خدای خوبم امروز🌷
به دلهـایمان
صفـای صبـح
به دیدگانمان
توان دیدن زیباییها🌷
و به دستهایمان
توان وقدرت
بخشیدن عشـق❤️
راعنایت فرمـا 🌷🙏
آمیـــن یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
✍️ امام علی (علیهالسلام) در
سفارش به فرزندشان امام حسن(ع):
هیچ گناهکاری را نا امید مکن،
چه بسیار گناهکاری،
که عاقبت به خیر گشته،
و چه بسیار خوش کرداری،
که در پایان عمر تباه شده،
و جهنمی گشته است . . .
تحف العقول، ج ۲، ص ۸۸
@ayeha313
#مجردانه
💠چگونه همسر آینده مان را#انتخاب کنیم؟
🍂خانم ها دوست دارند فکر کنند که فقط یک مرد بی عیب و نقص و با کمال برایشان وجود دارد که تقدیر او را رقم می زند و آقایان فکر می کنند که می توانند چندین زن را ملاقات کنند و از بین آشنایی های متعدد یکی را انتخاب کنند. ولی تأهل به معنای واقعی این است که شریکی مناسبی در زندگی پیدا کنیم.
▫️این ازدواج است که امتیازاتی به فرد می دهد از جمله هم صحبتی، شانه ای برای گریستن و خالی کردن بار غم و بازویی برای حمایت و امنیت یافتن در پناه آن و رفع نیازهای جسمانی.
▫️برای #انتخاب_همسر آینده خود، ابتدا باید او را ملاقات کنید. امکان ملاقات در دانشکده دوران تحصیل، محل کار، معرفی از طریق دوستانتان، اماکن عمومی و ... حاصل می گردد. بهترین مکان مناسب جایی است که شما بتوانید با افراد مشابه خودتان برخورد کنید. کسی که طبق خواسته های شما باشد.
▫️چند مسأله زیر را جدی بگیرید:
☘1 - انتخاب یک خویشاوند و دوست خانوادگی نزدیک به عنوان نامزد احتمالی شما و خانواده هایتان
🔸️سالهاست که همدیگر را می شناسید و از نقاط ضعف و قوت هم اطلاع دارید. و این شروعی قابل اعتماد و امن است و بستگی به خود شما دارد که آیا این نوع #ازدواج را دوست دارید یا نه.
☘2 - آشنایی و ازدواج دو همکار
🔸️به هم علاقه مند شدن دو همکار در محیط کار باید تا زمان اعلام نامزدی مخفی بماند تا مشکلاتی پیش نیاید و در شما احساس شرمندگی و گناه روی ندهد و این موقعی ارزشمند است که به پیوند مستحکم بیانجامد.
☘3 - همدیگر را خوب بشناسید
🔸️با چند معاشرت کوتاه دست به ازدواج نزنید، چون این معاشرت های کوتاه از نظر بعد احساسی بر شما تأثیر می گذارد و این مسأله می تواند مانع شناخت دو نفر از یکدیگر می شود.
☘4 - مراقب سن باشید
🔸️هر چقدر مسن تر شوید بیشتر نگران موفقیت رابطه ها هستید و سخت تر کسی پیدا می شود، پس مواظب بالا رفتن سن خود باشید و برای انتخاب شریک زندگی تان، وسواس گونه رفتار نکنید. به جای آن ایده آل ها و شرایط مناسب خود را بررسی کرده و در صورتی که طرف مقابل بیشتر شرایط را داشت، به او پیشنهاد ازدواج دهید.
☘5 - به عقل خودتان اتکا نکنید
🔸️از مشورت خانواده ها در انتخابتان استفاده کنید. نظر دوستان صادق و خیرخواهتان را بپرسید و اگر لازم بود نزد مشاور ازدواج بروید تا مطمئن شوید انتخاب درستی داشته اید.
☘6 - در رابطه تان دقت کنید
🔸️حرف زدنتان همراه با فکر و آگاهی باشد ولی گفت و گو های مهم را نباید در یک جشن تولد یا سینما از مسافت دور یا پای تلفن بیان کنید بلکه باید در رفت و آمدهای خانوادگی یا ملاقات های دوران #خواستگاری بیان کنید.
