مادر کیان پیرفلک مگه نمیگفت از قرآن متنفر بود الان برای مردم آیه قرآن میذاره؟😐
#حجاب
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
◁#نکات_کلیدی_جزء_بیست_و_ششم_قران
۞◁(1)..تا می توانید به والدین خود نیکی کرده، به ویژه به مادر خود بی واسطه احسان و محبت کنید..احقاف 15
۞◁(2)..کسانی که در دنیا غرق لذت های مادی شده و متکبرانه مشغول نافرمانی خدا هستند در قیامت خوار و ذلیل می شوند..احقاف 20
۞◁(3)..عیوب همدیگر را به رخ نکشید و با لقب بد یکدیگر را صدا نزنید، و پشت سر هم غیبت نکنید..حجرات 12
۞◁(4)..اگر آدم فاسق برایتان خبری آورد، در باره صحتش تحقیق کنید تا مبادا به عده ای آسیب برسانید و پشیمان شوید.احقاف 15
۞◁(5)..در برابر دشمنان خشونت، قاطعیّت و صلابت داشته ، ولی با یکدیگر مهربان باشید فتح 29
۞◁(6)..اگر بین دو گروه اختلاف و دعوا بود، بین آنها آشتی و صلح برقرار کرده و عدالت را رعایت کنید..حجرات 9
۞◁(7). آنهایی که به شهادت رسیدند، کارهایشان ضایع نشده، به سمت خوشبختی رفته و از سختی های برزخ و قیامت رهانیده شده و به بهشت وارد می شوند..محمد 4-6
۞◁(8)..ای مردان و زنان! یکدیگر را مسخره نکنید. چه بسا آنها بهتر از شما باشند..حجرات 11
۞◁(9)..اگر ایمان برایتان جذاب و دوست داشتنی و برعکس، بی ایمانی و گناه برایتان چندش آور است بدانید که در مسیر رشد هستید..حجرات 7
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
○◁#گزیده_تفسیری_جزء_بیست_و_ششم_قرآن_کریم
۞ لَّقَدْ کُنتَ فیِ غَفْلَةٍ مِّنْ هَاذَا فَکَشَفْنَا عَنکَ غِطَاءَکَ فَبَصَرُکَ الْیَوْمَ حَدِیدٌ..ق 22
❍ °به او میگویند°.. تو از این روز بزرگ غافل بودی، پس ما پرده غفلت را از دیدهات کنار زدیم در نتیجه دیده ات امروز بسیار تیزبین است.
❖◁(1)..این آیه از خطابات روز قیامت است که در آن خطاب کننده خدا و مخاطب تنها کسانی اند که معاد را انکار کردند و دین را نپذیرفتند.
❖◁(2)..سه تعبیر در آیه وجود دارد که از اهمیت بالایی برخور دارند.
☆ یک از آنها «غفلت» است. غفلت وقتی وجود پیدا میکند که میان چیزی در محدوده درک ما باشد و ما از بودنش غافل باشیم.
☆ تعبیر دیگر «غطاء؛ پرده» است و این تعبیر نشان میدهد چیزهایی موجود بوده اما پرده آویخته مانع می شده که آنها دیده شوند.
☆ تعبیر سوم تعبیر به «حدت؛ تیزبینی» است و این نشان می دهد که اگر در گذشته هم مانند امروز چشم تیزبینی داشت میتوانست تمام اینها را همان روز ببیند
─═┅═༅🍃🌼🍃༅══┅─
۞إِنَّ الْمُتَّقِینَ فیِ جَنَّاتٍ وَ عُیُونٍ..ءَوَ فیِ أَمْوَالِهِمْ حَقٌّ لِّلسَّائلِ وَ المَْحْرُومِ..- ذاریات 15 تا 19
❍ بیتردید پرهیزکاران در بهشت ها و چشمه سارهایند. آنچه را پروردگارشان به آنان عطا کرده دریافت میکنند زیرا که آنان پیش از این همواره نیکوکار بودند. آنان اندکی از شب را میخوابیدند ° و بیشتر آن را به عبادت و بندگی میگذراندند° و سحرگاهان از خدا درخواست آمرزش میکردند و در اموال شان حقّی برای سائل تهی دست و محروم از معیشت بود.
