#چطور_افشاگری_انقلابی_کنیم؟
✍محسن مهدیان
چطور اشکالات انقلاب را فریاد کنیم که منجر به #تضعیف انقلاب نشود؟ این سوال ذهن خیلی هاست. چطور افشاگری کنیم که انقلاب تقویت شود.
💥چند مولفه ساده عملیاتی در این رابطه وجود دارد.
#یکم_تشخص
✅اول و از همه مهمتر تصویری است که از منتقد باید ساخته شود. مخاطب در اغلب موارد محتوای یک انتقاد را با سابقه ذهنی اش از منتقد تطبیق می دهد.
ساخت این سابقه ذهنی نیز بر اساس تلاش نویسنده برای تقویت و پیشبرد انقلاب است. رسانه ای که همتش تقویت امید در کشورست در نقد ضعف ها موثرتر است.
#مولفه_دوم_تناسب_است
✅نقد یک بدسلیقگی شبیه نقد یک تصمیم غلط و فاحش نیست. نقدی که مربوط به رفتار غلط است باید متفاوت از نقدی باشد که مربوط به انحراف اعتقادی است. توجه به این تناسب اندازه صدا و فریاد ما را تنظیم می کند.
#مولفه_سوم_اصلی_و_فرعی_کردن_امورست.
✅نقد امور فرعی نباید امور اصلی را تحت الشعاع قرار دهد. توجه به یک گل خشکیده نباید در مخاطب، یک #گلستان را #بیابان کند. نقد تصمیم اشتباه یک مدیر، نباید منجر به سوء ظن به ساختارهای نظام شود و یا خطا را ساختاری ترسیم کند.
#مولفه_چهارم_دیدن_دارایی_هاست.
✅نقد نباید بی اعتنا به راه طی شده باشد. از کنار نکات مثبت ماجرا نمی گذرد. دیدن دارایی ها نه تنها نقد را منصفانه می کند، بلکه موجب تاثیر بیشتر انتقاد می شود.
#مولفه_پنجم_ادبیات_و_لحن_انتقاد_است.
✅ادبیات نقدانقلابی با ادبیات نقدضدانقلابی باید کاملا #متفاوت باشد. مخاطب درین ادبیات باید حس #دلسوزی و #خیرخواهی را درک می کند؛ ولو اینکه با صراحت همراه باشد.
#مولفه_ششم_پایان_بندی_امیدوارانه_است.
✅پیشنهاد و راهکار نقش موثری در این پایان بندی دارد. نقد نباید حس #بن_بست در مخاطب ایجاد کند.
👌در نهایت اینکه #مهمترین_کلید برای فهم
" #نقد_تراز" اینست که بعد از نقطه پایان، مخاطب را #امیدوار می کند و به حرکت وادار می سازد نه ناامیدی و نشستن.
✅ #بصیرت
#تحلیل_صحیح
جهاد تحول و تبیین
❇️ نقش خود را بشناسید
در قدم اول، به عنوان یک زن مسلمان باور داشته باشید نقش مهمی در خانواده دارید. اگر آگاهی لازم از نقشتان داشته باشید، به مرور میتوانید با رفتارهای مناسب و به جا اثر مثبتی بر خانواده، اقوام و اطرافیان بگذارید.
⛔️ پایاندهنده آداب و رسوم غلط باشید
جشنها یا مهمانیهایی که هدفی جز فخرفروشی و نمایش دادن لوازم خانه، لباس یا زیورآلات ندارند و باعث مصرفگرایی و اسراف میشوند را برگزار نکنید. حتی اگر به چنین مهمانیهایی دعوت شدهاید، برای نشان دادن مخالفتتان، با رعایت احترام دعوت را رد کنید و برای اثرگذاری بیشتر، علت عدم حضورتان را نیز بیان کنید.
☀️ تکراری بپوشید
سعی کنید در عین رعایت #حجاب و نظافت، در مهمانیهای زنانه و دید و بازدید عید از لباسهای قبلیتان استفاده کنید. با این کار به ظاهر ساده، پیامهای خوبی به اطرافیان میدهید و به مرور زمان، دیگران نیز ترغیب میشوند گاهی دست از اسراف بکشند و برای رعایت عرفهای غلطی که منجر به خریدهای زیادتر از نیاز میشود، زیر بار هزینههای گزاف نروند.
1️⃣ از مهمانهایتان با یک نوع غذا پذیرایی کنید
یکی از راههای اثرگذار مبارزه با اسراف و مصرفگرایی، برگزاری مهمانیهای ساده و به دور از تجمل و تشریفات اما با احترام است. در این راستا حتی توجه نکنید مهمانانتان قبلا چگونه و با چه روشی از شما پذیرایی کردهاند. شما روش خودتان را داشته باشید. احترام گذاشتن به مهمان هیچ ربطی به تعداد مدلهای غذای شما ندارد.
🔧 تعمیر کردن را جایگزین خریدن کنید!
