ﺧﺪﺍﯾﺎ 🙏
ﻣﻦ ﻗﺪﺭﺕ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﻡ
ﺗﺎﻗﻠﺐ ﺁﻧﻬﺎیی
ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﺎﻥ❤️
ﺩﺍﺭﻡ ﺭﺍ ﺷﺎﺩﮐﻨﻢ
در این آدینه مبارک 🌺
تمنا دارم
ﻣﺸﮑﻼﺗﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺁﺳﺎﻥ،
دﻋﺎﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ
ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ،ﻭﺩﻟﺸﺎﻥ ﺭﺍ
ﺷﺎﺩﮔﺮﺩﺍﻧﯽ🌺🙏
آمیـــن🙏
به برکت صلوات بر حضرت مُحَمَّدٍ ﷺ 💚
و خاندان پاک و مطهرش 🌸
@ayeha313
💢امام سجاد علیهالسلام از کوچهای شلوغ در مدینه میگذشتند.
چند نفر که ایشان را میشناختند، فریاد میزدند:
کنار بروید، راه را برای فرزند رسولالله باز کنید!
امام سجاد علیهالسلام فرمودند:
ساکت باشید! راه، مشترک است و من حق ندارم دیگران را کنار بزنم تا خود عبور کنم.
📚مختصر تاریخ دمشق، جلد ۱۷ ، صفحه ۲۴۶
@ayeha313
«دعاى روز یازدهم مـ🌙ـاه مبارک رمضان»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ حَبِّبْ إِلَيَّ فِيهِ الْإِحْسَانَ وَ كَرِّهْ إِلَيَّ فِيهِ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيَانَ وَ حَرِّمْ عَلَيَّ فِيهِ السَّخَطَ وَ النِّيرَانَ بِعَوْنِكَ يَا غِيَاثَ الْمُسْتَغِيثِينَ؛
خداى در اين ماه نيكى را پسنديده من گردان، و نادرستي ها و نافرماني ها را مورد كراهت من قرار ده، و خشم و آتش برافروخته را بر من حرام گردان به يارى ات اى فريادرس دادخواهان.
@ayeha313
❤️رشـد هـای لازم در ازدواج
💞رشد جسمی: کسی که میخواهد ازدواج کند، حداقل باید به سن بلوغ رسیده باشد.
💞رشد عقلی: منظور از رشد عقلی، این است که خوب و بد را تشخیص دهد و فهم ادارهٔ زندگی را داشته باشد. شاید تعجب کنید که از این که چنین حرفی میزنیم؛ اما افراد بسیاری هستند که سنشان بالا رفته، بدون آن که عقلشان به همراه سنشان رشد کرده باشد. برخی از این افراد در سن سی سالگی، مانند یک نوجوان پانزده ساله رفتار میکنند!
💞رشد اقتصادی: این نکته دربارهٔ پسرها است. منظور از رشد اقتصادی، آن است که پسر بتواند امکانات زندگی را در اندازهٔ دختری که میخواهد با او ازدواج کند، فراهم کند؛ البته اگر بتواند این زندگی را به کمک پدر و مادرش تدارک ببیند، باز هم مشکلی نیست.
💞رشد عاطفی: رشد عاطفی را در دو بعد میتوان بررسی کرد: اولا کسی که میخواهد از اج کند، باید از نظر عاطفی رشد کرده باشد که بتواند طرف مقابل را نیز از جهت عاطفی تامین کند. برخی دخترها یا پسرها، در زندگی مثل مجسمه هستند. اصلا ابراز دوستی و عطوفت را بلد نیستند. خانهای که از عاطفه خالی باشد، خانه نیست. بیشتر شبیه یک ادراه است.
💞بعد دوم رشد عاطفی، در مدیریت عاطفه ظهور میکند. برخی بلد نیستن عواطف خود را مدیریت کنند. خیلی زود تحت تاثیر قرار میگیرند و عنان اختیار خود را از دست میدهند.
@ayeha313
💠 روزه شخص جنبي که احتمال مي دهد پيش از اذان صبح بيدار مي شود
💬 حکم روزه جنب که با احتمال بیدار شدن قبل از اذان بخوابد ولی بیدار نشود، چیست؟
🔹 آیات عظام خامنه ای و مکارم: شخص جنب در شب ماه رمضان اگر می داند یا احتمال می دهد که در صورت خوابیدن پیش از اذان صبح بیدار می شود، و تصمیم بر غسل هم داشته باشد ولی بیدار نشود، روزهاش صحیح است.