❖◁(1)..این آیات از سر آیاتی است که به توصیف متقین و پرهیزگاران پرداخته و اوصافی از آنان را مایه الگو گیری و تبعیت دیگر مؤمنان میشود را بیان میکند.
❖◁(2)..نکتهای که به نظر در این آیات نیاز به توجه بیشتر دارد قسمت پایانی آن است که میفرماید متقین بخش معینی از اموال خود را به نیازمندان تقدیم میکنند. شاید گمان شود که مراد از این اموال مشخص همان واجبات مالی مانند خمس و زکات است؛ هر چند برخی چنین تفسیر کردهاند اما از آنجا که این سوره مکی است و دستور آن واجبات مالی در مدینه نازل شد پس این تفسیر نمیتواند درست باشد
❖◁(3)..و حق آن است که بگوییم همانگونه که برخی گفته اند، منظور از این حقی که در اموال متقین هست و ایشان به نیازمندان می دهند اموالی به غیر از خمس و زکات و واجباتی از این دست است.
❖◁(4)..پس یکی از صفات متقین این شد جدای از واجبات مالی مشهور مانند خمس و زکات با اهداء بخشی از اموال خود به نیازمندان از آنها دستگیری می نمایند
#منتظران_حضرت
4_5776050999537961162.mp3
7.33M
🎙 حجت الاسلام عالی
🔹ماجرای شخصی گناهکار که در شرایط بسیار سخت به امام زمان عج توسل کرد.
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙حجت الاسلام الهی
🔸مومن همیشه با امام زمان عجل الله است ، چه در ظهور ، چه در غیبت...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کار قشنگی که میتونی هر صبح انجامش بدی
14.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #موشن_گرافیک دعای روز بیست و ششم ماه مبارک رمضان
💢 اللهمّ اجْعَل سَعْیی فیهِ مَشْکوراً وذَنْبی فیهِ مَغْفوراً وعَملی فیهِ مَقْبولاً وعَیْبی فیهِ مَسْتوراً یا أسْمَعِ السّامعین .
┄┅═══❉☀️❉═══┅┄
11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استاد_انصاریان
👈 حسادت، تمام خوبیها و اعمال نیک را از بین میبرد
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
🔴ژنرالهای سودانی، از اتحاد تا دشمنی
🔻در دومین روز از درگیری میان عناصر نظامی سودانی، هیچ گزارشی از وضعیت طرفین در دست نیست و هر یک از آنها ادعایی خاص دراین زمینه دارد، ادعایی که نشان میدهد اوضاع برای هر دو طرف درگیری پیچیده بوده و آنها توانایی مدیریت بهتر در این زمینه ندارند. هر کدام از طرفین مدعی غلبه بر دیگری است اما داستان این بحران و درگیری داخلی از کجا شروع شد و دلایل آن چه بود؟ این موضوعی است که در ادامه تلاش کردهایم به صورت خلاصه به آن بپردازیم.
🔻دو ژنرال قدرتمند سودان پس از یک دوره اتحاد که در پی براندازی عمر البشیر، رئیس جمهوری سابق این کشور در سال ۲۰۱۹ به یکدیگر نزدیک شدند اکنون برای رسیدن به قدرت در مقابل هم قرار گرفته و سودان را درگیر آشوب کردهاند. «ژنرال عبدالفتاح البرهان فرمانده نیروی زمینی در دوران البشیر بود و سپس فرمانده نیروهای مسلح و رئیس شورای حاکمیتی شد. ژنرال محمد حمدان دقلو، معروف به حمیدتی، نیروهای واکنش سریع را با تکیه بر شبه نظامیانی که درگیر جنگ خونینی در منطقه دارفور بودند، تأسیس کرد و معاون شورای حاکمیت شد.
