eitaa logo
جهاد تحول و تبیین
2.2هزار دنبال‌کننده
55.6هزار عکس
43.4هزار ویدیو
888 فایل
هدف ماسربازپروری برای امام زمان عج الله ونایب برحقش امام خامنه ای است. همراه ماباشید
مشاهده در ایتا
دانلود
15.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبیله ای در آفریقا که هیچ کشوری حاضر به پذیرش آن نشده اما از تمام دنیا ، فقط یک نفر () را می شناسند...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰تقی زاده های جدید سید حسن تقی زاده از رجال سیاسی – فرهنگی زمان قاجار و پهلوی است. مردی که معروف به غربگرایی و طبق باور عده‌ای عامل وابستگی و عقب‌ماندگی ایران است. ❇️معروفترین جمله‌ای که از او در تاریخ مانده و بیانگر نهایت درجه غرب‌زدگی اوست همان جمله «ایران باید ظاهراً و باطناً و جسماً و روحاً فرنگی‌مآب شود و بس» می باشد یعنی سبک زندگی در ایران باید غربی بشود که در زمان خود نیز در ایران واکنش‌های متفاوتی ایجاد کرد. ♦️اما تقی‌زاده منحصرا محدود به یک نفر در زمان سابق نیست و منطق و فکر او در زمان حال نیز در افکار عده‌ای به اصطلاح روشنفکر، ساری و جاری است. چنانکه رهبر انقلاب نیز در نقد این جریان فرموده‌اند: «امروز هم تقی زاده‌ های جدید از این حرفها میزنند؛ البتّه به این صراحت نمیگویند امّا مضمون حرفشان این است. آنهایی که افکار غربی را، سبک زندگی غربی را، روشهای غربی را، لغات غربی را به طور پیوسته در داخل، در ادبیّات ما، در افکار ما، در دانشگاه‌های ما، در مدارس ما تزریق میکنند، پمپاژ میکنند، اینها همین تقی زاده‌ های جدیدند.»( ۱۳۹۸/۰۱/۰۱) 🔹البته به برکت آگاهی‌هایی که امروز جوانان و مردم انقلابی ایران کسب کرده‌اند به صراحت جرأت بیان این حرف‌ها را ندارند بلکه با طرح مطالب ظاهرا علمی مقصودشان را دنبال می‌کنند. به عنوان مثال«آنهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ می‌ایستند، همان تقی زاده‌ های امروز هستند»( ۱۳۹۸/۰۱/۰۱) و مثال‌های دیگری که نتیجه‌اش خودباختگی واستحاله هویت ایرانی مردم شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹واکنش مادر شهید زبرجدی و خانواده شهید آرمان علی‌وردی به حضور رهبر انقلاب بر سر مزار این دو شهید😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 🎥 هنر امام سخنان دربارۀ کار بزرگ حضرت امام خمینی قدس‌سره ــ هنر بزرگ امام این بود که اسلام ناب را از زیر آوار هزاروچهارصدساله بیرون کشید ــ کار امام خمینی مانند بعثت بود
6.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 📹 قبل از انقلاب تورم نداشتیم؟! غذای لاکچری مردم جامعه در زمان ! برای چی کردیم، ما که رفاه داشتیم؟ سطح مردم و وفور نعمت در زمان پهلوی!
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃اَُِلَُِلَُِهَُِمَُِ َُِعَُِجَُِلَُِ َُِلَُِوَُِلَُِیَُِکَُِ َُِاَُِلَُِفَُِرَُِجَُ🍃 خیلیا میپرسن چرا انقلاب کردیم؟! این ویدئو را بفرسین براشون تا شاه پهلوی را بهتر بشناسن!
📌 «ابوذر روحی» به عنوان چهره سال فضای مجازی انتخاب شد ♨️ ابوذر روحی خواننده سرود «سلام فرمانده» در مراسم اختتامیه چهارمین رویداد سراسری تولید محتوای دیجیتال بسیج که امروز برگزار شد ، به‌عنوان چهره سال فضای مجازی معرفی شد. 🗓 ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥گناه نابخشودنی 🔹وَیل‌ٌ لِکُل‌ِّ هُمَزَةٍ لُمَزَةٍ؛ 🔸واى بر هر عيب جوى طعنه زن!