🌷 سلام دختران بهشتی
روز دوشنبه تون بخیر و خوشی باشه ان شاء الله
✅ذکر امروز: یا قاضی الحاجات ۱۰۰ مرتبه ✨
✅ روز دوشنبه متعلق هست به
#امام_حسن_علیه_السلام_ و
#امام_حسین_علیه_السلام
✨ سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خودمون رو در این روز به پیشگاه مقدس شون هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمون بشه ✨
🔻 ان شاءالله کارهامون رو با نیّت الهی انجام میدیم و ۱۴ گل صلوات میفرستیم و به این دو بزرگوار هدیه🎁 میدیم.
دعای روز دوشنبه حضرت زهرا سلام الله علیها
اللَّهمَّ اِنّی اَساَلُکَ قوَّتَ فی عِبادَتِک، و تَبَصُّرًا فی ًکِتابِک، و فَهماً فی حُکمِک، اللَّهُمَّ صلّ علی محمد و آل محمد، و لا تَجعَلِ الْقُرآنَ بِنا ماحِلاً و الصِّراطَ زاءِلاً و محمداً عنَّا مُوَلِّیاً
خدایا، از تو توانی برای عبادتت و بصیرتی در کتابت و فهمی در حُکمت درخواست میکنم، خدایا، بر محمد و آل محمد درود فرست، و قرآن را برای ما بی حاصل قرار مده و ما را ازصراط ساقط مکن، و محمد (صلی الله علیه وآله) را از ما رويگردان مساز
صحیفه فاطمیه
#عطر یاس
@mohammadi6330
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
چگونه خودخواه دانشآموز را کاهش دهیم؟
برخی رفتارهای بیادبانه و ناخواسته دانشآموزان با درخواست مربی و توضیح محدودیتهای کلاس کاهش مییابد. معمولا مربیان با دانشآموزان درباره بیادبانه بودن یک رفتار اختلاف نظر دارند. البته نظرات اساتید مختلف هم درباره بیادبانه بودن یک رفتار و روش برخورد با دانشآموز بی ادب با هم متفاوت است. سن مربی و تجربه تدریس او عامل مهمی در این مورد است. معمولا مربیان جوانتر رفتارهای متعادلتری دارند و مربیان قدیمیتر سختگیرتر هستند.
معمولا مدرسینی که از محرکهای منفی مثل ترس یا احساس گناه برای کاهش رفتارهای بی ادبانه استفاده میکنند نسبت به مدرسانی که از تشویق و تحسین استفاده میکنند، موفقیت کمتری در کم کردن بی ادبی دانشآموزان دارند. عامل دیگر این است که اگر مربی رفتاری احساسی و بیمنطق از خود نشان دهد میتواند نشانه ناتوانی او در مدیریت کلاس باشد. دانشآموز این این را نوعی ضعف تلقی میکند.
#عطر یاس
@mohammadi6330
🌸🍃🌸🍃
#سواد_زندگي
"به روز رسانی " را که فقط برای انواع بازی ها، نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری نگذاشته اند
گاهی هم آدم ، باید افکارش را به روز کند!
طرز فکرش را ارتقا بدهد
حال و هوایش را تازه کند
مثلا دور بریزد تمام خاطراتی را که تکرارشان چیزی به جز غم و اندوه ندارد
رها کند بعضی وابستگی ها را که حال و روزش را به هم میریزند
افسوس ها را
غصه ها را
نگرانی ها را
و تمام تلخی هایی که بوی کهنگی گرفتهاند
گاهی باید
یک گوشه ی دنج نشست ؛
زندگی را نو کرد
و یک "من" تازه ساخت
با باورهایی جدید
و افکاری رو به رشد
باور کن
لازم است هر از گاهی خودمان را هم
"به روز رسانی" کنیم…!