☘7 - شیفته نشوید
🔸️در روزهای اولی که احساس می کنید همسر مورد نظر را انتخاب کرده اید، ممکن است آنقدر شیفته باشید که خیلی از ایرادهای او را نبینید. این دوران، وقت عمل کردن و نهایی کردن قول و قرارهای ازدواج نیست. به جای آن به خودتان#فرصت دهید تا طرف مقابل را بشناسید و او را به شکل واقعی ببینید.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
#حقوقی
⁉️آیا میدانید مجازات قسم دروغ چیست؟
✍قسم و شهادت دروغ و افشای سر از جرائمی هستند که قانونگذار در قانون تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده
(کتاب پنجم) به آن اشاره کرده و برای آنها مجازات تعیین کرده است.
‼️ در ماده ۶۴۹ و۶۵۰ این قانون آمده است:
📚ماده۶۴۹:
هرکس در دعوای حقوقی یا جزایی که قسم متوجه او شده باشد سوگند دروغ یاد نماید به شش ماه تا دو سال حبس محکوم خواهد شد.
📚ماده ۶۵۰:
هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.
⭕️ تبصره این ماده:
❌تبصره:
مجازات مذکور در این ماده علاوه بر مجازاتی است که در باب حدود و قصاص و دیات برای شهادت دروغ ذکر گردیده است.
@ayeha313
پاسخ به شبهات
هر انسانی در انتخاب دین مختار و البته درعدم پذیرش دین اسلام آزاد است بر اساس ایه قرآن، "لا اکراه فی الدین" در پذیرش دین اجباری نیست! اما بر اساس سوره دیگر همین کتاب کسی که از اسلام خروج کند مشمول حکم ارتداد شده، مرتد محسوب میشود و باید مجازات شود و این چنین است تناقض در آیات قرآن کلام الله!
🔆پاسخ شبهه:
1⃣آیه ای که جمله لااکراه فی الدین از آن استخراج میشود کدام است :
💠 لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ قَدْ تَبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُؤْمِنْ بِاللَّهِ فقد استَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقى لاَ انْفِصامَ لَها وَ اللَّهُ سَمیعٌ عَلیمٌ «در قبول دین اکراهى نیست زیرا که راه رشد از راه گمراهى آشکار شده است پس هر کس به طاغوت کافر شود و به پروردگار ایمان آورد، به دستاویز محکمى چنگ زده که گسستن در آن وجود ندارد و خدا شنوا و آگاه است.256 بقره»
2⃣هماهنطور که مشاهده فرمودید در این آیه خداوند در ابتدا میفرماید در پذیرش دین اجباری نیست اما چرا؟
زیرا! راه راست از گمراهی مشخص است و هرکس به پروردگار ایمان آورد رستگار خواهد شد و در آیه بعد در ادامه میفرماید:
💠 لهُ وَلِیُّ الَّذینَ آمَنُوا یُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ الَّذینَ کَفَرُوا أَوْلِیاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُماتِ أُولئِکَ أَصْحابُ النَّارِ هُمْ فیها خالِدُونَ.«خداوند سرپرست آنانى است که ایمان آورده اند. آن ها را از تاریکی ها به عالم روشنایى خارج مى سازد و آنانى که کافر شدند، سرپرست آن ها طاغوت است. آن ها را از عالم روشنایى به تاریکی ها خارج مى سازد و این ها هستند که یاران آتش بوده و براى همیشه در آن مى مانند. 257 بقره»
خداوند حامی کسانیست که ایمان آورده اند و آن ها را به روشنایی ها هدایت میکند و در ادامه میفرماید :
و اما برای کسانی که کافر شدند و کفر ورزیدند آتش و عذابی جاودانه خواهد بود!
3⃣حال آیا از مفهوم کامل آیه لا اکراه فی الدین و پیوست آن آیه بعد از آن این چنین بر می آید که هرکس آزاد در انتخاب دین است؟
قطعا خیر ... زمانی که آیات رابه طور کامل بررسی می کنیم نه تنها مفهوم آزادی بی حدو حصر در پذیرش یا عدم پذیرش دین یافت نمیشود، بلکه تاکید میشود کسانی که از دین خروج میکنند و راه گمراهی در پیش میگیرند درعذاب جاودانه خواهند بود...
4⃣ در واقع هدف از مفهوم جمله لا اکراه فی الدین بیان ویژگی اختیار انسان در انتخاب راه راست ازخطایی است که خداوند پیش تر به وسیله پیامبران و اولیا و انبیا به انسان نشان داده و با اعطای عقل او را مختار در انتخاب مسیر درست قرار داده به طوری که خود مسئول خطای کرده خویش باشد و نه کس دیگر...
