خیلی دعا کنید
اگه رو کاغذ بخوایم بررسی کنیم، بازیکنان آمریکایی تو باشگاههای بهتری نسبت به لژیونرهای ما بازی میکنن، آث میلان، چلسی، یوونتوس و.... بازی میکنن
ولی دعا و توسل اثر داره
و کلا فارغ از نتیجه امسال بهترین بازی دوران جام جهانی رو داشتیم
2_0 تا حالا نداشتیم تو بردهامون
تاحالا تیم اروپایی نبرده بودیم
همون بازی ولز واقعا اندازه یه صعود لذتبخش بود
توسل به حضرت زینب فراموش نشه
شب ولادتشون کمک کنن بچههارو
@ayeha313
🎊ولادت با سعادت صبورترین پرستار عالم،
حضرت زینب سلام الله علیها💖
و روز پرستار تبریک و تهنیت باد🎊🌸 🎊
الهی که بحق هر آنچه از خوبیهاست🌸
همیشه تنتون سالم،
دلتون بی غم و غصه،
زندگیتون مملو از مهر و صفا،
حاجاتتون روا و
عاقبتتون بخیر باشه🙏
@ayeha313
🏴 حضرت زینب سلام الله علیها
💠 امام سجّاد عليه السلام: أنتِ بِحَمدِ اللّهِ عالِمَةٌ غَيرُ مُعَلَّمَةٍ، فَهِمَةٌ غَيرُ مُفهَّمَةٍ؛
[اى زينب!] تو، بحمداللّه، عالمى هستى كه نزد كسى تعليم نديدى و دانايى هستى كه نزد كسى نياموختى.
📚 بحار الأنوار؛ ج ۴۵، ص ۱۶۴
@ayeha313
آیا حضرت زینب (س) زیارت نامه دارد؟
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آیا به نظر شما نبودن زیارت نامه حضرت زینب درمفاتیح الجنان عجیب نیست؟ آیا امکان دارد که دعای معروف ام داود از حضرت زینب باشد؟ اگر نه، علت نبودن زیارت نامه آن حضرت در مفاتیح الجنان چه می تواند باشد؟
✍️پاسخ:
✅برای دست یابی به پاسخی مناسب توجه به چند نکته ضروری به نظر می رسد:
۱. با اذعان به این مطلب که کتاب گرانسنگ "مفاتیح الجنان" کتابی است در نوع خود کم نظیر امّا جامع و بی نقص نیست، به سخن دیگر، این طور نیست که این کتاب با ارزش تمام دعاهای مستند را در خود جمع نموده باشد، از این رو نبودن زیارت نامه و یا دعایی در مفاتیح الجنان، دلیل بر وجود نداشتن یا معتبر نبودن آن زیارت و دعا نیست.
۲. در برخی کتب دیگر زیارت نامه حضرت شاه عبدالعظیم حسنی در شهر ری، برای آن حضرت (س) نقل شده است.
۳. بر فرض اگر بپذیریم که زیارت نامه ای برای آن حضرت به صورت مأثور و صریح از طرف ائمه معصومین (ع) در احادیث و نیز مفاتیح الجنان و ... وارد نشده باشد، امّا این ایراد و نقصی برای وی محسوب نمی شود؛ زیرا بیشتر زیارت نامه هایی که برای امام زاده های مختلف در نقاط گوناگون وجود دارد، دارای مستند حدیثی نیستند. اگر زیارت نامه ای از برخی عبارات زیارت نامه های دیگر گرفته شود و بیان گر مجاهدت ها و مصیبت های حضرت زینب (س) باشد که این مصیبت ها هم خلاف واقع نیست و آن را منتسب به امامان (ع) ندانیم، اشکالی در زیارت نامه نیست.[۱]
۴. دعای معروف «ام داود» از حضرت زینب (س) نیست، بلکه از «ام خالد بربریه» است که مادر«داود بن حسن بن حسن بن علی بن ابی طالب امیرالمؤمنین (ع)» می باشد؛ یعنی، داود از نوادگان حضرت امام حسن مجتبی (ع) و حضرت علی (ع) است.[۲]
پی نوشت:
[۱] . تنکابنی ، سید ضیاء الدین، زیارت مفجعه، نشر ندای کوثر، ۱۳۸۵ش.
[۲] . حلی، سید رضى الدین على بن موسى بن طاوس ، الاقبال بالاعمال الحسنة، ج۳، ص ۲۳۹-۲۴۰، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، تهران، ۱۳۶۷ش.
