7.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یکی از بچه های مشهد در حضور رهبر خاطره خندهدار تعریف میکنه😁
اونم به لهجه مشهدی 😀
چقدم باحال تعریف میکنه😂😂
📊 شعار سال برای عمل است
🔍 الزامات عملیاتی شدن شعار سال۱۴۰۲
🔻 رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام فرمودند: «اگر بخواهیم شعار [سال] عملیّاتی بشود، باید ... اولویّت را به این شعار بدهیم؛ اینجور نباشد که فقط سیاست اعلام بشود. حالا گاهی اوقات یک سیاستی اعلام میشود، یک کارگروهی هم درست میشود، دستوری هم داده میشود امّا اینها کافی نیست؛ باید... دنبال بشود.» ۱۴۰۲/۱/۱۵
🔹 حضرت آیتالله خامنهای در ادامه برخی الزامات عملیاتی شدن شعار «مهار تورم، رشد تولید» را برشمردند که در این #اطلاع_نگاشت مرور میشود.
📥 دریافت نسخه با کیفیت:
https://khl.ink/f/52514
💬 #تحلیل_و_تبیین | اسلحه هنر و هراس رژیم صهیونیستی
🎤گفتگو با آقای سیدمسعود شجاعی طباطبایی، هنرمند کارتونیست درباره نقش هنر بهویژه کاریکاتور در روشنگری و مبارزه علیه رژیم صهیونیستی
🔹بعضی از افراد کاریکاتور را بهعنوان یک ابزار قدرتمند واکنش به موضوعات مختلف نام میبرند. یک مثال از این کارایی و اثرگذاری، سرنوشت کاریکاتوریست فلسطینی، ناجی العلی است. ناجی در سال ۱۹۳۸ در فلسطین متولد شد و از ۱۰ سالگی -هنگام تشکیل رژیم صهیونیستی- تا آخر عمرش یک آواره ماند. او پس از آوارگی در چندین کشور زندگی کرد. او کاریکاتورهای مختلفی علیه رژیم صهیونیستی تولید میکرد و رژیم صهیونیستی نتوانست حتی یک کاریکاتوریست را تحمل کند و نهایتاً در سال ۱۹۸۷ او را در انگلیس با گلوله به شهادت رساند.
🔹 ما یک جنگ تمامعیار را شروع و در این جنگ از سلاح قلم استفاده میکنیم. بعد از انقلاب، برگزاری اولین مسابقات بینالمللی کاریکاتور در ایران، با حضور پرشمار هنرمندان پرافتخاری از کشورهای مختلف، از جمله کشورهای غیرمسلمان، مقابل رژیم صهیونیستی یک قدرتنمایی بود؛ بسیاری از این هنرمندان مسلمان نبودند ولی آدمهای آزادهای بودند که مخالف سیاستهای ظالمانه صهیونیستی بودند. یک جایی دیگر اینها اینقدر نفسشان بند میآید که شخص بنیامین نتانیاهو میرود شکایت میکند علیه مثلاً مسابقهی هولوکاست.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52520
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بزرگترین فایدهی دعا
حضرت آیتالله خامنهای: بزرگترین فایدهی دعا، فایدهی نقد دعاست که به خود شما دعاکننده میرسد؛ یعنی ایجاد رابطه با خدای متعال و احساس محبت و شوق به تقرب به پروردگار عالم. این، نقدترین دستاورد دعاست که متعلق به خود شما دعاکننده است.
📲رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، گزیدهای از صوت بیانات رهبر انقلاب درباره دعا را در قالب مجموعه #لحظههای_استجابت منتشر میکند.