5⃣ این چنین است روش همیشگی ملحدین کاری که با آیات قرآن می کنند تقطیع و حذف بخشی از آیات ،بارز کردن بخشی در بین مفهوم اصلی و القای مفهومی متناسب با هدفی که در نظر دارند ..
@ayeha313
🔴 تبعات اقتصادی فتنه
۱. کاهش سرمایهگذاری خارجی
۲. افزایش تقاضا و قیمت ارز
۳. افزایش سوداگری و کاهش انگیزه تولید
۴. کاهش تجارت و درآمد ارزی
۵. صرف بودجه به جبران خسارتها
۶. تخصیص بودجه به امنیت و کاهش سهم رفاه
۷. تعطیلی مشاغل
۸. کاهش درآمد کسبه و سهم مالیات
۹. رکود بازار
۱۰. افزایش تورم
۱۱. فرار سرمایه
۱۲. تشدید تحریم
@ayeha313
شبکهی آی-۲۴ اسرائیل :
سخت است باور کنیم که ایران بعد از آمریکا، روسیه و چین به موشک فراصوت هایپرسونیک دست پیدا کرده؛
🔥 زیرا این موشک یعنی مقابله با تمام سامانههای پدآفندی در جهان.
💥یعنی خودشون هم میدونند چی به سرشون اومده ولی دوست دارند باور نکنند😂
#ایران_قوی
@ayeha313
خداوندا❤️🙏
امروز بهترین نعمت ها
را نصیب همه بگردان
نعمت داشتن زندگی خوب🌷
نعمت داشتن کار عالی
نعمت داشتن دوست خوب
نعمت داشتن سایه پدر و مادر💓
و هزار نعمت خوب دیگر🌷
آمین یا قاضِیَ الْحاجات 🙏
ای برآورنده ی حاجت ها 🙏
@ayeha313
از تکبر پرهیز کنید،
🍁 که شیطان بواسطه ی تکبر از سجده ی آدم دریغ کرد.
☝️و از حرص بگریزید
🍁 که آدم بواسطه ی حرص از میوه ی درخت بخورد.
☝️واز حسد دور مانید،
🍁 که قابیل بواسطه ی حسد ، هابیل را کشت.
🍂 بنابراین تکبر، حرص وحسد سرچشمه ی همه ی گناهان است.
رسول خدا (ص) / نهج الفصاحه
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 💠چگونه همسر آینده مان را#انتخاب کنیم؟ 🍂خانم ها دوست دارند فکر کنند که فقط یک مرد بی عیب
#مجردانه
#خواستگاری
🔰بیرون رفتن #دختر_و_پسر با هم قبل از #عقد و بدون حضور والدین مناسب نیست و اثرات بدی را در بر خواهد داشت؛ خارج از موضوع صحبت کردن دختر و پسرها در جلسات خواستگاری اثرات بد خود را دارد و از اشتباهات رایج دختر و پسرها این است که فکر می کنند مسؤولیتی در قبال خواستگار دارند و اسیر مشکل طرف مقابل می شوند؛
💢خارج از موضوع صحبت کردن دختر و پسرها در جلسات خواستگاری آشنایی نیست، بلکه معاشرت است.
❇️در جلسات خواستگاری باید سؤالات را به درستی مطرح کنند؛ در مطرح کردن سؤالات باید و نباید وجود ندارد و باید به صورت عادی مطرح کرد؛ به عنوان مثال درباره شرکت در انتخابات باید این طور بگویند که آیا در انتخابات شرکت می کنی؟ در این نوع مطرح کردن نکته ای است که هر نوع پاسخی داده شود، طرف مقابل متوجه نوع افکار او خواهد شد.
جایی که مثلا مسائل دینی در خانواده برای #دختر یا #پسر مهم است، باید حتما مسائل مهم مطرح شود؛ توصیه می شود که در جلسات گفت و گوی خواستگاری طرفین نظر خود را به صورت واضح بیان کنند و نسبت به اظهارات طرف مقابل هیجان نشان ندهند.
