🔰صادرات 2 میلیون بشکه نفت اذعان غرب و خودخوری خبرآنلاین!
خبرگزاری وابسته به دولت سابق نوشت: کیهان ادعای صادرات 2 میلیون بشکهای نفت خام را پس گرفت؛ «یک میلیون و 400 هزار بشکه است.»
خبر آنلاین که ماموریت روزانهاش تقطیع و تحریف مطالب کیهان است، اینبار نوشت: «در حالی که روزنامه کیهان در هفتههای گذشته، میزان صادرات نفت ایران را تا 2 میلیون بشکه در روز افزایش داده بود، از این رقم 600 هزار بشکه کم کرد! کیهان نوشت: پالایشگاههای ایران به دو دسته خوراک نفت و خوراک میعانات گازی تقسیم میشوند که ظرفیت آنها به ترتیب روزانه ۱.۸ و ۰.۴ میلیون بشکه و در مجموع ۲.۲ میلیون بشکه است. با وجود ظرفیت ۱.۸ میلیون بشکهای،
«توان عملیاتی» پالایشگاههای خوراک نفت ایران با احتساب تعمیرات اساسی عددی کمتر از ۱.۷ و نزدیک به ۱.۶ میلیون بشکه در روز است. در نتیجه با تولید بیش
از ۳ میلیون بشکهای نفت ایران، حدود ۱.۴ میلیون بشکه برای صادرات باقی میماند».
با اندکی توضیح روشن میشود که میرزا بنویس خبرآنلاین چقدر شعبدهبازی و حذف و جرح کرده تا مثلا تناقض و ضعف آمار کیهان را به مخاطب بیخیر خود القا کند.
اولاً رقم صادرات دو میلیون بشکه، «افزایش کیهان»(!) نیست بلکه گزارش خبرگزاری رویترز به نقل از بررسی مؤسسه مشاوره انرژی آمریکایی(SVB مستقر در واشنگتن) است.
ثانیاً این مؤسسه آمریکایی صادرات ۲ میلیون بشکهای نفت ایران را مربوط به ماه گذشته میداند که مجدداً افزایش داشته است. این مؤسسه همچنین تخمین میزند تولید نفت خام ایران در ماه مِی به ۳.۰۴ میلیون بشکه در روز رسیده که نسبت به ۲.۶۶ میلیون بشکه در روز در ژانویه افزایش داشته است.
اما ماجرای صادرات 1/6 میلیون بشکه، متوسط صادرات کشور در چند ماه پایان سال و امسال است.
تقطیعکننده مقاطعهکار و پروژهبگیر خبرآنلاین، ضمنا توضیح نمیدهد که کیهان چرا و در کدام قالب، به صادرات 1/6 میلیون بشکه پرداخته است.
ماجرا از این قرار است که روزنامه اجارهای اعتماد (همسو با خبر آنلاین) به تازگی در امکان صادرات 1/6 میلیون بشکه نفت در روز تشکیک کرده و خلاف واقع خوانده بود.
کیهان در مقابل ضمن انتشار ادعای اعتماد، روشنگری کانال خط انرژی را منتشر کرد که در آن با ذکر آمار تولید و مصرف نشان داده شده بود که رقم صادرات
1/6 میلیون بشکه درست و امکانپذیر است. جالب اینکه خبرآنلاین در تقطیع این قسمت هم دوبار تقطیع کرده و بخش دوم خبر کیهان را حذف کرده و رقم
1/4 میلیون بشکه را بهعنوان رقم صادراتی قید کرده است!
حال پس از این توضیح باید سؤال کرد که از این مدل تقطیع و تحریف و منفیبافی و انکار موفقیتهای کشور بدون برجام و FATF چه چیزی نصیب گردانندگان خبرآنلاین (وابستگان به دولت سابق) میشود؟ در حالی که از رویترز
تا خبرگزاری بلومبرگ و مؤسسه انرژی آمریکایی و مؤسسه کپلر و... به موفقیت ایران در دور زدن تحریمها و افزایش چشمگیر صادرات نفت اتفاقنظر دارند، چرا باید یکشبه رسانه داخلی برای کتمان این موفقیت بزرگ تقلا کند؟! آیا آنها میخواهند با رسانههای زرد بیگانه کورس بگذارند؟ یا میخواهند مردم از یاد ببرند که رئیس سازمان برنامه و بودجه روحانی میگفت حتی یک قطره نفت هم نمیتوانیم بفروشیم؟!