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خود فراموشی موجب خارج شدن انسان از دین
✏️ بیانات حضرت آیتالله خامنهای در جلسه تفسیر سوره حشر
🗓 مجموعه #درسها_و_عبرتها | نکات جلسات تفسیر قرآن که در سال ۱۳۶۱ ایراد شده است
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | هویت، هسته سخت تحول
✍ یادداشتی به قلم آقای یونس سبزی کریمآبادی
✏️ حضرت آیتالله خامنهای روز اول فروردینماه ۱۴۰۲ در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در باب تحول فرمودند «دشمنان ایران اسلامی استکبار و صهیونیسم هستند؛ اینها با هویّت جمهوری اسلامی مخالفاند؛ اگر میگویند تغییر، تحوّل، تغییر ساختار، انقلاب و امثال اینها، مقصودشان این است که هویّت جمهوری اسلامی تغییر پیدا بکند. هدف آنها حذف همهی چیزهایی است که مردم را به یاد انقلاب و به یاد اسلام میاندازد؛ ... اسم تحوّل میآورند، مقصودشان این است که اینها را که اتّفاقاً اینها همه نقاط قوّت کشور ما است، نقاط قوّت جمهوری اسلامی است، میخواهند حذف کنند.» ۱۴۰۲/۰۱/۰۱
📝 رسانه KHAMENEI.IR به همین مناسبت در یادداشت زیر به موضوع تقابل تحول مد نظر انقلاب اسلامی و تحولی که جریان استکبار شعار آن را میدهد، پرداخته است.
🔍بخوانید👇
https://khl.ink/f/52516
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از امام خامنهای سوال شد بعد از شما چه بر سر این انقلاب و این نظام با اینهمه دشمن خواهد اومد
و پاسخ زیبای ایشون که شنیدنیه...
#امام_زمان
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ما_ملت_امام_حسینیم
#ظهوربسیارنزدیکه
#مواظب_غربال_آخرالزمان_باشید
🌹اَللّٰهُــمَّ عَجِّــلْ لِّوَلِیِــکَ الْفَــرَجـــ
600.4K
⭕️سوال جنجالی که سوال خیلی از شماهاست !!
یکی از خانم های کانال پرسیدن که:
((وقتی یکی داره توی جمع حرف اشتباه میزنه و نظر من مخالفشونه ، چیکار کنم⁉️
اگه بگم که تیکه میندازن و مسخره میکنن
اگه نگم ضد ارزش ، ارزش میشه و بلعکس
پس چه کننییممم؟😰))
جوابشو توی این صوت بهت گفتم👇👇👇
#سیدکاظم_روحبخش
⭕️ حجاب از زمانی سیاسی شد که روشنفکران عصر قاجار علیه آن مقاله نوشتند و شعر گفتند
♨️چه کسی حجاب را سیاسی کرد؟
در این نوع نگاه حجاب ذاتاً سیاسی است و قابلیت بازیگری مؤثر در سطح جامعه را دارد. اما این سیاسی شدن حجاب از سوی برخی چنین تفسیر میشود که جمهوری اسلامی با تأکیدات افراطی بر این موضوع و قانونی کردن آن موجب سیاسی شدنش بوده است، در صورتی که حجاب، سیاسی است؛ چون ذاتاً و بالقوه سیاسی است و این امر نه تنها ربطی به جمهوری اسلامی نداشته، بلکه قبل از آن هم به عنوان یک امر سیاسی در بازیگریهای اجتماعی موافقان و مخالفان مورد توجه قرار میگرفت.
🔻 از ایرج میرزا تا زن، زندگی، آزادی
وقتی ایرج میرزا و طالبوف و دیگر روشنفکران عصر قاجار علیه حجاب مقاله مینوشتند و شعر میسرودند، هنوز دوره جمهوری اسلامی فرا نرسیده بود تا کسی حجاب را سیاسی کند. حقیقت این است که عمر حجاب سیاسی سه برابر عمر جمهوری اسلامی است و با یک پیگیری در تاریخ معاصر به خوبی این موضوع فهم خواهد شد. در سده ۱۹ میلادی برآیند کل جریانهای فرهنگی حول مقوله حجاب قابل رویت است. دکتر احمد پاکتچی در یکی از مقالات خود صورت و شکل نیروهای فرهنگی ایرانی را این طور خلاصه میکند که بدون نیاز به تامل میتوان صفبندیهای صورت گرفته را برشمرد: تجددگرایانی که در مسیر حذف و اصلاح حجاب برآمدهاند و سنت گرایانی که بر حفظ سنت حجاب اثر داشتند.