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
🌹 هشت ویژگی مؤمن
♦️ عنْ أَبِي عَبْدِاللَّهِ (ع) قَالَ: يَنْبَغِي لِلْمُؤْمِنِ أَنْ يَكُونَ فِيهِ ثَمَانِي خِصَالٍ وَقُوراً عِنْدَ الْهَزَاهِزِ، صَبُوراً عِنْدَ الْبَلَاءِ، شَكُوراً عِنْدَ الرَّخَاءِ، قَانِعاً بِمَا رَزَقَهُ اللَّهُ، لَا يَظْلِمُ الْأَعْدَاءَ وَ لَا يَتَحَامَلُ لِلْأَصْدِقَاءِ، بَدَنُهُ مِنْهُ فِي تَعَبٍ وَ النَّاسُ مِنْهُ فِي رَاحَةٍ.
♦️ امام صادق(ع) فرمود: شایسته است مؤمن هشت ویژگی داشته باشد:
1⃣ در ناملایمات روزگار، سنگین(باوقار) باشد.
2⃣ در هنگام نزول بلا بردبار باشد.
3⃣ هنگام راحتی شکرگزار باشد.
4⃣ به آنچه خداوند به او داده قانع باشد.
5⃣ به دشمنان خود ظلم نکند.
6⃣ بار خود به دوش دوستانش نیفکند.
7⃣ بدنش از او خسته باشد.
8⃣ مردم از دست او آسوده باشند.
📚 کافی، ج۲، ص۴۷
@ayeha313
❌پاسخ به شبهات
ارث زن که تو اسلام نصف مرد هاست، اگه تبعیض نیست پس چیه؟
✅پاسخ
♦️وقتی در مورد یک نظام حقوقی قضاوت میشود، باید مجموعه قوانین آن را کنار هم قرار داد و سپس قضاوت کرد. انتخاب یک قانون به طور مجزا و جزیره ای یک قانون مغالطه ای آشکار است. مانند آنکه کسی از دستشویی خانه کسی عکسی بگیرد و آن را به عنوان محل زندگی شخصی معرفی کند.
❇️ 2نکته
1⃣ اسلام از هرکس یا گروه (از جمله زن و مرد) حقوق و تکالیف خاصی از او انتظار دارد که متناسب به خصوصیات جسمی و روحی اوست.
2⃣ خدای مهربان با برداشتن تکالیف اقتصادی از دوش زن، از او انتظار دارد تا با فراغ بال، به تربیت انسان های شایسته بپردازد.
♦️اگر اسلام، ارث زن را نصف مرد قرار داده ولی در عوض هزینه زندگی را از دوش او برداشته و هزینه های خوراک، پوشاک، مسکن و درمان او را توسط مرد تأمین کرده است.
زن، سهم ارث خود را برای خود حفظ میکند و تمام مخارج زندگی خود را از شوهر میگیرد. به علاوه مهریهای را هم از او دریافت میکند که اگر مهریه و هزینه زندگی را در کنار سهم ارث بگذاریم، سهم زن بیشتر میشود.
♦️مثال
❇️حقوق کارگر روز مزد بیشتر از کارمند رسمی است. این به خاطر آن نیست که شخصیت کارگر از کارمند بیشتر است، بلکه به خاطر آن است که برای کارمند، بیمه، بازنشستگی، مرخصی، حق مأموریت، حق مدیریت، حق عائله، سختی کار، بدی آب و هوا و... در نظر گرفته شده است که اگر همه آنها محاسبه شود، حقوق کارمند از کارگر بیشترمیشود
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴داستان زانو زدن بازیکنان انگلیس چیست
منتشر کنید که مردم ببینند.
@ayeha313
🔴نتيجه تحقیر کردن دیگران!
🔰شخصي در بني اسراييل فاسد بود به حدی که اورا از آنجا بیرون انداخته بودند.
✳️روزي آن شخص به راهي مي رفت به عابدي برخورد كرد كه دید كبوتري بر بالاي سر او پرواز مي كند و سايه بر او انداخته است.
🌟پيش خود گفت : من رانده شده هستم و او عابد است اگر من نزد او بنشينم اميد مي رود كه خدا به بركت او به من هم رحم كند.
🌹اين بگفت و نزد آن عابد رفت و همانجا نشست .
عابد وقتي او را ديد با خود گفت : من عابد اين ملت هستم و اين شخص فاسد است.
🔴 او بسيار مطرود و حقير و خوار است چگونه كنار من بنشيند؟! از او رو گردانيد و گفت : از نزد من برخيز و برو!
🌸در همین حین خداوند به پيامبران آن زمان وحي فرستاد كه نزد آن دو نفر برو و بگو اعمال خود را از سر گيرند ...
