🔴اگر قراره ما که شیعه ایم مشمول شفاعت اهل بیت بشیم،پس اونایی که در کشورهای دیگه به دنیا اومدن چی؟ اینکه با عدالت خدا جور در نمیاد!
✅اتفاقا همین سوالو یکی از اصحاب امام کاظم علیه السلام از حضرت پرسید که:
☘ آقاجان شما اینجا هستی و ما نزد شماییم، افرادی هم که در روم بدنیا اومدن، از شما محروم هستن. عدالت خدا کجا رفته؟
🌷 امام کاظم علیه السلام فرمود: آنها در عالم اَلَست(عالم ذر) خودشون انتخاب کردن و شماهم خودتون انتخاب کردید.
❤️خداوند در عالم ذَر و قبل از خلقت در این دنیا از انسانها اقرار به ربوبیت گرفت و فرمود آیا من پروردگار شما نیستم؟
انسانها گفتند بلی.
🔆سیدهاشم بحرانی در تفسیر البرهان روایات آورده که:
🔥بعضی از انسان ها ربوبیت پروردگار رو قبول نکردن و جواب منفی دادن. حاصل اون پاسخها در این دنیا نمایان شده!
🌸فلذا شما تو زیارت فاطمه زهرا سلام الله علیها میخونید:
يَا مُمْتَحَنَةُ امْتَحَنَكِ اللّٰهُ الَّذِي خَلَقَكِ قَبْلَ أَنْ يَخْلُقَكِ فَوَجَدَكِ لِمَا امْتَحَنَكِ صابِرَةً
🌷ای کسی که خداوند قبل از خلقتت، تورا آزمایش کرد و تورا از آن آزمایش صابر یافت...
✍این امتحان قبل از خلقت در عالم اَلَست یا عالم ذَر هست.
🌺یعنی خود اهل بیت هم بیدلیل انتخاب نشدن، در اون عالم سربلند بیرون اومدن و لایق این مقام شدن.
🌹امـام صادق (علیه السلام ) فرمود: از رسول خدا پرسيدند به چه علت از همه فرزندان آدم پيش افـتـادى و مقامت بالاتر رفت؟
🌼 فرمود: زيرا من (در عالم ذر) نخستين اقرار كننده به پروردگارم بودم ، خدا از پيغمبران پيمان گرفت و آنها را بر خودشان گواه ساخت كه مگر من پروردگار شما نيستم ؟ گفتند: چرا،
✨در آنـجـا مـن نـخـسـتـيـن پـاسـخ دهـنـده بـودم. به همین خاطر خدا مرا بر همه پیامبران فضیلت و برتری داد...
⚡️عالم ذَر خیلی بحث گستردهای داره و نظریات مختلفی دربارهش وجود داره
❄️البته خدا مجددا در دنیا به همه بندهها فرصت میده، چه کسانی که در عالم ذر به ربوبیت خدا اقرار کردن و چه اونایی که اقرار نکردن.
🌟 بعضیا از امتحان الهی در عالم ذَر موفق بیرون میان و در امتحان این دنیا رد میشن و بعضیا برعکس، در اون دنیا لبیک نمیگن ولی اینجا موفق بیرون میان...
✨البته این یک بعد از قضیه بود، خداوند هرکس رو طبق شرایطی که داشته و طبق وُسعی که داشته مورد سوال قرار خواهد داد، لایکلف الله نفساََ الاّ وسعها،
🍃 قطعا تکلیف کسی که به حقیقت رسیده با کسی که از حقیقیت محروم بوده متفاوت است که بحث مفصلی رو میطلبه....
*
📒برگرفته از سخنان استاد صنیعی
@ayeha313
❓متن سوال: 👇👇👇
چرا خدا عده ای را ناقص خلق کرده است؟
✅پاسخ: 👇👇👇
1⃣ طبق بیان آیات و روایات، بشر با فطرت و سرشت نیکوی الهی خلق شده است همچنان که خدا در قرآن میفرماید: «لَقَدْ خَلَقْنَا الاِنْسانَ فی اَحْسَنِ تَقویم؛ ما انسان را به بهترین شکل آفریدیم.» (تین/۵)
👈 همچنین خداوند بدبختیها و زشتیها را از خود انسان میداند: «هر احسان و نیکی که به تو می رسد از جانب خداست، و هر بدی و زشتی که به تو می رسد از خود توست.» (نساء/۷۹)
2⃣ بر اساس روایات اسلامی و تحقیقات دانشمندان بخش مهمی از این نقیصهها مربوط به جهل و نادانی والدین درباره وظایف همسری، نحوه آمیزش، کیفیت پرورش فرزندان و تغذیه مادران هنگام بارداری و نیز ناشی از اموری مانند مصرف شراب، مواد مخدر، سیگار، آمیزشهای حرام و تا حد زیادی وراثت است و نقیصهها و کمبودها، غرامتی است که پدران و مادران به جهت نادانی خود می پردازند.
