🌱آیه های زندگی🌱
محمود صارمی خبرنگارومسئول دفتر خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران در مزارشریف بود که در ۱۷مرداد۱۳۷۷ درکشتا
روز ۱۷ مرداد ۱۳۷۷ تعداد ۸ یا ۱۰ دیپلمات ایرانی و یک خبرنگار در کنسولگری ایران در مزار شریف به دست طالبان کشته شدند. در آن زمان علاءالدین بروجردی نماینده ویژه دولت در افغانستان بود. او اجازه خروج دیپلماتها و محمود صارمی (خبرنگار) را از مزار شریف نداد. همسر محمود صارمی میگوید: «همه دولتها به اتباع خود گفته بودند به کشورشان برگردند اما به محمود دستور دادند به افغانستان جنگ زده برگردد، آقای بروجردی به او گفت باید به افغانستان برگردد و بعدها خودش با هواپیمایی که محمود با آن به مزارشریف رفته بود، به ایران بازگشت.
آخرین پیام خبرنگار محمود صارمی: «مزار شریف سقوط کرد. هفدهم مرداد ماه ۱۳۷۷، اینجا محل کنسولگری ایران در مزار شریف است، من محمود صارمی خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران هستم، گروه طالبان چند ساعت پیش وارد مزار شریف شدند. خبر فوری، فوری .مزار شریف به دست طالبان سقوط کرد، عدهای از افراد طالبان در محوطه کنسولگری دیده میشوند به من بگویید که چه وظیفهای...
پایان پیام.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... يا آثار تمدن جديد: تشكيل مجالس كنسرت، دانس،نمايش فيلمهای مهيج
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... اما در ايران ما، خوانندگان به خوبی مطلعند كه در بهمن ماه ۱۳۳۵ پروفسور كروس كارشناس بين المللی بهداشت روحی وابسته به سازمان ملل كه بازرسی وضع سلامتی فكر در خاور ميانه به ايران آمده بود بعد از مطالعات دقيق نسبت به حالات روحی مردم ايران در گزارش خود به طرز وحشتناكی اشاره كرده و نوشت:
«اگر تدبير عاقلانه ای برای جلوگيری از عدم تعادل روحی مردم ايران اتخاذ نشود وضع خطرناكی پيش میآيد و در آينده عواقب بسيار وخيمی برای ايران خواهد داشت و خلاصه نظريه پروفسور كروس و ساير متخصصين روانی طهران در روزنامه اطلاعات شماره ۹۱۴۱ و شماره ۹۱۴۲ مورخ ۱۹ و ۲۰ بهمن ماه ۱۳۳۵ اين طور منتشر گرديد كه از هر صد نفر اهالی ايران ۹۵ نفر گرفتار امراض روحی و عصبی هستند، يعنی از بيست ميليون جمعيت اين كشور ۱۹ ميليون آنها دچار امراض روحی و عصبی و عدم تعادل روانی هستند.
بايد دقت بيشتری كرد كه ۱۹ ميليون از جمعيت يک كشور بيست ميليونی از صبح تا شام اغلب ساعات شبانه روز، مغز و اعصاب شان با چه چيز بيشتر سر و كار دارد و گوش آنها كه سرويس اطلاعات و انتقال صدا است، با چه عوامل و تحريكات خارجی روبرو است، كه آثار آن روی سلولهای مغز و اعصاب سمپاتيک و پاراسمپاتيک منعكس گرديده و آنها را تا اين حد به امراض عصبی و روانی و عدم تعادل روحی مبتلا ساخته است...
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... اما در ايران ما، خوانندگان به خوبی مطلعند كه در بهمن ماه ۱۳۳۵ پر
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
2⃣2⃣ ابزار استعمار
✨ ... البته چنانچه اشاره كرديم غير از موسيقی، عوامل ديگری نيز در پيشرفت بيماریهای روانی و عصبی مدخليت دارد، امّا طبق آنچه مشاهده می كنيم چيزی كه بيشتر در دسترس مردم قرار دارد امروز سر و صدای موسيقی به وسيله راديوها، [MP۳] و … است كه در راه پديداری بيماریهای عصبی و روحی رل جالبتری را بازی میكند.