🌺 زيرا من تمام گناهان آن فاسد را بخشيدم و اعمال آن عابد را به خاطر خودبيني و تحقير آن شخص،محو كردم..
📕شنيدنيهاي تاريخ ص 373 - محجه البيضاء 6 / 239
🔴 بوشهر و انگلستان
❇️ از زمان ناصرالدین شاه تا امروز ، بچه های "بوشهر" برای جبران شکستهای ما از انگلیس کافی بوده اند :
🔹شهید رئیس علی دلواری
🔹شهید نادر مهدوی
🔹 و مهدی طارمی
@ayeha313
نیایش صبحگاهی
✨خدایا🙏
🕊در اولین روز ماه آذر
✨درهای رحمتت را
🕊بروی دوستانم بگشا
✨خیرو برکت ، سلامتی
🕊آرامش و خوشبختی را
✨در زندگیشون جاری کن و
🕊حاجات شون را مستجاب بگردان
✨بارالها...
🕊شروع ماه آذر
✨را برای همه دوستانم شروع
🕊بهترینها مقدرفرما
آمين...🙏
@ayeha313
کاهش سن ابتلا به پوکی استخوان در کشور،نیمی از زنان بالغ ایرانی در معرض پوکی استخوان هستند!
▫️گزارشهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان میدهد زنان بالای ۵۰ سال و مردان بالای ۷۰ سال کشور در معرض خطر بالای پوکی استخوان هستند و این زنگ خطری برای آگاهی و جلوگیری از گسترش بیشتر این بیماری است؛ بیماری که به مرور استخوان ها را پوک میکند
▫️بر اساس آخرین مطالعات کشوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ۳۲درصد زنان یائسه ایرانی دچار پوکی استخوان هستند و بالای نیمی از آنها در ایران در معرض پوکی استخوان هستند که این زنگ خطری برای آگاهی و جلوگیری از گسترش بیشتر این بیماری است.
@ayeha313
🔹هفت تصور اشتباه #قبل_از_ازدواج
🌻عوضش مي كنم!
اگر شما هم چنین فکری را در سر دارید، نباید فراموش کنید که شما و همسرتان، از دو خانواده و دو فرهنگ متفاوت هستید و هرگز نمی توانید دنیا را از یک دریچه ببینید. بعضی ویژگی های همسرتان، تقریبا غیر قابل تغییر است، این را بپذیرید.
🌻باید برای هم بمیریم!
اما گمان نکنید برای داشتن یک زندگی عاشقانه، نیاز به یک زندگی افسانه ای دارید، درست است که باید خواستگارتان را دوست داشته باشید، اما قرار هم نیست هر روز فیلم هندی بازی کنید...!
🌻عشق با گذشت زمان تمام می شود!
یک عشق واقعی می تواند با آرامش و روزمرگی هم همراه شود. مرحله دوم عشق، صمیمیت و همراهی است و اصلا به معنای پایان عشق نیست.
🌻مسئولیت اداره زندگی به عهده مرد است!
اگر می خواهید زندگی موفق و آرامی داشته باشید، از همان اول سنگ ها را وا بکنید و مسئولیت ها را تقسیم کنید.
🌻مردها ارزش حمایت را نمی فهمند!
مردها خیلی راحت تفاوت شما با زنان دیگر را می بینند.
🌻به خاطر من هر کاری می کند!
درست است که عشق قدرت می آورد، اما قرار نیست که از مرد زندگی تان، به گناه عاشق شدن، یک فرد ضعیف و زیردست بسازید.
🌻خودم را دوست دارد نه جسمم را!
خیال نکنید مردی که عاشق تان است، به جسم شما نیازی ندارد و تنها به تفکرات و کلام شما اهمیت می دهد.
@ayeha313
⁉️پاسخ به شبهات
متن شبهه: 👇👇👇
در کتاب کافی روایت داریم هر پرچمی قبل از ظهور امام زمان (عج)طاغوت است، این یعنی تشکیل هرگونه حکومت اسلامی قبل از قیام امام مهدی (عج)باطل است.
#مهدویت
✅ پاسخ شبهه: 👇👇👇
🔹 روایتی به مضمون فوق در برخی کتب حدیثی وجود دارد اما همانطور که بارها گفتهام، در استناد به احادیث لازم است فرآیندی شامل ۴ مرحله طی شود:
۱) بررسی سندی: اگر روایتی سند صحیحی نداشته باشد چندان قابل اعتناء نیست. مگر اینکه مضمون آن توسط آیات و روایات صحیح تایید شود.
