🔹دومین جایگاه جهان در:
۱- تولید هواپیماهای استراتژیک خورشیدی
۲- تکنولوژی بیودیزل
۳- پهپاد رادارگریز
۴- فناوری تشخیص هویت از روی چشم
۵- ساخت دریچه قلب
۶- درمان تالاسمی با پیوند مغز و استخوان
۷- تولید کارتریجهای نامرئی
۸- تولید نانودارو در جهان
۹- تولید داروی تزریقی ضدسرطان
۱۰- ساخت کیت ارزان و سریع برای درمان بیماریهای لثه
3⃣
ادامه👇👇👇
🔹به عنوان یک ایرانی به خودم میبالم که کشورم یکی از:
۱- کشورهای سازنده کشتی اقیانوسپیما
۲- طراح و تولیدکننده ماهوارهبر
۳- طراح و تولیدکننده توپ دریایی، توانمند در تولید رادیودارو
۴- طراح و تولیدکننده موشک دوشپرتاب
۵- طراح و تولیدکننده خودروی تاکتیکی در حوزه نظامی
۶- طراح و تولیدکننده سلاح ملی خیبر
۷- طراح و تولیدکننده مسلسل، خمپارهانداز، تیربار، نفربر و تانک
۸- پیشگام مهندسی ژنتیک
۹- مجهز به آزمایشگاه جنگنده، متخصص در پیچیدهترین جراحیهای مغز
۱۰- متخصص در سختترین عملهای جراحی و اورولوژی
۱۱- متخصص در سختترین عمل جراحی رفع نقص مادرزادی
۱۲- متخصص در اجرای پیوند سلولهای بنیادی قرنیه چشم
۱۳- تولیدکننده خودروی بدون سرنشین
۱۴- تولیدکننده موشک بالستیک
۱۵- تولیدکننده ناوشکن
۱۶- تولیدکننده جنگنده
۱۷- تولیدکننده بالگرد شکاری
۱۸- تولیدکننده زیردریایی
۱۹- متخصص در کشف ژن نابینایی
۲۰- تولیدکننده روبات هوشمند دستیار جراح
۲۱- تولید دستگاه حفاری نفت و گاز
۲۲- سازنده توربین نیروگاه برقابی
۲۳- خودکفا در تولید کیک زرد
۲۴- تولیدکننده سریعترین اژدر رادارگریز
۲۵- بزرگترین حوضچه تعمیر و ساخت کشتی در خاورمیانه
۲۶- توانمند در ارسال موجود زنده به فضا
۲۷- تولید لباسهای فضانوردی
۲۸- مجهز به تکنولوژی انحراف موشک کروز
۲۹- تولید قایق پرنده رادارگریز با سرعت ۸۵۱کیلومتر
۳۰- جزو ۱۴ سازنده توربینهای بادی بزرگ در دنیا هستیم
🔴 همه این رتبههای پیشرفت، محصول انقلاب اسلامی و افتخارآمیز است اما از همه مهمتر این است که ایران اسلامی من، تنها و تنها کشوری است که در طول ۴۴ سال گذشته نه به کشوری زور گفته و نه زیربار حرف زور رفته؛ در ۴۴ سال گذشته در دهان نظام سلطه زده و به ملتهای مورد ستم دنیا نشان داده که بدون پذیرش سلطه، نه تنها میشود زندگی کرد که تنها راه پیشرفت هم همین است.
