🔻بررسی انواع صبر و مصادیق ان در زندگی #حضرت_خدیجه(سلام الله علیها):
سه مدل صبر داریم؛
✍️ صبر بر گناه
انسان بدلیل اینکه به معصیت نیفتد صبر می کند.
حضرت خدیجه(سلام الله علیها) بر خلاف آنچه که معمولا گفته می شود،طبق بررسی مورخین در جوانی و بدون آنکه قبلا همسری داشته باشند همسر پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) شدند. یک زن زیبا و ثروتمند در ان فسادی که در جزیره العرب در زمان جاهلیت موجود بود پاک زندگی کرد و خودش را پاک نگه داشت.
✍️ صبر بر طاعت
یعنی انسان هنگامی که طاعت خدارا انجام می دهد صبر کند.
حضرت خدیجه(سلام الله علیها) اولین زنی بود که اسلام آورد.در این مسیر هم خیلی زحمات را ایشان تحمل کرد.بالاخره ان زنی که دارایی های زیادی داشت که در رابطه با اموال ایشان چیزهای نجومی گفته شده است.
ایشان بسیار انفاق کردند، رسیدگی به یتیمان و بی سرپرستان، گفته اند هنگامی که می خواستند از دنیا بروند حتی کفن نداشتند ، به حضرت زهرا(سلام الله علیها) عرض کردند که دخترم من که از دنیا رفتم کفن ندارم از پدرت درخواست کن اگر دوست داشت و صلاح دانست آن عبایی که با ان نماز شب میخواند، مرا در همان کفن بکند.
✍️ صبر بر مصیبت
زن های قریش به حضرت خدیجه(سلام الله علیها)طعنه می زدند که تو با این همه ثروت و زیبایی همسر یک پسر یتیم فقیر شده ای.ایشان این هارا بخاطر خدا تحمل کردند.
خداوند متعال به ازای این صبر به او چه داد؟
کوثر را داد،کوثر فقط برای پیغمبر(صلی الله علیه و آله) نبود به حضرت خدیجه(سلام الله علیها) هم داده شد که حضرت زهرا(سلام الله علیها) است.نسل و ذریه امامت در نسل او قرار داده شده و از همه ی این ها بالاتر به مرتبه ای رسید که جبرئیل نازل شد بر پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) گفت یا رسول الله من امده ام محضر شما عرض کنم خداوند متعال برای حضرت خدیجه(سلام الله علیها) سلام فرستادند،ومن مامور ابلاغ این پیام بودم که سلام خداوند را به خدیجه(سلام الله علیها) برسانم.
حضرت خدیجه(سلام الله علیها)یکی از ارکان بهشت هستند.
ارزش دارد که انسان در این مسیر یکسری از سختی هارا تحمل کند و مرنجد،این رنجش ها باعث نشود که انسان مسیر را رها کند.
ارزش دارد که بعد سلام و درود خدا را دریافت کند.
✅ نتیجه ی صبوری خود را لزوما در دنیا و در مادیات نبینیم.
📌برگرفته از جلسات «شرح خطبه متقین»
#نهج_البلاغه
🏴 زیارتنامه ام المؤمنین #حضرت_خدیجه سلاماللهعلیها:
بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
سلام بر تو ای مادر مؤمنان، سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان، سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان، سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن، سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد و دشمنان را از او دور ساخت، سلام بر تو ای آن که بر او جبرئیل درود فرستاد، و سلام خدای بزرگ را به او ابلاغ کرد، این فضل الهی گوارایت باد و سلام و رحمت و برکاتش بر تو باد.
~~~~🌸🍃🌸🍃🌸🍃~~~~
637483802677907038.mp3
7.52M
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
🔸مناجات مولا امیر المومنین علی علیه السلام در مسجد کوفه
🔸این مناجات قبل از اذان صبح در پادگان دوڪوهه پخش میشد و شهدا و رزمندگان با آن زمزمهی عاشقانه مےڪردند(حدود سال ۱۳۶۰-دوڪوهه)
🔸چقدر زیبا و دلنشین -واقعا آدم آرامش پیدا می کند-در شبها و مخصوصا سحرها این مناجات را گوش کنیم که بسیار اثر گذار است
🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️🔹️
🔵حتما گوش بدید یاد رزمندگان دفاع مقدس ...
