10.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💎#پیشنهاد_ویژه
🎥اگر بدون #توحید، از این عالَم به عالَم بعد منتقل شویم، کل عُمرمان به فنا رفته است.
#یقظه
#تلنگر
🎙استاد فیاضبخش
منبع: @jelvehnooralavi
@nomov_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجعون
▪️بدینوسیله ارتحال عالم ربانی حضرت آیت الله ناصری قدس سره را به اطلاع عموم مومنین و علاقمندان می رسانیم و از خداوند متعال علو درجات ایشان را خواستاریم.
▪️برنامه تشییع و مراسمات متعاقبا اعلان خواهد شد.
کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🖊احمدحسین شریفی
⚫️َ إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
روح بلند و مهدوی آیتالله ناصری دولتآبادی به ملکوت اعلا پیوست.
◾️رحمت و رضوان الهی بر آن مرد بزرگ و معنوی و انقلابی باد؛ او که همواره از مدافعان علمی و معنوی و عملی انقلاب و حضرت ولایت بود.
◾️آخرین ملاقاتی که با آن عالم بزرگ داشتم در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ بود. در ضمن آن ملاقات از وی خواستم دستورالعملی معنوی به منظور «حضور قلب» و «تمرکز و توجه بیشتر به حقایق عالم» و «رهایی از تشتت فکری» عنایت کند. لطف کردند و این ناچیز را قابل شمردند و فرمودند اگر کارهای زیر را در مدت مشخصی انجام دهید ان شاء الله بابهای معنوی گشوده خواهد شد:
۱) توبه از گذشته؛
۲) مراقبت از چشم و زبان به مدت ۴۰ روز؛
۳) مراقبت از طعام؛
۴) هر روز صد مرتبه استغفار؛
۵) هر روز صد مرتبه صلوات؛
۶) تجدید عهد دوباره با خدای متعال و اولیای دین؛
۷) انجام نوافل (به ویژه نافله شب؛ نوافل روز را هم میتوان بین راه و در حال انجام کار، انجام داد)؛
۸) خواندن دعای جوشن کبیر به مدت ۱۰ شب؛
۹) هر شب یکی از مناجاتهای خمسة عشر را بخوانید.
#آیتالله_ناصری
🆔eitaa.com/ahmadhoseinsharifi
🌹
noormags-پنداره_نحوست_ماه_صفر-1034344_150944.pdf
370.2K
مقاله پنداره نحوست ماه صفر؛ عبدالهادی مسعودی
💢 ختمی مجرب به دستور آیتالله بهجت قدسسره برای افزایش رزق و روزی
🔻 دستورالعمل ختم سوره واقعه:
⭕️ این ختم، از ختمهای مأثوره و بسیار مجرب است که مورد توصیه علما و بزرگان بوده و حضرت آیتالله بهجت نیز مطابق نظر اساتید معظمشان، بدان تأکید داشتهاند.
✅دستورالعمل این ختم، آنچنانکه در روایات وارد شده، بدینصورت است: چون اول ماه، دوشنبه باشد؛ شروع کند به خواندن این سورۀ مبارکه، با طهارت و رو به قبله.
روز اول یک مرتبه، روز دوم دو مرتبه، و روز سوم سه مرتبه و همچنین تا چهاردهم چهارده مرتبه بخواند. همچنین هرروز بعد از اتمام تلاوت سورههای مبارکه آنروز، این دعا را بخواند:
يا مُسَبِّبَ الْأَسْبابِ وَ يَا مُفَتِّحَ الْأَبْوابِ، اِفْتَحْ لَنا الْأَبْوابَ وَ يَسِّرْ عَلَيْنَا الْحِسابَ وَ سَهِّلْ عَلَيْنَا الْعِقابَ [الصِّعابَ]، اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ رِزْقِي وَ رِزْقُ عِیالي فِي السَّمَاءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كَانَ فِي الْأَرْضِ بَعِيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كَانَ قَرِيبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ يَسِيرًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَخَلِّدْهُ، وَ إِنْ كانَ مُخَلَّدًا فَطَيِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ طَيِّبًا فَبارِكْ لِي فِيهِ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ يَا رَبِّ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ، وَ وَحْدانِيَّتِكَ إِنَّكَ عَلی كُلِّ شَیْءٍ قَدیرٌ، وَ إِنْ كانَ عَلی أَيْدِي شِرارِ خَلْقِكَ فَانْزَعْهُ وَ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ، وَ لَا تَنْقُلْنِي إِلَيهِ حَيْثُ يَكُونُ.