🔹 آیت الله سیستانی: كسى كه در شب ماه رمضان جنب است و يقين يا اطمينان دارد كه اگر بخوابد پيش از اذان صبح بيدار مىشود، ، و تصمیم بر غسل هم داشته باشد ولی بیدار نشود، روزهاش صحیح است.
📚احکام روزه / آیت الله خامنهای – توضیح المسائل آیات عظام سیستانی و مکارم
📚 #احکام_دین
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
⁉️کاتولیکها آنها روزه روز چهارشنبه و جمعه الصلیب را میگیرند بعلاوه تمامی روزهای جمعه ماه انابت را
⁉️-ارتدوکس شرق
آنها نیز ماه انابت، روزه رسولان، روزه معراج مریم به آسمان، روزه ویژه میلاد مسیح و چند تا روزه یک روزه دارند بعلاوه تمامی روزهای چهارشنبه و جمعه که در این دوران از خوردن گوشت، لبنیات ، تخم مرغ و ماهی پرهیز میکنند.
🌱آیه های زندگی🌱
⁉️-ارتدوکس شرق آنها نیز ماه انابت، روزه رسولان، روزه معراج مریم به آسمان، روزه ویژه میلاد مسیح و
⁉️پروتستان
روزه آنها به خود افراد، کلیساها و سازمانها بستگی دارد و در این مدت بطور کامل از لب زدن به آب و غذا خودداری میکنند و برخی مایعات را نمیخوردند و از خوردن یک یا چند وعده غذا صرف نظر میکنند.
همانطور که قبلاً اشاره شد روزه به عنوان یک مقوله دینی و عبادی امری نیست که به چند دین محدود باشد و اثری از آن در ادیان نباشد. شواهد تاریخی حاکی از آن است که اگر اختلافی هست در صورت و کیفیت توجه به آن است نه در اصل آن و در میان اقوام مختلف در گذشته و حال، روزه و پرهیز جایگاه خاصی برای خود داشته و دارد.
#روزه_در_ادیان_دیگر
@ayeha313
📛 شبهه
خدایا وقتی میخوایم بیام خونت باید کلی پول بدیم، وقتی هم مهمونت میشیم نباید لب به چیزی بزنیم، وقتی میخوایم بیایم پیشت باید بمیریم، میخوای اصلا رفت و آمد نکنیم!؟....ما رو بخاطر سيب از بهشت فرستادى زمين حالا بخاطر آب انگور از زمين ميفرستى جهنم! چرا اينقدر با ميوه و آبميوه مشکل دارى!؟....خدايا حتمأ بايد بميريم روحمون شاد شه؟!!نميشه همينطورى يه حالى بدى...!
❇️ پاسخ ❇️
☑️ یکی از راههای نفوذ اسلام ستیزان در قلب جوانان استفاده از طنز و لطیفه است؛ متن فوق به صورت یک مطلب طنز آمیز منتشر شده، ولی شکلات زهرآگینی است که درصدد تشکیک در ایمان جوانان است.
پاسخ خط به خط شبهه👇
❌ خدایا وقتی میخوایم بیام خونت (حج) باید کلی پول بدیم!
✅ پاسخ: خب در اشتباهید... مساجدِ داخل شهر هم خونهی خدا هستن، چرا وقتی اونجا میرید، پولی پرداخت نمیکنید؟ چون رفتن به خونهی خدا پولی نیست... و پولی که برای حج پرداخت میشه هم، برا سازمان حج و زیارت و هتل و هواپیما و خوراک و بهداشت و... هست. نه اینکه برا ارتباطِ با خدا پول بدید! همونطور وقتی شمال یا ترکیه برید هم هزینه پرداخت میکنید!
❌ وقتی هم مهمونت میشیم نباید لب به چیزی بزنیم
✅ پاسخ: باز در اشتباهید... #ماه_رمضان شبها و روزهاش کلاً ماه میهمانی خدا هست (نه فقط روزهاش)... دقت کردید شبهای رمضان اندازهی چند نفر غذا میخورید!/پس این حرف غلطه که میگید خدایا وقتی مهمونت میشیم هیچی نمیخوریم... میخورید ولی رژیمی و هدفدار...
❌ وقتی میخوایم بیایم پیشت باید بمیریم
✅ باز هم در اشتباهید... مُردن فعل اختیاری شما نیست که میگید برا رفتن پیش خدا باید بمیریم! بلکه خدا هر وقت بخواد روح شما رو میگیره... اما اگه به این موضوع کار نداشته باشیم... حرفتون باز بیاساسه! میخواید، بدون مردن پیش خدا برید؟ رفتن پیش خدا به رهایی از این جسم نیاز داره... مگه میشه در زندان باشید و به سفر برید!
