🔰فارینپالیسی: آشوبافکنی سیا رفتار ایران را تهاجمیتر خواهد کرد
در طول کار من در سیا، غیرمعمول نبود که مخالفان سیاسی و حتی گروههای شورشی بهدنبال رابطه با دولت ایالات متحده برای حمایت از تغییر رژیمهای کشورشان باشند.
چین، ایران و روسیه بهعنوان رقبای آمریکا، بهطور همزمان با ناآرامی روبهرو شدند. آیا این ناآرامیها اتفاقی بود، یا ناشی از طراحی سازمان سیا میباشد؟
داگلاس لندن عضو پیشین سازمان سیا، ضمن طرح پرسش فوق، در مجله فارینپالیسی نوشت: اعتراضات توده ای، محیطی مساعد برای سرویسهای جاسوسی ایجاد میکند؛ اما سیا باید درباره چین، ایران و روسیه با احتیاط حرکت کند. در هفتههای اخیر، اعتراضاتی در چین و ایران، دو دشمن اصلی ایالات متحده روی داده و در روسیه مهاجرت گسترده مردان در سن جنگ در بحبوحه فروپاشی اقتصادی و نظامی رخ داده است. آیا همه اینها ناشی از شانس و اتفاقی است؟ یا نتیجه تدارکات پرزحمت برای ایجاد چنین لحظهای و تقویت ترجیحات سیاست ایالات متحده از سوی ویلیام برنز رئیس سازمان سیا است؟ پاسخ پیچیده است، همانطور که گزینههای مقامات ایالات متحده در مورد بهرهبرداری از شرایط پیچیده است.
ولادیمیر پوتین، رئیس فدراسیون روسیه، سالهاست که غرب را در تحریک اعتراضات در داخل روسیه مقصر میداند، همانطور که جنگ اوکراین را به دخالت آمریکا و اروپا نسبت میدهد. دولت چین «نیروهایی با انگیزههای پنهان» را مقصر اعتراضات مداوم علیه حزب کمونیست حاکم دانست که ناشی از خشم نسبت به سیاست پرهزینه این کشور در برابر سیاست «کووید صفر» است.
رهبر و رئیسجمهور ایران، دولتهای ایالات متحده و اسرائیل را مسئول سازماندهی و تحریک اعتراضاتی دانستهاند که طی 2-3 ماه اخیر در سراسر این کشور رخ داد. ایران همچنین شبه نظامیان مسلح کُرد را متهم کرده و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حملات موشکی و پهپادی مناطق استقرار آنها را در کردستان عراق در هم کوبیده است. البته ایالات متحده با گروههای کرد در منطقه رابطه دارد.
براساس تحقیقاتی که اخیرا توسط واشنگتن پست برجسته شده، در روسیه، اعتراضات علیه جنگ پوتین محدود بوده، اما ممکن است بهطور کامل منعکسکننده شکافهای اساسی و مخالفتهای زیرزمینی مداوم در این کشور نباشد.
در چین، درست زمانی که به نظر میرسید شی جین پینگ برای سومین دوره ریاست جمهوری قدمهای خود را محکم به زمین کوبید و هدف خود را برای تضمین اتحاد مجدد با تایوان و به چالش کشیدن ایالات متحده بهعنوان قدرت برتر نظامی و اقتصادی جهانی قرار داد، ناگهان ناآرامیهای داخلی بر سر محدودیتهای کووید، در میان سایر نارضایتیها رخ نمود.
در ایران، به نظر میرسد که حکومت حداقل تا حدودی خویشتندار است. «آوریل هینز» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده، اخیرا در پاسخ به خبرنگاران گفت: «ما نمیبینیم که رژیم ایران این اعتراضات را تهدیدی جدی برای بقا و ثبات خود بداند.
