⚡پنج #افسانه رایج در #ازدواج
❌ تو من را کامل میکنی
❌ تو همسر ایده ال من هستی
❌ تو من را خوشبخت میکنی
❌تو نیمه گمشده من هستی
❌ من تو را تغییر می دهم
👈 اینها افسانه اند. اگر با این #تفکرات میخواهید ازدواج کنید، هیچ وقت ازدواج نکنید، چون وقتی #واقعیت با انتظارات شما جور در نمی آید دچار #سرخوردگی میشوید.
👈#عشق و #درد مثل دو روی یک سکه هستند.
عشق را یک #گلزار در نظر بگیرید، حالا که وارد این گلزار شدید دو انتخاب دارید :
👈شروع کنید با خارهای گلزار #گلاویز شدن که آنها را از بین ببرید (همسرم را درستش می کنم، تغییرش میدم) که قطعا نمیتوانید همه خارها را از بین ببرید و فقط خودتان را زخمی می کنید، ضمن اینکه از بودن در گلزار هم لذت نمی برید.
👈گلزار را با خارهایش #بپذیرید، شاید یک مقدار خارها اذیتتان کنند، اما در کل، بودن در گلزار میتواند تجربه لذت بخشی برایتان باشد
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
بشر سرگردان از عوارض مدرنیته و تمدن منهای خدا و مذهب در پیِاندیشهای است که تشنگی روح او را آبی گوار
11.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای کی یوسان مبلغ عرفانهای نوظهور-
سخنرانی استاد حجت الاسلام علی قهرمانی در جمع اساتید دانشگاه علوم پزشکی تبریز
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
ای کی یوسان مبلغ عرفانهای نوظهور- سخنرانی استاد حجت الاسلام علی قهرمانی در جمع اساتید دانشگاه علوم پ
12.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان رهبری :هدف عرفان های کاذب ضعیف کردن دینداری در جامعه است
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
سخنان رهبری :هدف عرفان های کاذب ضعیف کردن دینداری در جامعه است @ayeha313
🔰🔰 نتیجه گیری 🔰🔰 عرفان واقعی و دروغین
عرفان حقیقی، عرفانی است که از دینی حقیقی و واقعی برآمده است و در آموزههای سیر و سلوکی خود از مسیر شریعت میگذرد. اگر کسی خواهان طی کردن مسیر عرفان باشد، راه دیگری غیر از پیمودن جادة شریعت ندارد و تنها راه وصول او به منبع حقیقی هستی؛ یعنی خدای متعال، جلب رضایت او در قالب عمل به دستورات او است. هر نوع عرفانی غیر از این، در زمرة عرفانهای کاذب و دروغین خواهد بود. عرفانهای دروغین، تصویر و تصور درستی از خدا ندارند و اعتقاد برخی از آنان به انکار خدا میانجامد.
هر گروهی جنبهای از صفات انسانی را مورد توجه قرار میدهند؛ در صورتی که انسانها ساحتهای مختلفی دارند. عرفان اصیل به همه ابعاد انسانی توجه دارد و یکی را فدای دیگری نمیکند. اما در عرفانهای دروغین، دنیا، آخرت، اجتماع و قوای انسانی فدای یکدیگر میشوند. وجه مشترک دیگر عرفانهای کاذب این است که این دسته از عرفانها منکر الهی بودن ادیان هستند و یا برخی از ابعاد دین از جمله شریعت را قبول نمیکنند. در بعد معرفتشناسی، عقل و منطق را نمیپذیرند. این نوع عرفانها دیدگاه کثرت گرایانة ارزشی دارند و معتقدند راههای رسیدن به خدا زیاد است. ارزشهای دینی در نظر آنها متعدد و به سلایق افراد و جوامع مختلف بستگی دارد.