بیاد همه شهدا
بیاد شهید نورایی خواننده دعا
التماس دعا دارم دعا گو هستم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طنز
🔹قانون جذب؛ از داستانسرایی تا شیادی و کلاهبرداری بستهفروشها و سمیناریستها
🕯🥀🍂
🥀
❇️ وصیتهای حضرت خدیجه علیهاالسلام
💠 چون بیماری حضرت خدیجه علیهاالسلام شدت یافت، فرمود: یا رسول الله! چند وصیت دارم:
أوَلًّا فَإنّي قاصِرَةٌ فِي حَقّكَ فَأعفِنِي يٰا رَسُولَ الله
▪️اول اینکه من در حق شما کوتاهی کردم، پس مرا عفو نما؛ ای رسول خدا.
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود: هرگز از تو کوتاهی ندیدم و نهایت تلاش خود را به کار بردی، در خانهام بسیار خسته شدی و اموالت را در راه خدا صرف کردی! سپس حضرت خدیجه سلاماللهعلیها عرضه داشت:
أُوصِيكَ بِهٰذهِ وَ أَشارَتْ اِلٰى فَاطمةَ فإنَّها غَريبةٌ مِن بَعدي
▪️وصیت دوم من این است که مواظب این دختر باشید و به حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها اشاره کرد و فرمود: چون او بعد از من یتیم و غریب خواهد شد.
فَلَا يُؤذِيها أحَدٌ مِن نِساءِ قُرَيش، وَ لَا يَلطِمَنَّ خَّدَها وَ لا يَصِحنَ فِي وَجهِها وَ لَا يَرَينَها مَكرُوهاً
▪️پس مبادا کسی از زنان قریش به او آزار برساند... مبادا کسی به صورتش سیلی بزند... مبادا کسی بر سر او فریاد بکشد... مبادا کسی با او برخورد غیر ملایم و زنندهای داشته باشد...
... اما وصیت سوم را حیا میکنم برایتان بگویم، آن را به دخترم فاطمه سلاماللهعلیها میگویم تا برایتان بازگو کند؛ سپس فاطمه زهرا علیهاالسلام را فراخواند و به وی فرمود: نور چشمم! به پدرت رسول الله بگو، مادرم میگوید:
أنَا خائِفةٌ مِنَ القبرِ أُريدُ مِنكَ رِدائكَ الّذي تَلبسُهُ حينَ نُزولِ الَوحيِ تُكفِّنُني فيه
▪️من از قبر در هراسم؛ از شما میخواهم مرا درلباسی که هنگام نزول وحی به تن داشتید، کفن کنید.
سپس حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها از اتاق بیرون آمد و مطلب را به پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله فرمود؛ آن حضرت هم آن عبا را برای خدیجه سلاماللهعلیها فرستاد و او بسیار خوشحال شد.
هنگام وفات حضرت خدیجه، پیامبراکرم صلیاللهعلیهوآله غسل و کفن وی را به عهده گرفت، ناگهان جبرئیل در حالی که کفن از بهشت همراه داشت، نازل شد و فرمود: یا رسول الله! خداوند به تو سلام میرساند و میفرماید:
يٰا محمّد إنَّ كفنَ خديجَة وَ هوَ مِن اَكفانِ الجَنّةِ أهدَى اللهُ إلَيها
▪️ای محمد! کفن خدیجه سلاماللهعلیها از کفنهای بهشتی است که خدای متعال آن را به او هدیه داده است؛
پس رسول خدا صلیاللهعلیهوآله جنازه مطهّره حضرت خدیجه سلاماللهعلیها را ابتداءاً در عبای خود و بعد، در آن کفنی که جبرئیل هدیه آورده بود، کفن نمود.