تضعیف دشمنان از درون، صفحهای از کتاب بازیهای جنگ ترکیبی است، اما ناآرامیهایی که در میان دشمنان اصلی ایالات متحده آشکار میشود، به همان اندازه که فرصت ایجاد میکند، خطر دارد. ایجاد ناآرامی فراتر از توان ایالات متحده نیست، اما انجام این کار بدون هیچگونه کنترلی بر نتیجه، عموما یک رویکرد برنده نیست. بیثباتی منجر به غیرقابل پیشبینی بودن و احتمالات افزایشی میشود که در آن دولتهای متخاصم میتوانند بهدنبال راهحلهای پرخطر در خارج از کشور باشند.
دامن زدن به ناآرامی، چه برای تغییر رژیم باشد و چه صرفا برای افزایش بار دشمن، میتواند به مجموعهای از پیامدهای درجه دوم و سوم منجر شود، برخی قابل پیشبینی و برخی دیگر نه. حداقل بسیاری از وکلایی که در جامعه اطلاعاتی ایالات متحده هستند، به شما خواهند گفت که این انتظار وجود دارد که تسهیل چنین ناآرامیهایی منجر به خشونت میشود.
ایالات متحده تغییر رژیم را در عراق و افغانستان از طریق مداخله نظامی و علیه بشار اسد در سوریه با ترکیبی مشکلساز از تعامل آشکار و پنهان با شورشیان دنبال کرد. نتایج به سختی مطلوب بوده است. و در حالی که کودتای اوت 1953 که به سرنگونی محمد مصدق، نخستوزیر وقت ایران منجر شد، ممکن است دستاوردهای کوتاه مدتی را از نظر سیاستگذاران ایالات متحده در دوران جنگ سرد به همراه داشته باشد، اما تاثیر پایدار این کودتا بر نحوه نگرش ایرانیان به سیاستهای دولت آمریکا هزینهای گزاف بوده است.
گزینههای محدودی در میان گروههای مخالف خارجی روسیه، چین یا ایران وجود دارد. در مورد ایران، گروه مجاهدین خلق (گروهک منافقین) وجود دارد، اما کارشناسان ایرانی جامعه اطلاعاتی ایالات متحده مدتهاست که به کاخ سفید هشدار دادهاند که فاصله قابل توجهی را از این گروه حفظ کنند.
🔰200 هزار میلیارد تومان میراث بدهی روحانی فقط برای امسال!
بازپرداخت بدهیهای انباشته از سوی دولت قبل، به مانعی بر سر راه تأمین بودجههای عمرانی تبدیل شده است.
در این باره گزارش مرکز پژوهشهای مجلس نشان میدهد دولت امسال بهطور متوسط ماهانه 16 هزار میلیارد تومان از بدهیهای به ارث رسیده از دولت قبل را پرداخت کرده است.
براساس این گزارش در 6 ماهه نخست امسال مبلغ 96 هزار میلیارد تومان اعتبارات عمرانی و زیرساختی کشور محقق نشده و در مقابل معادل همین مبلغ صرف بازپرداخت بدهیهای به جا مانده از دولت گذشته شده است. مرکز پژوهشهای مجلس به تازگی با انتشار گزارشی، پیشنهاداتی برای اصلاح بودجهریزی در کشور ارائه کرده است. در گزارش مذکور برای اولین بار در سال جاری، جزئیاتی از عملکرد منابع و مصارف بودجه 1401 در شش ماه نخست امسال منتشر شده است. طبق این گزارش منابع و مصارف کشور 1394 هزار میلیارد تومان برای کل سال جاری است که در نیمه نخست رقم 710 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده است که در منابع 518 هزار میلیارد تومان آن یعنی 73 درصد و در بخش مصارف 524 هزار میلیارد تومان تخصیص یافته که گویای تحقق 74 درصدی است. در منابع کشور، درآمدهای مالیاتی که برای کل سال 454 هزار میلیارد تومان پیش بینی شده با رقم 230 هزار میلیارد تومان تحقق 99 درصدی داشته است. اما درآمدهای گمرکی با پیش بینی 55 هزار میلیارد تومان برای نیمه نخست سال تنها
17.6 هزار میلیارد تومان تحقق یافته که بدین ترتیب 32 درصد آن محقق شده است.
