🌱آیه های زندگی🌱
🔴 تجربه خوب کمیته ها
امروز سالگرد تشکیل اولین نهاد انقلابی است که یک روز پس از انقلاب شکوهمند اسلامی به فرمان امام خمینی (ره) تشکیل شد.
کمیته انقلاب اسلامی که الحق و الانصاف نقش بسیار مهمی را در تامین امنیت عمومی و مبارزه با ضدانقلاب و حتی مقابله با برهم زنندگان امنیت اخلاقی در دهه اول انقلاب ایفا کرد و سرانجام در سال ۱۳۶۹ با بی تدبیری برخی ها و طی پیگیری وزارت کشور وقت و تصویب قانونی در مجلس، این نهاد انقلابی با شهربانی و ژاندارمری ادغام شد و نیروی انتظامی تشکیل گردید.
در ۶ آذر ۱۳۹۸ مقام معظم رهبری (حفظه الله) در دیدار بسیجیان فرمودند:
"تجربه کمیته ها در سال۶۰ تجربه خوبی است. از آن تجربه استفاده شود. کمیته های انقلاب اسلامی همه جا حضور داشتند. هر حادثه ای که در آن منطقه رخ می داد، انسان اول چشمش می افتاد به برادران کمیته ... این حضور دائمی خیلی مهم است"
@ayeha313
🌸صبح زیباتون بخیر
💞عیدتون مبارک
🌸امروزتون پُراز شادی و
💞لبخنـد و برکت
🌸در روز میلاد امام حسین(ع)
💞زندگیهاتون گرم از عطر محبت
🌸خنده هاتون تموم نشدنی
💞دلخوشی هاتون زیاد
🌸دلاتون بی غصــه
💞روزتون پُراز عشق و موفقیت
@ayeha313
✍ امام حسین(ع):
هرگاه دو نفر،قهر باشند
آنکه برای آشتی پیش قدم شود
زود تر از دیگری وارد بهشت میشود
📚محجه البیضاء_۲۲۸
@ayeha313
#مجردانه
💠#قاطع باشید
⚜️ اگر طرف مقابلتان بهانههایی مثل اینکه:
🔸 تو فرد ایده آل من هستی اما من آدم زندگی مشترک نیستم،
🔸 تو گزینههای بهتر از من میتوانی داشته باشی،
🔸 دوستت دارم اما نمیتوانم به خاطر برخی مشکلات با تو ازدواج کنم و...
🔘شما را#معطل میکند، خیلی زود رابطه را تمام کنید. این افراد نه آنقدر شهامت آن را دارند که بگویند هیچوقت فکر ازدواج با شما نیستند و هدفشان صرفاً#دوستی و#وقتگذرانی است، و نه آنقدر قابل#اعتماد هستند که بتوانید به تغییر نظرشان درباره ازدواج امیدوار باشید.
✅ در مقابل این افراد،#قاطعیت داشته باشید و به او بگویید در گفتگو با شما از کلمات محبتآمیز استفاده نکند. برای خودتان#ارزش قائل شوید و موقعیتهای بعدی زندگیتان را به خاطر بودن در یک#رابطه_عقیم و بیسرانجام#هدر ندهید.
@ayeha313
14.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایده_هفت_سین🍎🍃🌾 شماره یڬ🍃🌸
نظرتون راجع به اين هفتسين چيه ؟
@ayeha313
مخالفت با والدين
س: آيا مخالفت با سليقه پدر و مادر در کارها حرام است
ج) اگر منظور مخالفت با سليقه پدر و مادر در كار مربوط به خودشان است، شما حق دخالت نداريد ولى اگر مخالفت با سليقه آنان در رابطه با كارهاى خود شماست، صرف مخالفت حرام نيست لكن ايذاى والدين حرام است.
استفتائات مقام معظم رهبری
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰داستان فطرس ملک چیست و نافرمانی او چه بوده است؟
✍️پاسخ:
✅نام این فرشته فطرس می باشد، که یکی از فرشتگان الهی است، روایات متعددی درباره جریان بخشش او وجود دارد، که مضمون و محتوای آن ها یکسان است.
در این روایت آمده است: "فطرس فرشته ای بود، که گردا گرد عرش الهی در گردش بود و درباره دستوری از اوامر خداوند کوتاهی و سستی ورزید.
بالش به کیفر این نافرمانی چیده شد و به یکی از جزیره ها تبعید گردید.