اين مطلب نيز مورد تأييد كليه پزشكان و متخصصين بيماری های عصبی و روانی است كه موسيقی و هر نوع صدا برای مبتلايان به ضعف اعصاب زيانبخش است و وقتی طبق گزارش كارشناسان بهداشتی از بيست ميليون، نوزده ميليون آنها دچار امراض عصبی و روحی باشند طبق همين آمار برای ما ديگر جای هيچگونه ترديدی باقی نيست كه موسيقی برای ۱۹ ميليون از افراد اين كشور به طور مسلم زيانبخش است و برای بقيه افراد ديگر كه بايد گفت حتماً در مناطق دوردست هستند و از اين سر و صداها و بلاهای تمدن امروز دورند تا موقعی كه با موسيقی و هر نوع صدای ديگر سر و كار نداشته باشند، لااقل در حفظ بهداشت و سلامت اعصاب و روان آنها به طور مسلم مدخليت دارد.
ای كاش بشر میفهميد كه استعمارگران به منظور تسلط بر اعصاب و نيروی فكری ملتها، چگونه از راه موسيقی و الكل در تخدير و ضعف اعصاب و ايجاد اغتشاشات فكری و بيماری های روانی و انواع امراض فعاليت می كنند و به چه وسايل مؤثری متشبث گرديده اند! و ای كاش انسان عصر اتم به خود میآمد كه برای ساعتی كيف و عيش و نوش چگونه انرژی خلاق خود را با دست خودش در اختيار دشمنان گذاشته است!! …»
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🌹🌹🌹 🌹🌹 🌹 2⃣2⃣ ابزار استعمار ✨ ... البته چنانچه اشاره كرديم غير از موسيقی، عوامل ديگری نيز در پيشرف
🌹🌹🌹
🌹🌹
🌹
3⃣2⃣ ديدگاه دانشمندان و متفكّران بزرگ جهان درباره موسيقی
دكتر ولف آدلر (استاد دانشگاه كلمبيا):
با اينكه علمای قرن اخير كم و بيش فهميده اند كه موسيقی بر اعصاب انسان تأثيرات سويی دارد ولی عده ای از دانشمندان از اهميت آن غافل بودند تا اينكه چند سال قبل دكتر ولف آدلر ثابت كرد كه بهترين و دلكش ترين نواهای موسيقی شوم ترين آثار را روی سلسله اعصاب انسان میبخشد مخصوصاً اگر هوا گرم باشد، اين تأثير مخرب خيلی بيشتر میشود و در مناطق حارّه چون عربستان و برخی نقاط ايران منتهای سوء اثر را دارد پروفسور ولف آدلر زيان موسيقی را بيشتر تشريح كرده و مینويسد:
«موسيقی علاوه بر اينكه سلسله اعصاب ما را در اثر جلب دقت غير طبيعی آن سخت خسته میكند، عمل ارتعاش صوتی كه در موسيقی انجام میشود توليد عرقی خارج از حد طبيعی در پوست مینمايد كه بسيار زيانبخش است و ممكن است مبدء امراض ديگری قرار گيرد. »
(#تاثیر_موسیقی_بر_اعصاب_و_روان، حسین عبداللهی خوروش)
#ادامه_دارد
🌹
🌹🌹
🌹🌹🌹
@ayeha313
💓ســــلام
🌸صبحتون بخیر
💓روزتان ختم به زیباترین خیرها
🌸امید آن دارم امروز حاجت
💓دل پاک و مهربان تون
🌸با زیباترین و مهربانترین
💓حکمتهای خدا یکی گردد
🌸صبح دوشنبه تون
💓سرشاراز شادی و آرامش☕️
@ayeha313
💎 امام علی (ع) :
خردمندِ خوش گذران، از رُشد ، باز مى مانَد و اهل كوشش و تلاش ، به رشد مى رسند.
📖منبع : عیونالحکموالمواعظ ص ۴۰۶ ➖ پُست شماره ۲۱۲
@ayeha313
❌پاسخ به شبهات
مگه امام حسین و یارانش تو جنگ پیروز نشدن؟
خب پس چرا عزاداری میکنیم
باید جشن بگیریم
🔹 البته که شهادت موفقیت است نه شکست. مگر نه این است که على علیه السلام همواره آرزوى شهادت مىکرد و مىگفت: «لالْفُ ضَرْبَةٍ بِالسَّیْفِ اهْوَنُ عَلَىَّ مِنْ میتَةٍ عَلى فِراشٍ ...»
