▪️حضرت امام رضا علیه السلام فرمود:
"مَنْ تَرَكَ السَّعْيَ فِي حَوَائِجِهِ يَوْمَ عَاشُورَاءَ قَضَى اللَّهُ لَهُ حَوَائِجَ الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ وَ مَنْ كَانَ يَوْمُ عَاشُورَاءَ يَوْمَ مُصِيبَتِهِ وَ حُزْنِهِ وَ بُكَائِهِ يَجْعَلُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يَوْمَ الْقِيَامَةِ يَوْمَ فَرَحِهِ وَ سُرُورِهِ"
کسی که در روز #عاشورا به دنبال حوایج و خواسته هایش نرود خداوند نیاز دنیا و آخرت او را برآورده می کند.
و کسی که روز عاشورا، روز #مصیبت و غم و گریه برایش باشد، خداوند تعالی روز قیامت را روز شادی و سرور او قرار می دهد.
📚 علل الشرائع، ج1، ص۲۲
☘️🌾🍃🌷🌿🥀
🌷☘️🥀
🌿🌾
🍃
❣️﷽❣️
❇️ #تفسیر_زیارت_عاشورا
1️⃣ #قسمت_یک
📙در کتاب ″المحاسن- ج۱، ص۲۶۶″ از امام صادق (ع) سوال کردند ما چطور نسبت به کسی بدانیم که او هم ما را دوست دارد یانه؟ ایشان می گویند هر گاه کسی را دوست داشتی، دوستی خودت را به او اظهار کن. در بحث رابطه ی زن و شوهر هم گفتند اگر مردی زنش را دوست دارد و یا بر عکس حتما اظهار کند فقط اظهار قلبی فایده ندارد، اظهار زبانی هم باید انجام بشود.
👌این اظهار عشقی که ما نسبت به یک نفر داریم یا می تواند زبانی باشد یا می تواند قلبی باشد و یا می تواند عملی باشد. حالا این موضـوع را وصل به بحث ائمه می کنیم👇
💚ما نسبت به امام حسین (ع) عشقی داریم حالا می خواهیم این عشقمان را به امام ثابت بکنیم راه زبانی اش؛ خواندن زیارت عاشورا است یا همین سلام هایی که به محضر ایشان می دهیم. راه قلبی اش؛ خُب عشق امام حسین در دلهای ما هست. در روایت هم داریم که اگر می خواهید بدانید چقدر عشق امیرالمومنین (ع) در قلب شما هست، ببینید وقتی اسم حضرت علی برای شما برده می شود چه احساسی به شماها دست می دهد در این صورت می توانید نسبت خودتان به امیرالمومنین (ع) و سایر ائمه را احساس کنید.
📜ما در دعای معرفت دعایی که آخر مفاتیح است و با «اَﻟﻠّﻬُﻢَّ ﻋَﺮﱢﻓْﻨﻰ نَفْسَکَ» شروع می شود در این دعا یک قسمتی داریم که خیلی قشنگ است و شاید خیلی ها بخوانند و از کنارش رد بشوند اما به عمقش توجه نکنند. می گوید؛ «اَﻟﻠﻬُﻢَ لَیَّن قَلْبِی لِوَلی امِرِکْ» خدایا قلب من را نسبت به ولی امر امام زمان (عج) نرم کن.
💢در خیلی از مواقع پیش می آید انسان به خاطر گناهانی که در طول روز و یا در طول عمرش انجام می دهد این گناهان یک غباری را در دل او می اندازند و انسان با بحث استغفار کردن و توبه هایی که از گناهان خودش می کند آن گرد و غبار را از قلب می زداید. اما اگر این توبه انجام نشود قلب تیره و تیره تر می شود تا جایی که اسم امام زمان می آید، روضه اباعبدالله خوانده می شود اصلا طرف عین خیالش هم نیست.❌
👈اظهار محبت قلبی هم همین طور است هر وقت اسم امام حسین شنیده می شود دلها به سمت ایشان میل پیدا بکند و انسان یاد ایشان را بکند. اظهار نظر عملی هم می توانیم بگوییم رفتن به هیئت ها، سینه زنی ها، نذری هایی که می دهند اظهار نظر عملی نسبت به امام حسین می شود و یا می توانیم بگوییم اظهار نظری که نسبت به یک فرد می کنیم می تواند در قالب هدیه دادن باشد همین قدر یک انسانی به یک انسان دیگر هدیه می دهد یعنی می خواهد بگوید من تو را دوست دارم این خودش یک اظهار نظر عملی است.
