🔰افزایش صادرات آلمان به ایران با وجود هیاهوهای سیاسی
با وجود همه شلتاقهای سیاسی دولت آلمان علیه ایران که تحت فشار آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام میشود، صادرات آلمان به ایران در سال گذشته میلادی ۱۲ درصد افزایش یافته است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، در فاصله ژانویه تا نوامبر سال ۲۰۲۲، صادرات آلمان به ایران در مقایسه با مدت مشابه در سال پیش از آن 12/7 درصد افزایش داشته و به حدود یک و نیم میلیارد یورو رسیده است.
میزان صادرات آلمان به ایران در مدت مشابه در سال ۲۰۲۱، یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو بوده است. این ارقام از اداره آمار فدرال آلمان به دست رویترز رسیده است.
اتاق تجارت و صنعت ایران و آلمان میگوید: «آلمان مانند قبل مهمترین شریک تجاری ایران در اروپاست.» دویچهوله آلمان به نقل از رویتر مینویسد: با شروع اعتراضات در ایران، روابط اقتصادی آلمان با ایران بیش از پیش مورد انتقاد قرار گرفته است. اپوزیسیون ایران خواهان کاهش و یا حتی قطع روابط تجاری آلمان با ایران است. آلمان در سالهای گذشته بیش از هرچیز تولیدات شیمیایی، ماشینآلات و مواد غذایی به ایران صادر کرده است. در مقابل نیز بیش از همه مواد غذایی از ایران به آلمان صادر شده است. حجم صادرات ایران به آلمان در ۱۱ ماه سال ۲۰۲۲ حدود ۲۷۸ میلیون یورو بوده است.
صدای آمریکا نیز در گزارش مشابهی اعلام کرد: صادرات آلمان به ایران در سال گذشته میلادی به رغم تشدید تنش بین دو کشور بر سر موضوعاتی چون بن بست احیای برجام، جنگ اوکراین و اعتراضات داخلی در ایران، افزایش داشته است. دادههای اداره آمار فدرال آلمان نشان میدهد صادرات آلمان به ایران از ژانویه تا نوامبر 2022 با 12.7 درصد افزایش سالانه به حدود1.5 میلیارد یورو (1.6 میلیارد دلار) رسیده است. این رقم از حجم کل صادرات سال 2021 آلمان به ایران که 1.4 میلیارد یورو بوده، فراتر رفته است.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰بورس پس از دو سال سخت به روزهای رونق برگشته است
پس از 29 ماه که روند بحران بورس در مردادماه 1399 آغاز شده، بورس دوباره به روزهای اوج برگشته است.
روزنامه اصلاحطلب «دنیای اقتصاد» درباره این رویداد مینویسد: زمان زیادی از آخرین باری که بورس روزهای خوبی را میگذراند میگذرد. بعد از مرداد ۹۹ و با توجه به اتفاقاتی که در بازار سهام افتاد اعتماد از این بازار رخت بست و بورس به رخوت عمیقی فرورفت. صنعت خودرویی که از نظر ارزش بازار شاید حدود ۵ درصد از بازار سهام را به خود اختصاص میدهد از نظر ارزش معاملاتی بالغ بر یکپنجم از ارزش کل معاملات بورس را به خود اختصاص داده است. خودرو گروه مهمی است که سالها زیانده بوده، ولی فروش قاعدهمند در این صنعت، نظاممند شدن آن در بورس کالا، تشدید عرضهها و استفاده از ابزار شفاف بورس کالا توانسته تولیدکنندهها را با قیمتهای نزدیک به حاشیه بازار منتفع و بازار آزاد را نیز مقداری برای مصرفکننده تلطیف کند. علاوه بر این، برای رشد تولید و بهبود سودآوری مناسب باشد. امروز ما شاهد این رخداد مثبت در بورس کالا هستیم که اثرات خود را فعلا در بازار و تابلو میگذارد، اما رفتهرفته میتواند در درآمد و سودآوری شرکتها نیز موثر باشد. نمونه این اتفاق مثبت را در خودروهای تجاری میبینیم. خودروهای تجاری که از قیمتگذاری دستوری تبعیت نمیکنند موفق شدند سودآوری خوبی داشته باشند و این موضوع میتواند به خودروهای سواری هم اختصاص پیدا کند.
به نظر میرسد فعلا ما در شروع یک روند مثبت یا در یک فرآیند برای آغاز روند مثبت برای خروج بازار از یک دوره رخوت و رکود دوساله قرار گرفتهایم و افزایش حجم و ارزش معاملات در این روزها مناسب بوده است. شکست مقاومت روانی ۶/1 میلیون واحدی شاخص کل اتفاق افتاده و این موضوع حداقل در کوتاهمدت میتواند شاخص را به محدوده یکمیلیون و ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار واحد برساند و شاخص کل هموزن را نیز به سقف تاریخی مرداد ۹۹ سوق دهد. از اینجا به بعد گزارشهای ۹ماهه میتواند موثر باشد. گزارشهای ۹ماههای که میتوان گفت در سهماهه پاییز معادل فصل تابستان است؛ اما انتظار میرود فصل زمستان و بهار سال بعد وضعیت بهتر شود و بعد از یک رفت و برگشت بازار میتواند برای ماههای آتی اهداف دومیلیون واحدی را که در مرداد سال ۹۹ به خود دید نیز دوباره لمس کند. در بازارهای جهانی نیز وضعیت به نحوی است که میتوان انتظار داشت کلیت بازار یک وضعیت نسبتا باثبات داشته باشد.
دنیای اقتصاد از قول کارشناسان افزود: شاخص کل بورس تا انتهای سال سقف تاریخی خود را پس خواهد گرفت. ما دو سال خیلی سخت را در بازار سرمایه گذراندیم و در این مدت تمام بازارهای موازی و همچنین تورم از بازار سرمایه پیشی گرفتند. بازار سرمایه دچار یک جو بیاعتمادی بود و این جوّ منجر به اصلاح فرسایشی شاخص شد. منتها همیشه یک همگرایی بین شاخص کل بورس و شاخص دلار با یک وقفه زمانی وجود داشته است. از طرف دیگر بازارهای موازی، از جمله بازار خودرو و ملک، نیز دچار رکود تورمی شدیدی هستند. همه اینها دست به دست هم دادند تا ما شاهد افزایش حجم معاملات و اقبال سرمایهگذاران به بازار سرمایه باشیم. البته همچنان بازار سرمایه ریسکهای خود را دارد و هنوز هم در بازار جوّ ترس و احتیاط دیده میشود؛ اما باید قبول کرد شرایط بازار سرمایه تغییر کرده و شاهد اقبال نسبت به بازار هستیم. انتظار میرود تا پایان سال شاخص سقف تاریخی خود را پس بگیرد. به نظر میرسد روزهای خوبی در انتظار بازار است و امیدواریم شاخص کل در سال بعد از سقف تاریخی خود نیز بالاتر برود و بازدهی مناسبی داشته باشد تا شاید بتواند بخشی از تورم و عقبماندگی خود را جبران کند.
در روزهای آتی شاخص کل حتما سیر صعودی خود را طی خواهد کرد. در این میان باید توجه کرد بسیاری از سرمایهگذاران با احتیاط وارد بازار می شوند. از طرف دیگر کسی مایل نیست که شاخص روند صعودی یکضرب داشته باشد و در این میان قطعا چند باری استراحت خواهد کرد، ولی مطمئنا روند طی چند ماه آتی صعودی خواهد بود. بنابراین سهامداران از استراحتهای کوچک شاخص کل بهصورت موقت نباید ترس داشته باشند و با اطمینان خاطر در گروههایی که مستعد رشد هستند سرمایهگذاری کنند.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
🔰اکونومیست: شوک نااطمینانی روند غالب در اقتصاد جهانی شده است(خبر ویژه)
گزارش مجله اکونومیست نشان میدهد نااطمینانی و بیثباتی آمیخته به شوک، به رویه غالب در اقتصاد جهانی تبدیل شده است.
به گزارش «دنیای اقتصاد»، به نقل از اکونومیست ردیابی عـدم قطعیت با فراوانی بالا در زمینه شوکهای متعددی که در سالهای گذشــــته به اقتصاد جهانی ضربه زده است برای از هم گسیختن و کاهش منابع عدم اطمینان مفید اسـت. این گزارش یک معیار اندازهگیری جدید ماهانه مبتنی بر متن از عـدم قطعیت را برای ۷۱ اقتصاد پیشرفته و در حال توسعه ارائه میدهد. این معیار نشان میدهد که عدم اطمینان از سال ۲۰۱۶ به طور مداوم بالا بوده است و در طول همهگیری کووید -۱۹ به اوج خود رسیده و با جنگ روسیه و اوکراین و بحران هزینه زندگی مرتبط با آن، شاهد تجدیدحیات نااطمینانی در اقتصاد جهانی هستیم. در چند سال گذشته، اقتصاد جهانی از شوک در پی شوکی دیگر به شدت ضربه خورده است. این شوکها شامل تنشهای تجاری بین ایالات متحـده و چین طی سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۱۹، همهگیری کووید-19، حمله روسیه به اوکراین، افزایش تورم و تشـدید سریع سیاستهای پولی است. موضوع مشترک این شوکها و مشخصه كليدی چشــــمانداز اقتصادی فعلـى، عدم اطمینانهای اقتصادی و سیاسی مرتبط است.
نسخه ماهانه شـاخص عدم قطعیت جهانی از ژانویه ۲۰۰۸ تا اکتبر ۲۰۲۲ نشـان میدهد که عدم اطمینان جهانی از زمان رایگیری برگزیت در سال ۲۰۱۶ به طور مداوم بالا بوده است. در سپتامبر ۲۰۱۹ با تنشهای تجاری ایالات متحده و چین و در مارس 2020 گسترش کووید-۱۹ در سراسر جهان به ارزشهای تاریخی بالایی رسید و پس از کاهش به سطوح کمتر از میانگین تاریخی در سال 2۰۲۱، با تهاجم روسیه به اوکراین و بحران هزینه زندگی مرتبط با آن، دوباره اوج گرفته است. تجزیه عدم قطعیت به صورت کلی سهم پنج شوک بزرگی را که از سـال ۲۰۱۶ رخ داده است، نشان میدهد. مشاهده میشود که در ژوئن ۲۰۱۶ عدم اطمینان ناشی از وضعیت برگزیت بریتانیا پس از رای غیرمنتظره خروج از اتحادیه اروپا افزایش یافت. این افزایش با عدم اطمینان ناشی از ایالات متحده پس از انتخابات ریاست جمهوری این کشور تداوم یافت. در سال ۲۰۱۸، تنشهای تجاری چین و ایالات متحده شروع به ایجاد عدم اطمینان عمده برای کشورها در سطح جهان کرد و به بزرگترین محرک نااطمینانی در اقتصاد جهانی تبدیل شد. در سال ۲۰۲۰، همهگیری کووید-۱۹ به عنوان یک محرک کلیدی عدم اطمینان جهانی افزایش یافت؛ اما اخیرا با غلبه بر عدم اطمینان ناشی از جنگ در اوکراین و عدم اطمینان تجاری مجددا شاهد رشد شاخص عدم اطمینان به دلیل بحران انرژی جهانی هستیم.
این گزارش بـر مبنای مقالـه «ردیابی عدم قطعیت در چشم انداز اقتصاد جهانی که به سرعت در حال تغییر است» از نیکلاس بلوم (۲۰۲۲) تهیه شده است.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 گذر از بحران سرمای شدید و کمبود گاز نیازمند همکاری و همراهی مردم
🛑 درخواست مجدد معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان طبس برای صرفه جویی در مصرف گاز:
🔰 تاکید بر استفاده از لوازم گرمایشی غیر گاز سوز ، بیتوته گروهی در منازل بزرگترها ، اقوام و خویشان به منظور صرفه جویی در مصرف انرژی
┄┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄
روابط عمومی معاونت استانداری و فرمانداری ویژه شهرستان طبس
@avayetabas
🔹قطعی گاز در خراسان جنوبی حتمی است
🔹با توجه به سرمای بی سابقه هوا در سراسر کشور مصرف گاز اکثر استان ها بالا رفته و به دلیل اینکه خراسان جنوبی در انتهای خط لوله انتقال گاز قرار دارد لذا اگر مردم استان رعایت نکنند قطعی گاز حتما اتفاق خواهد افتاد. لذا از هم استانی های عزیز درخواست داریم دمای شوفاژ حداکثر روی درجه 50 تنظیم و فقط بخاری و شوفاژ یک اتاق را روشن نگهداشته و بقیه اتاق ها را خاموش کنید. ضمنا حتما وسیله گرمایشی نفتی یا برقی تهیه کنید.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
👆👆
🌸 دقت کردیدن معمولاً بین افت فشار گاز ، و بالا رفتن فشار خون برخی ها یه نسبت مستقیم هست؟!!
💥یه عده هستند بدون توجه به موقعیت مخزن های گازی کشوری، ظرفیت گازی مخزن سرخس و کمی تعقل در خصوص اینکه چرا در زمان صادرات گاز به ترکیه باید در حوزه گازی شمال شرق از ترکمنستان گاز وارد کنیم ، چنان اُدکلن زده دلیل افت فشار گاز در خراسان را به صادرات گاز به عراق ربط میدهند که همه باور میکنیم و هنرمندانه این جماعت مهندس نما با ادبیات پوپولیستی کوچه بازاری فرصت صادرات گاز به عنوان یک نقطه قوت میتوانند به عنوان یک نقطه ضعف معرفی کنند!!!.. ؛
🔹 تازه برخی ها هم برای اینکه نان سوخته یاوه سرایی های کثیف شان کاملاً در تنور دوستان غافل و ساده باوران جاهل پخته شود مترصد به یک دروغ بزرگ شده و مدعی میشدند علاوه بر گاز ، ورزشگاه کربلا در عراق را ایران ساخته است!!😁
💥کاش اندازه ای که این دوستان برای نمایش و اثبات شخصیت #غیرعلمی شان وقت میذارن ، فقط یه تماس مختص به اداره گاز منطقه خودشان میزدند و همین سوال از یه #مهندس شرکت گاز میپرسیدند که آیا افت فشار گاز در خراسان میتواند مرتبط به صادرات سالانه گاز به عراق ارتباط داشته باشد؟ یا از خود یپرسند چرا ما باید همزمان به ترکیه صادر و از ترکمنستان وارد کنیم؟ چرا الان که صادرات به ترکیه قطع شده همچنان اصرار بر صرفه جویی است؟ آیا منابع گازی مانند نفت در طول سال قابلیت ذخیره سازی دارد؟ منافع ملی در صادرات گاز است یا در خام شدن پای صحبت چند کاربر فضای مجازی؟ کدام سخن عالمانه و کدام کلام کودکانه است؟
💥اگر فرصت ندارین کافیست ۶۰ ثانیه وقت گذاشته و مطلب زیر را در روزنامه تخصصی اقتصادی و #اصلاح_طلب جهان صنعت مطالعه فرمایند
👇👇👇
https://jahanesanat.ir/%D9%82%D8%B1%D8%A7%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%DA%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%86%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%A7-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B4%D9%88%D8%AF%D8%9F/203044/
🌸 #نکته_آخر: دوستان عزیزم دروازه بانی خبر یک قاعده اصلی و جدی در بحث سواد رسانه است. بدون دروازه بانی خبر ، شعله های عقلانیت و احساسات شما را برخی کاربران مدعی فضای مجازی مدیریت خواهند کرد.