۲) عدم مخالفت با قرآن و سنت قطعی اسلام: طبق روایات متعدد و بلکه طبق حکم عقل، اگر روایتی بر خلاف قرآن باشد، حتی اگر از سند صحیحی برخوردار باشد، قابل اعتنا نیست.
۳) مفهومیابی: با توجه به گذشت زمانی و تفاوت فرهنگی زنان صدور روایات با زمان ما، ممکن است مفهوم برخی روایات با معنایی که در وهله اول به ذهن خطور میکند، متفاوت باشد. به این منظور معنای لغات در صدر اسلام، حقیقت، مجاز، کنایه، استعاره و... سایر صنایع ادبی رایج در گفتار و همچنین شرایط فرهنگی و سیاسی عصر ائمه اطهار مورد بررسی قرار میگیرد تا نزدیکترین معنا به منظور روایت کشف شود.
۴) بررسی سایر روایات همسان: در صورتی که روایتی هم از نظر سند صحیح باشد و هم مخالفتی با مسلمات اسلامی نداشته باشد، مجموعه روایات مطرح در موضوع مدنظر بررسی میشود و از مجموع آنها نظر اسلام به دست آید.
بنابراین کسی نمیتواند به صرف اینکه در یک کتاب حدیثی (ولو معتبر) فلان روایت وجود دارد، نتیجهگیری کند. بلکه لازم است که تک تک مسائل با فرآیند یاد شده مورد بررسی دقیق علمی قرار گیرد. (قابل توجه کسانی که فکر میکنند چه نیازی به حوزه و آخوند داریم!)
با این مقدمه به پاسخ شبهه میپردازیم
اول اینکه روایت فوق از سند صحیحی برخوردار نیست چون در سند روایت کسی به نام حسین بن مختار وجود دارد، که وثاقتش در کتب رجالی رد شده است! (📚رجال شیخ طوسی)
دوم اینکه این روایت با مسلمات اسلامی از جمله لزوم امر به معروف و نهی از منکر و قیام علیه ظلم و جور مخالف است.
سوم اینکه روایات متعددی در تایید برخی قیامهای قبل از ظهور وجود دارد که با مضمون روایت مذکور در تعارض است. مثلاً قیام شهید فخ، یا قیام سید خراسانی یا سید یمانی. همچنین در روایتی آمده عده ای از مشرق قیام می کنند و زمینه ساز ظهور امام مهدی عجل الله فرجه خواهند شد. یا در روایت دیگری به طور خاص به قیامی که منشأ آن شهر #قم است اشاره شده است. بحارالأنوار ج ۵۱ ص ۸۷ ؛ بحارالأنوار/ ۵۷ ۲۱۶ )
از این رو اگر از سند این روایت چشمپوشی کنیم، باید گفت منظور از آن قیامهایی مانند قیام بنیعباس یا ابومسلم خراسانی بوده که به اسم اهل بیت علیهمالسلام اما با اغراض شخصی صورت میگرفته است. که در روایت صحیحی که از امام صادق علیهالسلام نقل شده به این موضوع اشاره شده است. (وسائل الشیعة، ج۱۵، ص۵۰)
احتمال دیگر این است که منظور از کلمه (قبل) در روایت مذکور، (مقابل) باشد و معنا است میشود که هر گروهی که در مقابل امام زمان علیهالسلام قرار گیرد طاغوت است. یعنی در زمان ظهور حضرت حق چنان آشکار است که مقابله با ایشان از روی جهل و نادانی نیست، بلکه از سر طغیان و سرکشی در برابر حق است.
نکته آخر اینکه همین روایت در برخی از نسخههای قدیمی چنین آمده است:
مَن رفعَ رَايَةَ ضَلَالَةٍ فَصَاحِبُهَا طَاغُوتٌ ؛ یعنی هر کس پرچم گمراه کنندهای را بلند کند، صاحب آن طاغوت است.
در این صورت اساساً این روایت هیچ دلالتی بر نهی از قیام نمیکند!
@ayeha313
🔴چهار آزار و اذیتی که در دنیا به مومن میرسد!
🔆امام صادق علیه السلام فرمود:
✅ مومن از چهار ناحیه در اذیت و رنج میباشد:
1⃣ همسایه ای که او را آزار دهد.