👈یکی از پزشکان اروپا آمار جامعی از نطفههایی که در اوایل سال مسیحی منعقد میشود برداشته و منتشر کرده است. این پزشک اروپایی مینویسد: «به طور کلی هشتاد درصد اشخاص ناقص الخلقه و معلول، محصول شب اول ژانویه میباشند؛ زیرا در این شب مسیحیان عید بزرگی دارند و به عیش و نوش پرداخته، بیش از حد متعارف مشروب میخورند و عیاشی میکنند؛ به حدی که مریض میشوند.»
(دکتر غیاث الدین جزایری، اعجاز خوراکیها، تهران، انتشارات کتابهای پرستو، ۱۳۴۵ش، ص۲۱۴)
3⃣ اگر انسان کاری انجام دهد و اثر نکند و به نتیجه نرسد، و خداوند آثار علل را از معلولها بگیرد، مثلا: سم اثر نکند، الکل مؤثر نباشد، ترس شدید بی اثر باشد و… جبر لازم میآید و این خلاف اختیار و انتخاب و آزادی انسان است.
4⃣ در نتیجه باید بیان نمود؛ در جهان طبیعت علل و عواملی وجود دارد که خود انسانها با نادیده گرفتن آنها باعث ایجاد چنین رخدادهایی میشوند.
@ayeha313
چرا مطالعه و نشر برخی از کتاب ها در ایران ممنوع و جرم است؟ محتوای این کتاب ها چیست که نظام اسلامی چنین روی آن حساس و موضع گرفته است؟
✅ پاسخ
1⃣ اسلام و قرآن نه تنها با آزادی بیان مخالفتی ندارد، بلکه ده ها آیه از قرآن، ما را به تفکر فرا می خواند. در دین اسلام هر کس وظیفه دارد با مطالعه و تفکر اصول دینش را بیاموزد و دینی که چنین مردم را به تدبر و اندیشه دعوت می کند، چه هراسی از چند سؤال و شبهه دارد؟!
2⃣ مبانی دین اسلام و معارف ناب شیعه استوارتر از آن است که برای چند کتاب شبهه پاسخی نداشته باشد؛ اما باید توجه کنیم محل بررسی شبهات در محیط های علمی است نه در بین عموم مردم که توان پاسخ گویی ندارند.
3⃣ از آنجاییکه انسانها از لحاظ رشد عقلی با هم تفاوت دارند، چاپ و نشر کتاب های ضاله و گمراه کننده به خاطر ایجاد گمراهی در بین عموم مردم جز برای کسانی که توانایی پاسخ گویی و رد آن را داشته باشند، جایز نیست.
@ayeha313
#دکتر_سکینه_پری
#اولین_جراح_زن_ایران
زادهٔ: ۱۲۷۷ خورشیدی
باغچهسرای، امپراتوری روسیه
درگذشت: ۱۳۵۷ (۸۰ سالگی)
بندرگز، ایران
تحصیلات جراحی، سرطانشناسی
پیشه: پزشک، جراح
سکینه پری (زادهٔ ۱۲۷۷ خورشیدی) پزشک و نخستین جراح زن ایران بود. شخصیت او در سریال شبکه مخفی زنان توسط باران کوثری به تصویر کشیده شد.
دکتر سکینه پری در سال 1277 شمسی، مصادف با حکومت قاجار در امپراتوری روسیه چشم به جهان گشود.مادرش ریحانه از ارامنه ایران بود و پدرش نصرالله همدانی نام داشت. وی تحصیلات مدرسه و دانشگاهیاش را در شهر آستاراخان به اتمام رساند و در سن 26 سالگی، موفق به کسب مدرک پزشک عمومی شد.
