🍁ای باد صبا سلام یاران برسان
🍂شرح غم ما به غمگساران برسان
🍁گر صبحدمی به شهریاران گذری
🍂از ما خبری به شهریاران برسان
🌺فیض_کاشانی
امروزتون لبریز از آرامش و مهر
@ayeha313
💠امیرالمؤمنین (ع) : ثَلاثٌ فيهِنَّ النَّجاةُ : لُزومُ الحَقِّ ، و تَجَنُّبُ الباطِلِ ، و رُكوبُ الجِدِّ.
💎امام علی (ع) : نجات و رستگارى در سه چيز است : پايبندى به حقّ، دورى از باطل و سوار شدن بر مَركب جدّيت.
📖منبع : میزان الحکمه ج ۱۲ ص ۱۸۶ ➖ پُست شماره ۳۳۳
@ayeha313
🔹برای رسیدن به یک ازدواج موفق چه مراحلی باید طی شود؟
چند شاخص ضریب ازدواج موفق را بالا میبرد، اما نیازمند طی مراحلی است که عبارتند از:
1- فرد انتخابشده از بافت مطمئنی انتخاب شده باشد. آشنایی در دانشگاه با آشنایی در یک مهمانی یا فضای مجازی بسیار متفاوت است.
2- انتخاب، از منابع مطمئن و شناختشده صورت گیرد و شناخت انجام شود. استفاده از تمام منابعِ در دسترس، شناخت را کاملتر میکند.
3- پیش از اینکه از انتخاب مطمئن شوند، بهتر است از رابطه جسمی و حسی پرهیز کنند. آدمهایی که معمولاً پیش از ازدواج رابطه جسمی برقرار کردهاند، ضریب ازدواج موفق پایینتری دارند.
4- به حس خود احترام بگذارند. صرفاً به دلیل امکاناتی که طرف مقابل دارد، تصمیم نگیرند و تنها به آن فکر نکنند.
5- پس از آنکه تمام چهار مرحله قبلی را با موفقیت طی کردند، مسئولیت انتخاب خود را بر عهده بگیرند. برای دلِ کسی ازدواج نکنند.
6- پیش از آنکه به طرف مقابل اعتماد کنند، از حس خود نسبت به آن فرد مطمئن باشند، سپس برای ازدواج گام بردارند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
منابعی که در این برنامه بصورت خلاصه استفاده شده 1-سایت آپارات2- سایت ندای انقلاب 3- وبلاگ دیده بن فر
آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده قسمت بیست و یکم - فرقه اشو بصورت خلاصه
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده قسمت بیست و یکم - فرقه اشو بصورت خلاصه @ayeha313
✅ آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده
✅✅ قسمت بیست و یکم
✅✅✅ فرقهاشو
🔰🔰 مقدمه 🔰🔰
از جمله فرقه ها و نحله هایی که با شعار آرامش بخشی و اتصال به حقیقت و عشق برای انسان معاصر ترویج می شود و در کشور ما نيز رواج پیدا کرده است مکتب اوشو است. عرفانهای هندی فعال دیگر در ایران معاصر نیز عبارتند از: آیین هندوییسم، آیین بودیسم، یوگا، سای بابا، رام ا... و کریشنا.عرفان بودا از همه آنها مهمتر و پر طرفدار ترین عرفان هندی در جهان می باشد از عرفانهای جدید می توان به عرفان اشو و سای بابا اشاره کرد که از لحاظ اعتقادی بسیار خطرناک می باشند عرفان اشو یک عرفان خانه برانداز و خانه خراب کن می باشد چون فرهنگ این عرفان برهنگی و سکس می باشد و معنویت را از این راه می دانند. ... از عرفانهای سکولار است که متأسفانه مدتی است در ایران معاصر گسترش پیدا کرده است. این فعالیتها عبارتند از: معنا درمانی، هاله بینی، طالع بینی، ان. ال. پی، هیپنوتیسم، مدیتیشن و.... این عرفانها پس ازجنگ جهانی دوم برای کنترل سربازان در مسکو و سپس در اروپا مطرح شد. این تحقیقات توسط استراندر و شرویدردر کتاب «اکتشافات روانی درپشت پرده آهنین» در سال 1970 در آمریکا منتشر شد. تمام ادعاهای این جریانها در خصوص هاله بینی، کف شناسی، چهره شناسی، مدیتیشن(شناسایی بخش ناشناخته وجود انسان)، ان. ال. پی (برنامه ریزی عصبی- زبانی برای ارتباط برتر)، هیپنوتیسم(خواب مصنوعی) غیر علمی واثبات نشده اند.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
