وجوهات
یک سال نماز قضا و یک ماه روزه قضا ۷۰،۰۰۰،۰۰۰
(یک سال نماز ۵ میلیون تومان و یک سال روزه دو و نیم میلیون تومان)
کفاره یک روز قضای روزه عمد (اطعام ۶۰ فقیر) ۴،۸۰۰،۰۰۰
۳ کفاره یک روز قضای روزه عذر ۸۰،۰۰۰
۴ فطریه برای هر نفر ۲۰۰،۰۰۰
۵ کفاره عهد برای هر مورد (اطعام ۶۰ فقیر) ۴،۸۰۰،۰۰۰
۶ کفاره قسم یا نذر برای هر مورد (اطعام ۱۰ فقیر) ۸۰۰،۰۰۰
۷ یک دوره ختم قرآن ۷،۰۰۰،۰۰۰
۸ هر مورد قربانی ۳۰،۰۰۰،۰۰۰
همه به ریال است
✅جهاد تبیین در قرآن (1)
🌹اصول جهاد تبیین - توحید و توکل به خدا
✅و ما أُمِرُوا إِلَّا لِيَعْبُدُوا اللَّهَ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ حُنَفاءَ وَ يُقِيمُوا الصَّلاةَ وَ يُؤْتُوا الزَّكاةَ وَ ذلِكَ دِينُ الْقَيِّمَةِ «5»
به اهل كتاب فرمانى داده نشده جز آنكه خدا را بپرستند در حالى كه دين را براى او خالص ساخته و گرايش به حق داشته باشند و نماز را به پا دارند و زكات بپردازند و اين است دين استوار.
🔰پیام ها
1️⃣- سليقهها و هوسهاى ديگران متغيّر است. دين پايدار و ثابت، سرسپردگى خالصانه به خداى ثابت است. مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ ... ذلِكَ دِينُ الْقَيِّمَةِ
2️⃣- ايمان بدون نماز و زكات استوار نيست. «يُقِيمُوا الصَّلاةَ وَ يُؤْتُوا الزَّكاةَ وَ ذلِكَ دِينُ الْقَيِّمَةِ»
3️⃣- توجه به سابقه لجاجتها و تفرقهها، سبب تسلّى پيامبر و پيروان است. وَ ما تَفَرَّقَ الَّذِينَ ... إِلَّا مِنْ بَعْدِ ما جاءَتْهُمُ الْبَيِّنَةُ
4️⃣- توحيد و پرستش خالصانه خداوند، عامل وحدت است. وَ ما تَفَرَّقَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتابَ ... وَ ما أُمِرُوا إِلَّا لِيَعْبُدُوا اللَّهَ
✍️#رجبعلی_بازیاد
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 تقطیع سخنرانی علم الهدی برای تخریب وی!
۱. این فیلم تقطیع شده؛ از بعد «لذا» حذف شده و به قسمتی دیگر رفته تا نظر اصلی علمالهدی را مخاطب نداند. مخاطبی که البته مقصر است؛ چون نخواسته دنبال حقیقت باشد. شاید کسی خواست اصل حرف را بداند
۲. اصل فیلم مربوط به اول بهمن ۴۰۰ است. علمالهدی از حرمت هیجانی شدن زن مقابل نامحرم میگوید. بعد میگوید لذا... اینجا مردم شعار تایید میدهند و فیلم کات شده و نمیبینیم که میپرسد: «حال زنان از تماشای فوتبال محروم باشند و به تلویزیون اکتفا کنند چون زن هستند؟» و خود جواب میدهد:
۳. «مسئولان در ورزشگاه مکانهایی مخصوص بانوان فراهم کنند که از هیجانش مرد چشمچران سوءاستفاده نکند. چه مانعی دارد از ورزشگاه، فوتبال ببیند؟ دستگاه مسئول توسعه ورزش قهرمانی، مسئول ایجاد صیانت برای زنان در تماشای مستقیم فوتبال است. وظیفه داریم برای زنان تمام تفریحات را فراهم کنیم.»
۴. علمالهدی بلد نیست و دفترش هم فهم سیاسی و رسانهای ندارد که این تخریبها را جواب بدهد. دشمن هم که اهل اخلاق نیست. من نوشتم تا اصل موضوع را بدانیم و بعد با آگاهی، موافق یا مخالف باشیم. دانستن گویا حق مردم است!
✍کبری آسوپار
ماه عسل ۱۴٠۱_۴.mp3
9.14M
#ماه_عسل_۱۴۰۱
حرفِ چهارم؛
#استاد_شجاعی
#حجتالاسلام_ماندگاری
مهمانی،مهمانی،مهمانی...
کدوم مهمانی؟
گرسنگی و تشنگی هم شد مهمانی؟
بیدارخوابی کشیدن و بیحالی و بی حوصلگی هم شد مهمانی؟
انقدر شنیدیم ماه رمضان، ماه مهمانی خداست دقیقا یعنی چی؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خدایا همین دم در حاجتهامون را بده...
