💠اعتنا به وسواس در عبادات💠
❓سؤال: آیا اعتنا نمودن به وسواس در اعمال عبادی علاوه بر حرمت، سبب بطلان عمل نیز می شود؟
✅ پاسخ:👇
➖ در نماز، تکرار افعال از روی وسواس جایز نیست، و نماز را باطل می کند؛ و همچنین تکرار اذکار و قرائت از روی وسواس جایز نیست، و بنابر احتیاط واجب نماز را باطل می کند؛ ولی در وضو و غسل تکرار عمل از روی وسواس هر چند حرام است، ولی موجب بطلان عمل نمی شود، مگر در صورتی که یکی از شرایط صحت را مراعات نکرده باشد (مثل این که در وضو دست چپ را بیش از دو بار بشوید یا مسح با آب خارج از وضو انجام شود).
📚 منبع:
پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری
📚 #احکام_دین
هرگز این شوینده ها رو باهم قاطی نکنید
🔻وایتکس+ الکل:
به ریه آسیب جدی میزند
🔻وایتکس+ آمونیاک:
موجب انفجار میشود
🔻مایع سفیدکننده+ سرکه:
سوختگی چشمی
🔻جوش شیرین+ سرکه:
باعث انفجار میشود
🔻سرکه+ آب اکسیژنه:
آسیب به ریه و گلو
🔻سرکه + انواع تمیزکننده "جوهرنمک":
آسیب به ریه وچشم
🔻به هیچ عنوان مارک های مختلف تمیزکننده را با هم مخلوط نکنید./تسنیم
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢ابليس به چه علت #مثل خدا همه جا #حضور دارد؟
#پاسخ:
✅اولا بايد بدانيم حضور ابليس مانند حضور خدا نيست بلکه حضور خدا در همه عالم بالاصاله است و حضور شيطان در برخي از قسمت هاي عالم با اجازه و اذن خداست پس اين دو با هم متفاوت است و محدوده حضور شيطان هم همه جا نيست و مطلق نيست
بلکه شيطان از درگاه الهي رانده شده و در آسمان هاي بالا هيچ جايي ندارد و در عوالم مجردات جايي ندارد بله در عالم ماده و آسمان عالم ماده مي تواند حضور داشته باشد ولي اين حضور هم به صورت مطلق نيست بلکه انسان با اراده خود و عبوديت الهي مي تواند راه نفوذ و حضور شيطان را به وجود خود ببندد همچنين حضور شيطان در مراکز عبادت و ايام مخصوص مانند ماه رمضان هم محدود است
بنا بر اين حضور شيطان مطلق نبوده و محدود است و انسان آنقدر قدرت دارد که مي تواند ابليس را در بند کند و حضور او را محدود سازد
از دليلي وجود ندارد که ثابت کند ابليس در همه جا حضور فيزيکي داشته باشد . وحتي بر اساس مباني چون او از نوع جنيان است وجن از آتش خلق شده ودر واقع جسماني است نمي تواند در همه جا همزمان حضور داشته باشد چون موجود جسماني اين توان را ندارد .
ولي جنيان سرعت شگفتانگيزي دارند و ميتوانند مسيري طولاني را در زماني کوتاه طي کنند و به همين دليل مي توانند از حوادث دورترين مکانها در کمترين زمان ممکن خبردار شوند و يا از موانع به آساني عبور نمايند، بر خلاف انسان که چنين نيست. در روايتي آمده:
سدير صيرفي ميگويد: روزي از مدينه عازم کوفه شدم، امام باقر(ع) به من سفارشاتي فرمود، وقتي از مدينه بيرون شدم ،در يکي از منازل بين راه ناگهان مردي را ديدم که نزد من آمد و نامهاي به من داد که مرکب مُهر آن هنوز خشک نشده بود، ديدم مُهر امام باقر عليه السلام است ، در نامه دستوراتي بود، چون به آن مرد متوجه شدم کسي را نديدم، بعد از مدتي وقتي دوباره به مدينه آمدم و محضر امام رسيدم، جريان را به حضرت عرض کردم، حضرت فرمودند : « ما خدمتکاراني از جن داريم .وقتي بخواهيم کاري به طوري فوري انجام بپذيرد، آن ها را در پي آن ميفرستيم»
📚بحار الأنوار، ج 27 ص 17 .
شيطان بر کساني تسلط دارد که به او گرايش داشته باشند: نَّهُ يَرَاكُمْ هُوَ وَقَبِيلُهُ مِنْ حَيْثُ لاَ تَرَوْنَهُمْ إِنَّا جَعَلْنَا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاء لِلَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ.