❌ میخوای اصلا رفت و آمد نکنیم!؟
✅ چون این جمله، برگرفته از جملات گذشتهست، با رد اونها، این هم خود به خود رد میشه.
❌ ما رو بخاطر سيب از بهشت فرستادى زمين!!
✅ بازهم اشتباه... بخاطر سیب نبود عزیزم، بخاطر نافرمانی بود... در اینجا اصلا سیب مدنظر نیست، بلکه نفس عمل مدنظره
❌چرا بخاطر آب انگور از زمين ميفرستى جهنم!
✅ باز هم اشتباه... خدا با آب انگور مشکل نداره، بلکه با اون الکلی مشکل داره که در جریان تخمیرِ آب انگور بهش اضافه میشه... و چرا با اون مشکل داره، چون هم ارزش اجتماعی فرد رو کم میکنه و هم سلامتیش رو به خطر میندازه
❌ چرا اينقدر با ميوه و آبميوه مشکل دارى!؟
✅ خب اینم مشخص شد، که خدا با «نافرمانی» و «نوشیدن الکل» مشکل داره، نه با میوه و آب میوه...
❌ خدايا حتماً بايد بميريم روحمون شاد شه؟!! نميشه همينطورى يه حالى بدى...!؟
✅ شما مسیر طاعت و بندگی خدا رو در پیش بگیرید، بهتون قول میدم قبل از مرگ روحتون شاد میشه... یه بار تجربه کردید؟ البته! اگه اون مسیر رو در پیش نگیرید، بعد از مرگ هم روحتون شاد نمیشه...
همینطوری یه حالی داده، شما قدرش رو نمیدونید و بهش پشت کردید... کافیه از غرورتون کوتاه بیاد و بدونید مخلوق هستید، مخلوق هم باید تابع برنامهی خالق باشه... مطمئناً حالی که خواهید داشت... با لذتهای ناشی از امور مادی قابل مقایسه نیست..
@ayeha313
#بهبود_تربیت_فرزند
والدین گرامی؛ سرِ حرفِ خود بایستید👇
اگر کودک خواستهای داشت که شما نمیتوانید و یا صلاح نمیدانید به او جواب مثبت بدهید، بر سر نه خود بایستید. اگر کودک ببیند که بعد از اصرار و گریه و قشقرق میتواند شما را تسلیم خواسته خود کند یاد میگیرد که دفعات بعد هم از همین روش برای رسیدن به خواستهاش استفاده کند. بنابراین تنها زمانی به فرزندتان نه بگویید که مطمئنید از حرف خود برنمیگردید.
@ayeha313
👇👇👇
♨️سوال:
🔰اگر هزینه ساخت مسجد را برای رفع فقر بدهیم، بهتر نیست؟
✍️پاسخ:
✅بعید است که در پس این گونه تفکرات و سخنان اندیشه نیکی وجود داشته باشد و تصور می شود که این گونه سخنان، بیشتر مبارزه با نیکی ها، با مخفی شدن در پشت یک امر نیک دیگر باشد که با مغالطه و مقابله سازی ناموجه، انجام می گیرد. و شاید عده ای نیز با ساده اندیشی یا فریب شیطان آن را تکرار می کنند.
هر انسان منصف و نیک اندیشی دقت کند، می فهمد ریشه فقر، در زیاده طلبی عده ای است که یا با بر پا کردن جنگ و ناامنی و استکبار، ملت یا ملت هایی را به فقر می کشانند. یا در سطحی کوچکتر با گران فروشی و احتکار و تقلب و ... خون عده ای را در شیشه می کنند تا خودشان در تجملات و عیاشی ها غوطه خورند.
این در حالی است که مساجد و کانون هایی شبیه آن، نگاه دارنده اصل اندیشه توجه به ضعیفان و محرومان است. و علاوه بر آنکه نمی گذارد عده ای پایمال کردن ضعفا را تئوریزه کنند، کانون امید محرومان می باشند. از همین رو شاهد هستیم که هر روزه، عده ای به مساجد مراجعه می کنند و معمولا در اکثر مساجد در اکثر شب ها، برای محرومان به جمع آوری کمک ها می پردازند.
