وزیری چند صفحه گرامافون از اجراهای موسیقی خودش (به ویژه تصنیفها و سرودها) را در دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ میلادی برای فروش منتشر کرد.
همچنین پس از ملی شدن صنعت نفت ایران در اسفند ۱۳۲۹، وزیری شروع به ساخت یک سمفونیبه همین مناسب کرد که با نام «سمفونی نفت» منتشر شد. او این سمفونی را با ساز تار آهنگسازی کرد. سمفونی نفت آخرین اثر موسیقی ساختهٔ وزیری دانسته میشود.
وزیری اولین موسیقیدان ایرانی (در تاریخ معاصر) بود که برای تحصیل موسیقی به اروپا رفت و پس از بازگشتش به ایران تا مدتها تنها موسیقیدانی بود که با تئوری موسیقی کلاسیک غرب آشنا بود و آن را ترویج میداد.همچنین وی با نگارش کتاب دستور تار اولین کسی بود که ردیف موسیقی ایران را به صورت مکتوب به نت درآورد.
وزیری اولین کسی بود که در موسیقی ایرانی اعتدال مساوی را معرفی کرد و ترویج داد؛ در این روش، هر اکتاو به ۲۴ ربع پردهمساوی تقسیم میشود. این روش امکان ایجاد هارمونی در موسیقی را فراهم میکرد. او این دیدگاه را اولین بار در کتاب دستور تار بهطور مختصر شرح داد و سپس در کتابموسیقی نظری بهطور مفصلتری توضیح داد. وزیری همچنین دو علامت عَرَضی جدید برای نتنویسی موسیقی ایرانی ابداع کرد که آنها را سُری و کُرُن نامید؛ اولی زیرایی یکنت را یک ربع پرده بالاتر میبرد و دومی آن را یک ربع پرده پایین میآورد.
وزیری همچنین بنیادی به نام «بنیاد وزیری» تأسیس کرد که هدف آن حفظ و انتشار آثار وزین موسیقی ایرانی از همهٔ موسیقیدانها بود. این بنیاد که پس از درگذشت وزیری به فراموشی سپرده شده بود بعدها توسط کیوان ساکت احیا شد اما کماکان به دلیل نداشتن بودجه فعالیت مؤثری ندارد
وزیری اولین بار در ۱۹ سالگی ازدواج کرد. از این ازدواج تنها یک فرزندِ دختر به نام بدر آفاق (زادهٔ ۱۹۰۹ م) باقی ماند. بدر آفاق بعدها با حسینعلی ملاح ازدواج کرد که ده سالی از او کوچکتر بود؛ ملاح از پیروان سرسخت وزیری بود و بعداً خود تبدیل به یک موسیقیشناس شد. زمانی که وزیری به اروپا سفر کرد از همسرش اختر خانم جدا شده بود. در سال ۱۹۳۷ م. با عذرا حجازی (خواهر محمد حجازی) ازدواج کرد
آثار صوتیویرایش
آثار بدون خواننده (شامل مارش ظفر، مارش لشکر جنوب، مارش ایران، مارش اصفهان، بندباز، دخترک ژولیده، ژیمناستیک موزیکال، حاضرباش، رقص دختر من، والس دو نامزد، سمفونی شوم، سمفونی نفت)
سرودها (از جمله سرود ورزشکاران، سرود ای وطن، سرود پاینده ایران، مارش حرکت، سرود مهر ایران، سرود خاک ایران، و چند سرود برای مدارس)
ترانهها (شامل وصال دوست، مشتاق و پریشان، حسن عهد، اهل دل، کنار گلزار، اسرار عشق، موسم گل، راه وصال، صحبت دل، بهار، سوز من، بسته دام، ره عشق، پاداش، جدایی، دو بلبل)
ترانههای کودکانه (شامل گنجشک محبوس، کودک یتیم، مادر، تاتی تاتی)
آثار غنایی (شامل خریدار تو، گوشه نشین، شکایت نی، نیم شب، دلتنگ، دو عاشق، ناامید، و چند اثر دیگر روی اشعاری از سعدی، مولوی، حافظ و حسین گلگلاب
آثار مکتوبویرایش
دستور تار و تعلیمات موسیقی، ۱۹۲۲ میلادی، برلین
موسیقی نظری (در سه جلد برای دورهٔ متوسطه)، ۱۳۱۳، تهران
نظری مفصل به موسیقی غربی و آکوردشناسی، ۱۳۱۳، تهران