بررسی ارقام عملکردی منابع و مصارف، تحقق 73 درصد منابع در نیمه نخست نسبت به مصوب شش دوازدهم را نشان میدهد. نگاهی به جزئیات منابع نشان می دهد عدم تحقق منابع عمدتا ناشی از محل فروش نفت و میعانات و درآمدهای گمرکی بوده است. مرکز پژوهشها، بیش برآورد ارقام درآمدی در این دو حوزه را علت اصلی عدم تحقق این منابع اعلام کرده است. براساس گزارش، مجموع اعتبار درنظر گرفته شده برای بودجه عمرانی 260 هزار میلیارد تومان است که در نیمه نخست امسال می بایست 132 هزار میلیارد تومان تخصیص می یافت اما در این دوره تنها 36 هزار میلیارد تومان اختصاص
یافته است.
نکته مهم در ارقام فوق اما پایبندی دولت و در راس آن سازمان برنامه و بودجه به حفظ تراز منابع و مصارف بودجه و پرهیز از تامین مالی تورم زا است.
رقم منابع و مصارف بودجه در نیمه نخست سال جاری با اختلافی بسیار ناچیز در حدود 520 هزار میلیارد تومان تراز شده است. این موضوع نشان می دهد دولت بر هدف خود مبنی بر کاهش تورم وفادار بوده و اجازه تشدید فشار تورمی از مسیر کسری بودجه را نداده است. نگاهی به عملکرد مصارف دولت در نیمه نخست سال جاری نشان می دهد دولت برای جلوگیری از بروز کسری، حتی در تخصیص اعتبارات هزینه ای که جزو غیرقابل اجتنابترین بخشهای مصارف است تا حدود زیادی صرفهجویی کرده است.
نکته بسیار مهم و البته تلخ در این ارقام، عدم تحقق بودجه عمرانی و توسعهای کشور در نیمه نخست سال جاری است. دولت در نیمه نخست امسال مبلغ 73 هزار میلیارد تومان بابت بازپرداخت بدهیهای بهجا مانده از دولت گذشته پرداخت کرده است. همچنین 22 هزار میلیارد تومان نیز بابت سود این بدهیها پرداخت شده است. این ارقام یعنی دولت در نیمه نخست امسال مبلغ 95 هزار میلیارد تومان بابت اصل و فرع بدهی دولت گذشته پرداخت کرده است. این مبلغ درست معادل همان اعتبار تخصیص نیافته عمرانی و توسعهای کشور است. اوج فشار بدهیهای بجامانده از دولت روحانی از قضا در سال جاری است بهطوری که دولت باید حدود 200 هزار میلیارد تومان اصل و سود بدهی های دولت روحانی را بپردازد؛ مبلغی که میتوانست به جای بازپرداخت بدهی، صرف توسعه زیرساختها، ارتقای بهداشت و سلامت، رشد اقتصادی و اشتغال جوانان، بهبود معیشت مردم و محرومیتزدایی شود.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰تجارت 1/2 میلیارد یورویی آلمان با ایران پشت نقاب تحریم
یک روزنامه صهیونیستی با بیان اینکه آلمانیها اپوزیسیون جمهوری اسلامی را به سخره و استهزا گرفتهاند، میگوید: آلمان در کنار ادعای حمایت از اغتشاشگران در ایران، درآمد یک میلیارد یورویی از تجارت با ایران به دست آورده است.