روحیه تعمیر کردن لوازم مختلف منزل را در خود، همسر و فرزندانتان ایجاد کنید. به این صورت که اگر وسیلهای خراب شد، ابتدا به فکر تعمیر آن بیفتید، نه اینکه گزینه اولتان خرید نمونه جدید آن باشد.
🌸 البته لازم است بدانید این راهکارهای به ظاهر ساده، ممکن است در عمل قدری سخت به نظر برسند، اما فراموش نکنید به عنوان یک زن مسلمان قطعا وظیفههای مهمتری از درست کردن غذاهای رنگارنگ و پوشیدن لباسهای جورواجور دارید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
#بانوان
❣️
آیت الله جنتی ۹۳ ساله شد!
خبرنگاری از ایشان پرسید شما پیر شدهاید ولی چرا هنوز در دایره مدیران ماندهاید؟
گفت: این سوال را یکبار تاریخ از عمار یاسر که نود ودو سال داشت پرسید عمار پاسخ داد در کنار پیامبر بودن هنر نیست در کنار علی ماندن هنر است میخواهم بگویم علی همان پیامبر است!
ایشان ادامه داد: آقای خبرنگار گمانم جوابت را گرفتی و اینرا بدان عمار در سن ۹۲سالگی به صفین برای جنگ نیامد، میخواست بگوید علی حق است و معاویه باطل پاسخ من به سوال شما همین است من باید تا آخرین نفس کنار علی باشم و بگویم خامنهای همان خمینی است و علت دشمنی کفار با عمار و من همین است
#عمارانقلاب
خداحافظی «آیتالله سلیمانی» از مردم سیستان و بلوچستان
🔹آیتالله عباسلی سلیمانی امام جمعه زاهدان، امروز در خطبههای نماز جمعه از مردم سیستان و بلوچستان خداحافظی کرد و علت آن را تفکر زیبای مقام معظم رهبری مبنی بر جوانگرایی عنوان کرد.
✍بعداز امام جمعه اهواز ،ایشان دومین امام جمعه هستند که پیرو بیانیه #گام_دوم_انقلاب و فرصت دادن به جوانان مومن انقلابی کناره گیری کردند.
#انقلابی_دیگر
🇮🇷سپاه مقتدر و مظلوم👌
🔰می ساند
می جنگند
دفاع می کنند
برای دفاع از ما جان می دهند
و ما زیر سایه امنیتی که به وجود آورده اند زندگی می کنیم.
و مدام متلک بارانشان می کنیم.
شغلی دارند که هر لحظه ممکن است نیاز باشد جان فشانی کنند . از جانشان بگذرند.
عزیزان روشنفکر پاسخگو باشید:
جانتان را چند می فروشید❓
قیمت بدهید....
اصلا حاضرید جانتان را فدای مردمتان کنید❓
چه چیز ارزشمند تر از جان آدمی برای اوست❓
قدر نیروهای مسلحمان را بدانیم.
🔺چه شب ها که برای نگهبانی از این کشور نخوابیده اند و چه روز ها که سخت کار کرده اند تا من و شما در آسایش باشیم.
😔چقدر مظلومند نیرو های مسلح.
می ساند
می جنگند
دفاع می کنند
❣برای دفاع از ما جان می دهند
دعایشان کنیم...
🗓4 اسفند 1305🗓
🔰تصویب لایحه تاسیس راه آهن سراسری
در روز ۴ اسفند ۱۳۰۵ هجری شمسی لایحه تاسیس راه آهن سراسری ایران تصویب شد. این لایحه که در روز اول اسفند ماه از سوی مهدی قلی هدایت، وزیر فواید عامه به مجلس شورای ملی ارایه شده بود با موافقت نمایندگان به تصویب رسید.
لایحه تاسیس راه آهن سراسری یکی از مهم ترین لایحه هایی بود که در سال ۱۳۰۵ به مجلس ارایه شد، که بحث های فراوانی در پی داشت. این طرح مخالفین و موافقین فراوانی داشت. مصدق یکی از اعتراض کنندگان به لایحه تاسیس راه آهن بود. مهدی قلی هدایت (مخبرالسلطنه) در کتاب «خاطرات و مخاطرات» خود درباره طرح احداث خط آهن محمره (خرمشهر) به جز (بندر گز) و مخالفت دکتر مصدق می نویسد: «اول اسفند ١٣٠۵ من پیشنهاد راه آهن را به مجلس بردم. من الغرائب، مصدق السلطنه مخالف شد که در عوض قندسازی باید دایر کرد. راه آهن منافع مادی مستقیم ندارد. گفتم از راه آهن منافع مادی مستقیم منظور نیست. منافع غیرمستقیم راه آهن بسیار است. نظمیه یا نظام هم منافع مادی ندارد، ضروری مصالح مملکت اند. قند هم به جای خود تدارک خواهد شد و اثبات شیء نفی ما عـدا نمی کند.»
#سالنامه #انقلاب_اسلامی