نیایش صبحگاهی 🍂🍁
خُـدایا 🙏
🍁در آخرین روز پاییز
💞دلهایـمان را عاشقـانه
💫به تـومیسپاریم
💫پنـاهمان باش...
🎗آرامـش
🎗سـلامتی
🎗عاقبـت بخیری
🎗وعمـر باعـزت را
نصیبـمان ڪن...🙏
🍁آمیـــن
@ayeha313
👇👇👇
♨️ سوال:
🔰فال حافظ تا چه قدر صحیح است؟
✍️ پاسخ:
✅ فال نیک و بد زدن در همه اقوام بوده و هست. به نظر مى رسد سرچشمه آن عدم دسترسى به واقعیات و ناآگاهى از علل واقعى حوادث است. فال اثر طبیعى ندارد، ولى داراى اثر روانى است. فال نیک، امید آفرین است، در حالى که فال بد، موجب ناامیدى، ناتوانى و نگرانى مى شود.
از آن جایى که اسلام همواره از مسائل مفید و مثبت استفاده مى کند و با خرافات و مضرات مبارزه مى کند، به فال نیک توصیه فرموده، ولى فال بد را به شدت محکوم کرده است، حتى در بعضى روایات فال بد را در حد شرک به خدا شمرده اند.
با توجه به این مطالب، دیوان حافظ گر چه بسیار ارزشمند است و مى توان از آن به عنوان فال و بیان حال خود بهره گرفت. اما باید توجه داشت که توقع پیشگویى از حافظ و غیبگویى از او، توقعى ساده لوحانه و عبث است، توقع ما از حافظ آن است که به شیرینى ابیات و سخنانش، تلخى هاى روزگار از کام ما بزداید و با شیرینى سخنانش، اندیشه اى نو و معرفتى تازه در ما بیافریند. معرفتى که ما در دنیاى کنونى بیش از هر زمان دیگرى به آن نیازمندیم.
رویکرد ما به حافظ، رویگردى از سر اخلاص و محبت به کسى است که چون معلمى عزیز مىتواند گره از مشکلات فکرى گشوده و از آلام روحى مان بکاهد و در این راه هیچ گاه نباید حد اعتدال و میانه روى را در استفاده از آن فراموش کنیم.
اما از نظر شرعی و فقهی، فقها و دانشمندان گفته اند: فال و رمالی مطلبی است خرافی و مراجعه به رمال و فالگیر جایز نیست و پول گرفتن و پول دادن در برابر آن جائز نیست مگر این که دهنده، پول آن را به عنوان هدیه بدهد.[۱]
بنابراین به فتواى مراجع محترم تقلید از جمله امام خمینی، اجرت و مزدى که در قبال عمل حرام گرفته مى شود، حرام است و باید به مالک آن برگرداند. اگر مالک واقعى آن را نمی شناسد، از طرف او به فقرا صدقه بدهد.[۲]
[۱]. جامع المسائل، ج ۱، ص ۶۳۰، مسئلة ۲۲۰۲؛ آیت الله مکارم، استفتائات جدید، ص ۱۵۶، س ۵۶۳. و آیت الله خامنه ای ، رساله اجوبه الاستفتاات ، س ۱۲۲۹ .
[۲]. استفتائات، ج ۲، ص ۲۱، مسئلة ۵۰.
@ayeha313
شب يلدا
💕 شب یلدا، پایان پاییز و زمزمه آغاز زمستان، بهانهای است برای دور هم نشستن خانوادهها، دید و بازدیدها، و گرما بخشیدن به روابط انسانی... و این امر در جای خود، لایق ستایش و پاسداشت است 🌺
👈🏻 لیکن دشمنان این مرز و بوم و وطنفروشانی که سر در آخور اجانب دارند، میکوشند از هر فرصتی برای ضربه زدن بر درخت عقائد و هویت راستین ملت [سوء] استفاده کنند. در همین راستا، مدتی است که با انتشار پیامهای جهتدار، شب_یلدا را نماد ارزشمندی و هویت_زن_ایرانی در عقائد باستانی معرفی کنند ‼️
بدین صورت که شب_یلدا، شب تولد میترا یا همان الهه_بانوی_خورشید است 😐 و ایرانیان همواره آن را قدر میدانستند (و سپس چنین تداعی میکنند که اسلام چنین رسم و رسوماتی را در ایران نابود کرد!)
🤔 در پاسخ به این ادعاهای ابلهانه باید گفت:
1⃣ اسلام، کِی و کجا با شبنشینیهای این چنینی مخالف کرد؟ قرآن و سنت_پیامبر، این گونه گرما بخشیدن به نظام خانواده را تحت عنوان «صلهی رَحِم» ستوده است و آن را در برخی موارد، واجب، و در مواردی بسیاری مستحب (و موجب برکت) دانسته است.
2⃣ باید دانست که یلدا واژهای 👈🏻 سریانی 👉🏻 است یعنی این کلمه از یک زبان_سامی (به نام زبان سُریانی) و منشأ آن در بینالنهرین بوده است و لذا این واژه ابداً ریشه_آریایی_ندارد.
💕 این حق شماست که از ما سند بخواهید. سند اینکه واژه یلدا ریشه آریایی ندارد، بلکه ریشه سامی دارد: 👈🏻 حسن عمید، فرهنگ فارسی (فرهنگ عمید)، تهران: مؤسسه انتشارات امیرکبیر، 1387. برگه 1222-1223. همچنین بنگرید به لغتنامه دهخدا، ذیل واژه یلدا، و نیز بنگرید به فرهنگ معین، ذیل واژه یلدا.
