🌺پروردگارا...
✨سپاس از صبح امروز
✨که باز هم
🌺سلامت عزیزانم،
✨قشنگترین هدیه
✨زندگی من است ؛
🌺و دل انگیز ترین
✨نغمه است
✨شنیدن صدای نفسهایشان،
✨بر حریر زندگی
🌺و این همه را سپاس
@ayeha313
امام رضا علیه السلام:
🌸هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت اندوه را از قلبش بر طرف سازد.
📚کافی، ج۲، ص۲۰۰
@ayeha313
✨کدام معیار در #انتخاب_همسر مناسب تر است؟
☘ازدواج را نباید سرسری گرفت بلكه باید با مطالعه و براساس معیارهای حقیقی #همسر را انتخاب كرد. قبل ازدواج حتماً با یك متخصص یا یك مشاور خِبره در امور #خانواده و برخوردار از اطلاعات امروزی مشاوره كنید.
☘این كه می گویند «به هم عادت می كنید»، «علاقه بعداً پیدا می شود» در همه جا صحیح نیست. زمانی علاقه «بعداً» پیدا می شود كه پایه و اساس #ازدواج بر معیارهای عقلانی استوار شده باشد. با عنوان های«دعواهای پدر و مادرم مرا خسته كرده بود!»، «در تنگنای مالی بودم»، «همه دوستانم ازدواج كرده اند» و ... تن به ازدواج تحمیلی و ناخواسته ندهید. اگر از دعواهای والدینتان خسته شده اید دنبال فكر و چاره اساسی باشید، برای فرار از محیط پر آشوب خانه ازدواج نكنید كه ممكن است شما هم به همین مصیبت دچار شوید! براساس نیازهای اقتصادی ازدواج نكنید اگر مهر و محبت كه پایه و اساس یك زندگی مشترك است وجود نداشته باشد همه چیز براساس تصادف و شانس پیش می رود، شاید تصادفاً خوب پیش رود و شاید هم برعكس؛ و به علت این كه دوستانتان ازدواج كرده اند تن به ازدواج ناخواسته ندهید. نباید بدون جهت اعتماد به نفستان را از دست دهید و نگران شوید كه مبادا كسی به سراغتان نیاید.
☘توصیه مشاوران به مراجعان
1- در انتخاب همسر عجله و شتاب نكنید. این امر را با بررسی و تحقیق انجام دهید.
2- در همسر گزینی وسواس به خرج ندهید؛ سعی كنید با دیده اغماض عوامل مختلف را بررسی و تصمیم گیری کنید.
3- چنانچه پدر و مادر و خانواده های وابسته، سختگیری كنند برای متقاعد كردن آنها از مشاور خانواده کمک بگیرید.
4- از ازدواج تحمیلی خودداری كنید.
5- در انتخاب همسر پس از بررسی معیارهای طرف مقابل، وضعیت خود را با وی مقایسه كنید و در صورت هماهنگی تصمیم گیری نمایید. بدون توجه به شرایط خود انتخاب ایده آلی نکنید.
6- در انتخاب همسر از پدر و مادر و خویشاوندان خود نظرخواهی كنید ولی مواظب باشید چون به علت عدم تخصص ممكن است نظر آنان تحت تأثیر معیارهای خاص مناسب نباشد. حتماً با مشاور واجد شرایط مشورت كنید.
7- برای شناخت همسر از هر دو روش مستقیم و غیرمستقیم استفاده نمایید و حتماً قبل از خواستگاری ، به طور مستقیم، از طریق مشاهده گفت و شنود، از او شناخت پیدا كنید.
@ayeha313
💠 شک در صحّت قرائت نماز
💬 اگر پس از وارد شدن در آیهای، در صحّت آیه قبل آن شک کند، به شک خود اعتنا نکند. همچنین اگر پس از وارد شدن در جمله بعدی، شک در صحّت جمله قبل کند، مانند اینکه هنگام گفتن «اِیّاکَ نَستَعِینُ» شک کند که «إِیَّاکَ نَعبُدُ» را صحیح ادا کرده یا نه، به شک خود اعتنا نکند.
🔸 البته اگر آنچه را که در صحیح ادا کردن آن شک دارد، احتیاطاً دوباره بخواند، اشکال ندارد.
📚 پینوشت:
بخش استفتائات پایگاه اطلاعرسانی دفتر آیتالله خامنهای
📚 #احکام_دین
@ayeha313
⁉️ متن شبهه: 👇👇
آیا خدا اشتباه کرد؟!!!
یک روز تلویزیون بخشی از پیشرفت های شگرف چین در 30 40 سال اخیر را نشان میداد؛ دود از مغزم بلند شد. یادم آمد روزهایی را که سجاده زیر بغل به نماز جمعه میرفتیم تا از خدا بخواهیم که کافران را نابود، کشورمان را آباد، زندگیمان را پربرکت، تنمان را سالم، دلمان را شاد و عمرمان را دراز گرداند؛ اما نمیدانم چه شد که سر از اینجا در آوردیم.
آیا خدا اشتباه کرد؟!
(متن شبهه خلاصه شده)
✅ پاسخ شبهه 👇👇👇
1⃣مبنای این شبهه بر مغالطه استوار است و از ابتدا با سوال اولیه آغاز و تا پایان متن به چشم می خورد.