🌱آیه های زندگی🌱
🔰🔰 نتیجه گیری 🔰🔰
منابع تحقیقاتی: 1-سایت آپارت 2-سایت خبرگزاری مهر 3-سایت ویکی پدیا 4-سایت پرسمان دانشجویی 5-سایت مشرق نیوز 6-سایت خبرگزاری فارس 7-سایت مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران 8-سایت موسسه راهبردی دیده بان 9-پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب 10-سایت فرهنگ نیوز 11-سایت موسسه بهداشت معنوی 12-سایت بلاغ و ...
@ayeha313
عوامل موثر در سفیدی زودرس مو
🔸عادت به دوش گرفتن با آب سرد
🔸خشک نکردن صحیح سر پس از استحمام
🔸 نپوشیدن لباس کافی در زمستان
🔸قرار دادن بدن در معرض باد سرد کولر در تابستان
✍🏻بدخوابی شبانه یا خواب زیاد روزانه هم با افزایش سردی یا رطوبت در بدن به ویژه سر در سفیدی زودرس موها نقشی موثر دارند، بنابراین افراد برای اینکه به این مشکل دچار نشوند، باید سبک زندگی خود را اصلاح کنند.
@ayeha313
#کلام_علما
💠 استاد شهید مرتضی مطهری (ره):
از کجا بفهمیم که عبادت ما، «عبادت» است نه «عادت»؟
اخلاق معنایش این است که انسان اراده خودش را بر عادات و بر طبایع خود غلبه بدهد؛ یعنی اراده را تقویت کند به طوری که اراده بر آنها حاکم باشد.
حتی اراده باید بر عادات خوب هم غالب باشد، چون کار خوب اگر کسی به آن عادت پیدا کرد خوب نیست.
مثلا ما باید نماز بخوانیم اما نباید نماز خواندن ما شکل عادت داشته باشد. از کجا بفهمیم که نماز خواندن ما عادت است یا نه؟ باید ببینیم آیا همه دستورات خدا را مثل نماز خواندن انجام میدهیم؟ اگر اینطور است، معلوم میشود که کار ما به خاطر امر خداست.
اما اگر ربا را میخوریم و در عین حال، نماز را هم با نافلههایش میخوانیم، یا اگر خیانت به امانت مردم میکنیم ولی زیارت عاشورایمان هم ترک نمیشود، میفهمیم که اینها عبادت نیست، عادت است.
📚 استاد مطهری، اسلام و نیازهای زمان، ج1، ص211
@ayeha313
#ملک_الشعرای_بهار
زاده۱۸ آذر ۱۲۶۵
۹ دسامبر ۱۸۸۶
مشهد، ایران
محل زندگی : تهران
درگذشته۱ اردیبهشت ۱۳۳۰
۲۲ آوریل ۱۹۵۱ (۶۴ سال)
تهران، ایران
بیماری: سل
آرامگاه : گورستان ظهیرالدوله
لقب: مَلِکالشعرا
تخلص :بهار
پیشه : شاعر، ادیب، تاریخنگار،روزنامهنگار و سیاستمدار
زمینه کاری : شاعر نویسنده و سیاستمدار
ملیت : ایرانی
تحصیلات : تحصیلات قدیم در زمان حکومت مظفرالدین شاه قاجار، محمد علی شاه قاجار، احمدشاه قاجار، رضاشاه پهلوی،محمدرضا شاه پهلوی بنیانگذارروزنامهٔ نوبهار، روزنامهٔتازهبهار، انجمن ادبی دانشکده،مجلهٔ دانشکدهکتابهاسبکشناسی، تاریخ احزاب سیاسی، دیوان اشعارشاگردپرویز ناتل خانلری، احسان یارشاطر، محمد معین،ذبیحالله صفا، عبدالحسین زرینکوب، محمد دبیرسیاقی،پروین اعتصامی
همسر(ها) : سودابه صفدری (۱۳۳۰–۱۲۹۸)
فرزند(ان):ملک هوشنگ، ماه ملک، ملک دخت، ملک پروانه، ملک مهرداد، ملک چهرزاد
پدر و مادر : میرزا محمدکاظم صبوری