پیداست که تنش تجددگرایان و اسلام خواهان از ابتدا تنشی صرفاً فرهنگی نبوده است که در همین سطح بماند. مبارزه روشنفکران با حجاب از ابتدا مبارزهای سیاسی بود؛ چنان که بعدها این دشمنی در یک تصمیم به وضوح سیاسی و در فرم یک قانون اعلام شد:قانون کشف حجاب.
اما پرسش این است که در حجاب چه استعدادی است که میتواند همواره تنشی سیاسی را نمایندگی کند یا به بار آورد؟
🔻 حجاب، نماد حامل ارزش و معانی
حقیقت این است که حجاب واجد وجهی سمبلیک و نمادین است که میتواند حامل معانی و ارزشهای اسلامی باشد. طبیعی است که وقتی زنی حجاب بر سر میگیرد و تقیدات این امر فقهی را رعایت میکند به مخاطبان چنین القا میشود که او ظاهراً دارای عقاید، علایق، رفتارها و... در سطح مذهبی و دینی است. این وجه نمادین بودن حجاب از صدر اسلام که زنان مسلمان و آزاده را از زنان کنیز و غیرشهری جدا میکرده است، به انحای مختلف و در سیر تطورات گوناگون ادامه یافته است.
🔻 حجاب فرم اسلام است
موقعیت حجاب به مثابه حامل معانی و ارزشها میتواند یک فُرم و صورت از سطح اجتماعی را به افراد منتقل کند. امام خمینی در یکی از بیانات خود بعد از آنی که از مبارزه با فساد نهی از منکر و مبارزه با فحشا میگوید، چنین اعلام میکند:
«فحشا را قطع میکنیم، مطبوعات را اصلاح میکنیم، رادیو را اصلاح میکنیم، تلویزیون را اصلاح میکنیم، سینماها را اصلاح میکنیم. تمام اینها فرم اسلام باید باشد.» یکی از وجوه مهم حفظ یا زوال اسلام، فرم اسلام است. فرم اسلام چیزی است که اگر باشد میتوان گفت اسلام هست و اگر نباشد باید گفت اسلام نیست. حجاب فرم اسلام است، بودنش میتواند بر بودن اسلام و نبودنش میتواند بر نبودن اسلام دلالت کند.
ذبیح الله محلاتی در سال ۱۳۱۱ با تشخیص درست درباره ماجرای کشف حجاب چنین نوشت:
«در این قرن مرگ تازهای برای اسلام و مسلمین روی داده، در گوشه و کنار زمزمه کشف حجاب به گوش میرسد.»
او زمزمه کشف حجاب را مرگ اسلام معادل میگیرد.
حجاب، فرم اسلام است و خواستن آن و مبارزه در راه آن میتواند مبارزه در راه کل اسلام را نمایندگی کند و مبارزه با آن میتواند مبارزه با اصل کل اسلام را. دقیقاً همین خصیصه است که حجاب را در تاریخ معاصر ایران به محور یک کشاکش فرهنگی و سیاسی بدل میکند. کسانی که علیه حجاب میجنگیدند، به صراحت اعلام میکردند که تغییر پوشش طریقی است به یک تغییر فرم اساسی و کلان. تغییر پوشش هیچگاه به عنوان اعتراض یا اصلاح حکم جزئی از مجموع احکام تلقی نشد، بلکه به درستی همواره به عنوان سودای یک تغییر در کل و برای تسلط بر کل و تاسیس فرم کلی عامی و تازه قلمداد شد.