🔻اوج اتحاد بین آن دو در زمان تصاحب قدرت در اکتبر ۲۰۲۱ مشهود بود؛ اقدامی که گروههای غیرنظامی آن را کودتا توصیف کردند، زیرا البرهان در آن زمان در یک سخنرانی در تلویزیون ظاهر شد و برکناری غیرنظامیان از قدرت را اعلام کرد و حمیدتی هم از آن حمایت کرد. اما براساس گزارش سابق خبرگزاری فرانسه، دوستان دیروز «آرزوهای سیاسی متفاوتی» داشتند و از نفوذ نظامی دو قدرت بزرگ در کشور برخوردار بودند. البرهان و حمیدتی بر پایبندی خود به توافق با گروههای سیاسی تأکید کردند؛ اما در مورد چگونگی اجرای اصلاحات مورد نیاز که مهمترین آنها تجدید ساختار نیروهای مسلح با ادغام نیروهای واکنش سریع در ارتش است، دیدگاههای متفاوتی دارند.
🔻تحلیلی که توسط مؤسسه واشنگتن منتشر شده است تأیید میکند که «موفقیت روند انتقالی در سودان» بدون مدیریت دقیق بین «عبدالله حمدوک»، نخست وزیر سابق، ژنرال عبدالفتاح البرهان و حمیدتی صورت نمیگیرد. در این تحلیل آمده است که همه طرفها باید در تعامل با حمیدتی و البرهان سازگارتر باشند و به آن دو احترام بگذارند و تشویقشان کنند تا شاید با چنین توجهی قانع شده و به جاهطلبیهای خود، بهویژه شخص حمیدتی پایان دهند. طبق توافقنامه حکومت سودان، هیچ یک از این دو ژنرال نمیتوانند برای انتخابات آتی نامزد شوند.
🔻البرهان قبل از سرنگونی البشیر، نقش مهمی را در مشارکت سودان در ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان در یمن به دور از کانون توجه ایفا کرد، سپس با به دست گرفتن رهبری شورای نظامی انتقالی پس از سرنگونی البشیر در سال ۲۰۱۹ در کانون توجه قرار گرفت. پس از آن که سپهبد عوض بن عوف از ریاست شورای نظامی سودان تنها با گذشت کمتر از ۲۴ ساعت از رسیدن به قدرت تحت فشار مردم کناره گیری کرد، البرهان بر تخت ریاست این شورا نشست. سودانیها بن عوف را از درون نظام البشیر و متحد نزدیک او میدانستند.
🔻البرهان بخشی از حرفه خود را به عنوان وابسته نظامی در پکن گذراند. یک افسر سودانی درباره البرهان به خبرگزاری فرانسه گفت که او «افسر ارشدی است که میداند چگونه نیروهایش را رهبری کند. او هیچ گرایش سیاسی ندارد، او شخصی کاملا نظامی است.» البرهان در سال ۱۹۶۰ در روستای قندتو در شمال خارطوم به دنیا آمد و در دانشکده نظامی و سپس در مصر و اردن تحصیل کرد. او ابتدا فرمانده نیروهای زمینی سودان بود و سپس البشیر او را به سمت بازرس کل ارتش منصوب کرد.
🔻در سال ۲۰۱۹، پس از یک حکومت خودکامه ۳۰ ساله در سودان، گروههای آزادی و تغییر یک دولت غیرنظامی تشکیل دادند که حکومت کشور را با ارتش تقسیم کرد و قرار بود کشور را به سمت انتخابات آزاد هدایت کند تا قدرت کامل را به غیرنظامیان واگذار کند. البرهان از چهرهای که در خفا کار میکرد به رئیس دوفاکتوی سودان تبدیل شد. برهان که با حمایت امارات و عربستان علیه البشیر کودتا کرده بود، تنها راه نجات خود را در نزدیکی به امریکا میدید اما دروازه این نزدیکی از به باورش از تلآویو می گذشت.
