وی در واکنش به اظهارات اخیر رئیسجمهور مبنی بر اینکه بروکراسی پارلمانی باعث شده است که تحریمها رفع نشود، اظهار داشت:
🔹مردم خودشان میتوانند اعتبار صحبتهای رئیسجمهور را مورد ارزیابی قرار دهند و نیازی نیست که ما در این باره استدلال کنیم و بگوییم کدام یک از حرفهای وی درست و کدام یک نادرست است.
🔸رئیسجمهور در روزهای پایانی از عمر دولت میخواهد به افکار عمومی اینگونه القا کند که هر کاری برای احیای برجام انجام داده اما واقعیت ماجرا آن است که ۵۱۷ مورد تحریم باقی است و از سوی دیگر، نباید اختیار استفاده از مکانیسم ماشه به دشمن داده شود.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitta.com/asatid_enghelabi
http://sapp.ir/asatid_enghelabi
سعدی هم به کلانتری گیر داد😂
سعدی: ادب مرد، بِه ز دولت اوست
کلانتری: نشستن من همینه، چرا عذرخواهی کنم
#حسین_دارابی