#عطر یاس
@mohammadi6330
✍پيامبر صلى الله عليه وآله فرمودند:
أنَّهُ إذا قالَ الْمُعَلِّمُ لِلصَّبىِّ قُل بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ فَقالَ الصَّبىُّ بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحيمِ كَـتَبَ اللّهُ بَراءَةً لِلصَّبِىِّ و بَراءَةً لأِبـَوَيهِ و بَراءَةً لِلمُعَلِّمِ؛
👨💻وقتى #معلم به كودك بگويد: بگو #بسم_اللّه_الرحمن_الرحيم و كودك آن را تكرار كند خداوند براى كودك و پدر و مادرش و معلم، #برائت از آتش در نظر خواهد گرفت.
📚بحارالانوار(ط-بیروت)،ج۸۹،ص257
روز معلم گرامی باد🌹🌹
#تفسیر_قرآن
🌷نکته تفسیری صفحه ۱۱۱🌷
بنی اسرائیل و سرزمین مقدس:
پس از خروج بنی اسرائیل از مصر و آزاد شدن از چنگال فوعونیان، خداوند نعمتهای خود را یکی پس از دیگری به آنها بخشید. تنها چیزی که بنی اسرائیل نیاز داشتند، سرزمینی بود که آن را وطن خود کنند و با استقلال در آن بزیند. خداوند این نعمت را نیز برای آنان مهیا کرد؛ به این شرط که برای به دست آوردن آن جهاد کنند و زحمت بکشند. به همین منظور دستور داد که به سوی سرزمین مقدّس حرکت کنند ؛ سرزمینی که از شرک و بت پرستی پاک بود و بسیاری از پیامبران الهی در آن مسکن داشتند و خدا را به یگانگی می پرستیدند . احتمالاً منظور از آن سرزمین پاک شده، تمام «منطقه ی شامات» باشد؛ منطقه ای که به گواهی تاریخ، مهد پیامبران الهی و سرزمین ظهور ادیان بزرگ، همچنین مرکز یکتاپرستی و نشر تعلیمات انبیا بوده است . به هر حال، بنی اسرائیل به آنجا رسیدند.
در آن زمان، آن سرزمین در دستان افراد نیرومند و ستمکاری به نام «عمالقه» قرار داشت.
حضـرت موسی به بنی اسرائیل فرمان داد که به آن سرزمین حمله کنند، و به ایشان وعده ی پیروزی داد و فرمود که خدا آنجا را برای آنان قرار داده است؛ ولی آن ها که مردمی ترسو بودند، زیر بار جنگ نرفتند و به پیامبرشان گفتند:
«تو که می دانی در این سرزمین، افراد زورگو و ظالمی زندگی می کنند. ما هرگز وارد آن نمی شویم تا اینکه آنان خودشان از آن بیرون بروند. اگر بیرون رفتند، ما وارد آن خواهیم شد.»
در آن هنگام، دو نفر از افراد خداترس و باایمان به نام های «یوشع بن نون» و «کالب بن یوفنا» که دو تن از رهبران قبایل دوازده گانه ی بنی سرائیل نیز محسوب می شوند، آنان را خطاب قرار داده، گفتند: «از عمالقه نترسید و ناگهانی از دروازه ی شهر به آنان حمله کنید و غافل گیرشان کنید. اگر ایمان دارید، به خدا توکّل کنید و از چیزی نترسید.» قوم بنی اسرائیل امّا به پیامبرشان گفتند: «ای موسی، سخن ما همان است که گفتیم. تا هنگامی که عمالقه در آنجا هستند، ما وارد آن نمی شویم. تو و پروردگارت بروید و با عمالقه بجنگید. هنگامی که پیروز شدید، ما را نیز خبر کنید. ما همین جا نشسته ایم.» خداوند نیز به کیفر این نافرمانی، ورود به سرزمین مقدس را برای چهل سال بر بنی اسرائیل ممنوع کرد. آنان در این مدّت به سرگردانی در بیابان محکوم شدند؛ به طوری که هر چه حرکت می کردند، به جایی نمی رسیدند، و به اصطلاح، «دور خود می چرخیدند» . در روایات آمده است که حضرت موسی در همین دوران چهل ساله، دار فانی را وداع کرد.
#عطر یاس
@mohammadi6330