8⃣
پرچم بالاست 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
*:
🔴 عجیب اما واقعی
من ایرانیام و درکنار صدها شاخصه که ایرانی بودن را برایم یک ارزش میکند، افتخار میکنم که کشور عزیزم ایران:
🔹دهمین جایگاه جهان در:
۱- صاحب بزرگترین تلسکوپهای جهان
۲- در انجماد و نگهداری سلولهای بنیادی جنسی
۳- فناوری لیزر
۴- ساخت توربین
۵- پیوند ریه
۶- تولیدکننده دستگاه پیشرفته تصویربرداری دیجیتال اشعه ایکس
🔹یازدهمین رتبه جهانی تولید علم در:
۱- رشته مهندسى هوا فضا
۲- رشته انرژى اتمى
۳- رشته شیمى
🔹چهاردهمین رتبه جهانی تولید علم در رشته بیوتکنولوژى
🔹شانزدهمین رتبه جهانی در:
۱- ثبت مقاله علمی
۲- تولید علم در رشته نانو و نانو تکنولوژی
🔹نوزدهمین رتبه جهانی تولید علم در:
۱- رشته پزشکى
۲- رشته فیزیک و نجوم
7⃣
ادامه👇👇👇
36.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 🔴 بزرگترین الگو انقلاب های معاصر
🔹️ بزرگترین و باشکوه ترین الگلو در تمامی حرکت های انقلابی بعد از قیام های اهلبیت(علیهم السلام) قطعا انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ به رهبری امام خمینی (ره) می باشد.
🔹️ بخشی از سخنرانی
سید هاشم الحیدری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 ببینید | انقلابیهایی که ریزش پیدا خواهند کرد!
♦️ عدم آشنایی با منطق حکمرانی!
🔻 لزوم و اهمیت داشتن منظومه فکری!
⁉️ عامل ریزش برخی از جبهه انقلاب هنگام کرونا چه بود؟
💢 پیش بینی نامگذاری سال!
⭕️ کاهش قیمت بنزین توسط شخص رهبری!
✅ باید دقیقا در چهارچوب فکری حضرت آقا، فکر کنیم
#دهه_فجر
__________________________
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
شبهه
کشور ما که سومین تولید کنندهی گاز دنیاست چرا باید در زمستان خودش گاز کم بیاورد و گاز برخی از مناطق فشارش کم شود و قطع شود یا از کشوری مثل ترکمنستان گاز بخرد و او هم وقتی خودش گاز کم بیاورد گاز ایران را قطع کند؟!
اول: اگر ایران گاز خودش را صادر میکند چون گاز خودش را گرانتر میفروشد و در مقابل گاز ارزانتر میخرد.
دوم: گازی که ایران از دیگران میخرد برای مناطقی استفاده میکند که از ذخایر خود ایران دور هستند و هزینههای زیادی نیاز است که آن را از معادن گاز خود ایران به آن مناطق بفرستند ولی با خرید از کشورهایی که به آن مناطق نزدیک هستند هزینه کمتری میکند.
مثل خرید گاز از ترکمنسان برای مناطق شمالی که به صرفهتر است. چون تا بخواهد بیش از 1000 کیلومتر گاز را از جنوب به شمال ایران انتقال دهد از ترکمنسان که نزدیکتر است میخرد که هم انتقالش کمتر هم کم هزینهتر و ارزانتر است.
سوم: اما اینکه آن کشور وقتی خودش کمبود گاز داشته باشد گاز ما را قطع میکند بستگی به قرداردی است که بین دو کشور صورت گرفته است اگر آن کشور عهد کرده در صورت نیاز خودش گاز کشور خریدار را کم کند طبق قرداد عمل کرده است. و به این خاطر فشار گاز آن مناطق کم میشود.
همانطور که در صورت کمبود گاز داخل کشور صادرات ما نیز به کشورهای دیگر قطع میشود. و اگر هم صادراتی باشد جنس گازش با گاز مصرفی ما تفاوت دارد.
چهارم: نکته دیگر خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).
این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ میتوانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لولهکشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برفگیر. این رکورد در جهان کمنظیر است. و برای این مقدار از خطوط لوله کشی سومین کشور تولیدکننده گاز دنیا که سهله ، اولین تولید کننده گاز دنیا هم باشید باز گاز کم میآورید و با افت فشار گاز روبهرو میشوید.
پنجم: آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در اوج سرما را از طریق ذخیرهسازی گاز تامین میکنند. یعنی در زمانی که اوج مصرف گاز نیست گاز را ذخیره میکنند تا در زمان اوج مصرف گاز، با کمبود گاز مواجه نشوند.
