🔴برای بدست آوردن رزق و روزی،خود را به دردسر نندازید!
⚡ماها کل عمرمونو تلاش میکنیم دنیامون درست بشه، بعدش بریم سراغ آخرت!
✅ درحالیکه در روایته که، اگه میخوای دنیات اصلاح بشه، آخرتت رو اصلاح کن
⛔بعضیا که گذاشتن برای بعد مرگشون اموالشون در راه خیر خرج بشه...
◾ یعنی تو دنیا که بوده نتونسته دل بکنه، خوب بعد مرگ هم ورثه نمیتونن دل بکنن!!
✔یه بندهخدایی مرده بود، ده تا بچه داشت. گفته بود بعد مرگم انقدر باید خمس بدید برام.
♻️ورثه هم انجام ندادن. یکی بهشون گفت پدرتون اون دنیا پاش گیره، بدهیش رو بدید.
🔵یکی از بچههاش گفته بود، پای یه نفر گیر باشه بهتره تا ده تا بچه اینجا گیر باشن!
🔘حتی اگه مالتم دوست داری و میخوای ببری با خودت اون دنیا، باید ببخشیش تا ببریش...
❎خونهدارها اگه یقین داشته باشن که رزق و روزیشونو مستأجرانشون نمیدن، دیگه کرایههاشونو چندبرابر نمیکردن.فروشنده ها اگر بدونن روزیشون توی گرون کردن اجناس نیست،به بقیه مردم رحم میکنن...
🔰مخصوصا تو این وضعیت خراب که بیشتر باید دست همدیگه رو بگیریم.
💡در یک روستایی یه آدم مومنی کلی زمین و باغ و گوسفند داشت. قحطی اومد همه چیشو ازدست داد.
🛡دیدن اصلا ناراحت نیست. بهش گفتن چرا بیخیالی؟
🔮 گفت تا الان خدا با این باغ و گوسفندا روزیمو میداده، از الان به بعد هم میده.
🌿خدا باید الان فکر کنه چجوری روزیمو بده. من چرا ناراحت باشم؟!
✍در رزق و روزی به خدا اعتماد کنیم...
@ayeha313
👨🏻آقای خونه!
🔹 وقتی خانمها عصبانی هستند، بهترین کار این است که اجازه دهید هر قدر دوست دارند حرف بزنند!
🔸 با ارزشترین هدیه برای خانمها هدیهای است که برای آن وقت (نه فقط پول) گذاشتهاید و مدتها برنامهریزی کردهاید.
🔹 زنان عاشق مردان دست و دلباز هستند و برای بدست آوردن دل همچين مردانی تلاش میكنند.
✅ گاه و بیگاه، با مناسبت و بیمناسبت به بانوی خود هديه بدهيد.
@ayeha313
#کمال_الملک(پدر_نقاشی_ایران)
زاده: ۱۲۲۶ خورشیدی
کاشان، ایران
درگذشت: ۲۷ مرداد ۱۳۱۹ (۹۳ سالگی)
نیشابور، ایران
مدفن : آرامگاه کمالالملک، نیشابور
محل زندگی : کاشان، تهران و پاریس
دیگر نامها: پیشخدمت حضور همایونی
نقاشباشی
همسر(ها): همسر اول: ۱۲۶۲|۱۲۹۷ همسر دوم: دختر نریمانخان قوامالسلطنۀ ارمنی
فرزندان: ۲
محمد غفاری (۱۲۲۶ – ۲۷ مرداد ۱۳۱۹)، معروف به کمالالمُلک، نقاش نامدار ایرانی در دورهٔ قاجار و اوایل دورهٔ پهلوی بود. او از مشهورترین شخصیتهای تاریخ معاصر ایران بهشمار میآید. او برادرزاده صنیعالملک، و از اعضای لُژ فراماسونری ایران، موسوم به بیداری بود.
محمد غفاری، دومین پسر میرزابزرگخان، از صاحبمنصبان و کشاورزان خاندان معروف غفاری کاشان، و حاجیهمریمبیگم از خاندان معروف شیبانی این شهر بود. تاریخ تولد کمالالملک، 1226هجری قمری است. از سوی دیگر، دوستان، شاگردان و زندگینامهنویسان، تاریخ تولدش را میان ۱۸۴۸ تا ۱۸۶۳ میلادی گفتهاند. ۱۸۴۸ را بیشتر زندگینامهنویسان درست میدانند، و ۱۸۶۳، در آگهی ترحیم برادر کمال الملک، ابوتراب، در روزنامهشرف آمدهاست. این، بیشتر بهسبب پاسخ نادرست خود کمالالملک درباره تاریخ تولدش است، که نشان میدهد «او در سالهای نخستین سلطنت ناصرالدینشاه زادهشد».