3⃣ بنا بر متنِ اَوِستا (کتاب مقدس زرتشتیان)، #میترا که نام دیگر آن، مِهر است، اصلاً یک الهه بانو نیست ‼️ بلکه مذکّر (نرینه) است. در اوستا: اَشی یشت (اَرت یشت)، بند 16 آمده است که #میترا_برادر_ایزد_اشی_است و در نتیجه میترا پسر اهورامزدا است. همچنین در مهر یَشتِ اَوِستا که در ستایشِ میترا است، دائماً از ضمایر مذکّر برای او استفاده شده است 😉
4⃣ يافتههای باستانشناسی نيز گويای اين است كه #ميترا در باور ايرانيان، مانند باور يونانيان و روميان، جنس_مذكر داشت 😌 از جمله در نقشبرجسته «اردشير دوم» در طاق بستان كرمانشاه، تصوير ميترا به صورت مَردی كه هالهی نور (اشعه نور) دور سرش وجود دارد، در «سمت چپ» نگاره ديده میشود. سند: آرتور كرستين سن، ايران در زمان ساسانيان، ترجمه رشيد ياسمى، تهران: نشر دنياي كتاب، 1368، برگه 211 🌺
💥 پس اولاً «یلدا» واژهای آریایی نیست و در ثانیاً ایزد «میترا» ابداً الهه بانو نبوده، بلکه به صورت مذکر (نَر) است. 💥
@ayeha313
#تلنگر
💢حواسمون باشه تو زمان مجردے داریم چیکار میکنیم...
از هر دستے بدے از همون دست میگیرے...
🔸اگه به نامحرم نگاه👀کردے
🔸اگه با نامحرم چت کردے
🔸اگه بهش لبخند زدے
⭕️ پس بپذیر که همسر آیندت هم این کارارو ممکنه انجام بده!
زمان مجردے امتحان بزرگے براے انسانه...
شاید خدا میخواد ببینه چیکار میکنے که به نسبت تلاش و عملت روزیت رو مقدر کنہ..!
⇦حواست باشہ ⇨...
🔹شاید یه لبخند
🔹شاید یه نگاه حرام
🔹شاید یه چت؛ یه دایرکت
ازدواجت رو به تاخیر بندازه ...
❗️شاید لیاقت داشتن همسر خوبے که خدا برات مقدر کرده بوده رو با همین اشتباهات از دست بدے..
پس پاک بمون ک آدمی به پاکی خودت نصیبت بشه👌✅
@ayeha313
پابرهنه وارد حمام باشگاه و استخر نشوید !❌
پوست مرطوب در برابر عوامل بیماری زا نفوذپذیر است و امکان سرایت عفونت های قارچی مانند بیماری پای ورزشکار و عفونت های ویروسی مانند زگیل بسیار بالاست
@ayeha313
🔴چهار عملی که ثواب یا عذاب آن سریع به انسان میرسد!
🌷پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) :
✅ دو چیز است که ثواب آن زود به انسان می رسد.
⛔️دو چیز هم هست که عقوبت آن سریع به انسان می رسد.
☘ اما آن دوچیز که ثواب آن زود می رسد :
1️⃣ صله رحم (دیدار با خویشاوندان)
2️⃣ اعانَةُ المَظلوم، (کمک کردن مظلوم)
✨ بیچاره ای مظلوم شده، شما به او کمک می کنید خداوند سریع به شما ثواب میدهد.
🔥 دو چیز هم هست که عقوبت آن سریع و به عجله و زود به انسان میرسد، یعنی به آخرت نمی کشد:
1️⃣ قطعُ الرَّحِم ، با خواهرت قهر کنی، با مادرت قهر کنی ،به دیدنش نروی و ... در همین دنیا سی سال از عمرت کم میشود.
2️⃣ الظُّلم، به کسی ظلم بکنید.
📒بررسی گناهان کبیره در مواعظ و کلام آیت الله مجتهدی تهرانی ،ص۱۶۳ و ۱۶۴
@ayeha313
🔴 نظر اسلام درباره سنت های ایرانی مثل شب یلدا!
🌸#شب_یَلدا یا شب چلّه بلندترین شب آغاز زمستان است که ایرانیان و بسیاری از دیگر از اقوام، شب یلدا را جشن میگیرند. واین یک سنت باستانی است.
✅ اسلام در مقابل سنت ها و آیین های اقوام و مللی که به اسلام گرویدند و مسلمان شدند، واکنش های مختلفی دارد:
1⃣ یا آن سنت و آیین مخالف آموزه های شریعت اسلام بوده، که اسلام با این گونه سنت ها مقابله کرده و رد می کند. مانند زنده به گور کردن دختران در اعراب جاهلی و ......
2⃣ یا آن سنت و آیین موافق و مطابق با آموزه های دین اسلام است، که آنها را قبول کرده و تأیید می کند. مانند سنت پاکیزه گی و رفع کدورت و صله رحم در عید نوروز و شب یلدا.
✅ سنت باستانی شب یلدا نیز تا جائی که مستلزم احیای آموزه هایی چون؛ صله رحم، احترام به بزرگان، همدلی و صمیمیت در خانواده، و اجتماع شود، خوب و پسندیده می باشد.
✅ نکته مهم اینکه در این سنتها نباید دچار افراط کاری نظیر؛ اسراف در مخارج، چشم هم چشمی و آوردن فشار مالی نامناسب به خانواده و ...شویم که قطعاً مخالف احکام دین اسلام بوده و مردود است.
@ayeha313
🌹ما چله نشین شب یلدای ظهوریم
🌹ما منتظر نوبت بر پایی نوریم
🌹ما محو جمال پسر فاطمه هستیم
🌹شب زنده نگه دار به یلدای حضوریم..
✨یا صاحب الفضل،بحق اباالفضل
عجل لولیک الفرج...
@ayeha313