روزنامه جروزالمپست با استناد به دادههای اداره فدرال آمار آلمان گزارش داد: در بحبوحه سرکوبگری جمهوری اسلامی، آلمان تجارت بیش از یک میلیارد و دویست میلیون یورویی با ایران داشته است. اداره فدرال آمار آلمان در تازهترین گزارش خود میزان صادرات محصولات این کشور به ایران، منتهی به پایان ماه اکتبر امسال (تا ۹ آبان ۱۴۰۱) را یک میلیارد و دویست میلیون یورو و ارزش واردات از ایران در این دوره را ۲۶۰ میلیون دلار اعلام
کرده است.
به نوشته روزنامه صهیونیستی، «در شرایطی که اپوزیسیون ایرانی خواهان براندازی است، آلمان کماکان نخستین شریک تجاری ایران در میان کشورهای اروپایی باقی مانده و این در حالی است که بسیاری از کشورهای غربی، از جمله آلمان در سه ماه گذشته، سرکوب معترضان را محکوم کردهاند. از جمله صدراعظم آلمان. پارلمان آلمان نیز نشستی در اینباره ترتیب داده بود. با این حال، به نظر میرسد که از حجم تبادلات بازرگانی میان کشورهای غربی با ایران در سه ماه کاسته نشده است».
یادآور میشود پایتخت آلمان یک ماه قبل میزبان فراخوان گروهکهای ضدانقلاب از ایرانیان مقیم اروپا بود اما با وجود اقامت یک میلیون و دویست هزار ایرانی در اروپا، تجمع مذکور با حضور 35 هزار نفر برگزار شد که البته بخشی از آن هم اتباع برخی کشورهای اروپایی و شماری از پناهندگان کشورهای مختلف (با وعده ارائه غذا و پول و تور گردشگری) بود.
گفتنی است جنگ در اوکراین و بحران تامین انرژی و مواد غذایی در جهان، آسیب گستردهای به اقتصاد آلمان وارد کرده است.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
▪️ ای خاک در تو تاج سرها زهرا
▪️ وی قبر تو مخفی از نظرها زهرا
▪️ تا باب شفاعت تو باز است چه غم
▪️ گر بسته شود تمام درها زهرا
حدیث روز
حضرت امام صادق (عليهالسلام) میفرماید
🍁در دنيا صبور باشيد.
🍁دنيا يک لحظه است.
🍁آنچه از آن گذشته است که رنج يا لذت آن باقي نيست.
🍁آينده نيز که معلوم نيست چگونه خواهد بود.
🍁بنابراين دنيا تنها همين لحظه است که در آن قرار داري.
🍁در اين لحظه بر طاعت الهي مقاومت کن
🍁و در اين لحظه از معصيت الهي پرهيز کن.
📗 الكافي (ط - دارالحديث) ، ج4 ، ص 270🌱
▪ #صلی_الله_علیک_یافاطمه_الزهرا
▪ ایام فاطمیه حضرت زهرا (س) تسلیت
@avayetabas
▪️ما زنده به لطف و رحمت زهرائیم
مامور برای خدمت زهرائیم
▪️روزی که تمام خلق حیران هستند
ما منتظر شفاعت زهرائیم
حدیث روز
حضرت امام مهدی (عج) میفرماید
✍ هر یک از شما شیعیان باید عملی را انجام دهد که سبب نزدیکی به ما و جذب محبت ما گردد
🍁و باید دوری کند از کرداری که نسبت به آن ناخوشایند وخشمناک می باشیم،
🍁پس چه بسا شخصی در لحظه ای توبه کندکه دیگر به حال او فایده ای ندارد و او را از عقاب و عذاب الهی نجات نمی بخشد.🔴
📚 بحارالانوار، ج53، ص176 🌱
#صلی_الله_علیک_یافاطمه_الزهرا
▪ ایام فاطمیه حضرت زهرا (س) تسلیت
@avayetabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥واکنش یک دختر بچه ۳ ساله به محض دیدن عکس رهبر معظم انقلاب: عشقم!