ششم: البته ایران هم در دولتهای قبل این کار را میکرد و با ذخیره سازی گاز در فصل گرما در زمستان از گاز ذخیره استفاده میکرد اما در سال 97 شرکت ذخیرهسازی گاز توسط دولت دوازدهم منحل شد و باعث مشکل کمبود گاز در اوج سرما و مصرف گاز شدیم.[1]
هفتم: با روی کارآمدن دولت سیزدهم دوباره پروژههای ذخیرهسازی گاز در ۱۴ طرح با مجموع سرمایهگذاری ۵ میلیارد دلار در دستور کار قرار گرفت و تا سال ۱۴۰۶ ایران به ظرفیت عرضه ۱۰۰ میلیون متر مکعب گاز خواهد رسید.[2]
منابع:
[1]ـ ـ سایت خبرگزاری فارس، ۴ بهانه عجیب درباره علت انحلال شرکت ذخیرهسازی گاز در دولت روحانی،27 بهمن 1401.
[2]ـ همان.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
شبهه
آیا رهبری از درآمدهای خودرو سهمیه دارد؟
اول: این شبهه یکی از شبهات قدیمی است که دشمنان به رهبری نسبت دادند که میگفتند از فروش خودروها درصدی به دفتر مقام معظم رهبری داده میشود که در سال 1382 نامهای از سوی دفتر مقام معظم رهبری در جواب این شایعات صادر شد و این را کلا تکذیب کرد و گفت چنین چیزی صحت ندارد و از شایعات دشمنان علیه رهبری است.
دوم: اگر این شایعه درست بود که درصدی از فروش خودروها به دفتر رهبری داده میشود باید سند و مدرکی وجود داشته باشد مگر میشود سند و مدرکی نباشد .
وقتی کمترین پولی به دفتر رهبری به عنوان خمس داده میشود قبض و رسید مهر شده داده میشود حالا میلیارها پول به دفتر رهبری داده شود بعد رسید و قبض گرفته نشود.
سوم: شاید کسی بگوید این مسؤلین ایرانخودرو و کسایی که پول را به دفتر رهبری میدادند جرأت نداشتند از دفتر رهبری رسید و قبض بگیرند!
میگویم این فرض را زمانی قبول میکنیم که آن مسؤل بر سرکار هست و برای اینکه کسی به او گیر ندهد یا از کار بیکار نشود جرأت نکند قبض و رسید بگیرد ولی بعدا که برکنار شد یا به خاطر فساد اخراج شد آیا نمیآید ادعا کند که این مقدار پول به دفتر رهبری داد ه است و آیا آن را افشا نمیکند؟!
مسلما آن کار را میکرد ولی تا الان هیچ یک از مسؤلینی که مسؤل فروش خودرو بودهاند و اخراج شده یا به جرم فساد مجازات شدهاند ادعا نکرده که ما به دفتر رهبری درصدی از فروش خودرو را دادهایم.
چهارم: رهبری اگر از فروش خودرو پول دریافت میکند، چرا هیچ کجا خرجش نمیکند؟!
و همه قائل هستند رهبری زندگی زاهدانهای دارند هم خودشان و هم اطرافیانشان و اگر برای صرف مخارج مملکتی باشد که ردیف بودجه قرار میدهند چه نیازی هست از خوددرو پول بردارند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
شبهه
یکی از ایرادات شاه خرید زیاد تسلیحات بوده و اختصاص زیاد بودجه به این امر ، اعتراض امام خمینی(ره) هم بدنبال داشته است و از طرفی هم میگویند جنگ را با همان تسلیحات که شاه خریده بود پیروز شدیم چون ما خودمان چنان در ساخت تسلیحات ناتوان بودیم که سیم خاردار هم کمبود داشتیم این دو با هم متناقض است؟!
اول: هیچ کسی با هزینه کردن برای سلاح و خرید سلاح مخالف نیست و هر کشوری باید مقداری از بودجهی خودش را صرف تجهیزات نظامی کند اما نه فقط صرف خرید سلاح بلکه باید صرف علم و دانش تولید سلاح کرد و اشکال اول به شاه این بود که به جای هزینه کردن برای خرید سلاح، هزینه برای علم تولید آن انجام بدهد. به این خاطر همیشه وابسته به غرب و آمریکا بودیم.