🔻در سال ۲۰۲۰، طبق اعلام دفتر بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی، وی طی دیداری با البرهان در اوگاندا درباره «عادیسازی» روابط گفتوگو کرد. چند ماه بعد، بانک مرکزی سودان اعلام کرد که ایالات متحده خارطوم را از لغو تحریمها علیه ۱۵۷ موسسه سودانی مطلع کرده است.دسامبر ۲۰۲۰، پس از گذشت کمتر از دو ماه از موافقت خارطوم با عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی، ایالات متحده سودان را رسما از فهرست سیاه کشورهای حامی تروریسم خارج کرد. #کریم_جعفری
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
🔴در سودان چه خبر است؟/ رد پای طرح خطرناک« برنارد لوئیس» و اورانیوم و طلا در میان است
🔹سودان کشوری با سابقه کودتا و جنگ و کشمکش طی چند دهه، این روزها شرایط خطرناکی پیدا کرده است و درگیریهای شدیدی در این کشور واقع در آفریقا جریان دارد.
🔸️چندی است که اختلاف میان ژنرال «عبدالفتاح برهان» رئیس شورای حاکمیتی و فرمانده ارتش سودان با سرلشکر «محمد حمدان دقلو» مشهور به «حمیدتی» فرمانده نیروهای واکنش سریع شعله ور شده است.
🔹️با توجه به درگیریهای جدید و دودستگی شدید سیاسی احتمال فروپاشی سودان و تجزیه آن میرود به ویژه که برنارد لوئیس شرق شناس صهیونیست در طرح خود از تقسیم سودان سخن گفته بود.
🔸️در واقع «سایکس پیکو» جدید در سودان این بار از نوع آمریکایی-انگلیسی آن مطرح است.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰بروید قوی شوید
الأنفال
وَأَعِدُّوا لَهُم مَّا اسْتَطَعْتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ
ﺑﺮﺍی ﻣﻘﺎﺑﻠﻪ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻦ، ﻫﺮﭼﻪ ﻣﻲﺗﻮﺍﻧﻴﺪ ﻧﻴﺮﻭ ﻭ ﺗﺠﻬﻴﺰﺍﺕ ﻧﻈﺎﻣﻲ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﻛﻨﻴﺪ * (٦٠)
✅بیانات در دیدار جمعی از فرماندهان ارشد نیروهای مسلح ۱۴۰۲/۰۱/۲۷
این «وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم» این است دیگر؛ یعنی آماده کنید؛ «اَعِدّوا» [یعنی] آماده کنید. چقدر آماده کنید؟ «مَا استَطَعتُم»؛ هرچه میتوانید، هرچه در توان شما است، «مِن قُوَّةٍ وَ مِن رِباطِ الخَیل». همین آمادگی، خود نفْس آمادگی، بازدارنده است؛ خود نفْس آماده بودن [بازدارنده است]. لذا در همین آیه هم میفرماید «تُرهِبونَ بِهِ»؛ به این اِعداد، به این آماده بودن، تُرهِبونَ بِهِ عَدُوَّ اللَهِ وَ عَدُوَّکُم؛ یعنی وقتی که شما آماده هستید و دشمن احساس میکند شما آمادهاید، خود نفْس این بازدارنده است. در هوایی بازدارنده است، در پدافند بازدارنده است، در این گردش دریایی بازدارنده است، در تمرینهای نظامی و رزمایشهای نظامی که در دریا و زمین انجام میدهید بازدارنده است؛ در همهی بخشهای مختلف همینجور است. بنابراین، آمادگی را حفظ کنید که دشمن ببیند.
✍#بازیاد_رجبعلی
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
https://eitaa.com/asatid_enghelabi
https://splus.ir/asatid_enghelabi