@ayeha313
🔴 #تیم_ملی باخت، اما مردم ایران برنده شدند
🔹۷۰ روز دشمن با تمام توان علیه هويت ايرانی ما توطئه کرد که مردم را از ملیت خود بیزار کند، اما نتوانست و دیشب در همه جای کشور،
همه #مردم_ايران نشان دادند که هويتشان الی الابد به ايران عزیزمان متصل است و آنگاه که در بازی فوتبال ببازیم و ببریم صرفا شور هیجان مسیر حرکت به سمت قلههای اقتدار و افتخار است.
🔹دیشب همه ایرانیان وطن دوست و آزادیخوان عالم از باخت تیم ملی ایران ناراحت بودند
خداقوت به بچههای تیم ملی که برای رؤیای خود جنگيدند.
ما مردم از شما راضی هستیم.
@ayeha313
#برای_ایران
#جام_جهانی
🔹برای رسیدن به یک #ازدواج_موفق چه مراحلی باید طی شود؟
🔘چند#شاخص ضریب ازدواج موفق را بالا میبرد، اما نیازمند طی مراحلی است که عبارتند از:
1- فرد انتخابشده از بافت مطمئنی انتخاب شده باشد. آشنایی در دانشگاه با آشنایی در یک مهمانی یا فضای مجازی بسیار متفاوت است.
2- انتخاب، از منابع مطمئن و شناختشده صورت گیرد و#شناخت انجام شود. استفاده از تمام منابعِ در دسترس، شناخت را کاملتر میکند.
3- پیش از اینکه از انتخاب#مطمئن شوند، بهتر است از رابطه جسمی و حسی پرهیز کنند. آدمهایی که معمولاً پیش از ازدواج رابطه جسمی برقرار کردهاند، ضریب ازدواج موفق پایینتری دارند.
4- به حس خود#احترام بگذارند. صرفاً به دلیل امکاناتی که طرف مقابل دارد، تصمیم نگیرند و تنها به آن فکر نکنند.
5- پس از آنکه تمام چهار مرحله قبلی را با موفقیت طی کردند،#مسئولیت انتخاب خود را بر عهده بگیرند. برای دلِ کسی ازدواج نکنند.
6- پیش از آنکه به طرف مقابل#اعتماد کنند، از حس خود نسبت به آن فرد مطمئن باشند، سپس برای ازدواج گام بردارند.
@ayeha313
🔴اگر قراره ما که شیعه ایم مشمول شفاعت اهل بیت بشیم،پس اونایی که در کشورهای دیگه به دنیا اومدن چی؟ اینکه با عدالت خدا جور در نمیاد!
✅اتفاقا همین سوالو یکی از اصحاب امام کاظم علیه السلام از حضرت پرسید که:
☘ آقاجان شما اینجا هستی و ما نزد شماییم، افرادی هم که در روم بدنیا اومدن، از شما محروم هستن. عدالت خدا کجا رفته؟
🌷 امام کاظم علیه السلام فرمود: آنها در عالم اَلَست(عالم ذر) خودشون انتخاب کردن و شماهم خودتون انتخاب کردید.
❤️خداوند در عالم ذَر و قبل از خلقت در این دنیا از انسانها اقرار به ربوبیت گرفت و فرمود آیا من پروردگار شما نیستم؟
انسانها گفتند بلی.
🔆سیدهاشم بحرانی در تفسیر البرهان روایات آورده که:
🔥بعضی از انسان ها ربوبیت پروردگار رو قبول نکردن و جواب منفی دادن. حاصل اون پاسخها در این دنیا نمایان شده!
🌸فلذا شما تو زیارت فاطمه زهرا سلام الله علیها میخونید:
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللّٰهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صابِرَةً
🌷ای کسی که خداوند قبل از خلقتت، تورا آزمایش کرد و تورا از آن آزمایش صابر یافت...
✍این امتحان قبل از خلقت در عالم اَلَست یا عالم ذَر هست.
🌺یعنی خود اهل بیت هم بیدلیل انتخاب نشدن، در اون عالم سربلند بیرون اومدن و لایق این مقام شدن.
🌹امـام صادق (علیه السلام ) فرمود: از رسول خدا پرسيدند به چه علت از همه فرزندان آدم پيش افـتـادى و مقامت بالاتر رفت؟
🌼 فرمود: زيرا من (در عالم ذر) نخستين اقرار كننده به پروردگارم بودم ، خدا از پيغمبران پيمان گرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت كه مگر من پروردگار شما نيستم ؟ گفتند: چرا،
✨در آنـجـا مـن نـخـسـتـيـن پـاسـخ دهـنـده بـودم. به همین خاطر خدا مرا بر همه پیامبران فضیلت و برتری داد...
⚡️عالم ذَر خیلی بحث گستردهای داره و نظریات مختلفی دربارهش وجود داره
❄️البته خدا مجددا در دنیا به همه بندهها فرصت میده، چه کسانی که در عالم ذر به ربوبیت خدا اقرار کردن و چه اونایی که اقرار نکردن.