دوم: مشکل بعدی این خریدها این بود که نه تنها برای خرید سلاح محتاج و وابسته به غرب بودیم بلکه برای نگهداری و تعمیر و حفاظت از آنها وابسته و محتاج به غرب بودیم به طوری وقتی متخصصین آلمانی بعد از پیروزی انقلاب رفتند در تولید گلوله ژ3 هم مشکل پیدا کردیم.
سوم: خرج و هزینه کردن هر کشوری برای تسلیحات نظامی لازم است اما این هزینه باید متناسب با درآمد کشور و متناسب با متوسط جهانی باشد.
هزینه برای تسلیحات نظامی طبق متوسط جهانی 2.2 درصد از درآمد ناخالص کشور است و برخی از کشورهای پر درآمد و جنگ طلب مثل آمریکا بودجه نظامی آن 5.6 درصد از درآمد ناخالص کل کشور است.
اما بودجهای که شاه در سال 1353 برای تسلیحات نظامی قرار داده بود 12 درصد از درآمد کل ناخالصی کشور بود. و این ولخرجی بود چون در همان زمان بخشهای صنعتی و کشاورزی کشور نیازمند توسعه و بودجه بودند.
چهارم: خیلی از خریدهای شاه بیش از نیاز کشور بود مثلا 1500 تانک از انگلیس سفارش داده بود که بیش از نیاز ایران بود و با انقلاب هم انگلیس آنها را به ایران نداد تا اینکه امسال در دولت سیزدهم پولش گرفته شد یعنی 43 سال بعد از انقلاب.
پنجم: خیلی از سلاحهایی که شاه میخرید با قیمت بسیار بالاتر از قیمت واقعی آن بود مثلا قیمت اف 14ای که 17 میلیون دلار بود شاه آن را 27 میلیون دلار میخرید.
ششم: خرید این تسلیحات توسط شاه و افراد نزدیک او مثل شاپور ریپورتر و ارتشبد طوفانیان انجام میشد که برای این کار رشوه و پول زیادی را میگرفتند.
هفتم: سلاحهای خریداری شده شاه بیش از آنکه برای مقابله با متجاوزان استفاده شود برای سرکوب مردم ایران و منطقه به کار میرفت مثل: سرکوب بلوچها در پاکستان، سرکوب شورشیان در یمن شمالی کمک به ملک حسین در سرکوب فداییان فلسطینی در اردن، جنگ با انقلابیون ظفار عمان یا کمک به آمریکا در جنگ ویتنام.
هشتم: علاوه بر اینها عامل پیروزی ایران در جنگ تحمیلی این سلاحها نبود بلکه انگیزه و ایمان جوانان مؤمن ارتشی و سپاهی و بسیجی بود که با اسلحههای ابتدایی و انفرادی تانکها و ابزار پیشرفتهی عراقی را از کار میانداختند.
بنابراین اگر امام خمینی(ره) و انقلابیون با خرید تسلیحات توسط شاه مخالف بودند به خاطر این ولخرجی در خرید تسلیحات و سلاحهای گران و غیرهوشمندانه بود نه اینکه کلا با خرید سلاح و هزینه برای دفاع مخالف باشند.
