🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام اثر: #آدم_باش،_عاشق نویسنده: وحید ملتجی
چقدر دلت میخواهد همه دوستت داشته باشند...؟
احتمالا برای این کار تلاشهایی هم کرده ای.
حالا راهی وجود دارد که نه تنها همه آدمها،
که حتی فرشته ها و همه ارواح تو را دوست داشته باشند!
چقدر خوشحالی دارد این حالت...
خیلی
خیلی
خیلی
راهش یک چیز است:
خدا تو را دوست داشته باشد.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
چقدر دلت میخواهد همه دوستت داشته باشند...؟ احتمالا برای این کار تلاشهایی هم کرده ای. حالا راهی وجود
عاشق هایی که آدم نیستن، بخونن، شاید آدم شدن...😅😅
#سوال_مهم
آیا کشور ایران برای کیمیا علیزاده زمانیکه در ایران بود، کمگذاشته؟
#جواب
بخشی از امکاناتی که توسط جمهوری اسلامی ایران در اختیار کیمیا علیزاده قرار گرفت:
👈🏻پرداخت #چند_هزار_دلار پاداش المپیک، #شمش_طلا، #آپارتمان،بسیاری از #امکانات ورزشی و #مربیان برتر دنیا، چیزهایی بود که به علیزاده داده شد، اما اون اینها رو تبدیل به دلار و خرج بلیط هواپیما کرد تا بره خارج و بگه در ایران تحت فشار بودم و برای برعندازی فعالیت کنه!
عاقبت همه برعندازا و کسانی که به کشور ومردمشون خیانت کردند همینه ...
@ayeha313
#آیتالله_ناصری :
منتظر امام زمان ؛ یعنی کسی که
آماده است. اصلاح نفس کرده و
منتظر فرمان حضرت باشد ...
صفات رذیله را دور ریخته و صفات
حمیده را کسب کرده باشد و تسلیم
امامش باشد.
@ayeha313
#ایرانشناسی
نام اثر: #زندان_اسکندر (مدرسه ضیاییه)
تاریخ افتتاح: ۱۲۳۴
استان: یزد
تاریخ ثبت ملی: ۲۳ اسفند ۱۳۴۶
دورهٔ ساخت اثر: دوره ایلخانیان
زندان اسکندر یزد یکی دیگر از زیباترین بهانه ها برای سفر به این شهر می باشد و برای عاشقان تاریخ و هنر و معماری میتواند انتخابی عالی به شمار آید. به زندان اسکندر یزد در حال حاضر مدرسه ضیائیه نیز گفته میشود و این لقب و نام بخاطر تغییر کاربری در این بنا و تدریس علوم مختلف در آن انتخاب شده است.
مدرسه ضیائیه (زندان اسکندر) مربوط به سدهٔ ۷ است و در بافت تاریخی محلهی فهادان در شهر یزد واقع شده است و این اثر در تاریخ ۲۳ اسفند ۱۳۴۶ با شمارهٔ ثبت ۷۷۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
زندان اسکندر یا همان مدرسه ضیائیه در حقیقت مدرسهای است با حدود ۱۰ قرن قدمت که در محله فهادان شهر یزد در مجاورت بقعه دوازده امام واقع گردیدهاست. این بنا در سال ۶۳۱ هجری قمری توسط عارف معروف ضیاءالدین حسین رضی بنا گردید و در سال ۷۰۵ ه.ق توسط پسرانش مجدالدین حسن و شرفالدین علی تکمیل گردید.
از بخشهای این بنا میتوان به وجود چاهی با قطری حدود ۴ متر در وسط حیاط این مدرسه اشاره نمود که به سردابی به عمق حدود ۷ متر منتهی میگردد، ارتفاع گنبد این بقعه به ۲۰ متر میرسد و دارای گچبریهای و تزئینات زیبائی با آبرنگ طلائی و لاجوردی بوده که بخش اعظم آن از بین رفتهاست.
در مورد این بنا روایتهایی مطرح میباشد که قدمت ساخت آن را به زمان حمله اسکندر مقدونی به ایران نسبت میدهد که از این بنا به عنوان زندان استفاده میگردیده که بعدها تغییر کاربری داده و به عنوان مدرسه مورد استفاده قرار گرفتهاست
مدرسه ضیائیه یزد از شیوه آذری است. این مدرسه در چهار مرحله ساخته شدهاست. نخست گنبد خانهٔ کهن آن همزمان با حمله مغولان، برای آرامگاه ساخته شده و مدرسه هم نبودهاست و دویست سال پس از آن در اوایل سده دهم، نوهٔ سازندهٔ نخست گنبد، در کنار آن، این مدرسه را میسازد و آن را مدرس این مدرسه میکند و درگاه آن را هم به مدرسه باز میکند. اینجا همخانه مدرس داشته که بخش اندکی از آن پیداست. بر خلاف خانهٔ مدرس ابراهیم خان کرمان که از درون مدرسه بدان راه مییابند، در این از همان هشتی میتوان به خانه مدرس راه یافت. میانسراء افزون بر ایوانچهٔ جلوی حجرهها چهار ایوان بلندتر دارد که ان را چهار ایوانی کردهاست