♦️مناجات مرحوم آیتالله حاج آقا #مجتبی_تهرانی در شبهای اول ماه مبارک #رمضان
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونگی استفاده از بطون قرآن در کلام رهبر انقلاب اسلامی
💢عمرانخان تا تعیین نخستوزیر به کار ادامه خواهد داد
🔹رئیسجمهور پاکستان اعلام کرد که براساس قانون اساسی این کشور عمران خان تا زمان تعیین نخستوزیر به عنوان سرپرست به کار در این کرسی ادامه خواهد داد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کودتا علیه عمران خان
⁉️ علت تحولات اخیر پاکستان چیست؟
👌 حتماً ببینید
#ثامن
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💠تفاوت حکومت اسلام در عصر حضور و غیبت معصوم
به مسلمانها گفته می شود اطیعوالرسول: باید از این پیامبر فرمان ببرید. تعیینی است، ولی تحمیلی نیست. چون وقتی مسلمانان به فرزند عبدالله به عنوان نبي الله و رسول الله معتقد شدند و ایمان آوردند، زمینه قبول اطاعت او را با خود در دل دارند. تعیینی هست ولی تحمیلی نیست. ولی امروز در این عصر غیبت امام معصوم منصوب منصوص، در این عصر، امامت، دیگر تعیینی نیست؛ تحمیلی هم نیست؛ بلکه شناختنی و پذیرفتنی یا انتخابی است. بنابراین رابطه امت و امامت در عصر ما یک رابطه مشخص است. دقت بفرمایید! شناختن آگاهانه و پذیرفتن نه تعیین و نه تحميل.
📚مبانی نظری قانون اساسی، ص۴۸
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
💠نظام سیاسی اسلام، «امت و امامت» است.
نظام سیاسی اجتماعی جمهوری اسلامی نظام امت و امامت است و حق این است که با هیچ یک از این عناوینی که در کتابهای حقوق سیاسی یا حقوق اساسی آمده قابل تطبيق نیست.
اتفاقا یک بار انقلابیون ایران این تجربه را کردند و پای چشمشان خورد. برای رهایی از استبداد انقلاب کردند. بعد گفتند حالا میدانید چه جایش بگذارید؟: «مشروطه». چون این عنوانی که برای نظام جدید انتخاب شده بود عاریهای بود و مربوط به فرهنگ اسلام نبود، حتی آن تأثیری را که در صاحبان اصلی این فکر عاریتی میتوانست داشته باشد برای ما نداشت.
خاصیت چیز عاریتی همین است. به همین دلیل، ما فکر میکنیم عنوان نظام ما باید نظام «امت و امامت» باشد. منتها، در اثنای انقلاب، چون این عنوان هنوز برای توده مردم روشن نبود، به عنوان شعار اول «حکومت اسلامی» انتخاب شد که بسیار هم خوب و گویا بود و سپس وقتی معلوم شد این نظام حکومتی رئیس جمهور هم دارد آنوقت گفته شد «جمهوری اسلامی». ولی نام راستین و کامل این نظام، نظام امت و امامت است. در رأس این نظام اصول عقیدتی و عملی اسلام بر اساس کتاب و سنت است. همه چیز باید از این قله سرازیر شود.
📚مبانی نظری قانون اساسی، ص۴۷
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
حضرت آیت الله العظمی امام خامنهای:
در اسلام به نظر مردم اعتبار داده شده است؛ رأی مردم در انتخاب حاکم و در کاری که حاکم انجام میدهد، مورد پذیرش قرار گرفته است. لذا شما میبینید که امیرالمؤمنین (علیهالصّلاةوالسّلام) با اینکه خود را از لحاظ واقع منصوب پیغمبر و صاحب حق واقعی برای زمامداری میداند، آن وقتی که کار به رأی مردم و انتخاب مردم میکشد، روی نظر مردم و رأی مردم تکیه میکند؛ یعنی آن را معتبر میشمارد و بیعت در نظام اسلامی یک شرط برای حقانیت زمامدارىِ زمامدار است.
اگر یک زمامداری بود که مردم با او بیعت نکردند، یعنی آن را قبول نکردند، آن زمامدار خانهنشین خواهد شد و «مشروعیت ولایت و حکومت به بیعت مردم وابسته است» یا بگوئیم فعلیت زمامداری و حکومت به بیعت مردم وابسته است. ۱۳۶۶/۳/۲۲
«در اسلام مردم یک رکن مشروعیّتند»، نه همهى پایهى مشروعیّت. نظام سیاسى در اسلام علاوه بر رأى و خواست مردم، بر پایهى اساسىِ دیگرى هم که تقوا و عدالت نامیده میشود، استوار است.
اگر کسى که براى حکومت انتخاب میشود، از تقوا و عدالت برخوردار نبود، همهى مردم هم که بر او اتّفاق کنند، از نظر اسلام این حکومت، حکومت نامشروعى است. ۱۳۸۲/۹/۲۶
بنابراین، پایهى مشروعیّت حکومت فقط رأى مردم نیست؛ پایهى اصلى تقوا و عدالت است؛ منتها تقوا و عدالت هم بدون رأى و مقبولیت مردم کارایى ندارد؛ لذا رأى مردم هم لازم است. ۱۳۸۲/۹/۲۶
﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋﹋
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش