جواب «نه» را داخل ساندویچِ عسل بپیچید!!
✅ با یک عذرخواهی کوچک و بیان دلیل به طرفتان «نه» بگویید.
مثلا به یک مهمانی دعوت شده اید ولی به هر دلیلی نمی توانید در آن شرکت کنید. سعی کنید از تکنیک ساندویچ استفاده کنید.
یعنی شما یک ساندویچ درست می کنید و کلمه «نه» را در آن قرار می دهید.
خیلی مختصر، به صورت رودررو یا تلفنی به کسی که دعوتتان کرده می گویید که: «می خواستم درباره دعوتت صحبت کنم. من از تو خیلی ممنونم اما این بار واقعا نمی توانم به مهمانی بیایم.از اینکه فکر من بودی بسیار متشکرم. امیدوارم همیشه من را در نظر بگیری.»
✔️ این می شود یک عذرخواهی کوتاه و خلاصه که هیچ اشکالی ندارد اما اگر بیش از اندازه توضیح بدهید، ممکن است به دردسر بیفتدید. البته حواستان جمع باشد که در همین لحظات هم لحنتان صمیمانه و در عین حال جدی باشد.
@ayeha313
🍃🌸 بـارالهـا ....
افتخار من همه این است که
چون تویی دارم و سایه همیشگی
و پر لطف و رحمتت بر سر ما گسترده است
ما را لحظهای از این رحمت دور مگردان
🍃🌸 خـدای خـوبـم ...
هر آنچه که خیر ماست برای ما در نظر بگیر
و ما را از شر وسوسههای شیطان مصون بدار
🍃🌸 پـروردگارم ....
عشق تو برترین عشق هاست
ما را دمی از یاد خود محروم مگردان
🍃🌸 الهـی امـروز
دلهایمان را پر از محبت
دستهایمان را پر از بخشندگی
لحظههایمان را پر از آرامش
و خانههایمان را پر از
حس خوشبختی بگردان
آمیـــن 🙏
@ayeha313
امام علی (علیهالسلام) میفرمایند:
🔺 مِن عَلامةِ الشَّقاءِ غِشُّ الصَّديقِ .
از نشانه بدبختى، دغلكارى با دوست است.
📚 غرر الحكم ،ح ۹۲۷۹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#دلایل_خواستگار_نداشتن(۸) 🔴اگر خواستگار ندارم چه کنم؟ 🔍غمگین، ضعیف و افسرده نباشید و از زندگی#لذت
#دلایل_خواستگار_نداشتن(۹)
🔴اگر خواستگار ندارم چه کنم؟
🔍اگر سابقه#اشتباه در گذشته را دارید، عملا نشان دهید#تغییر کرده اید تا بتوانید#وجهه_منفی خود را در نظر دیگران#اصلاح کنید. گاهی بهتر است محل زندگیتان را عوض کنید و به جایی بروید که که دیگران#دید_منفی نسبت به شما و خانواده تان نداشته باشند.
🔍مهارت لازم برای برقراری#رابطه_عاطفی موفق را کسب کنید تا در صورت فراهم شدن شرایط بتوانید ازدواج موفقی را رقم بزنید.
🔍زندگی و خوشبختیتان را به ازدواج و شروع دوران متاهلی موکول نکنید. از#دوران_مجردی نهایت استفاده را ببرید و مجردی خوبی داشته باشید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
« تئودور هرتصل » پیامبر دروغین صهیونیسم 🔯🔻
قسمت (اول) 1️⃣
♦️ امروزه صهیونیسم لغتی آشنا در ادبیات سیاسی است. رژیم اشغالگر اسرائیل بر پایه ایدئولوژی صهیوینستی شکل گرفته است و نژادپرستی رایج در میان اسرائیلیها نیز ریشه در همین مکتب دارد.
🔷 صهیونیسم به صورت کلی به معنای بازگشت یهودیان به سرزمین موعود است.
🔶 اما صهیون به چه معناست و چرا این جنبش باعنوان صهیونیسم خوانده میشود❓
🔷 چه تفاوتی در میان طرفداران صهیوینسم وجود دارد❓
🔶 آیا تمام نحلههای صهیونیستی دارای ریشه مذهبی هستند❓
🔷 صهیونیسم سیاسی که بنیانگذار آن را تئودور هرتصل مینامند چیست و چه تأثیری در شکلگیری دولت غاصب اسرائیل داشته است❓
🔶 دولت کنونی اشغالگر اسرائیل بر پایه ایده صهیونیسم شکل گرفت.
🔻 نگاهی مختصر به صهیوینسم و شعب مختلف آن
🔷 صهيون، درزبان عبري، به معناي پُرآفتاب و نيزنام كوهي در جنوب غربي بيتالمقدس است. كوه صهيون، زادگاه و آرامگاه داود پيامبر عليه السلام و جايگاه سليمان عليه السلام بود.
♦️ گاه اين واژه نزد يهوديان، به معناي شهر قدس، شهر برگزيده و شهر مقدس آسماني به كار ميرود؛ ولي در متون ديني يهود، صهيون، اشاره به آرمان و آرزوي ملت يهود براي بازگشت به سرزمين داود عليه السلام و سليمان عليه السلام و تجديد دولت يهود دارد.
@ayeha313
به قرآن تفأل نزنید!
عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ «عليه السلام» قَالَ:
لَا تَتَفَأَّلْ بِالْقُرْآنِ
امام صادق «عليه السلام» مىفرمايند:
به قرآن تفأل نزنيد.
وسائلالشيعة ج6 ص233
الكافي، ج2 ص629 ح7
باید بدانیم:
🔻استخاره عبارت از اینست که شخصی تصمیم به کاری گرفته؛ اما تردید دارد که آن کار به صلاح هست یا خیر ، استخاره می کند. اگر خوب آمد اقدام میکند. و اینگونه طلب خیر از قرآن به چندین طریق مجاز و معروف است ؛ در زبان "عربی" این عمل را تفأل به قرآن کریم میگویند.
اما تفأل مذموم چیست؟
تفأل مذموم اینست که انسان در یک موقعیتی قرار دارد. مثلاً یک معامله ای انجام داده، مثلاً وسیله ای خریداری نموده یا به مسافرت رفته، یا در کنکور شرکت کرده، تفأل میزند به حافظ یا به قرآن کریم که این موقعیت خوش یمن خواهد بود یا نه؟
او بعد از قرار گرفتن در این موقعیت تفأل میزند؛ در حالی که استخاره در زمان تردید و قبل از اقدام انجام میشود.
از چنین تفألی شدیداً منع شده است.
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰 چرا خداوند يکي رو ثروتمند و يکي رو فقير کرده ؟،چرا بايد يک ثروتمند ( باايمان، نه بي دين و حرامخور)هم تو اين دنيا بخاطر ثروتش لذت ببردو هرچي بخواد بتونه به راحتي فراهم کند و حتي با ثروتش کار هاي خوبي انجام دهد(يعني آخرتش را با پولش بسازد) و هم اون دنيا بخاطر کارهاي خوبي که انجام داده ؟
ولي يک فقير (مومن)فقط در دنياي آخرت بخاطر اعمال نيکش شاد باشد و در اين دنيا چون خداوند او را در خانواده ي فقيري قرار داده زجر بکشد؟
✍️پاسخ:
✅ اولا: عدل الهي هرگز به معناي اين نيست كه خداوند مي بايست همه انسانها را در شرايط مساوي قرار دهد و به همه توانايي هاي يكسان دهد ، بلكه يه اين معناست كه از هر كسي به اندازه توانايي هاي او بازخواست كند و شرايط و زمان و مكان و نوع توانايي آنها را در هنگام سنجش اعمال و داوري در اعمال آنها لحاظ كند و از هر كسي به اندازه توانايي هاي او تكليف بخواهد؛ قرآن نيز به اين اصل اشاره كرده و مي فرمايد :" لَا تُكلَّفُ نَفْسٌ إِلَّا وُسْعَهَا؛
هيچ كس موظّف به بيش از مقدار توانايى خود نيست!"(1) پس اگر خداوند حكيم شخصي را غني و شخص ديگر را فقير قرار دهد هيچ مانعي ندارد. البته در صورتي كه تكليف اين دو در هنگام باز خواست يكي نباشد.
ثانيا: مي توان گفت اين فقر مي تواند امتحاني از جانب خداوند متعال باشد و اينكه او در آن شرايط چگونه عمل مي كند، آيا گناهي مرتكب مي شود يا خير؛ كما اينكه همين فقر مي تواند جلوه اي از رحمت الهي باشد چرا كه خداوند ظرفقيت انسان ها را خوب مي داند و چه بسا غني شدن آدمي سبب طغيان او گرديده و او را نسبت به پروردگار عاصي وطغيان گر كند و به گناه و معصبت بكشاند؛ در اين صورت هم اين فقر با عدالت الهي منافاتي ندارد.
ثالثا: ريشه بسياري از فقرها اعمال انسانها و گناهان آنها است چراكه در رواياتي كه از معصومين (عليهم السلام ) وارد شده است به اين موضوع اشاره شده است و بيان كرده اند بعضي از گناهان روزي آدمي را كم مي كند و باعث فقر مي شود؛
از طرفي در بعضي از موارد ديده شده آدمي بر اثر ندانم كاري و اشتباه خود فقير مي شود، لذا در اين دو مورد هم اين فقر اصلا با عدالت الهي منافات ندارد، چرا كه مسبب آنها خود انسان است.
حضرت علي(ع) مي فرمايد: هر کس بر رنج(ناشي از کار) بردباري نورزد، بايد فقر را تحمل کند. همچنين مي فرمايند: آن گاه که اشياء جفت شوند تنبلي و کم کاري با هم جفت گردند و فقر تولد يابد(2). همچنين بي برنامگي يا برنامه ريزي نادرست به پيدايش فقر در سطح افراد و جوامع مي انجامد. به همين جهت امام علي(ع) نداشتن برنامه در زندگي و سوء تدبير را عامل فقر دانسته است.
برخي از روايات نيز اسراف را سبب زوال نعمت دانسته اند که در واقع نوعي بي برنامگي و عدم رعايت اعتدال در مصرف است. البته در سطح کلان اسراف گستره يي فراتر مي يابد و هر نوع تضييع اموال کشور(اموال عمومي يا خصوصي) يا عدم بهره برداري بهينه از آن ها اسراف تلقي مي شود.
پي نوشت:
1. بقره (2) آيه233.
2- ميزان الحکمه 251
@ayeha313
❌ پاسخ به شبهات
تفاوت یارانه بافطریه؟
یارانه سالهاست ثابت است ولی فطریه هر سال آپدیت میشه دلیلش اینه که یارانه را خودشان باید به ملت بدن ولی فطریه را خودشان از ملت میگیرند. به همین سادگی
✅ پاسخ
🔹اینگونه شبهات نشانه آن است که شبهه افکنان، شناختی از احکام اسلام ندارند و اتفاقا همین باعث دشمنی با دین و احکام اسلامی شده است. همانطور که امیر مومنان فرمود: «الناس اعداء ما جهلوا؛ مردم دشمن آن چیزی هستند که بدان جهل دارند»
🔹در ایام عید فطر متنهای شبههناکی در فضای مجازی منتشر میشود که به گمان نویسندگان آن (از روی جهل یا دروغ) گمان میکنند، تبلیغ فطریه به این دلیل است که مبالغ پرداختی به جیب روحانیون یا مراجع یا حکومت میرود!!! درحالیکه فطریه باید به مصرف فقرا برسد و هر شخص موظف است خودش فطریه را به فقیری که میشناسد پرداخت کند. اما بعضی افراد به دلیل اینکه فقیر واقعی نمیشناسند (و بعضاً از روی تنبلی)، موسسات خیریه را واسطه این کار قرار میدهند.
@ayeha313
💫خـــــدایا...
🌸یادم بده آنقدر مشغول عیبهای خودم
✨باشم که عیب های دیگران رانبینم
🕊یادم بده اگر کسی را بد دیدم
✨قضاوتش نکنم، درکش کنم...
🌸یادم بده بدی دیدم "ببخشم" ولی
✨بدی نکنم! چرا که نمیدانم
🕊 بخشیده میشوم یا نه...
✨یادم بده اگر دلم شکست نفرین نکنم،
🌸دعا کنم، نتوانستم سکوت کنم...
✨یادم بده اگر سخت بگیرم
🕊 "سخت میبینم"...
✨یادم بده به قضاوت کسی ننشینم چرا
🌸که در تاریکی همه شبیه هم هستیم...
✨یادم بده چشمانم را روی بدیها
🕊و تلخیها ببندم
✨چرا که چشمان زیبا،
🌸بیشک زیبا میبینند.
آمیـن...🙏
@ayeha313