👨آقای خونه!
مردانگیات را با شکستن دل زنی که دیوانه توست ثابت نکن! مردانگیات را با غرور بیاندازهات مقابل زنی که عاشق توست ثابت نکن...!
مردانگیات را زمانی میتوانی نشان دهی که زنی با تمام تنهاییاش به تو تکیه کرده و با تکیه به غرور و قدرت تو، در این دنیای پر از نامردی قدم برمیدارد.
@ayeha313
❗️مزایای داشتن خواب عمیق:
💤 شاید شنیده باشید که بزرگسالان نیاز به ۷ تا ۹ ساعت خواب شبانه دارند، اما در واقع چیزی که اهمیت دارد کیفیت خواب است.
🔸برخلاف تصور عموم، افرادی که خواب سنگین دارند از فعالیت مغزی بالاتری نیز برخوردارند.
🔸در حین خواب عمیق، سوخت و ساز گلوکز بدن افزایش مییابد.
🔸باعث حمایت بیشتر از حافظه کوتاه مدت و بلند مدت و یادگیری کلی میشود.
🔸مغز این افراد نهایت تلاشش را می کند تا صداهای اطراف را به میزان کمتری بشنود تا فرد خواب راحتتری داشته باشد.
🔸خون رسانی به عضلات را افزایش می دهد.
🔸باعث بازگرداندن انرژی و بازسازی سلول ها می شود.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 8⃣1⃣ شكست عمر و جوانمرگی [عمر طبيعی بشر] ✨ معروف است دوران عمر طبيعی بشر يكصد و بيست سا
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
8⃣1⃣ شکست عمر و جوانمرگی
[عمر طبیعی بشر]
⭕️ راز درازی عمر...
✨ اغلب كهنسالان قرن اخير كه در زمان حياتشان با آنها مصاحبه ای به عمل آمده است، مهمترين راز طول عمرشان را دور بودن از شهرها و سر و صدا و بر كنار بودن از غوغای تمدن جديد اعلام كرده اند. حال بايد ببينيم در عصر حاضر در بيشتر شهرهای پر جمعيت اكثر اشخاصی كه بدرود زندگی میگويند چرا لااقل عمرشان به همان عمر متوسط طبيعی نمی رسد؟
در پاسخ بايد گفت:
اين هم يكی از هدايای قرن كنونی و مزايای تمدن غلط زمان حاضر است!
زيرا تمدن جديد به نام و عنوان «آزادی» هر گونه رفتار و كردار مخالف راه و رسم صحيح زندگی را برای عموم افراد بشر آزاد گذاشته است، تمدن جديد از يک سو ميخوارگی، رقص و شب بيداریهای خلاف عفت، نمايش فيلمهای مهيج شهوت؛ عريان شدن زنان هوسران، عشقبازی پسران و دختران، انتشار مجلات خلاف اخلاق و تعليم و تربيت و در رديف اول سر و صدای اعصاب كش موسيقیهای شبانه روزی و جلسات كنسرت عمومی را برای مردم آزاد گذاشته است. از سوی ديگر، بی عدالتی، ظلم، تجاوز به حقوق مردم، اخبار وحشت انگيز رسانه ها؛ مسموم كردن انواع خوراكيها و تجاوزات ديگری كه در اثر عدم وجدان و فرهنگ و نارسايی قوانين پديد آمده، همه را در مسير بی بند و باری رواج داده است. اينها هر يک عاملی است كه در ضعف اعصاب و بيماری های روانی و بالاخره در تقليل عمر تاثير مستقيم داشته و در نتيجه، بشر عصر حاضر را ناتوان ساخته و زود تسليم مرگ می نمايد و حال آنكه در يكی دو قرن قبل كه بشر از اين سر و صداهای پر طمطراق تمدن جديد دور بود و دوران عمر را در آسايش بيشتری به سر میبرد، در اثر سلامت اعصاب و آرامش محيط، به خوبی می توانست به عمر طبيعی متوسط ۱۲۰ سال برسد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 8⃣1⃣ شکست عمر و جوانمرگی [عمر طبیعی بشر] ⭕️ راز درازی عمر... ✨ اغلب كهنسالان قرن اخير
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
8⃣1⃣ شکست عمر و جوانمرگی
[عمر طبیعی بشر]
⭕️ راز درازی عمر...