🍃🌹🍃
#لبیک_یا_خامنه_ای
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
@avayetabas
﷽
🏴پندنامه🏴
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلى فاطِمَةَ وَ اَبيها وَبَعْلِها وَ بَنيها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه علْمُك
***
🔆 #پندانه
غفلت از خود ماست
دختری با پدرش میخواستند از یک پل چوبی رد شوند.
پدر رو به دخترش گفت:
دخترم، دست من را بگیر تا از پل رد شویم.
دختر رو به پدر کرد و گفت:
من دست تو را نمیگیرم، تو دست مرا بگیر.
پدر گفت:
چرا؟ چه فرقی میکند؟ مهم این است که دستم را بگیری و با هم رد شویم.
دخترک گفت:
فرقش این است که اگر من دست تو را بگیرم، ممکن است هر لحظه دست تو را رها کنم، اما اگر تو دست مرا بگیری، هرگز آن را رها نخواهی کرد!
این دقیقا مانند داستان رابطه ما با خداوند است.
هرگاه ما دست او را بگیریم ممکن است با هر غفلت و ناآگاهی دستش را رها کنیم، اما اگر از او بخواهیم دست ما را بگیرد، هرگز دستمان را رها نخواهد کرد!
ای دل چه اندیشیدهای در عذر آن تقصیرها
زان سوی او چندان وفا زین سوی تو چندین جفا
___
یافاطِرُ بِحَقِّ فاطِمَة
.
♦️السلام علیک یا ممتحنة امتحنک اللَّه الذى خلقک قبل ان یخلقک فوجدک لما امتحنک صابره
@avayetabas
هر روز تدبری در ایات قرانی
سوره مبارکه زمر آیه 10
قُلْ يَا عِبَادِ الَّذِينَ آمَنُوا اتَّقُوا رَبَّكُمْ لِلَّذِينَ أَحْسَنُوا فِي هَذِهِ الدُّنْيَا حَسَنَةٌ وَأَرْضُ اللَّهِ وَاسِعَةٌ إِنَّمَا يُوَفَّى الصَّابِرُونَ أَجْرَهُم بِغَيْرِ حِسَابٍ
بگو: «اى بندگان من كه ايمان آورده ايد! از پروردگارتان پروا كنيد. براى كسانى كه در اين دنيا نيكى كرده اند نيكى است، و زمين خدا بزرگ است، (پس اگر در منطقه اى براى حفظ ايمان و تقوا و كار نيك در فشاريد، هجرت نماييد). همانا صابران پاداش خود را بى حساب به طور كامل دريافت مى دارند.
Say, ‘[Allah declares:] “O My servants who have faith! Be wary of your Lord. For those who do good in this world there will be a good [reward], and Allah’s earth is vast. Indeed the patient will be paid in full their reward without any reckoning.” ’
Sura: Az-Zumar Aya: 10
@avayetabas
امام خامنهای(مدظلهالعالی): مشکل ما را با آمریکا یک چیز حل میکند؛ چه چیزی؟ به آمریکا باج بدهیم؛ نه یک بار؛ آمریکاییها به یک بار باج هم قانع نیستند؛... اگر بخواهید مشکلتان با آمریکا حل بشود، باید این کار را بکنید؛ مرتب باج بدهید. آمریکا اینها را میخواهد: پشت مرزهای خودتان، خودتان را محبوس کنید، دستتان را خالی کنید، صنایع دفاعیتان را تعطیل کنید. کدام ایرانی باغیرتی حاضر است که یک چنین باجی بدهد؟(1401/9/5)
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰با لباس مبدل حمایت از دموکراسی
♻️چه آنهایی که با ژستی روشنفکرانه خود را غرق در ارزشهای لیبرال دموکراسی میدانند و چه کسانی که با گوشه ناخنی خود را به این ارزشها بند کردهاند بر این فرضیه غلط اصرار دارند که موضعگیریهای این روزهای جهان غرب در حمایت از ناآرامیهای اخیر از باب نگرانی نسبت به رعایت ارزشهای دموکراتیک در ایران است، فرضیهای که اگر کمی با نگاهی عمیقتر به آن نگریسته شود نشانههای زیادی وجود دارد که آن را زیر سؤال خواهد برد.