و مگر خود سیدالشهداء علیه السلام نگفت: «لا ارَى الْمَوْتَ الّا سَعادَةً وَ لَا الْحَیاةَ مَعَ الظّالِمینَ الّا بَرَماً»؟!
🔹ولی این واقعه را با مقیاسهای دیگرى هم باید سنجید؛
یکی عواطف انسانی و دیگری مقیاس اجتماعى است.
در بُعد عاطفی، به هر حال انسان از دیدن رنج محبوب خود متأثر میشود. یک مثال بسیار ساده شاید بتواند مقصود را بیان کند؛
مادری که مشاهده می کند فرزندش به خاطر یک موفقیت مثلاً قبولی در بهترین رشته کنکور یا قهرمانی در المپیک رنج و مشقت میبیند و از خواب و تفریح و... محروم شده است، خودبخود متأثر می شود، اما در مقابل از موفقیت او هم احساس سربلندی می کند.
🔹واقعه عاشورا هم همینطور است، یعنی دو رو دارد: یک روی آن عظمت است و زیبایی و روی دیگر آن رذالت است و شقاوت.
همانقدر که تمرکزِ صرف بر بُعد حزن آلود، اشتباه است، عدم توجه به این بُعد نیز اشتباه است.
🔹 اما در مقیاس اجتماعى نیز آنچه تأثر برانگیز است، شکست جامعه است.
باید بر حال آن جامعه ای گریست که چنان دچار انحطاط اخلاقی و واژگونی ارزشها شده که شخصیتی مانند حسین بن علی علیهماالسلام را که نه تنها فرزند رسول خدا ص بود، بلکه یک مصلح خیرخواه بود را اینطور به مسلخ برده و بدون هیچ جرم و گناهی به شهادت میرسانند.
آری باید بر حال چنین جامعهای گریست تا مبادا خود نیز به چنین سرنوشتی دچار گردیم!
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۸مرداد؛ روز بزرگداشت شهدای مدافع حرم و چهارمین سالگرد پرواز شهید محسن حججی گرامی باد
@ayeha313
#انچه_مجردان _باید_بدانند
🔰 ازدواج با مهرطلب ها مجاز است؟
#مهرطلبی یک تیپ شخصیت است که اگر شدید باشد، می تواند به #اختلالات شخصیتی نزدیک شود. اما این تیپ حتی اگر شدید هم نباشد باز برای #ازدواج دردسرهای زیادی درست می کند.
ازدواج با مهرطلب ها، یعنی همیشه #بدهکار بودن، همیشه منبع تغذیه روانی فرد دیگر بودن و البته از #دست دادن استقلال کامل!
یک رابطه فرسایشی
مهرطلبی یکی از انواع تیپ های شخصیتی است که متاسفانه در #فرهنگ ما به عنوان نوعی رفتار پسندیده شناخته می شود. در ابتدای آشنایی با یک مهرطلب، ممکن است خیلی #تحت تاثیر #محبت بی حد و مرز او قرار گیرید اما همین که وارد یک رابطه جدی و ازدواج با او شوید، می بینید که همه چیز بسیار #طاقت فرساست. کم کم همه خونتان، انرژی، فردیت، هویت، آرامش و #امنیت تان مکیده می شود ولی چون همه چیز در قالب #مهربانی اتفاق می افتد، نمی توانید به راحتی از فرد مهر طلب #فاصله بگیرید.
تیپ های مهرطلب یا کمک کننده آنهایی هستند که مرتب به #فکر دیگران اند. خودشان را به #آب و آتش می زنند تا به دیگران کمک کنند. توانایی #نه گفتن ندارند و همین موضوع سبب می شود که همیشه #گوش به فرمان دیگران باشند. در نهایت #احساسات تخریبی و بسیار بدی را تجربه می کنند.
نیاز بسیاری به محبت و توجه #دیگران دارند.از #طرد شدن و تنها ماندن به شدت می ترسند.وابستگی و #اتکای بیش از اندازه به دیگران دارند.
مهرطلب ها در بعضی مواقع بسیار #پرتوقع می شوند و از دیگران انتظار دارند که کارهای #خاصی را برایشان انجام دهند. بنابراین در ازدواج با افراد مهرطلب باید #احتیاط کرد.
در پایان لازم به ذکر است هر تیپ شخصیتی #تله هایی دارد که با شناخت و آگاهی از آنها فرد میتواند شخصیت خودتعدیل کند
@ayeha313