🔻🔺در بحث اظهار محبت نسبت به خدا و ائمه بالاترین درجه اش جان نثاری است که انسان جان خودش را در راه اهل بیت و خدا می دهد. زیارت عاشورا یک محبت دو نفر را نسبت به انسان و امام حسین (ع) یاد می دهد. از این طرف می خوانیم امام حسین با جهادی که در راه خدا کرد و با تمام خانواده اش و تمام جان و مالش در راه خدا قیام کرد و شهید شد تا راهی برای سیر و سلوک افراد باشد افرادی که از طریق توسل به امام حسین به درجات بالا برسند و از آن طرف هم به ما یاد می دهد که ما با خواندن این زیارت یک اظهار نظر زبانی و یا حتی قلبی را نسبت حضرت مهدی (عج) داشته باشیم.
#ادامه_دارد ...
#شرح_و_تفسیر_زیارت_عاشورا 1
✔️چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ در اثر سازشِ ابوموسیاشعریها!
✔️اگر ریشۀ تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بررسی کنیم به «خط سازش» میرسیم
🏴 عزاداری سیدالشهدا(ع) و مکتب امامخمینی(ره)- ۲
🔸 چه شد که امامحسین(ع) به قتلگاه رفت؟ آیا جز در اثر سازشِ اشعثها و ابوموسیاشعریها این اتفاق افتاد؟! در واقع این اشعثها و ابوموسیاشعریها بودند که مقدمات کربلا و غربت امامحسین(ع) را فراهم کردند.
🔸 چرا امیرالمؤمنین(ع) ابوموسیاشعریها را لعنت میکرد؟! آیا جز این بود که آنها دم از صلح میزدند و میگفتند «علی(ع) همهاش جنگ راه میاندازد!» آیا واقعاً امام علی(ع) جنگ راه میانداخت یا اینکه جنگ را به ایشان تحمیل میکردند؟!
🔸 با اینکه ابوموسیاشعری، خودش رانتخوار بیتالمال بود، مردم برخلاف نظر امیرالمؤمنین(ع)-که میفرمود: «او شایسته نیست»- به ابوموسی رأی دادند.
🔸 چرا ابوموسیاشعری رأی آورد؟ آیا مردم افراد رانتخوار را دوست داشتند؟! نه، بهخاطر اینکه ابوموسی شعار دروغین «صلح» را مطرح میکرد. همینها بودند که مقدمۀ کار یزید را فراهم کردند و یزید را بهقدرت رساندند.
🔸 اگر ریشههای تاریخی مظلومیت امامحسین(ع) را بیان کنید، به خط سازش میرسید و به آن حدیث مشهور میرسید که میفرماید: این امت هم سامری دارد، سامری این امت، شعارش «لا قتال» است و نمونۀ سامریهای امت پیامبر(ص) ابوموسی اشعری و کسانی مثل اشعث هستند. (امالی مفید/ص۳۰)
علیرضا #پناهیان
برنامۀ جهانآرا- ۹۸.۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃قمه زنی چه علنی چه مخفیانه برای مقلدین همه مراجع حرام است.
🍃نظر رهبری در مورد قمه زنی.
🍃توضیحات حاج آقا فلاح زاده.
26.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 پاسخ مشترک مداحان به توهین کنندگان روضه ها
🔸 مدتی قبل یکی از مسئولین در اظهاراتی عجیب، با اشاره به محافل روضه و جلسات عزاداری در کشور، آن را باعث افسردگی دانست.
🔸 این سخنان با واکنش شدید از سوی جامعه مذهبی و هیئت ها مواجه شد.
با آغاز ماه محرم جمعی از مداحان در یک مداحی مشترک به این سخنان پاسخ داده اند.
📛 اگر امام حسین الان بود، سراغ آمریکا نمی رفت!
🔻یکی از سخنگویان جریان سکولار حوزه و از اعضای مجمع خوخوانده محققین!! و مدرسین!! حوزه، در اظهار فضل جدیدی، مدعی شده است "اگر امام حسین هم الان می بود و مشکلات جامعه ی ما را می دید ، نه سراغ حاکمان می رفت نه سراغ اروپا و آمریکا می رفت ، نه سراغ این و آن می رفت مستقیم می آمد سراغ علما".
🔻این جماعت وابسته که از هر فرصتی برای حمایت از قبله آمال خود (آمریکا و اروپا) سوءاستفاده کافی و وافی را می برند، با یک تیر دو هدف را نشانه رفته است: کند کردن لبه شمشیر استکبارستیزی و آمریکاستیزی و از سوی دیگر، شوراندن مردم و بدبین کردن آنان علیه بزرگان و علما.
🔻البته فاضل میبدی در یک مورد درست گفته و آن اینکه: امروز اگر امام حسین می بود، سراغ وی و همقطاران عمامه به سرش، که همچون قاضی شریح ها و برخی بزرگان عهدشکن کوفی، به نفع امویان زمان، قلم می زنند و زبان دراز می کنند، می رفت! جماعتی که نان به نرخ روز می خورند و زبان گویای استکبار در حوزه های علمیه شده اند.
🔻آری جناب فاضل میبدی! اگر امام حسین بود، سراغ تو و همقطارانت می آمد، آن هم به این دلیل که امروز مبدل به پیاده نظام #امویان_زمان شده اید!