🔸نوام چامسکی فیلسوف آمریکایی که اتفاقا یکی از حامیان ناآرامیها در ایران به شمار میرود معترف است که: «برای واشنگتن ارزشهای دموکراتیک در مقایسه با نیاز به تنبیه ایران در درجه پایینتری از اهمیت قرار میگیرد» این بدین معناست که برای آمریکا پیشبرد منافع بر سایر امور برتری دارد. البته این موضع غرب تنها مختص به ایران نیست. غرب سالهاست که بر اساس یک الگوی دیرینه درصدد آن است تا در لباس مبدل حمایت از دموکراسی منافع خود را در جهان دنبال کند. عدید داویشا استاد علوم سیاسی دانشگاه میامی در مورد نقش غرب در ممانعت از توسعه دموکراسی در خاورمیانه مینویسد: «در خاورمیانه تاریخ طولانی برای توسعه دموکراسی و حقوق بشر وجود دارد که اغلب این تلاشها به وسیله دخالتهای غرب از حرکت بازمانده است به طوری که هر کجا ایجاد دموکراسی مانع پیشبرد منافع غرب بوده، به طرز چشمگیری با برقراری آن دشمنی ورزیده است.»
🔹پایگاه خبری میدل ایست نیز در گزارشی تحت عنوان «چرا دموکراسی آمریکایی توهمی پوچ است» با برشمردن دخالتهای آمریکا تحت عنوان حمایت از دموکراسی در ایران، عراق، گواتمالا، دومینیکن، ویتنام جنوبی، برزیل، شیلی، پاکستان و... مینویسد: آمریکا در بسیاری از کشورهایی که ساختارهای دموکراتیک داشتهاند از طریق توطئه کودتا و دیگر حربهها دخالت کرده و وقایع فاجعهباری را برای این کشورها رقم زده است.
👌بر این اساس قطعنامههای پی در پی سازمانهای بینالمللی علیه ایران، راهاندازی تجمعات و کاروانهای ضد ایرانی در خارج از کشور، حمایتهای رسانهای و حقوقی از مخالفان، افزایش تحریمها و... را باید در یک پارادایم ضد دموکراسی ارزیابی کرد، به واقع این حرکتها و اقدامات غرب به اسب تروایی برای نفوذ در جامعه ایرانی نه به قصد گسترش دموکراسی بلکه با هدف فشار در جهت پذیرش مداخله خارجی برای از پای انداختن دموکراسی غیر سکولار و مبارزه با سیستمهای مردمسالار مستقل تبدیل شده است.
✍️حسین حسینینژاد
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰لاف بیبی در بازار کوزهگری
♻️صهیونیستها این روزها دچار مخمصهای عجیب شدهاند. دولتهای مستعجلی که میآیند و به علت ناتوانی و دعواهای درون سرزمینهای اشغالی زود از هم میپاشند. اما نکته عجیب ماجرا شاخ و شانه کشیدن بیبی نتانیاهو برای جمهوری اسلامی است؛ آن هم در زمانی که صهیونیستها درگیر بدترین شرایط خود هستند.
🔸گزاره خبری: نتانیاهو در ادامه لفاظیهای خودش گفته است لازم باشد به تأسیسات هستهای ایران حمله میکنیم! البته چند روز گذشته نتانیاهو در مصاحبه با فاکسنیوز پیرامون ترسش از توان نظامی و تسلیحاتی ایران گفته بود ما با یک شراکت تهاجمی مواجه شدهایم همه ما پهپادهای قاتل ساخته شده توسط ایران را میبینیم. باید هرآنچه میتوانیم انجام دهیم تا جلوی توسعه جنگافزارهای خطرناکتر توسط ایران را بگیریم.