تا قبل از مصاحبه رسمی با دکتر پری، عدهای بر این باور بودند که او در شهر همدان متولد شده و بعدها به همراه خانوادهاش به شوروی مهاجرت کرده است. بعدها در مصاحبهای که از طرف مجله اطلاعات بانوان با سکینه پری شکل گرفت، وی محل تولدش را باغچهسرای شورویبیان کرد.
تحصیلات عالیه در شوروی سابق
دکتر سکینه پری در ابتدا موفق به کسب تخصص زنانشد. ایشان رشته پزشکی را در شوروی سابق به پایان رساند و در سال 1312 در سن 31 سالگی در رشته جراحی و سرطان شناسی تخصص گرفت. یکی از افتخارات دکتر پری در دانشگاه شوروی سابق، کسب مقام شاگرد اولی در زمینه جراحی بود.
بانو سکینه به مدت پنج سال در بیمارستانهای شوروی همزمان با حکومت لنین طبابت میکرد. براساس گفته برخی منابع، پدر و مادر دکتر سکینه پری در یکزمان از دنیا رفتند و این واقعه باعث افسردگی دکتر سکینه پری شد. وی پس از این اتفاق، تصمیم گرفت شوروی را به مقصد ایران ترک کند.
بازگشت به وطن و سرآغاز یک زندگی جدید
بانو سکینه بههمراه تنها خواهرش رهسپار ایران شد و فصل تازهای از زندگی را ورق زد. سکینه پری بعد از ورود به سرزمین آباواجدادیاش ایران در آزمونی برای گرفتن اجازه طبابت در ایران شرکت کرد و در سال 1313 شمسی اجازه کار دریافت نمود.
آشنایی او به زبان ترکی باعث شد در مسیر جدیدی قرار بگیرد و پیشنهاد کار در قره سوه شرکت شیلات از توابع شهرستان بندرترکمن را بپذیرد. وی به مدت چهارده سال در این شهر سکونت گزید و در همان جا هم ازدواج کرد.هر چند ازدواج ایشان زیاد طولی نکشید و زندگی مشترک او پس از گذشت چهار سال به طلاق سرانجامید.
دکتر سکینه پری بعد از جدا شدن از همسرش، بندرگز را برای سکونت انتخاب کرد. وی با تأسیس مطب در این شهر به طبابت مشغول شد. ایشان کمک و یاری به نیازمندان و افراد بیبضاعت را سرلوحه کارشان قرار دادند و در طول عمرشان از کوچکترین لطفی دریغ نکردند.
در سالهایی که ایشان در مطب بندرگز فعالیت میکردند، از آمریکا و تهران چندین دعوتنامه برای حضور در همایش و تدریس در دانشگاه دریافت کردند. برخلاف تصور، دکتر سکینه پری به جزء شرکت کردن در یک دوره آموزشی-تخصصی در دانشگاه تهران، در هیچ یک از مراسمها حضور پیدا نکرد.
طبق آخرین شنیدهها، بانو پری تا سن 70 سالگی در مطب شخصیاش، خود بیماران را ویزیت میکرد. دکتر پری با وجود نیاز مالی در دهه آخر زندگیاش، بیشتر بیماران را بهطور رایگان میپذیرفت. وی در طول حیاتش برای درمان بیماران سرطانی تلاشهای بسیاری نمود و در طول حیاتش خدمات ارزندهای انجام داد.
سرانجام سکینه پری سال 1357 در سن 80 سالگی در بندر درگز درگذشت و ایشان در آرامستان شهر بندرگز به خاک سپرده شد. سکینه پری کسی بود که با استعداد و علم پزشکی بالای خود، هیچ زمان بهدنبال زندگی پرزرقوبرق نبود و همواره سادهزیستی و کمک به افراد بیبضاعت را بر هر کار دیگری ترجیح میداد.
#نام_آوران_ایران
@ayeha313
بارالها 🌷🙏
در آخرین روز هفته
دل هایمان را پراز محبت
دست هایمان
را پراز بخشندگی
لحظه هایمان را پر
از آرامش و خانه هایمان
را پراز حس خوشبختی بگردان🌷
آمیـن ای فرمانروای حق و آشکار🌷
@ayeha313