هنگامی که امام حسین(ع) متولد شد، جبریل برای عرض تبریک به پیامبر به سوی زمین فرود آمد و در راه با فطرس دیدار کرد. جبریل به وی پیشنهاد کرد، برای عرض تبریک و تهنیت، با او نزد پیامبر برود. هنگامی که جبریل او را به حضور پیامبر برد، به امر پیامبر، بالش را به بدن پاک امام حسین(ع) مالید و سلامتش را باز یافت". (۱)
عده ای از بزرگان معتقدند، داستان فطرس با آیات صریح قرآن که ویژگی های فرشتگان را برشمرده، آن ها را بندگان مطیع و کریم و شایسته خداوند معرفی می کند و از هر نوع سرپیچی و نافرمانی پیراسته می داند، سازگاری ندارد؛ پس باید این گونه روایات را نادرست شماریم؛ به فرض درستی شان، بدان سبب که نکته ای فراتر از ادراک ما دارند، باید علمش را به اهلش یعنی اولیای برگزیده الهی واگذاریم و خود را در فهم آن ناتوان بدانیم.
در مقابل عده ای بر این باورند، که فرشتگان اصناف و درجه های گوناگون دارند. گروهی مقرّبند و گروهی در درجه پایین تر جای گرفته اند. آیاتی که هر گونه نافرمانی و سرپیچی را از فرشتگان نفی می کنند، به فرشتگان مقرب مربوط است. فطرس از فرشتگان مقرب نبود، تا از هر نوع سرکشی پیراسته باشد؛ به ویژه آن که تخلّف و سرپیچی فطرس در برخی روایات کندی و سستی ورزیدن خوانده شده که نوعی ترک اولی است، نه گناه.
چنان که پیامبران(ع) نیز درجات مختلف دارند: " تلک الرسل فضّلنا بعضهم علی بعض؛ بعضی پیامبران را بر بعضی برتری بخشیدیم. "(۲)
عده ای از انبیا ترک اولی داشتند؛ ولی جمعی مانند پیامبر(ص) و خاندان پاکش جز اراده الهی اراده ای نداشتند و حتی از ترک اولی نیز پیراسته بودند.
در برخی از این روایات که اشاره شد، جرم فطرس که مورد شفاعت امام حسین(ع) قرار گرفت، یک نوع غرور و خود بزرگ بینی بود.
جهت اطلاع بیشتر رجوع کنید، به مقاله: پژوهشی در روایات فُطرس ملَک، از محمد احسانی فر، در مجله علوم حدیث شماره ۳۴.
پی نوشت ها:
۱) کشی، رجال کشی، مشهد، انتشارات دانشگاه مشهد، ۱۳۴۸ش، ص۵۸۳؛ صدوق، أمالی، بیروت ، اعلمی، چ پنجم، ۱۴۰۰ق، ص۱۳۷؛ ابن قولویه، کامل الزیارات، نجف، مرتضوی، چ اول، ۱۳۵۶ق، ص۶۶؛ فتال نیشابوری، روضه الواعضین، قم، انتشارات رضی، چ اول، بی تا، ج۱، ص۳۵۶؛ مسعودی، اثبات الوصیه، قم، انصاریان، چ سوم، ۱۴۲۶ق، ص۱۶۴؛ ابن شهر آشوب، مناقب آل أبی طالب، قم، مؤسسه العلامه للنشر، ۱۳۷۹ق، ج۴، ص۷۴؛ مجلسی، بحار الأنوار، تهران، اسلامیه، چ دوم، ۱۳۶۳ش، ج۴۴، ص۱۸۲. (نرم افزار سیره معصومان)
۲) بقره(۲) آیه ۲۵۳؛ بحارالانوار، پیشین، ج ۵۶، ص۱۸۴.
@ayeha313
♦️راهکار رفتار با کودکان لجوج
بسیار پیش میآید که والدین دو اشتباه متوالی انجام میدهند و کودک خویش را به سمتی هدایت میکنند که با لجاجت و گریه و سر و صدا به هدفش برسد.
1️⃣کودک را از چیزی که ضرر جدی یا مشکل خاصی ندارد محروم میکنند (یا به دلیل تنبلی خودشان، یا به این دلیل که به اشتباه فکر میکنند آن مسئله مشکل ایجاد میکند.)
2️⃣پس از اینکه کودک اندکی سر و صدا کرد آن را به او میدهند.
وقتی اولین بارها این اتفاق میافتد کودک میآموزد که لجاجت کردن با چاشنی سر و صدا و گریه، راه مناسبی برای رسیدن به خواستههاست. تا اینکه بعد از مدتی دیگر راهی بهتر از این نخواهد شناخت.
@ayeha313