✅در ادامه مرحوم مجلسی رحمهالله از امام سجاد علیهالسلام نقل میفرماید که در روزهای پنجشنبه میان این چهارده روز، به جای دعای فوق، پس از اتمام سورههای شریفه، این دعا را قرائت نماید؛ آن دعا چنین است:
يا واحِدُ يَا ماجِدُ، يَا جَوادُ يَا حَليمُ، يَا حَنّانُ يَا مَنّانُ يَا كَريمُ، أَسْأَلُكَ تُحْفَةً مِنْ تُحَفاتِكَ تَلُمُّ بِها شَعْثي، وَ تَقْضي بِها دَيْني، وَ تُصْلِحُ بِهَا شَأْني، بِرَحْمَتِكَ يَا سَيِّدي. اَللّهُمَّ إِنْ كانَ رِزْقي فِي السَّماءِ فَأَنْزِلْهُ، وَ إِنْ كانَ فِي الأَرْضِ فَأَخْرِجْهُ، وَ إِنْ كانَ بَعيدًا فَقَرِّبْهُ، وَ إِنْ كانَ قَريبًا فَيَسِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ قَليلًا فَكَثِّرْهُ، وَ إِنْ كانَ كَثيرًا فَبارِكْ لي فيهِ، وَ أَرْسِلْهُ عَلَى أَيْدي خِيَارِ خَلْقِكَ، وَ لَا تُحْوِجْني إِلَى شِرارِ خَلْقِكَ، وَ إِنْ لَمْ يَكُنْ فَكَوِّنْهُ بِكَيْنُونِيَّتِكَ [بِكَيْنُونَتِكَ] وَ وَحْدانِيَّتِكَ. اَللّهُمَّ انْقُلْهُ إِلَيَّ حَيْثُ أَكُونُ،وَ لَا تَنْقُلْني إِلَيْهِ حَيْثُ يَكُونُ، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَديرٌ، [يا حَيُّ يَا قَيُّومُ يَا واحِدُ يَا مَجيدُ يَا بَرُّ يَا كَريمُ] يَا رَحيمُ يَا غَنِيُّ، صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ تَمِّمْ عَلَيْنا نِعْمَتَكَ، وَ هَنِّئْنا كَرامَتَكَ وَ أَلْبِسْنا عافِيَتَكَ.
#بهجت_الدعا، ص٣۶٢ـ٣۶۴ (مجموعه ادعیه، اذکار و دستورالعملهای مورد توصیه حضرت آیتالله بهجت قدس سره)
✅ البته نکته مهم طبق فرمایشات حضرت آیتالله بهجت آناستکه به قدری این ختم مهم هست که میتوان آنرا حتی در غیر از شرایط ذکر شده به جای آورد؛ به طور مثال حتی میتوان در یک نوبت با تلاوت مجموع سورهها (١٠۵ بار) و خواندن دعاهای آن بجا آورده شود.
💻 مشاهده این مطلب و مطالب مشابه از طریق لینک زیر در سایت رسمی مؤسسه نشر آثار حضرت آیتالله بهجت(ره):
➡️ http://bahjat.ir/fa/content/9187
☑️کانال رسمی مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیتالله بهجت قدسسره
✅ @bahjat_ir
🏴آجرك الله یا صاحب الزمان...
شهادت جانگداز خاتم شهدای کربلا، حضرت رقیه بنت الحسین (سلامالله علیها) را به محضر حضرت حجة ابن الحسن (ارواحنا فداه) و همه دلباختگان حضرتش تسلیت عرض میکنیم.