🔹گزارههای تحلیلی:
1ـ با گذشت یک ماه، تشکیل کابینه به چالشی بزرگ برای نتانیاهو تبدیل شده و او روز جمعه ناگزیر به بیت هاناسی بازگشت تا از اسحاق هرتزوگ بخواهد فرصت تشکیل کابینه را برای چند روز دیگر تمدید کند. اگرچه هرتزوگ با درخواست نتانیاهو برای تمدید مهلت تشکیل کابینه به مدت 10 روز موافقت کرده، اما کار نتانیاهو برای نهایی کردن ترکیب کابینه در 7 روز باقی مانده چندان هم آسان نیست.
2ـ ظاهرا این قدر دعوا در تیم نتانیاهو بالاست که بیبی مجبور شده است اعضای کابینه را به صورت چرخشی بچیند. چند روز قبل کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به اعتراض اعضای حزب لیکود به نتانیاهو برای انتصاب «رون درمر» مشاورش به عنوان وزیر خارجه نوشت: احتمالا وزارت خارجه بین اعضای لیکود و درمر چرخشی خواهد شد و «ایزرائیل کاتز» یا «امیر اوهانا» از حزب لیکود برای ۲ سال اول و بعد از آن درمر برای ۲ سال آخر، این منصب را در اختیار خواهند داشت.
3ـ همین موارد بود که لاپید نخستوزیر سابق صهیونیستها گفته بود کابینه نتانیاهو را باید کابینه دیوانگان دانست و البته این عنوان بسیار برازنده کابینه احتمالی صهیونیستهاست. همین چند روز گذشته بود که ائتلاف یهودیت متحد تورات از جریانهای افراطی صهیونیست اعلام کرد که این جناح در صورتی وارد کابینه نتانیاهو خواهد شد که فرایند تولید برق در سرزمینهای اشغالی، روزهای شنبه (روز تعطیلی یهودیان در هفته) متوقف شود، هرچند نتانیاهو دیروز در کنست اطمینان داد، برق قطع نخواهد شد، ولی این موضوع عمق فاجعه در سرزمینهای اشغالی را آشکار کرد.
👌نکته مهم؛ این لافزنیهای نتانیاهو در حالیست که آنها در چند سال گذشته با چالشهایی به نام گروههای مقاومت مواجه شدهاند و در مواجهه با این گروهها در معرکههایی مانند سیفالقدس ناکام بودهاند. از سویی ما شاهد گسترش گروههای مقاومت حتی در کرانه باختری هستیم و گروههایی مانند عرینالاسود هر روز برای صهیونیستها ایجاد چالش میکنند. لذا این گزافهگوییهای امثال نتانیاهو را باید مانند قدیمیها مصداق همان لاف در بازار کوزهگری دانست.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰خودکشی اقتصادی یعنی همین
بنجامین نورتون، روزنامهنگار لاتینتبار روز گذشته نوشت: این همان چیزیست که خودکشی اقتصادی به نظر میرسد! در مارس ۲۰۲۱، برق در بریتانیا حدود ۵۰ پوند به ازای هر مگاوات ساعت هزینه داشت. با بازگشایی اقتصاد پس از همهگیری و تشدید تنش ناتو با روسیه، قیمتها افزایش یافت و تحریمهای غرب در ماه سپتامبر آن را به ۵۸۰ پوند رساند که ۱۱ برابر بیشتر بود. جنگ نیابتی ناتو با روسیه اقتصاد اروپا را نابود میکند. فقط ایالات متحده سود میبرد (به طور خاص، شرکتهای آمریکایی). افزایش سرسامآور قیمتهای انرژی باعث میشود آلمان و فرانسه صنعتزدایی شوند. شرکتهای بزرگ به خارج از کشور نقل مکان میکنند(بسیاری به ایالات متحده).
🌴آوای طبس👇
@avayetabas