یادآور میشود عصر ایران، مطلب تحریفآمیز خبرآنلاین را عینا کپی کرده بود، دنبالهروی عجیبی که در موارد مشابه از سوی برخی کانالها و سایتهای اجارهای تکرار شده است.
آوای طبس 🌴
@avayetabas 📡
🔰مردم علاقهای به اخبار منفی ندارند اما مگه دست خودشونه؟!
شبکه دولتی انگیس بر خلاف رویه مسموم خود علیه افکار عمومی ایران میگوید: «مردم دیگر علاقهای به خواندن اخبار ناراحتکننده و منفی ندارند.»
وبسایت بیبیسی نوشت: در چند سال اخیر، میل به آگاهی از اخبار کاهش شدیدی پیدا کرده است. در این گزارش آمده است که مردم از خبرهای ناراحتکننده مانند ماجراهای جنگ در اوکراین پرهیز میکنند. پژوهشی جهانی نشان میدهد که در شش سال اخیر تعداد افرادی که بهطور جدی پیگیر اخبار بودهاند تا حدود یکچهارم کاهش پیدا کرده است.
بهگزارش مؤسسه رویترز دانشگاه آکسفورد، اکنون حدود ۴۸% افراد در سراسر جهان بهطور جدی پیگیر و علاقهمند به اخبار هستند. درحالیکه در سال ۲۰۱۷ این میزان ۶۳ درصد بود. در بریتانیا این نسبت بهطورمتوسط ۴۳% است که از نسبت جهانی هم کمتر است.
پژوهشگران مؤسسه رویترز اعلام کردهاند که بنابر شواهد موجود مخاطبان «در ادامه خودداری از قرار گرفتن در معرض اخبار ناراحتکننده برای حفظ سلامت روانی خود بهطور گزینشی از خبرهایی در مورد جنگ در اوکراین و بحران افزایش هزینههای زندگی پرهیز میکنند».
این گزارش نشان میدهد که استفاده از تلویزیون مرسوم و سنتی و رسانههای چاپی هم رو به کاهش است و کاربران آنلاین هم نسبت به گذشته کمتر سراغ اخبار میروند و علاقه کمتری به خبرها نشان میدهند.
۴ نفر از هر ۱۰ نفر (40%) گفتهاند که بیشتر اوقات به بیشتر خبرها اعتماد میکنند که این میزان نسبت به سال گذشته حدود دو درصد کاهش داشته است. 6 نفر از هر 10 نفر، بیشتر اوقات به خبرها اعتماد ندارند.
بیش از نیمی (56%) از افرادی که در نظرسنجی شرکت کردهاند نگران تشخیص درستی و نادرستی اخبار آنلاین هستند که نسبت به گذشته افزایش دو درصدی داشته است.
مهمترین شبکه اجتماعی موجود برای اخبار همچنان فیسبوک است هر چند مدتهاست استقبال از آن رو به کاهش گذاشته است. در طول هفت سال گذشته تعداد افرادی که هر هفته برای آگاهی از اخبار به فیسبوک مراجعه میکردند از 42% به ۲۸% رسیده است.
فیسبوک هم میزان انتشار اخبار را کاهش داده و اعلام کرده است که اکنون پستهای خبری کمتر از ۳% پستهای جدید را شامل میشود. دگرگونی و دستکاری الگوریتمهای فیسبوک در سالهای اخیر برای برخی سازمانها که به ترافیک فیسبوک متکی بودند، فاجعهبار بوده است.
در انگلیس، ۴۱% از افراد ۱۸ تا ۲۴ سال میگویند شبکههای اجتماعی منبع اصلی آنها برای اطلاع از خبرهاست (۴۳% در همه کشورها)، درحالی که در سال ۲۰۱۵ این میزان فقط ۱۸% بوده است. در نظرسنجیها روشن شده که تیکتاک سریعترین رشد را در میان شبکههای اجتماعی داشته است و حدود یکپنجم جوانان ۱۸ تا ۲۴ سال از آن بهعنوان منبع آگاهی از اخبار استفاده میکنند.