✅ آشنایی با مدعیان دروغین و فرقه های گمراه کننده ✅✅ قسمت بیست و یکم ✅✅✅ فرقهاشو 🔰🔰 مقدمه
✅✅ فرقه گمراه اُشو در یک کلام
«اُشو» یکی دیگر از گروه های عرفانی هند است. نام اصلی اُشو، باگوان شری راجنیش است. وی در سال 1931 در روستای کوچوادا دراستان مادیاپرادش هند به دنیا آمد و در سال 1990 از دنیا رفت. وی ادعا می کند در 21 سالگی، نور الهی را در خود احساس کرد. و مذهب خود را مطرح ساخت. تحصیلات اُشو در فلسفه بود، مدتی به آمریکا رفت و مریدانی پیدا کرد، ولی به دلایلی از آمریکا اخراج شد. وی، هرگز کتاب ننوشت و تنها 7000 سخنرانی داشت که به 650 جلد کتاب(مانند: بلوغ، راز بزرگ، راز شهامت و خلاقیت، آواز سکوت، ملکوت، آفتاب درسایه، شورشی) تبدیل شده و به سی زبان زنده دنیا نیز ترجمه شده است. اُشو، دیدگاه هایی در باب عشق و حقیقت زن و مدرنیته دارد.
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
✅✅ فرقه گمراه اُشو در یک کلام «اُشو» یکی دیگر از گروه های عرفانی هند است. نام اصلی اُشو، باگوان ش
🔰🔰 «اُشو» کیست؟
«اُشو» در يازدهم دسامبر 1931 در شهر «كوچ وادا» در ايالت «مادياپرادش» هندوستان بدنیا آمد. نام پدری اشو، «راجنیش» و كنيهاش «باگوان» بوده است و در ابتدا توسط پیروانش «باگوان شری راجنیش» نامیده میشده است (شری به معنای مقدس و بزرگ و باگوان به معنای سرور است). در ﮊانویه سال 1989 اشو از پیروانش خواست تا وی را «اشو راجنیش» بنامند. واﮊه «اشو» به معنای «شخص متبرک و ملکوتی» اشو در اقدامی دیگر در سپتامبر سال 1989، واژه «راجنیش» را نیز از نام خود برداشت، چرا که واژه راجنیش برگرفته از مذهب هندو بوده و اشو نمیخواست که نمایانگر فرقه یا آیین ويژهاي باشد. در حقيقت، اشو به هيچ سنتي دلبستگي ندارد. همان گونه كه خود در اين باره ميگويد: «من سرآغاز يك آگاهي سراسر تازه هستم. خواهشمندم مرا به گذشته مرتبط نسازيد؛ گذشته حتي ارزش يادآوري هم ندارد» اشو در سالهای آخر عمرش به شکل مداوم ادعا میکرد به هيچ دين و فرقه مذهبی وابسته نیست. وی مدعی بود در 21 مارس 1953 در سن 21 سالگی به مقام معنوی شامخی در هندوئیزم به نام «سامادهی» یعنی یگانگی با هستی رسیده است. بعد از این تاریخ وی فوق ليسانس خود را در رشتهي فلسفه از دانشگاه «سوگار» هند دریافت کرد و گفته شده مدتی در دانشگاه «جبل پور» فلسفه درس داده است. در همين سالها به نقاط مختلفی از هندوستان سفر کرد در اواخر دهه 1960 میلادی عنوان داشت روش خاصی برای مراقبه و مدیتیشن ابداع کرده و آن را «مدیتیشن داینامیک» یا پويا نامید. اشو ميگويد: «بار سنتهاي تاريخ گذشته و تشويشهاي زندگي نوين به قدري بر دوش انسان امروزي سنگيني ميكند كه او پيش از اينكه به حالت آرامش و بيذهني مراقبه دست يابد مجبور است به يك پاكسازي گسترده تن دهد.»
@ayeha313
💐نام زینب خاک را زر می کند
🎊دخت حیدر کار حیدر می کند
💐نام زینب دلنشین و دلرباست
🎊دختر مشکل گشا مشکل گشاست
💐پیشاپیش میلاد
🎊حضرت زینب کبری
💐سلام الله علیها و
🎊روز پرستـار مبارک 🎉💐
@ayeha313