✨... در ايران كسانی كه سنشان اكنون پنجاه يا شصت باشد، به خوبی از دوران كودكی به ياد دارند كه هنگام، عبور از كوچه و بازار بسياری پيرمردان و پير زنانی را مشاهده میكردند كه عصا به دست با كمرهای خميده، عمر معمولی صد و بيست سال خود را به ناظرين اعلام مینمودند! آری تا يكی دو قرن قبل كه اجتماعات بشری از آلودگی های دنيای جديد دور بود، عمر اكثر مردم هم به دوران طبيعی و گاهی فزونتر میرسيد ولی بايد اين حقيقت تلخ را اعتراف كرد كه در همان دوران گذشته و در هر يک از ادوار زندگی كه دوران آرامش خاطر و آسايش روانی برای بشر به حساب میآمده، تنها يک گروه معيّن از عمر طبيعی محروم بوده اند كه با توجه به تاريخ زندگانی آنها، اين گروه كسانی جز كارگزاران موسيقی نبوده اند! شما وقتی به تاريخ زندگی موسيقیدانان مراجعه كنيد، برای نمونه حتی يک نفر را پيدا نخواهيد كرد كه به عمر معمولی و متوسط طبيعی بشری يعنی ۱۲۰ سال رسيده باشد و نبايد هم برسند، زيرا اين امر، خلاف طبيعت و بهداشت خواهد بود؛ از آن رو كه موسيقی دشمن شماره يک اعصاب است وقتی كه اعصاب را درهم كوبيد و باعث اختلالات عصبی و روحی شد. مسلّماً عمر شنونده را هر آن پائين تر خواهد میآورد و از نظر علم فيزيولوژی و پسيكولوژی و مقررات پزشكی نمی توان کسی كه هر روز ضربه عصبی و روحی میبيند؛ به عمر طبيعی برسد.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 8⃣1⃣ شکست عمر و جوانمرگی [عمر طبیعی بشر] ⭕️ راز درازی عمر... ✨... در ايران كسانی كه سنشا
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
8⃣1⃣ شکست عمر و جوانمرگی
[عمر طبیعی بشر]
⭕️ موسيقی دشمن سر سخت طول عمر است...
✨ نگارنده ضمن مطالعاتی كه در تاريخ زندگی موسيقیدانان داشتهام علاوه بر آنكه به طور كلی آنها از عمر طبيعی بی نصيب و محروم بوده اند، اغلب آنها به نصف عمر متوسط طبيعی (يعنی ۶۰ سال) نيز نرسيده و غالباً جوان مرگ شده اند، يعنی در سنهای مختلف بين ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ سال دنيا را بدرود گفته اند.
🔰[موسيقیدانان بالای شصت سال]
ناگفته نگذاريم كه اگر در بين موسيقیدانان افرادی پيدا كنيم كه عمرشان از شصت سال بيشتر شده باشد غالباً كسانی بوده و هستند كه زياد مشتری دائمی موسيقی نبوده و قسمت مهم و حساس زندگی آنها به شغلهای مختلف و آرام گذشته است.
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🍃🌻نیایش صبحگاهی 🌻🍃
🌻خدایا 🙏
در این ایام مبارک
ولایت امیرالمومنین
فراوانی و برکت
آرامش و سعادت
را به همه هم گروهی های
عزیزم ارزانی دار
🌻بارالها🙏
دل همه ی هموطنانم را شاد
لبهاشون را خندون
روزی هاشون را فراوون
رویاهاشون را محقق گردان🙏
آمیـــن 🌻
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : طوبى لِمَن شَغَلَهُ عَيبُهُ عَن عُيوبِ النّاسِ.
💎امام علی (ع) : خوشا به حال آن كس كه عيب خودش، او را از پرداختن به عيب هاى مردم باز دارد.
📖منبع : میزان الحکمه ج ۸ ص ۳۲۰ ➖ پُست شماره ۲۰۰
@ayeha313
#روزشمار_غدیر
🗓1روز تا "یوم وقوع الفرج"باقیست. ..
📩 #پیشنهادتبلیغی⬅غدیر روز بیعت با امام زمان علیه السلام است،
با دعوت مردم به بیعت دوباره با ایشان پیام امروز غدیر را منتشر کنیم.
@ayeha313
👈 به بهانه سالگرد مرگ رضاخان میرپنج
❌آیا می دانستید جنگ هشت ساله بر علیه ملت ایران، از نتایج تصمیمات خیانت بار پهلوی اول است؟
✅ طبق پیماننامه سعدآباد که توسط رضا شاه امضا شد، حق کشتیرانی در اروندرود بهجز ۵ کیلومتر از آبهای مقابل آبادان تا خط تالوگ به عراق واگذار شد. درواقع مسیر اروند بهکلی به عراق واگذار شد و مرزهای ایران به ساحل شرقی اروندرود آمد. این قرارداد چنان تحقیرآمیز بود که پسر رضاخان هم نتوانست قبولش کند. پس از پیگیریهای بسیار و البته مناقشههای فراوان و چندین ساله با عراق بر سر اتفاقاتی که در اروندرود رخ میداد سرانجام پهلوی دوم با عراق به «قرارداد الجزایر» رسید؛ خط تالوگ اروندرود دوباره شد مرز ۲ کشور. اما عواقب سوء قراردادی که رضاشاه امضا کرده بود تمام نشد! صدام در فرصت مناسب قرارداد الجزایر را پاره کرد و جنگ تحمیلی هشت ساله را بر علیه ملت ایران آغاز کرد. به تعبیر دیگر جنگ هشت ساله از تبعات تصمیم خیانت بار رضا شاه در پیمان سعدآباد بود که مسیر اروندرود را به عراق واگذار کرده بود.
@ayeha313