منبع:
برگرفته از سخنان محسن ردادی عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در خبرگذاری مهر، خریدهای نظامی شاه، خدمت یا خیانت؟!، 18 بهمن 1399.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https://eitaa.com/joinchat/1676804212C6788504d95
🔴 کدورت و ناراحتی بازرگان با امام خمینی:
مهندس بازرگان ، رئیس دولت موقّت بیان داشته است:
دکتر بختیار را راضی به این عمل (رفتن به پاریس و ملاقات با امام و استعفا) نمودیم و طبق قول و قراری که شورای انقلاب در جریانش بود و همکاری داشت، دکتر بختیار متنی را که پس از چند برو بیا در شورای انقلاب تصویب کرده بود و در واقع تجلیل و تمکین نسبت به امام و تا حدودی تأیید و تبعیت از انقلاب بود در رادیو قرائت کرد و چون هر کس دارای عزّت نفس بوده و حیثیت برای خود قائل است قول داد به پاریس رفته و بعد از ملاقات (!) و بیان نظریات ، استعفای خود را شخصاً به ایشان تقدیم نماید. حتّی در مذاکرات خصوصی قول داده بود از شاه استعفای کتبی بگیرد. که اگر به همین ترتیب عمل میشد خدا میداند چه صرفهجوئیها و چه احترازها از مکافاتها (!؟) و خونریزیها و خرابیهای بعدی میداشتیم. امّا بعضیها جنگ و جنجال، بیشتر مطلوبشان بود تا حل مسائل و حصول مقاصد!
🔴 ابراهیم یزدی در خاطرات خود عنوان میکند که پیشنهاد بازرگان، انتخاب مجدد دوست قدیمی خود بختیار به عنوان نخستوزیر موقت و دوران انتقالی به امام بود و سر این موضوع تلاش بسیار کرد و پس از مخالفت امام بر این اصرار ( زمان حضور در پاریس) موجب ناراحتی و کدورت شدید بازرگان و شروع اختلاف با امام شد.
🔰 علت سکوت و تمکین بازرگان، تنها انتصاب به عنوان نخست وزیر موقت بود که در ۱۵ بهمن از سوی شورای انقلاب پیشنهاد و به تایید امام رسید...
قریب به ۹۰ درصد اعضای دولت موقت بازرگان، بعدا یا اعدام و یا به عنوان اپوزیسیون شروع به فعالیت علیه جمهوری اسلامی کردند.
✳️جنگ نرم ودشمن شناسی
https:/
🔴 ملاحظه چه چیزی را می کنند و از چه می ترسند⁉️
🔰مقام معظم رهبری در یکی از سخنرانی های خود فرمودند:
« ... مسئولین کشور باید سعی کنند عملشان را، رفتارشان را همهی حرکات و سکناتشان را، برنامهریزیهایشان را آن جوری تنظیم بکنند که با هدف های اسلام که همان هدفهای غدیر است، تطبیق بکند؛ اگر چه همهی دنیا، بخصوص کمپانی های صهیونیستی و قدرتمندان و زرسالاران عالم ناراحت بشوند و هجمهی تبلیغاتی بکنند؛ بکنند؛
امروز پایهی انقلاب مستحکم است؛ این طوفان ها نمی تواند این بنای شامخ را متزلزل کند. از چه می ترسند؟ از چه ملاحظه می کنند؟ بعضیها در برنامهریزی هایشان، در اجرائشان، در تصمیمگیری هایشان، در حرف زدنهایشان، در موضعگیری هایشان همیشه مواظبند که نکند فلان رادیوی فلان گوشهی دنیا که وابسته به فلان دستگاه جاسوسی است، علیه این حرف یا علیه این شخص یک حرفی بزند؛ [خب] بزنند...»
https://khl.ink/f/3056
✍️پ.ن:
🔻برخی افراد در سطوح مختلف – از برخی کارشناسان گرفته تا برخی مسئولین و نمایندگان – ترس و لرز دارند که سخن اسلام را به صراحت بیان کنند و توان مقاومت در برابر جو سازی رسانه ای و یا حمله حساب های کاربری و هشتگ های ساختگی را ندارند.
⬅️ مثلاً در زمینه فضای مجازی جرأت ندارند بگویند که ما در برابر محتوای مستهجن با قوت می ایستیم؛ یا به صراحت نمی گویند ما در برابر کشف حجاب تعارف نداریم و کسی حق ندارد در جمهوری اسلامی، در ملأ عام فسق مرتکب شود و دیگران را هم به نوعی تشویق کند.
👈 بدتر این است که گاهی اوقات اتفاق می افتد که موضوع از سخن نگفتن هم بالاتر می رود و به عمل نکردن منجر می شود❗️