چقدر قشنگ.. امروز مردم در جای جای ایران به پلیس های غیرتمندمون گل میدادند 🌺
چقدر زیباست محبت و قدرشناسی
#پلیس #نیروی_انتظامی #ایران
🏴 به مناسبت ایام رحلت پیامبر اعظم
دوره مدینه، فصل دوم دوران بیستوسه ساله رسالت پیغمبر است. سیزده سال در مکه، فصل اوّل بود - که مقدمه فصل دوم محسوب میشود - و تقریباً ده سال هم دوران مدینه پیغمبر است که دوران شالودهریزی نظام اسلامی و ساختن یک الگو و نمونه از حاکمیّت اسلام برای همه زمانها و دورانهای تاریخ انسان و همه مکانهاست. البته این الگو، یک الگوی کامل است و مثل آن را دیگر در هیچ دورانی سراغ نداریم؛ لیکن با نگاه به این الگوی کامل، میشود شاخصها را شناخت. این شاخصها برای افراد بشر و مسلمانها علامتهایی است که باید به وسیله آنها نسبت به نظامها و انسانها قضاوت کنند. هدف پیغمبر از هجرت به مدینه این بود که با محیط ظالمانه و طاغوتی و فاسد سیاسی و اقتصادی و اجتماعیای که آن روز در سرتاسر دنیا حاکم بود، مبارزه کند و هدف، فقط مبارزه با کفّار مکه نبود؛ مسأله، مسأله جهانی بود. پیامبر اکرم این هدف را دنبال میکرد که هرجا زمینه مساعد بود، بذر اندیشه و عقیده را بپاشد؛ با این امید که در زمان مساعد، این بذر سبز خواهد شد. هدف این بود که پیام آزادی و بیداری و خوشبختی انسان به همه دلها برسد. این جز با ایجاد یک نظام نمونه و الگو امکانپذیر نبود؛ لذا پیغمبر به مدینه آمد تا این نظام نمونه را به وجود آورد. اینکه چقدر بتوانند آن را ادامه دهند و بعدیها چقدر بتوانند خودشان را به آن نزدیک کنند، بسته به همّت آنهاست. پیغمبر نمونه را میسازد و به همه بشریت و تاریخ ارائه میکند.
نظامی که پیغمبر ساخت، شاخصهای گوناگونی دارد که در بین آنها هفت شاخص از همه مهمتر و برجسته تر است:
۱. شاخص اوّل، ایمان و معنویّت است. انگیزه و موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم میجوشد و دست و بازو و پا و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در میآورد. پس شاخص اوّل، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
۲. شاخص دوم، قسط و عدل است. اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقّی به حقدار - بدون هیچ ملاحظه - است.
۳. شاخص سوم، علم و معرفت است. در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمیدهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت و قدرتِ تشخیص، به نیروی فعّال - نه نیروی منفعل - بدل میکنند.
۴. شاخص چهارم، صفا و اخوّت است. در نظام نبوی، درگیریهای برخاسته از انگیزههای خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه میشود. فضا، فضای صمیمیّت و اخوّت و برادری و همدلی است.
۵. شاخص پنجم، صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک میکند؛ انسانِ با اخلاق و مزکّی میسازد؛ «و یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة». تزکیه، یکی از آن پایههای اصلی است؛ یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسانسازی میکرد.
۶. شاخص ششم، اقتدار و عزّت است. جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته، دنبالهرو و دست حاجت به سوی این و آن درازکن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیمگیر است؛ صلاح خود را که شناخت، برای تأمین آن تلاش میکند و کار خود را پیش میبرد.
۷. شاخص هفتم، کار و حرکت و پیشرفتِ دائمی است. توقّف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتّب، حرکت، کار و پیشرفت است. اتفاق نمیافتد که یک زمان بگویند: دیگر تمام شد؛ حال بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد. البته این کار، کارِ لذّتآور و شادیبخشی است؛ کار خستگیآور و کسلکننده و ملولکننده و به تعبآورندهای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق میدهد.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۸۰/۰۲/۲۸
@t_manzome_f_r
▪️مجموعه تبیین منظومه فکری رهبری
11.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید | فریب بزرگ هواپیمای آمریکایی در جنگ جهانی دوم!
‼️ بودجه #نظامی را به فقرا بدهید!
⁉️ به جای الگوبرداری از نیروی نظامی قدرتمند دنبال کنار گذاشتن آن هستیم!
♨️ حاج قاسم های سلیمانی را وارد #اقتصاد کنید!
🔴 اصل فریب بازماندگی!
_____
🔶 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی #سعداء
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شاهکار سیاسی ایران از زبان شهریار زرشناس
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چهارراه احمدآباد مشهد در شب رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع)
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیری اعضای حزب دموکرات که قصد مسلح کردن آشوبگران را داشتند
صدای ایران
فردا همه خانوادگی میآییم
اجتماع بزرگ « #امت_رسول_الله» درمحکومیت اهانت به قرآن کریم ؛ مساجد و پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران به دعوت هییت های مذهبی و تشکلهای قرآنی و مردمی روز یکشنبه در میدان انقلاب ساعت ۱۶ برگزار می شود.
شما هم رسانه باشید.
:
پاسخ وزیر کشور به سوالی پیرامون محدودیت های اینترنتی / وحیدی: محدودیت های اینترنتی موقت هستند
🔹بعضی از شبکههای مجازی آتش بیار معرکه بودند و ساماندهی اغتشاشات را بر عهده داشتند
🔹بخش زیادی از آشوب ها تحت آموزش همین فضای مجازی بوده و برای حفط امنیت مردم و حفظ نظم و امنیت محدودیت هایی اعمال شد
خبـــرهای فـــوࢪی مهم⇩⇩
☑️