آرمنی موسیقی ربعپردهای، ۱۳۱۴، تهران
دستور ویولن برای دوره مقدماتی، ۱۳۱۵، تهران
دستور ویولن شامل آوازهای ایرانی، ۱۳۱۵، تهران
سرودهای مدارس «از پندهای سعدی»، ۱۳۱۶، تهران
سه پیشاهنگ، ۱۳۱۶، تهران
جوجه اردک زشت، ترجمه، ۱۳۱۷، تهران
🌸خدایا باتوکل به تو
✨پنجره ماه خـرداد را بازمیکنیم
🌸1 مــاه خیر وبرکت
✨1 مـــاه سلامتی وسعادت
🌸1 مـــاه آرامش وپیشرفت
✨1 مـــاه زندگی پراز موفقیت
🌸به همـه ما عطــا بفـرمــــا🙏
@ayeha313
امام صادق عليه السلام:
خانه اى كه در آن، كتاب خداوند متعال خوانده شود، چنان نورى از آن بر آسمان مى تابد كه در ميان خانه ها ، شناخته مى شود
الدّارُ إذا تُلِيَ فيها كِتابُ اللَّهِ تَعالى كانَ لَها نورٌ ساطِعٌ فِي السَّماءِ تُعرَفُ مِن بَينِ الدّورِ
بحارالأنوار ج 92
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
🔴دروزی ها یک فرقه باطنی شکل گرفته در مصر است و عقاید انها نشات گرفته از اسماعیلیه و شخصی بنام نشتکین
🔴عمده طوايف دروزي که اکثراً منتسب به قبيلة بني کلب هستند، در منطقه رمله (بيابان شرقي فلسطين)، بيابان غربي اردن، جنوب غربي سوريه و بخش هايي از مناطق غربی سوریه مثل لاذقیه و نیز بخش های از لبنان سکنی گزيده اند. در واقع هسته اصلي اين طايفه در مناطق مرزي مابين چهار کشور اردن، سوريه، لبنان و فلسطين اشغالي مي باشد. گفته شده که افرادي که امروزه با نام دروزي ها شناخته مي شوند، همان کساني هستند که در روايات از آنها با عنوان بني کلب ياد شده است. نکته ديگر اينکه علت انتساب عبارت داييان سفياني به بني کلب، اين است که سفياني ملعون از نسل يزيد بن معاويه مي باشد، به صورت تلويحي بني کلب يا دروزي هاي کنوني، داييان سفياني هستند؛ زيرا جدة سفياني از قبيلة بني کلب مي باشد.
🔴 سفیانی در ماه رجب شورش کرده و به مبارزات نظامی و سیاسی و جنگ های خویش جامه عمل می پوشاند و محدوده نفوذ خویش را گسترش می دهد و در این زمان دیگران هم به او پیوسته و مجموعه ها و قبایل غیر دینی به دنبال او راه می افتند قبیله بنی کلب، عمو زادگان سفیانی ( یا داییان او ) یعنی همان قبایل دروز می باشند که در آینده او را همراهی می کنند
در هر حال، به جز تعداد اندکي از دروزي ها، بقية آنها در شرارت هاي آخرالزمان، نقش کليدي دارند. عجيب اينکه در حال حاضر نيز ردپاي دروزي ها در بسياري از فتنه هاي منطقه خاورميانه ملاحظه مي گردد. تحرکات سياسي و نظامي دروزي ها در حال حاضر، به سمتي پيش مي رود که در صورت خروج سفياني و آغاز حرکت ضدّ شيعي توسط او، همراهي و بيعت دروزي ها با او دور از انتظار نيست. نکته عجيب تر اينکه محل زندگي دروزي ها، یعنی جنوب سوریه و منطقه درعا، محلّ خروج سفياني (وادي يابس يا شام) است که اين مسئله نيز انطباق بني کلب بر دروزي ها و احتمال بروز فتنه از سوي آنها را دوچندان مي نمايد. بسياري از دروزي ها در لبنان، سوريه، اردن، و بالاخص اسرائيل، مناصب مهمّ نظامي دارند و بسياري از آنها به مقام فرماندهي ارشد رسيده اند. بنابراين بعيد نيست که در صورت خروج سفياني از منطقه شام فرماندهان نظامی دروزي به لشکر سفياني پيوسته و او را در جنگ عليه مخالفین اش در سوریه، ياري نمايند
#سفیانی
@ayeha313