#پیاده_نظام_امویان_زمان
🔴کدام خاندان بنای تفریح و خوشگذرانی در روز تاسوعا و عاشورا را گذاشتند؟
⏪ یادی کنیم از آن مغروق در استخر اختصاصی
یکشنبه 30 تیر 1370 (تاسوعای حسینی):
با هلیکوپتر به سد لتیان آمدیم. بچهها هم تا ظهر کمکم رسیدند. مهدی و فاطی نیامدند. هوای خوبی دارد. عصر همراه بچهها، خواستم اسکی روی آب یاد بگیرم. کمی دنبال قایق کشیده شدم. بدنم آمادگی برای چنین ورزشی ندارد. گرچه آسان است.
آب لتیان پایینتر از سطح آن در سال گذشته است. یک نفر چینی پیشبینی کرده است که ساعت 8 امروز زلزلهای به قدرت 8/6 ریشتر در تهران روی خواهد داد. به همین خاطر بسیاری از مردم از تهران سفر کرده یا از خانه بیرون رفتهاند... آمدن ما به لتیان هم بیارتباط با این نیست. گرچه خودم اصلاً قبول ندارم فقط به خاطر بچهها آمدم.
دوشنبه 31 تیر 1370 (عاشورای حسینی):
امروز عاشورا است. تا ساعت هشت و نیم صبح خوابیدم. روز را به «استراحت» و انجام کارهایی که با خودم به «لتیان» برده بودم، گذراندم. نزدیک غروب به خانه برگشتم.
(برگرفته از کتاب خاطرات هاشمی رفسنجانی)
🍃 داستان کوتاه 🍃
💠ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت...
🍃روز عاشورایی، مرحوم شیخ مرتضی انصاری (رحمت الله علیه) جلوی در ورودی صحن مطهر امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (علیه السلام) ایستاده بود و از دسته جات سینه زنی استقبال می کرد و در کنار او، أفندی که از طرف حکومت عثمانی حاکم عراق بود، ایستاده بود.
🍃أفندی از شیخ انصاری پرسید ای شیخ، هم ما قبول داریم که حسین بن علی (علیه السلام) مظلوم شهید شده و یزید انسان پست و خونخواری بود و ما هم در عزای آن بزگوار غمگین هستیم، اما پرسش من این است که این مراسم یعنی چه؟
سینه زنی، زنجیرزنی، دسته راه انداختن، گِل به سر مالیدن و ...، اینها چه هدفی را دنبال می کنند؟!
🍃مرحوم شیخ انصاری فرمودند سِرّ مطلب این است که ما شیعیان یک بار سرمان کلاه رفت و با این مراسم تلاش می کنیم دوباره چنین نشود.
أفندی پرسید یعنی چه؟!
🍃شیخ انصاری فرمود در جریان غدیر، پیامبر (صلی الله علیه و آله و سلم) در برابر صد هزار نفر، علی (علیه السلام) را با صراحت به وصایت خود برگزید و شما انکار کردید و گفتید غدیر نبوده یا اگر بوده چیز مهمی نبوده است، فقط سفارش به دوستی با علی (علیه السلام) بوده است.
❌اشکال از ما بود که ما عید غدیر خم را با سر و صدا و شعار، بزرگ نداشتیم و این چنین شد.
ترسیدیم که اگر عاشورا را هم بزرگ نشماریم و با شعار و تظاهر برگزار نکنیم، شما انکار کنید و بگویید اصلا حسین (علیه السلام) شهید نشد یا حسین (علیه السلام) را راهزنان میان راه کشتند و یزید (لعنت الله علیه) انسان با تقوایی است‼️
منبع: صد نکته از هزاران، آیت الله حاج شیخ علی رضائی تهرانی
#خط_را_گم_نکنیم
#در_لشکر_حسینیم
مجمع عزادارن حسینیه قدیم این عکس چه معنی می تواند داشته باشد؟؟؟
آیا وعده وعیدی در کار است که این چنین عکس این انسان خیانت کار کذاب در کنار عکس رهبری و حضرت امام خود نمایی می کند ؟
همیشه ما فکر می کردیم میکروفن این مسجد وحسینیه تریبون رسیدن صدای مردم بی گناه به مسؤلین بی لیاقتی بوده که به وقت انتخابات مردم را می ببینند اما وقتی برکرسی ریاست نشستند کَر و کور شدند
ایاقرار گرفتن عکس این کذاب در کنار عکس امام و رهبری توهین ودهن کجی به مردم نیست؟؟
مجمع عزاداری حسینی مگر می شود کسی برمصاۓب امام حسین علیه السلام اشک بریزد اما با نصب عکس یک خاۓن به دین وملت به صورت زیر پوستی حمایت کند؟؟ خواب هستید یا خودتان را به خواب زده اید؟؟؟
للللللططططططففففففاااااااا جواب بدهید؟؟؟