2⃣ شیطانی که در مقام گمراه کردن او باشد.
3⃣منافقی که از او ایرادگیری کند.
4⃣مومنی که بر او حسد برد.
🔴و این آخری از همه بر او دشوارتر است..
زیرا به خاطر حسادتش بر او تهمت و افتراء زند و مردم هم از او که مومن است میپذیرند و گمراه میشوند...
📚 عین الحیاة صفحه ۲۴۵
خدایا🙏
در آولین چهارشنبه آذر ماه 🌷
تمنایم از تو این است
دوستان و عزیزانم را
در زیباترین و پر آرامشترین
مسیر زندگیشان قرار دهی 🌷
مسیری که آرامش قلبی را
درلحظه لحظه زندگیشان حس کنند 🙏
آمیـــن یا حَیُّ یا قَیّوم 🙏
ای زنده، ای پاینده 🙏
@ayeha313
🔴خداوندی که سرنوشت ما را میداند پس چرا ما را آفریده،اگر نمى توانیم فرد خوبى باشیم؟
✳️اگر معتقد باشیم سرنوشت هر کس از طرف خداوند تعیین شده و کوشش ها براى تغییر سرنوشت بیهوده است، پس انسان موجودى مجبور و بى اختیار است❗️
🍀معناى درست" علم خدا به سرنوشت" آن است که خداوند مى داند که هر فرد انسانى با اختیار و انتخاب خود چه سرنوشتى را براى خود رقم خواهد زد
💝در قرآن آیات زیادى وجوددارد مانند آیه: «ان الله لا یغیر ما بقوم حتى یغیروا ما بانفسهم؛ خداوند سرنوشت هیچ قومى را تغییر نمى دهد مگر خودشان آن را تغییر دهند
🌺با یک مثال معناى قضا و قدر الهى روشن مى شود:
«اگر کسى بالاى بام ایوانى خود را روى زمین بیفکند و بگوید: اگر مقدر است بمیرم مى میرم و اگر مقدر است بمانم مى مانم.این گفته درست نیست!
💥زیرا قضا و قدر الهى این است که بشر داراى اختیار و اراده باشد و بتواند خود را از بام پرت کند و بمیرد و یا آن که از راه بام، پله پله به زیر آید و بماند.
⚡️پس به آن کسى که روى بام به قصد افکندن خود ایستاده است باید گفت: تقدیر خداوند درباره مرگ و حیات شما تابع اراده و اختیار شما است.
🌿اگر افکندن از بام را اختیار کنى ، مقدر است بمیرى و اگر پله هاى بام را انتخاب کنى ، مقدر است بمانى و در هر دو صورت، قضیه روى قضا و قدر الهى است».
✅بنابراین نتیجه مى گیریم که براى انسان ها یک سرنوشت نیست بلکه سرنوشت هاى متعددى وجود دارد که مى تواند هر یک را انتخاب نماید و هر کدام از آنها را انتخاب نماید ، خداوند قبلا از آن آگاه بوده است.
📚1.مجموعة آثار ، ج1، ص 38
2.ناصر مکارم شیرازى، انگیزة پیدایش مذاهب، ص 17 – 20 ( با تلخیص).
3. نجم (53) آیة 39.4.
4. رعد (13) آیة 11.5.
5.توحید صدوق (چاپ تهران) ص 337.
6. ناصر مکارم شیرازى، همان، ص 29.7.
7.محمد تقى فلسفى، کودک، ج 1، ص 132 و 133
@ayeha313
#تفکرات_متفاوت🔻
🔹 غالبا اونچه باعث رنجش ما از دیگران میشه اینه که ما توقع داریم اطرافیان دنیا و اتفاقاتشو از دریچه ی نگاه ما ببینن.
👈 برای حل این مشکل فقط کافیه تمرین کنیم که بتونیم این تفکرو معکوس کنیم
👌 یعنی تمرین کنیم که خودمونو بزاریم جای دیگران و به مسائل از نگاه اونها بنگریم باور کنید شاید اگر ما هم جای دیگران باشیم همون کاریو انجام بدیم که اونها انجام میدن که از نظر ما اشتباه هست، فقط کافیه کمی متفاوت فکر کرد و کمی حق داد همین.
گاهی این عبارتو با خودتون تکرار کنید👇
🔹 پذیرش تفاوتها و نگاه از دریچه چشم دیگری به پیرامون یعنی تفاهم و دوستی
@ayeha313