کمالالملک از خانوادهای بود که از دوره افشاریه چندین هنرمند در آن بودند. او سالهای نخستین زندگی را در مِلک پدری در روستای کله، 42 کیلومتری کاشان گذراند. برای همین، امروزه این روستا، روستای کمالالملک نامیدهمیشود. تحصیلات ابتدایی را در مکتب زادگاهش گذراند. پساز آن، پدر کمالالملک، که حرفهاش همچون نیاکانش، نقاشی بود، او را با برادر بزرگش به تهران فرستاد تا در دارالفنون در رشتهٔ نقاشیادامه تحصیل دهند.
محمد غفاری در دوازده سالگی با برادرش به تهران رفت. سه سال تحصیل آنها در دارالفنون، موفقیتآمیز بود؛ناصرالدینشاه، هنگام بازدید از دارالفنون از تابلویی که او از چهره اعتضادالسلطنه، رئیس وقت دارالفنون کشیدهبود، خوشش آمد و دستور داد او را به عنوان نقاش دربار استخدام کنند.
محمد غفاری از نخستین تحصیلکردگان ایرانی در فرنگ و از افراد پرنفوذ دوره قاجار بود. او با خواهر مفتاحالملک یکی از مقامات دربار ازدواج کرد و دختری به نام نصرت و پسری به نام حسینعلیخان آوردند.
او با حضور در دربار، نخست، «خان»، و سپس «پیشخدمت مخصوص» شد. پس از چندی ناصرالدینشاه، شیفته آثار او شد و خود به شاگردی او درآمد؛ او را در آغاز، نقاشباشی و سپس، کمالالملک لقب داد. «کمالالملک»، پیشنهاد محمدحسین فروغی بود. کمالالملک در مدت حضور در دربار، ۱۷۰ تابلو کشید که معروفترین آنها، تالار آینه است و نخستین تابلویی است که آن را بهنام «کمالالملک» امضا کردهاست.
پس از کشته شدن ناصر الدین شاه و در آغاز سلطنت مظفر الدین شاه ، کمال الملک برای مطالعه و ادامه تحصیلات در زمینه زبان فرانسه و نقاشی به اروپا رفت و بیش از سه سال را در فلورانس، رم و پاریس گذرانید و از موزه های مهم شهر های رم، فلورانس و پاریس دیدن نمود و در آنجا با آثار هنرمندان به نام آشنا شد و از شاهکار ( روبنس)،(تیسین) و بویژه (رامبراند) نزدیک به دوازده کپی نقاشی کرد .
سفر به اروپا در اسلوب کار و طرز دید او اثرگذار بود . او به دستور مظفر الدین شاه در سال (1279 ش) به ایران بازگشت اما نتوانست با دستورات مظفرالدین شاه کنار بیاید برای همین به عراق رفت و چند سال در آنجا زندگی کرد و در طول زندگی در عراق پرده های زرگر بغدادی و میدان کربلا را ترسیم نمود.او بعد از بازگشت به ایران مدرسه "صنایع مستظرفه" را تاسیس کرد و مدیریت آن را بر عهده گرفت.
کمالالملک، ۱۳۰۶ خورشیدی، سرانجام بهدنبال اختلافاتی که با وزیران معارف بر سر استقلال مدرسه پیدا کرد، از تدریس و شغل دولتی دست کشید و ۱۳۰۷، به ملک شخصیاش درحسینآباد نیشابور کوچ کرد.آنجا بر اثر یک حادثه از یک چشم نابینا شد اما تا سالهای آخر زندگی به نقاشی ادامه داد. در شرح آن حادثه چندین روایت شده، از جمله گفتهشده که سالار معتمد گنجی، از خانهای منطقه و دوست کمالالملک، آجری را برای تنبیه یک کارگر حمام پرانده که به عینک و چشم کمالالملک آسیب رساندهاست. قاسم غنی پس از آن حادثه بر بالین کمالالملک حاضر شد. پس از آن کمالالملک، چندی برای معالجه به تهران رفت.
دادن لقب کمال الملک به محمد غفاری
پس از اینکه ناصرالدین شاه ، محمد غفاری را به استخدام دربار در آورد ابتدا به او لقب خان، سپس پیشخدمت مخصوص را به او داد و سپس شاه تحت تاثیر آثار او قرار گرفت و خود را به شاگردی وی در آورد و او را در ابتدا نقاش باشی و سپس کمال الملک نامید . او در مدت حضورش در دربار، 170 تابلو کشید که معروف ترین تابلو ، تالار آینه است.
سرانجام محمد غفاری (کمال الملک) درسن 95 سالگی و روز یکشنبه 27 مرداد سال 1319ه.ش بر اثر کهولت سن بیمار شد و در منزل محمد غفاری نوه ی دختری اش سایه هنرش را از روی زمین محو نمود.
با اینکه او وصیت نموده بود در باغ خودش واقع در حسین آباد دفن شود اما آرامگاه او در نیشابور‚مجاور مزار شیخ فرید الدین عطار نیشابوریاست. او 12 سال آخر عمر خود را در روستای حسین آباد گذراند .