eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55.6هزار عکس
43.4هزار ویدیو
888 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
🎥ادعای مادر کیان امروز در مراسم خاکسپاری فرزندش: لباس شخصی هایی که به سمت ما تیراندازی کردند پلیس بودند!!!😳 🔹همان کسانی که پیکر کیان را به هلال‌احمر بردند، او را با گلوله زدند!!!😳
🔴 مادری که مغز و قلبش در تسخیر اینستاگرام صهیونیستی است ‏از اینکه مادر ‎ گفته ترور پسرش کار ج.ا هست ذره ای تعجب نکنید، این زن از اسراییل تا همه عوامل ضد انقلاب رو دنبال میکرده و مغزش و قلبش مسخ شده ست. نگاه کنید چه صفحاتی را فالو کرده است. ➕ همچنین تهییج ایشان توسط بعضی از اقوام و نزدیکانشون در حال انجام هست، آنهم در شرایطی که ایشون حال روحی مناسبی ندارند؛ ایران اگر می‌خواست کسی رو ترور کنه امثال علی کریمی رو ترور می‌کرد نه یک کودک ۹ ساله!
عامل کشف حجاب در اتوبوس این فرد به دنبال جذب دختران کم سن و سال در شهر و ترغیب آنها به بی حجابی و اغتشاش است 🔴 محل تردد: کوثر شمالی مشهد میان شما هستیم به پایان سلام کن
📸مادر شهید کیان پیرفلک در اینستاگرام چه کسانی را فالو کرده‌است؟! 👆‏از اینکه مادر ‎ گفته تر.ور پسرش کار ج.ا هست ذره ای تعجب نکنید، این زن از اسراییل تا همه عوامل ضد انقلاب رو دنبال میکرده و مغزش و قلبش مسخ شده ست.
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 💠علی کریمی هماهنگ با اسرائیل میگن کار خودشونه !
‌شهادت بسیجی دهه هشتادی در تهران «حمیدرضا روحی» شب گذشته توسط عوامل اغتشاشگر در اثر اثابت گلوله از ناحیه قفسه سینه به شهادت رسید. این شهید متولد ۱۳۸۲ بود./فارس
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سردار قآانی: اگر ملاحظاتی داریم؛ بخاطر منش انقلابی گری ماست!‌‌ و گرنه دقیق شما را تحت نظر داشته و میدانیم کجا هستید! 🔹نمونه در همین اربیل! 🔹 خودشان هم تعجب نموده اند که چگونه و علی رغم رعایت پنهان کاری، جمهوری اسلامی ایران آنها را پیدا نمود! گوش به فرمان فرمانده دارد.
🔴چرا پیکر کیان پیرفلک کودک ۹ ساله ایذه‌ای را به خانه بردند و از یخ خانگی استفاده کردند؟ ♦️روایت داود مدرسی‌ یان از شب حادثه تروریستی ایذه:متاسفانه در ساعات اولیه درگیری، بیمارستان تحت کنترل معترضین و اغتشاشگران بوده. با اسلحه و کلت در راهروها و اتاق عمل پرسه می‌زدند و پرسنل و پزشکان و پرستارها را تهدید می‌کردند. ♦️حتی یکی از نیروهای انتظامیِ زخمی را از بیمارستان خارج کرده و در کنار بیمارستان با شکنجه شدید به شهادت رساندند. ♦️اجازه انتقال سایر زخمی‌ها را به اهواز از طریق آمبولانس نمی‌دادند و می‌گفتند شما می‌خواهید زخمی ها را به پلیس تحویل دهید! ♦️بعد از اینکه کودکِ ۹ ساله به شهادت رسید پیکر را بدون طی مراحل قانونی به منزل برده و از یخ خانگی برای جسد استفاده کردند. ♦️متاسفانه برخی اعضای خانواده‌ی برخی از این شهدا، جزو معترضین این دوسه ماه بودند و ناجوانمردانه این کشته‌ها را به نظام ربط می‌دهند. در حالیکه در همه فیلم‌ها مشخص است که آشوبگران مسلح هستند.
امام جمعه سنندج: آتش‌زدن اموال مردم دموکراسی نیست 🔹ماموستا فایق رستمی: ۱۰ هزار نفر در کردستانات بر اثر بمباران شیمیایی دشمنان ما قتل‌عام شدند اما خبری از مدافعین دروغین حقوق بشر در آن زمان نبود. 🔹دشمنان با بهره‌گیری از رسانه‌ها امنیت ملی ما را هدف قرار داده‌اند، کسی منکر وجود مشکلات در کشور نیست اما رفع این مشکلات با برنامه‌ریزی و تلاش جهادی و وحدت ممکن است نه با خون‌ریزی و تخریب اموال عمومی. 🔹دموکراسی و آزادی اصل مهم در اسلام است اما آتش‌ زدن اموال مردم دموکراسی نیست بلکه این کارها خلاف دین و نقطه مقابل دموکراسی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر کیان پیرفلک ساعت تیراندازی را هم میدانست؟!🤔 گویا ایشون یه توضیح دیگه هم باید بدن که از کجا میدونستن ساعت ۶ قراره تیراندازی شروع بشه؟ 00:15