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده_بشرویه
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
با مصرف مناسب گاز، به یاری هموطنانی که در مناطق سردسیر هستن کمک کنیم
#همه_برای_ایران
﷽
⚘پندنامه⚘
🌸🍃فاطمه باغ گلاب است خداميداند
فاطمه گوهرناب است خداميداند
🌸🍃فاطمه واژه زيباست،تعجب نكنيد
كرم فاطمه درياست،تعجب نكنيد
🌸🍃فاطمه دخترطاهاست بگو يازهرا
فاطمه روح تولاسـت، بگو يازهرا
***
🔅 #پندانه
✍ تار و تور و تیر خدا
👤حاجاسماعیل دولابی میگفت:
خدا یک تار، یک تور و یک تیر دارد. با تار، تیر و تور خودش، آدمها را جذب میکند. مجذوب خودش میکند.
🔹تار خدا، قرآن است. نغمههای آسمانی است. خیلیها را از طریق قرآن جذب خودش میکند.
🔸خیلیها را با تور خودش جذب میکند. مثل مراسم اعتکاف و مراسم ماه رمضان و شب قدر.
🔹تیر خدا همان بارهای مشکلات است. غالب آدمها را از این طریق مجذوب خودش میکند. اولیای خدا برای این مشکلات لحظهشماری میکردند.
🔸شیخ بهایی میگوید:
شد دلم آسوده چون تیرم زدی
ای سرت گردم چرا دیرم زدی.
🔹اگر کسی به گرفتاریها چنین نگاهی داشته باشد، دیگر جای ناامیدی برایش باقی نمیماند. این گرفتاریها باید زمینه امید ما را فراهم کند.
🔸گرفتاریها باید زمینه نشاط ما را فراهم کند ولی چون ما با شیوه تربیتی خدا آشنا نیستیم، تا مصیبتی میرسد، ناراحت میشویم. این شیوه خداست.
@avayetabas
ابَرجاسوس انگلیسی اعدام شد
🔹علیرضا اکبری، تبعه ایرانی-انگلیسی که برای انگلیس در ازای دریافت دستمزد به مبالغ یک میلیون و ۸۰۵ هزار یورو، ۲۶۵ هزار پوند انگلیس و ۵۰ هزار دلار آمریکا جاسوسی میکرد، اعدام شد.
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
#عبدالحمید_آقای_تناقض
مولوی عبدالحمید که امروز از آزادی زنان در ایران می گوید و از طالبان برای ممنوع کردن تحصیل زنان، انتقاد می کند یادش رفته که خودش بزرگترین ناقض حقوق زنان است چرا که تا به امروز هیچ زنی را به مسجد راه نداده است. جناب عبدالحمید شما اگر طرفدار حقوق زنان هستید ابتدا تغییر را از خودتان شروع کنید و ممنوعیت حضور بانوان اهل سنت در مساجد را لغو کنید
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برنامه دولت برای کاهش تورم چیست؟
پاسخ رئیسجمهور به سوال خبرنگار فارس در سفر استانی به یزد
🌴آوای طبس👇
@avayetabas
80 درصد گاز در بخش خانگی و اداری مصرف شد
🔹مدیر امور گازرسانی شرکت ملی گاز: دیروز مصرف گاز خانگی به 685 میلیون متر مکعب در روز رسید که یک رکورد بیسابقه است.
🔹گاز تزریقی به شبکه حدود 850 میلیون متر مکعب در روز است که 80 درصد از آن در بخش خانگی، اداری و تجاری مصرف میشود.
🔹مصرف گاز در تهران به روزانه 125 میلیون متر مکعب رسیده که رقم بالایی است و گازرسانی به سایر استانهای شمالی را با مشکل مواجه میکند.
@avayetabas