مغالطه هایی که بصورت سطحی در متن شبهه آورده شده و به قیاس دو جامعه ی ایران و چین در طول بازده زمانی چهل ساله می پردازد. و بدون در نظر گرفتن شرایط و بحرانهای پیش روی کشورمان، با وجود تحریمهای چندین ساله و کارشکنی و تهدیدات همیشگی، سعی در تحقیر دستاوردهای انقلاب از جمله پیشرفتهای شگرف در علم پزشکی و جراحی، فناوری لیرز و رسیدن به رتبه ی دهم جهانی، سد سازی و رسیدن به رتبه ی سوم دنیا، فناوری نانو، هوا-فضا ، نظامی و... در طی زمان گفته شده را دارد.
انتقادی که متن نسبت به مسائل دینی در جلوگیری از پیشرفت کشورمان داشته، کاملاً غیر منصفانه و با غرض ورزی بوده است.
تلاش هر کشوری که قدم به سوی پیشرفت برمی دارد، هیچ منافاتی با دین و مذهب ندارد.
روشن است که موضع گیری دین ستیزان در مقابل دین اسلام و حتی ادیان دیگر، به دلیل مبارزه با ظلم و چپاول است.
2⃣و در این باره بحث ناتوانی و یا حتی اشتباه خداوند کاملا منتفی است؛ چرا که عدل الهی برپایه ی تلاش ملتها بنا شده است.
مثلاً اگر بنابر استدلال شبهه۷ باشد؛ بر فرض ما نماز نخوانیم و از دین تبعیت نکنیم، آیا پیشرفتمان حتمی است؟!
از دیگر علل وضع موجود که شبهه نتوانسته بدرستی نشان دهد، می توان به وابستگی بیش از انداره ی کشورمان به وارداتی اشاره کرد که در طول سال ها موجب شده خط مشی فکری صنعتی در کشورمان تغییر کند. در این شرایط صنعتگران کشور به جای تولید بومی به خط واردات اجناسِ بعضاً بی کیفیت کشورهای رده چندمی از جمله کالاهای بنجل همین کشور چین دست می زنند و ما به جای ارزآوری برای کشور، شاهد خروج قابل توجه ارز به خارج هستیم.
3⃣همچنین یکی از علل پیشرفت، حمایت کشورهای پیشرفته از منافع و منابع ملی در قبال دیگر کشورهاست که بخش اعظم آن به حمایت از کالاهای داخلی در سایه سار حمایت دولتها از تولیدات داخلی است که در شبهه به اشتباه به مسائل دینی مرتبط شده است.
4⃣ اصل اساسی که در متن فراموش شده دموکراسی حاکم بر کشورمان است که قواعد خاص خود را دارد و میزان رای مردم است. پس هر گونه انتخابی که سبب شود دولتها نتوانند به وعده های خود عمل کنند و باعث روندی کند در پیشرفت کشور شود، به انتخاب مردم بستگی دارد و این هم از قواعد مردم سالاری دینی است؛ هرچند مورد قبول نویسنده ی شبهه نباشد!
5⃣به طور کلی این متن در پی القای عقب ماندگی کشورمان به دلیل عمل به آموزه های دینی است، در صورتی که عمل نشدن به قوانین الهی و هجمه های مختلف فرهنگی و اقتصادی و... غرب، بار بزرگ این عقب ماندگی بوده است.
پس با رد دلایل و اساس متن، به خودی خود اشتباه بودن نتیجه گیری شبهه کاملاً مشخص می شود.
6⃣برای پیشرفت چه در زندگی شخصی چه اجتماعی نیاز به برنامه ریزی و تلاش است و دعا کردنِ تنها فایده ای ندارد همانطور که در تمثیل داریم از "تو حرکت از خداوند برکت" که نشان از همین تلاش و انگیزه برای کار در کنار دعا و درخواست از خداوند دارد.
در واقع دعا و نیایش همطراز با كار و تلاش است، نه جانشينی برای آن. چرا که اساس این مسئله از سنتهای الهی است.
7⃣ پس باید دانست هدف نهایی از انتشار چنین متونی، القای ناکارآمدی نظام و انقلاب و سیاه نمایی در اداره ی کشور است
@ayeha313
دعوا، دلخوری، زخم زبان به همسرتان را در جمع نیاورید...
💘 افراد یا منتظر دعوای شما هستند.
💘 یا دلسوزی های بیجا می کنند.
💘 یا بعد ها برایتان یادآوری (سرکوب)می کنند.
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #شیطان_در_خانه
نویسنده: #سید_سعید_هاشمی
انتشارات: مهرستان
موضوع: داستان ایرانی
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #شیطان_در_خانه نویسنده: #سید_سعید_هاشمی انتشارات: مهرستان موضوع: داستان ای
رمان تاریخی شیطان در خانه حاصل مطالعات و علاقهٔ نویسنده به سرگذشت امام حسن مجتبی (ع) است. این کتاب در واقع داستانی را با الهام از تاریخ زندگی این امام روایت کرده است. این امامْ امام دوم شیعیان و فرزند علی بن ابیطالب و فاطمهٔ زهرا و نوهٔ محمد بن عبدالله، پیامبر اسلام، است. مسلمانان و بهویژه شیعیان از او با عنوان امام حسن مجتبی یاد میکنند. کُنیهٔ او ابومحمد است. او از اهلبیت و نیز آلکسا بهشمار میرود. از دیدگاه برخی از اهل سنت همچون ابن کثیر و ابن حجر، او پنجمین و آخرین خلیفه از خلفای راشدین محسوب میشود. او به سخاوت و رسیدگی به فقرا و مهربانی و هوش و البته شجاعت معروف بود.
خواندن این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب رمان پیشنهاد میکنیم.
@ayeha313