اما آمار و ارقام کاربران جوان بالاتر است. از هر پنج جوان ۱۸ تا ۲۴ سال،
یک نفر (20%) خبرها را از طریق تیکتاک پیگیری میکند که نسبت به سال گذشته حدود 15% افزایش داشته است. در این گزارش آمده است که «تیکتاک سریعترین رشد را در میان شبکههای اجتماعی داشته است».
در گزارش رویترز آمده است: «پسندیدن و به اشتراک گذاشتن و اظهارنظر پای پستهای خبری هم در شبکههای اجتماعی کاهش پیدا کرده است. فقط حدود ۱۰% از افراد در بریتانیا جزو «کاربران فعال» شبکههای اجتماعی بهحساب میآیند که بیشتر آنها مردان سالمندی هستند که نظرات و باورهای سیاسی دارند و بهطور معمول تحصیلکردهتر از عموم مردم هستند. یکی از دلایل چنین تغییری، رواج و افزایش روزافزون احساس مسموم و ناسالم بودن فضای گفتوگوها و اظهارنظرات در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر است».
این گزارش درباره پرهیز مردم از اخبار منفی در حالی است که بیبیسی غیر از پمپاژ اخبار منفی، جعل خبر دروغین و منفی برای مردم ایران را هم مجاز
میشمارد.
🌴 آوای طبس 🌴
@avayetabas 📡
🔸️به اطلاع نماز گزاران و همشهریان شهرستان طبس می رساند جهت پاسخگویی به سؤالات شهروندان محترم میز خدمت با حضور مدیران و کارشناسان ادارات تبلیغات اسلامی، اتاق اصناف و دادگستری شهرستان طبس ؛مورخ 02 تیر ماه ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه صبح در محل مسجد جامع کبیر طبس برگزار میگردد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
✍روابط عمومی ستاد نماز جمعه شهرستان طبس
#میز خدمت
#ارگان دولتی
🌴 آوای طبس 🌴
@avayetabas 📡
مشاوره دوران عقد ( حس ناامیدی در دوران عقد.mp3
4.32M
🎧#سلسله مباحث مشاوره دوران عقد
موضوع: حس نا امیدی در دوران عقد
گروه مخاطب: دختر خانم های بزرگوار
️دکتر محمد اسماعیل زاده_ کارشناس تعلیم و تربیت اسلامی – مشاور خانواده
# مشاوره خانواده - ازدواج- تحکیم خانواده - تربيت فرزند 👇 👇 👇
لینک کانال در ایتا – شماره تماس با کارشناس
https://eitaa.com/dr_9132532756
آدرس: استان خراسان جنوبی، طبس گلشن، فاز یک امیر المومنین (ع)، پشت دادگستری، کانون فرهنگی – تبلیغی مسجد ائمه بقیع (علیهم السلام) با رویکرد تخصصی مشاوره خانواده و دارای مجوز رسمی از سازمان تبلیغات اسلامی، مشاوره کودک، نوجوان و جوان، مشاوره فردی (اعتقادی، اخلاقی، مشکلات روحی روانی)، مشاوره تحصیلی، مشاوره ازدواج (انتخاب همسر، خواستگاری، نامزدی و عقد)، تحکیم خانواده (زوج درمانی، خانواده درمانی، تربیت دینی فرزندان)
🎊🎁🎊🎁🎊🎁🎊🎁🎊🎁
🔅 هر کدوم از شما عزیزانی که در مسابقات ثبت نام کرده ۵ نفر رو حداقل به ثبت نام در مسابقات دعوت کند.
☺️ ۳۰ جایزه ۲ میلیون تومانی برای افرادی که بیشترین دعوت به مسابقات را داشته باشند.
😉یادتون باشه شماره شما رو در قسمت معرف وارد کنند.
🎁 لینک ثبتنام در مسابقات قرآن بسیج
event.quranbsj.ir
#خدا_باهام_حرف_داره
#من_مبلغ_قرآنم
#مسجد_پایگاه_قرآن
#مسابقات_قرآن_بسیج
@quranbsj_ir
🔅 آیا میدانید؟
💎 نوجوانان زیر ۱۶ سال به راحتی میتوانند با ترتیل خوانی سوره های «یس»، «واقعه»، «الرحمن» و «ملک» در #مسابقات_قرآن_بسیج شرکت کنند.
•| همین حالا ثبت نام کنید:
✓ event.quranbsj.ir
#مسابقات_قرآن_بسیج
#مسجد_پایگاه_قرآن
#آیا_میدانید
@quranbsj_ir