📌متن شبهه👇
چرا در قرآن اومده اگر زنی را ۴ نفر بهش شهادت دادن باید تا آخر عمر در منزل زندانی بشه؟ چرا راجب مردا یه همچنین چیزای در قرآن نیست؟
📌پاسخ به شبهه👇
♥️حبس ابد در خانه در آغاز اسلام، کیفر زن فاحشه، در صورت شهادت شهود است.
💠"والـتی یاتین الفـحشة من نسائکم فاستشهدوا علیهن اربعة منکم فان شهدوا فامسکوهن فی البیوت حتی یتوفـهن الموت...
✍ و کسانی از زنان شما که مرتکب زنا شوند، چهار نفر از مسلمانان را بعنوان شاهد بر آنها بطلبید! اگر گواهی دادند، آنان(زنان) را در خانهها (ی خود) نگاه دارید تا مرگشان فرارسد یا اینکه خداوند، راهی برای آنها قرار دهد "
🌸مفسرین روایتی هم نقل کردهاند، که رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلّم وقتی آیه تازیانه در اول سوره نور نازل شد فرمود: این همان راه علاج و سبیلی است که خدای تعالی در آیه پانزده سوره نساء وعده اش را داده است.
🔆در این جمله مساله حبس کردن دائمی زن مورد بحث را مشروط کرده بر شهادت دادن شهود، نه بر اصل وقوع عمل زشت، و خلاصه کلام اینکه، تنها وقتی حکم حبس ابد از ناحیه حاکم صادر میشود که چهار شاهد بر صدور عمل فاحشه از زن شهادت دهد، و اگر شهود شهادت ندهند حکم صادر نمیشود
🔰حکم نامبرده حبس دائمی است، به قرینه اینکه نهایت مدت حبس را مرگ زن قرار داده، و فرموده: " حتی یتوفاهن الموت" (تا مرگ ایشان را دریابد)
🌹چیزی که هست تعبیر حبس ابد آن هم در زندان نیاورد، بلکه فرمود آنها را در خانهها نگه بدارید تا مرگشان فرا رسد، این نیز دلیل روشنی است بر اینکه خواسته است کار را بر مسلمانان آسان بگیرد، و از سخت گیری اغماض کند
🔰 و اینکه فرمود: (تا مرگشان برسد) (و یا خدا راه نجاتی برایشان مقرر بدارد)
اشارهای است به اینکه امید آن هست که حکم حبس ابد نسخ شود، هم چنان که همین طور هم شد، برای اینکه حکم تازیانه حکم حبس ابد را نسخ کرد، و این از ضروریات است که حکم جاری در باره زناکاران در اواخر عمر رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلّم نازل شد، و بعد از رحلت آن جناب در بین مسلمانان جاری گردید، و مساله زندانی کردن بعد از رحلت آن جناب اصلا مورد عمل واقع نشد.
🌸پس آیه شریفه بفرضی که دلالت کند بر حکم زنان زناکار، هیچ تردیدی نیست در این که به وسیله آیه تازیانه نسخ شده است.
🔆امام صادق (علیهالسلام) از پدرانش از امیرمؤمنان (علیهالسلام) در حدیث ناسخ و منسوخ روایت کرد که آن حضرت فرمود: یکی از احکام جاهلیت این بود که زن اگر زنا میداد در خانهای حبس و جلو انحرافش گرفته میشد تا مرگش فرارسد و اگر مرد زنا میکرد او را به مجالس خود راه نمیدادند، به او دشنام میدادند، مورد آزار قرار میگرفت و تقبیح میشد و غیر از این چیزی نمیدانستند. خداوند متعال در آغاز اسلام فرمود:
«… و از میان شما، آن دو تن را که مرتکب زشتکاری میشوند، آزارشان دهید؛ پس اگر توبه کردند و درستکار شدند از آنان صرفنظر کنید؛ زیرا خداوند توبهپذیر مهربان است.»
ولی وقتی مسلمانان زیاد شدند و اسلام قوی شد و از کارهای جاهلیت دوری گزیدند خداوند این آیه را نازل فرمود: الزّٰانِیَةُ وَ الزّٰانِی فَاجْلِدُوا کُلَّ وٰاحِدٍ مِنْهُمٰا مِائَةَ جَلْدَةٍ …؛ به هر زن زنادهنده و مرد زناکاری صد تازیانه بزنید. این آیه، آیات حبس و آزار را نسخ کرد.
🔰طبق آیه تعداد تازیانه زن ومرد(مجرد) زناکار باندازه هم هست و صد تازیانه مجازات میشوند
@ayeha313
🛑ظرفیت و جنبه روح و شخصیت ما چقدر هست؟
▫️آیت الله مشکینی(ره):
💠بعضی از انسانها روح کوچکی دارند. بدن قوی، هیکل قوی امّا روح خیلی کوچک است.
💠به اندک چیزی آزرده میشود. اندک ناراحتی او را به جزع و فزع درمیآورد. تاب اندک مرضی را ندارد، قدرت اندکی فقر را ندارد، خیلی کوچک است، عصبانی میشود، کنترل خود را از دست میدهد، حتّی گاهی برای خدا اوقات او تلخ میشود.