🌟 بعضیا از امتحان الهی در عالم ذَر موفق بیرون میان و در امتحان این دنیا رد میشن و بعضیا برعکس، در اون دنیا لبیک نمیگن ولی اینجا موفق بیرون میان...
✨البته این یک بعد از قضیه بود، خداوند هرکس رو طبق شرایطی که داشته و طبق وُسعی که داشته مورد سوال قرار خواهد داد، لایکلف الله نفساََ الاّ وسعها،
🍃 قطعا تکلیف کسی که به حقیقت رسیده با کسی که از حقیقیت محروم بوده متفاوت است که بحث مفصلی رو میطلبه....
*
📒برگرفته از سخنان استاد صنیعی
@ayeha313
❓متن سوال: 👇👇👇
چرا خدا عده ای را ناقص خلق کرده است؟
✅پاسخ: 👇👇👇
1⃣ طبق بیان آیات و روایات، بشر با فطرت و سرشت نیکوی الهی خلق شده است همچنان که خدا در قرآن میفرماید: «لَقَدْ خَلَقْنَا الاِنْسانَ فی اَحْسَنِ تَقویم؛ ما انسان را به بهترین شکل آفریدیم.» (تین/۵)
👈 همچنین خداوند بدبختیها و زشتیها را از خود انسان میداند: «هر احسان و نیکی که به تو می رسد از جانب خداست، و هر بدی و زشتی که به تو می رسد از خود توست.» (نساء/۷۹)
2⃣ بر اساس روایات اسلامی و تحقیقات دانشمندان بخش مهمی از این نقیصهها مربوط به جهل و نادانی والدین درباره وظایف همسری، نحوه آمیزش، کیفیت پرورش فرزندان و تغذیه مادران هنگام بارداری و نیز ناشی از اموری مانند مصرف شراب، مواد مخدر، سیگار، آمیزشهای حرام و تا حد زیادی وراثت است و نقیصهها و کمبودها، غرامتی است که پدران و مادران به جهت نادانی خود می پردازند.
👈یکی از پزشکان اروپا آمار جامعی از نطفههایی که در اوایل سال مسیحی منعقد میشود برداشته و منتشر کرده است. این پزشک اروپایی مینویسد: «به طور کلی هشتاد درصد اشخاص ناقص الخلقه و معلول، محصول شب اول ژانویه میباشند؛ زیرا در این شب مسیحیان عید بزرگی دارند و به عیش و نوش پرداخته، بیش از حد متعارف مشروب میخورند و عیاشی میکنند؛ به حدی که مریض میشوند.»
(دکتر غیاث الدین جزایری، اعجاز خوراکیها، تهران، انتشارات کتابهای پرستو، ۱۳۴۵ش، ص۲۱۴)
3⃣ اگر انسان کاری انجام دهد و اثر نکند و به نتیجه نرسد، و خداوند آثار علل را از معلولها بگیرد، مثلا: سم اثر نکند، الکل مؤثر نباشد، ترس شدید بی اثر باشد و… جبر لازم میآید و این خلاف اختیار و انتخاب و آزادی انسان است.
4⃣ در نتیجه باید بیان نمود؛ در جهان طبیعت علل و عواملی وجود دارد که خود انسانها با نادیده گرفتن آنها باعث ایجاد چنین رخدادهایی میشوند.
@ayeha313
چرا مطالعه و نشر برخی از کتاب ها در ایران ممنوع و جرم است؟ محتوای این کتاب ها چیست که نظام اسلامی چنین روی آن حساس و موضع گرفته است؟
✅ پاسخ
1⃣ اسلام و قرآن نه تنها با آزادی بیان مخالفتی ندارد، بلکه ده ها آیه از قرآن، ما را به تفکر فرا می خواند. در دین اسلام هر کس وظیفه دارد با مطالعه و تفکر اصول دینش را بیاموزد و دینی که چنین مردم را به تدبر و اندیشه دعوت می کند، چه هراسی از چند سؤال و شبهه دارد؟!
2⃣ مبانی دین اسلام و معارف ناب شیعه استوارتر از آن است که برای چند کتاب شبهه پاسخی نداشته باشد؛ اما باید توجه کنیم محل بررسی شبهات در محیط های علمی است نه در بین عموم مردم که توان پاسخ گویی ندارند.
3⃣ از آنجاییکه انسانها از لحاظ رشد عقلی با هم تفاوت دارند، چاپ و نشر کتاب های ضاله و گمراه کننده به خاطر ایجاد گمراهی در بین عموم مردم جز برای کسانی که توانایی پاسخ گویی و رد آن را داشته باشند، جایز نیست.
@ayeha313