همین واقعیت ها، سبب شده است که در هر جای جهان بنگریم، حمایت های مادی از مراکز مذهبی صورت می گیرد. تا آنها به صورت خودجوش به محرومان کمک کنند. مثلا در کشور آمریکا اماکن عبادي از ابتدای تاسیس کشور به صورت غیر رسمی از پرداخت ماليات معاف بودهاند و به طور رسمي از سال ۱۸۹۴ با تصويب کنگره از پرداخت ماليات بر درآمد معاف شدند. یعنی حتی می توانند مراکز تجاری ایجاد کنند بدون آنکه نیازی به پرداخت مالیات داشته یاشند. و علاوه بر آن کمکهاي مردمي به اين اماکن نيز قابل کسر از ماليات هستند. یعنی هر کسی که پولی برای این مراکز پرداخت کند، می تواند با ارائه سند، همان مبلغ را به عنوان مالیات لازم برای پرداخت به دولت محسوب کند. (۱)
و در دفاع از این قوانین گفته اند: اين مؤسسات و اماکن خدمات اجتماعي فراواني نظير اطعام و اسکان فقرا انجام ميدهند که در صورت اخذ ماليات از انجام آنها باز ميمانند.
این قانون سبب شده رستورانی که صرفا به شکل کشتی نوح در کنتاکی آمریکا ساخته شده است، از پرداخت مالیات معاف باشد.
این گونه قوانین در بسیاری از کشورها دیده می شود و علاوه بر معافیت مالیاتی، حتی هزینه اموری نظیر آب و برق و ... نیز از این مراکز اخذ نمی شود. و بعضی از هزینه های آنان نیز توسط دولت ها پرداخت می شود.
حال جالب است بدانیم که در جمهوری اسلامی ایران، کمبودها و نقص ها در بخش مساجد بسیار جدی است. در حالی که گفته می شود در تهران سرانه مسجد به ازای هر نفر، تنها ۱۵ سانتی متر می باشند، و سرانه مسجد در ایران برای شیعیان، از سرانه کلیسا برای مسیحیان و ... کمتر می باشد و اکثر مساجد نیز نیازمند تعمیرات اساسی می باشند، دغدغه عده ای به این اختصاص یافته که چرا همین تعداد مسجد نیز ساخته می شود که در شیطانی بودن این اندیشه ها، جای اندک تردیدی نیست.
در حالی که کشورهای لائیک و مراکز کفر از نظر ما، این گونه به خدمات دهی برای اماکن مذهبی می پردازند، در کشور ما، دولت به بهانه مردمی بودن مساجد، خود را از مسئولیت معاف نموده است و حتی ریشه مشکلات خود را در عدم دریافت مالیات از آستان قدس می جوید! عده ای حتی برنمی تابند که با هزینه های مردمی مسجد ساخته شود. و شاید هیچ کشور اسلامی در جهان یافت نشود که مساجد آن به اندازه ایران محدود باشد. به گونه ای که بعضی از توریست های خارجی از کمبود مساجد در ایران متعجب می شوند.
@ayeha313
🌸در دوازدهمین روز
ماه مبارک رمضان 🌙
براتون دعا می کنم 🙏
🌷الهی همه آرزوهاتون
❣براورده بشه
🌷روی غم نبینید
❣همه غصه هاتون به شادی
🌷همه دردهاتون درمان
❣همه قهرها به آشتی
🌷تبدیل بشه و الهی که
❣در این روز زیبا
🌷همگی حاجت روا بشین
@ayeha313
«دعاى روز دوازدهم مـ🌙ـاه مبارک رمضان»
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ زَيِّنِّي فِيهِ بِالسِّتْرِ وَ الْعَفَافِ وَ اسْتُرْنِي فِيهِ بِلِبَاسِ الْقُنُوعِ وَ الْكَفَافِ وَ احْمِلْنِي فِيهِ عَلَى الْعَدْلِ وَ الْإِنْصَافِ وَ آمِنِّي فِيهِ مِنْ كُلِّ مَا أَخَافُ بِعِصْمَتِكَ يَا عِصْمَةَ الْخَائِفِينَ؛
خدايا مرا در اين ماه به پوشش و پاكدامنى بياراى، و به لباس قناعت و اكتفا به اندازه حاجت بپوشان و بر عدالت و انصاف وادارم نما، و مرا در اين ماه از هرچه مى ترسم ايمنى ده، به نگهدارى ات اى نگهدارنده هراسندگان.
آقای عزیز اگه به پدر و مادرت وابسته ای هرگز ازدواج نکن!