اینطور نباشید. إنشاءالله این نوع افراد در محیط دیدن ما نیست.
💠بعضی از انسانها خیلی بزرگ هستند و بزرگوار هستند، کوه هستند. المؤمن گاهی اینطور است که مثل دریا خیلی بزرگ هستند. قلب آنها خیلی وسیع است
💠و چه نیکو میفرماید علیّ بن ابیطالب:
کمیل، این دلها را که میبینی در سینهها وجود دارد همه مثل ظرف هستند. بعضی از ظرفها استکان است، بعضی از ظرفها استخر است.
🛑هرچه عظیم و بزرگ باشد هیچ مصیبتی او را از جا تکان نمیدهد، هیچ ناراحتی او را تکان نمیدهد. عظیم و بزرگ است.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #موکب_آمستردام نویسنده: #بهزاد_دانشگر
#درباره_ی_کتاب
🔻 موکب آمستردام، خردهروایتهایی است از زائران دوردست سیدالشهدا؛ زائرانی که از اروپا به مقصد زیارت پیادهی امام حسین رهسپار شدهاند. زائرانی که امام حسین را نه در کربلا و نجف و قم و مشهد و…، بلکه در قلب اروپا یافتهاند، و دریافتهاند که عشق حسین(علیه السلام) زمین و زمان و مکان نمیشناسد و چه بخواهی و چه نخواهی عالمگیر خواهد شد. فقط باید خود را به این دریای عظیم سپرد تا به ساحل آرامش رسید.
موکب آمستردام دومین گام و تلاش پس از کتاب موفق پادشاهان پیاده است که در کمتر از یکسال به چاپ پنجم رسید.
@ayeha313
✍مظلوم تر از اون بچه بسیجی که برا ایجاد امنیت و راحتی مردم تو سرما،تو پمپ بنزین وایساده بود
⚡و دختره بهش گفت: به شما حقوق و بنزین مفتی میدن که اینجا وایسادین!!
☘ و وقتی آخرشب رفت خونه خوانوادش بهش گفتن: مگه به تو حقوق میدن که این وقت شب اومدی خونه؟؟ نداریم..
🌷#هفته_بسیج بر تمام دلاورمردای مظلوم بسیجی
که همیشه توی شادی و غم مردم بدون ذره ای حقوق و پاداش، فی سبیل الله خدمت میکنن،مبارک🌷
@ayeha313
#ایرانشناسی
نام اثر: #پل_طبیعت_تهران
معماران: لیلا عراقیان، سحر یاسایی، علیرضا بهزادی
مکان: تهران
تاریخ شروع ساخت: ۲۰۱۰
تاریخ افتتاح: ۲۰۰۹
طول کلی: ۲۷۰ متر
نوع پل: پل پیادهرو
آغاز ساخت: ۱۳۸۹
سازنده: قرارگاه خاتم الانبیا
پل طبیعت تهران یک پل دو طبقه پیادهرو است که در عباسآباد تهران قرار دارد. این پل که از نمادهای شهر تهران است
از عرض بزرگراه مدرس میگذرد و بوستانهای طالقانی در شرق و آب و آتش در غرب را به هم متصل میکند. معمار و طراح این پل گروه «سازههای پارچهای دیبا» (لیلا عراقیان و علیرضا بهزادی)
است. ساخت این پارک از سال ۱۳۸۹ آغاز شد اما به دلیل وجود تحریمها و مشکلات اقتصادی، تا سال ۱۳۹۳ به طول انجامید
کار مطالعاتی پل طبیعت در سال ۱۳۸۸ آغاز شد.
پل طبیعت زیر نظر شرکت نوسازی عباسآباد ساخته شدهاست. این پل در ۲۰ مهر سال ۱۳۹۳ افتتاح شد
در سال ۱۳۸۸ خورشیدی فراخوانی از سوی شرکت نوسازی عباسآباد در رسانهها منتشر شد و طراحی این پل در قالب یک مسابقه انجام و عملیات اجرایی آن از اواخر ۶ ماه دوم سال ۱۳۸۹ آغاز گردید. پیش از اینکه مسابقه طراحی پل طبیعت برگزار شود، مهندسان شرکت نوسازی عباسآباد پژوهشهای اولیهای را در خصوص ویژگیهای این پل انجام دادند. کارشناسان این شرکت چند مورد مهم را در طراحی این پل مدنظر قرار دادند که اولین اولویت توجه به مسائل محیط زیست در طراحی این پل بود. با توجه به اینکه پل طبیعت در نقطهای واقع شدهاست که تمامی شاهراههای پایتخت مانند بزرگراه مدرس، همت، حقانی و رسالت از بالای این پل به خوبی دید دارد، محل جانمایی آن نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.
لیلا عراقیان در سال ۱۳۸۷ در مسابقه طراحی پل طبیعت شرکت کرد و در سال ۱۳۸۸ طرحش برگزیده شد. پل طبیعت در سال ۱۳۹۳ خورشیدی افتتاح گردید