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
🔺 تابلوی خرابه شام | اثر حسن روح الامین
▪️بابا سلام، گوشه ویران خوش آمدی
▫️در محفلِ غریبِ یتیمان خوش آمدی
▪️قدری بکش تو نازِ منِ نازدانه را
▫️تا سر کنم حدیث شب و تازیانه را
📌کانال معرفتی آوای ملکوت
✅ @avayemalakut
📆۷ ماه صفر سال ۳۶ق
🏳رحلت حضرت سلمان/۲
💠رهبرانقلاب
‼️در روایت است که امام صادق بسیار یاد سلمان میکرد از حضرت علت اینکار را پرسیدند، فرمود به سه علت، یکی اینکه سلمان میل و خواست امیرالمؤمنین را بر میلِ خود غلبه میداد. ببینید مقام امیرالمؤمنین را؛ البته امثال سلمان گوشه و کنارهای آن عظمت و آن جلالت الهی و ملکوتی و جبروتی است ولی خب، اینها همه، هرکدام یک نشانه است. دوم اینکه فقرا را دوست میداشت؛ بعضیها اصلا از طبقه مستضعف جامعه بدشان میآید، حاضر نیستند طرف آنها بروند، نگاه بکنند به آنها! خودشان را برتر از آنها میدانند؛ اما سلمان فقرا را دوست میداشت، آنها را بر اهل ثروت ترجیح میداد. و سوم اینکه جناب سلمان علم را و علما را دوست میداشت. این سه خصوصیت در این بزرگوار، موجب میشود که امام صادقِ با آن جلالت و عظمت، سلمان را تجلیل کند. ۷۰/۱۰/۵
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
🔹امام عسکری(ع) کسی را به کربلا میفرستند تا برای ایشان دعا کند!
🔻روایات فراوانی وجود دارد که تصریح فرموده زیر قبّه اباعبدالله(ع) و در حائر حسینی(ع)، محل استجابت دعاست؛ حرم ارباب چنان جایگاه والایی دارد که حتی حضرات ائمه(ع) از شیعیانشان میخواستند که به حائر رفته برای امام دعا کنند:
🔸️«بر حضرت ابیالحسن على بن محمّد(ع) وارد شدم، در حالی كه حضرت تبدار و بیمار بودند. حضرت به من فرمودند: اى اباهاشم، شخصى از دوستان ما را به حائر بفرست تا برایم دعا كند.
🔸️از نزد آن حضرت بیرون آمدم، در این هنگام با على بن بلال مواجه شدم، فرموده حضرت را برایش بازگو نموده و از وى راجع به شخصى كه حضرت فرمودهاند درخواست كرده و جویا شدم.
🔸️على بن بلال گفت: شنیدم و اطاعت میكنم، ولى میگویم حضرت خودشان از حائر افضل و برتر هستند؛ زیرا ایشان به منزله كسى است كه در حائر می باشد (یعنى حضرت سیدالشهداء(ع)) و دعای آن جناب براى خودشان افضل و برتر است از دعای من براى ایشان در حائر.
🔺️من محضر امام(ع) مشرّف شده و سخن على بن بلال را خدمتش عرض كردم. حضرت فرمودند: به او بگو: رسول خدا(ص) از بیت و حجرالاسود افضل بودند، ولى در عین حال دور بیت طواف میكرده و حجر را استلام میفرمود؛ خداوند متعال بقاع و مواضعى دارد كه میخواهد در آن جاها خوانده شود تا دعای دعاكننده را مستجاب فرماید و حائر از جمله این مواضع می باشد.»
(کامل الزیارات، باب ۹۰، حدیث ۳)
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
هدایت شده از الهادی
7.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥 توصیههای مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت اول
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🔺 @Nasery_ir
هدایت شده از الهادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* #کلیپ_تصویری #اربعین
🎥 توصیههای مهم و کاربردی برای زائرین اربعین
▪️قسمت دوم
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🔺 @Nasery_ir