یه توصیه خیلی مهم برای آقایون
اگه احساس میکنید که به پدر و مادرتون وابسته اید، هرگز ازدواج نکنید. چون خانم ها اصلاً دوست ندارن که با یک بچه ننه ازدواج کنن.
شما باید سکاندار زندگی باشید و در شرایط دشوار زندگی، همراه و حامی خانواده باشید. وقتی همه چیز بهم میریزه این شما هستید که باید تصمیم بگیرید و خانواده رو نجات بدید. شما باید به اندازه کافی مسلط و قدرتمند باشید تا همسر آیندتون بتونه با خیال راحت بهتون تکیه کنه
@ayeha313
علت بوی بد دهان هنگام روزهداری !
خوابیدن بلافاصله بعد از سحری باعث میشود غذای شما به خوبی هضم نشده و علاوه بر اینکه غذا به خوبی جذب بدن نمیشود؛ مشکلاتی از جمله بوی بد دهان برایتان پیش خواهد آمد. بنابراین سعی کنید تا یک ساعت بعد از سحری بیدار باشید👌
@ayeha313
💠 تفاوت حد ترخص و مسافت شرعی
🔹 طبق نظر آیت الله خامنه ای مسافت شرعی هشت فرسخ (حدود ۴۱ کیلومتر) است، هرچند به صورت رفت و برگشت باشد، البته در این صورت باید مسیر رفت حداقل ۲۰/۵ کیلومتر باشد، ولی حد ترخص مکانی است که در آنجا اذان شهر شنیده نمی شود.
🔹 طبق تحقیقات انجام گرفته حد ترخص از آخر شهر حدود ۱۳۵۰ متر می باشد.
🔹 نکته: مسافری که از شب قبل قصد سفر کرده و پیش از ظهر به مسافرت میرود، نمی تواند تا قبل از رسیدن به حد ترخص روزة خود را افطار کند و درصورتی که پیش از آن افطار کند، بنابر احتیاط کفارة افطار عمدی روزة ماه رمضان بر او واجب است. البته چنانچه از حکم مسأله غافل بوده، کفاره ندارد.
📚سایت مراجع عظام
#احکام
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
⁉️پروتستان روزه آنها به خود افراد، کلیساها و سازمانها بستگی دارد و در این مدت بطور کامل از لب زدن
روزه در ادیان و فرق
– صائبین یا مندائیان (پیروان حضرت یحیی) در روزهای ویژهای از سال که آنها را مبطل مینامند از خوردن گوشت، ماهی، تخم مرغ خودداری میکنند از جمله این روزها ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ ماه سمبلتا، روزهای ششم و هفتم ماه دولا و روز دوم ماه هطیا است.
آنها روزه واقعی را روزهدار بودن اعضا و جوارح آدمی میدانند که در کتاب کنزاربا یا صحف آدم مقدسترین کتاب مندائیها آمده است:
«ای مومنان برایتان گفتم که روزه بزرگ فقط نهی از خوردن و آشامیدن نیست بلکه دیدگانتان را از نگاههای هیز و شیطانی و گوشهایتان را از شنیدن حرفهایی که مردم در خانه خود میزنند برحذر دارید و زبانهایتان را به گفتارهای دروغ و ناپسند نیالائید و …. ».
– زاهدان پیرو آئین جین و آئین هندو برای ایجاد آمادگی روحی خود برای برخی جشنها و اعیاد روزه نگه میدارند، همچنین پارسایان آئین جین بهترین مرگ را مرگ در اثر پرهیز کامل از غذا و آب میدانند و بسیاری از آنها داوطلبانه راه روزهدار را در پیش می گیرند تا بدین طریق به زندگی خود پایان بخشند.
– بسیاری از راهبان و راهبههای بودایی مذهب، تنها به یک وعده غذا در روز اکتفا میکردند و اول ماه و نیمه ماه را روزه کامل میگرفتند، امروزه مردم عامی بودائی هر ماه چهار بار روزه داشته و به گناهان خود اقرار میکنند و در استقبال از سالروز فوت بودا مدت پنج روز از خوردن گوشت خودداری میکنند
🌱آیه های زندگی🌱
روزه در ادیان و فرق – صائبین یا مندائیان (پیروان حضرت یحیی) در روزهای ویژهای از سال که آنها را مبطل
لامائیستها در هر ماه روزهای ۱۴ و ۱۵ و ۲۹ و ۳۰ تنها از غذای آردی و چای تناول میکنند ولی پارسایان این مذهب در طول این چهار روز تا غروب آفتاب هیچ نمیخورند.