رمان صوتی "خوشه های خشم" اثر جان اشتاین بک
بصورت #تلخیص_شده
تهیه شده در ایران صدا
با صدای #بهروز_رضوی
#خوشه_های_خشم
#جان_اشتاین_بک
#رمان_خارجی
@audio_ketab
📗#معرفی_کتاب📗
رمان "خوشههای خشم " از معروف ترین آثار کلاسیک قرن بیستم اثر نویسندهٔ مشهور آمریکایی، جان اشتاینبک است.
خوشه های خشم در محکومیت بیعدالتی و بر ضد نظام سرمایه داری آمریکاست و اتفاقات آن در دههٔ ۱۹۳۰ میلادی و در سالهای پس از بحران اقتصادی بزرگ آمریکا روی میدهد. این کتاب رمانی بسیار جذاب و خواندنی درباره دورهای از تاریخ آمریکاست که قحطی و ماشینیسم باعث آواره شدن هزاران هزار خانوار شد و داستان کتاب روایت یکی از این خانوادههاست.
شرح داستان :
داستان اصلی کتاب ماجرای سفر طولانی خانواده "جاد" به سوی کالیفرنیا است. خانواده جاد اعلامیههایی را دیدهاند که در کالیفرنیا به کارگر احتیاج دارند، بنابراین زندگی خود را در اکلاهاما فروخته با مقداری از پولی که به دست آوردند یک کامیون خریدند تا به کالیفرنیا سفر کنند. آنها سفر پرفراز و نشیبی را به سوی سرزمین امیدشان آغاز میکنند سفری که هیچ گاه به آن صورتی که فکرش را کرده بودند پیش نمیرود...
@audio_ketab
"همین کتاب معروف #خوشههای_خشم اثر «جان اشتاین بک» یا دیگر کتابش را که الان در ذهنم نیست، بخوانید و ببینید راجع به وضع چپها و برخورد سردمداران مرکزِ به اصطلاح دمکراسی با آنها، چه نوشته است! بخوانید و بدانید که مرکزِ به اصطلاح دمکراسی و قبله کسانی که صاحب چنین قلمهای بد و زشتی در ایرانند، حتّی حاضر نبودند چپها را تحمّل کنند؛ چون معتقد بودند، مارکسیسم، نظام سرمایه داری امریکا را زیر سؤال میبرد. خوب؛ اگر چپها را تحمّل میکردند، به معنای موافقت با عبور آنها از خطّ قرمز بود. اگر امروز مجموعهای در امریکا پیدا شود که بنویسد، بگوید و شعار بدهد «امریکا باید تجزیه گردد»، یا شعار بدهد «امریکا باید به چهل و نه ایالت تقسیم شود»، چگونه با آن رفتار میکنند؟ اگر امروز کسی در امریکا قد عَلَم کند و بگوید «چون چهل، پنجاه میلیون سیاه در ایالات متّحده زندگی میکنند، باید کشور جداگانهای داشته باشند و بخشی از امریکا را به آنها بدهید تا حکومت تشکیل دهند»، دولت امریکا با وی چه برخوردی خواهد داشت؟ آیا همان کاری را که با فرقه داوودیها کردند و همه را در ساختمانی به آتش کشیدند، با او نخواهند کرد؟..."
بیانات رهبر انقلاب در دیدار مدیران و مسئولان مطبوعات کشور - ۱۳۷۵/۰۲/۱۳