📚 الوقائع و الحوادث، ج۱ ص۱۳۲
#ام_المومنین
#حضرت_خدیجه سلاماللهعلیها
🔸تبیینی بر شعار سال
🔰آسیب شناسی روند گذشته مردمی سازی تولید
🔹نگاهی به روند شاخص های کلان اقتصادی بعد از انقلاب نشان می دهد که نقطه شروع چالش های اقتصادی از سال ۱۳۸۹ بوده است. حکیم انقلاب ۵ سال قبل از موعد آغاز این چالش ها، با دوراندیشی مسئله ی آینده اقتصاد کسور را تشخیص می دهند و با ابلاغ سیاست های کلی اصل ۴۴ ، گامی بزرگ برای مردمی سازی تولید برمیدارند.
🔹اما متاسفانه عملکرد مسئولین در تحقق این مهم رضایت بخش نبود و از قضا رهبری در برهههای مختلف از نحوه اجرای اصل ۴۴ گلایه می کردند. ایشان در ۱۹دی ماه سال قبل فرمودند:"ما سیاستهای اصل ۴۴ را ابلاغ کردیم به فلان دولت، مدام سفارش کردیم. چند مورد کردند، از چند مورد نصفش فاسد از آب درآمد...."
🔹سیاست های اصل۴۴ گام اول مردمی سازی اقتصادی است، اما همین سطح از مشارکت مردم در اقتصاد نیز به درستی انجام نشد. چرا؟
🔸نکته اول در عدم توفیق خصوصی سازی در ایران این است که غالبا معیار واگذاریهای دولتی به بخش خصوصی، تنها وجه درآمدی آن بوده است. در حالی که در سایر کشورها صرفا وجه درآمدی آن واگذاری نیست و حتی گاهی رایگان واگذار می شود. آنچه مهم است نقش هدایتگری و نظارت دولت در واگذاری هاست. این در حالی است که اولا در ایران اولویت اصلی برای انجام واگذاری ها بحث درآمدی آن بود، ثانیا کمترین نظارت و هدایت ممکن در واگذاریها وجود داشت. تاکید این است که خصوصی سازی یک فرایند اجرای و حقوقی به نفع مردم است.
🔸نکته دوم اینکه واگذاری این بنگاه ها بر اساس مذاکره به جای مزایده است به نحوی که قریب به اتفاق این واگذاریها در بستر مردمی سازی اقتصاد و از طریق بورس یا اعلان عمومی و مزایده نبوده و عمدتا از طریق رانت، مذاکره یا واگذاری های تعریف شده و پنهانی صورت گرفته است. در واقع فرایند مربوطه، اجرایی و حقوقی نبوده است.
🔹چنین رویه ای دو اشکال ایجاد کرد:
یکی واگذاری بنگاه ها در قیمت های غیر واقعی انجام شد و دیگری اینکه در برگزاری مزایده برای واگذاری ها، افراد غیرمتخصص خریدار این بنگاه ها شدند و این موضوع بر جهت گیری و بازدهی بنگاه اثر منفی گذاشت.
📝علی محمدی
.
🔴 نقش مخربِ دشمن
🔻 مقام معظم رهبری فرمودند: "سالها است دشمنان تلاش میکنند که اقتصاد کشور را به زانو دربیاورند؛ دشمن به طور جدّی [تلاش میکند]؛ ما این را در برخوردهای خصمانهی آمریکا و بقیّهی همراهان او در طول زمان احساس کردهایم. مقصودشان فروپاشی اقتصاد ایران است؛ مقصودشان به زانو درآوردن کشور از لحاظ اقتصادی است. البتّه با همّت جوانان ما و تلاشهای فراوانی که در این کشور از سوی مردم و مسئولین انجام گرفته، دشمن موفّق نشد و به حول و قوّهی الهی باز هم موفّق نخواهد شد. ولی به هر حال دشمن در قضیّهی اقتصادی علیه جمهوری اسلامی پیگیر است، فعّال است؛ ما هم باید فعّال باشیم، باید پیگیر باشیم، بایستی مصمّم در این راه حرکت کنیم، با فکرِ درست و تلاش خستگیناپذیر و شبانهروزی." ۱۴۰۳/۰۱/۰۱