اما چرا خدا به شيطان همچين قدرتي دارد که در کنار افعال و نيات انسان حضور داشته باشد و بتواند ما را وسوسه کند تا ما تصميم اشتباهي بگيريم؟
بايد بدانيم که حضور شيطان در حد ووسوسه است و تسلطي بر انسان ندارد امام خدا اراده کرده است که انسان آزمايش شود و قواي انسان به فعليت برسد و رشد کند و به کمال برسد براي همين دو کفه ترازوي هدايت و ضلالت رد مورد انسان را همسنگ کرده تا انسان بتواند در اين تساوي اختيار خود را به کار بگيرد
از يک طرف عقل و فطرت انسان را به خوبي ها دعوت مي کند اما در مقابل نفس انسان رابه بدي ها فرا مي خواند پيامبران انسان را دعوت به خدا و راه خير مي کنند در مقابل خدا شيطان را براي وسوسه انسان قرار مي دهد .
@ayeha313
🔴برای بدست آوردن رزق و روزی،خود را به دردسر نندازید!
⚡ماها کل عمرمونو تلاش میکنیم دنیامون درست بشه، بعدش بریم سراغ آخرت!
✅ درحالیکه در روایته که، اگه میخوای دنیات اصلاح بشه، آخرتت رو اصلاح کن
⛔بعضیا که گذاشتن برای بعد مرگشون اموالشون در راه خیر خرج بشه...
◾ یعنی تو دنیا که بوده نتونسته دل بکنه، خوب بعد مرگ هم ورثه نمیتونن دل بکنن!!
✔یه بندهخدایی مرده بود، ده تا بچه داشت. گفته بود بعد مرگم انقدر باید خمس بدید برام.
♻️ورثه هم انجام ندادن. یکی بهشون گفت پدرتون اون دنیا پاش گیره، بدهیش رو بدید.
🔵یکی از بچههاش گفته بود، پای یه نفر گیر باشه بهتره تا ده تا بچه اینجا گیر باشن!
🔘حتی اگه مالتم دوست داری و میخوای ببری با خودت اون دنیا، باید ببخشیش تا ببریش...
❎خونهدارها اگه یقین داشته باشن که رزق و روزیشونو مستأجرانشون نمیدن، دیگه کرایههاشونو چندبرابر نمیکردن.فروشنده ها اگر بدونن روزیشون توی گرون کردن اجناس نیست،به بقیه مردم رحم میکنن...
🔰مخصوصا تو این وضعیت خراب که بیشتر باید دست همدیگه رو بگیریم.
💡در یک روستایی یه آدم مومنی کلی زمین و باغ و گوسفند داشت. قحطی اومد همه چیشو ازدست داد.
🛡دیدن اصلا ناراحت نیست. بهش گفتن چرا بیخیالی؟
🔮 گفت تا الان خدا با این باغ و گوسفندا روزیمو میداده، از الان به بعد هم میده.
🌿خدا باید الان فکر کنه چجوری روزیمو بده. من چرا ناراحت باشم؟!
✍در رزق و روزی به خدا اعتماد کنیم...
@ayeha313
👨🏻آقای خونه!
🔹 وقتی خانمها عصبانی هستند، بهترین کار این است که اجازه دهید هر قدر دوست دارند حرف بزنند!
🔸 با ارزشترین هدیه برای خانمها هدیهای است که برای آن وقت (نه فقط پول) گذاشتهاید و مدتها برنامهریزی کردهاید.
🔹 زنان عاشق مردان دست و دلباز هستند و برای بدست آوردن دل همچين مردانی تلاش میكنند.
✅ گاه و بیگاه، با مناسبت و بیمناسبت به بانوی خود هديه بدهيد.
@ayeha313
#کمال_الملک(پدر_نقاشی_ایران)
زاده: ۱۲۲۶ خورشیدی
کاشان، ایران
درگذشت: ۲۷ مرداد ۱۳۱۹ (۹۳ سالگی)
نیشابور، ایران
مدفن : آرامگاه کمالالملک، نیشابور
محل زندگی : کاشان، تهران و پاریس
دیگر نامها: پیشخدمت حضور همایونی
نقاشباشی
همسر(ها): همسر اول: ۱۲۶۲|۱۲۹۷ همسر دوم: دختر نریمانخان قوامالسلطنۀ ارمنی
فرزندان: ۲
محمد غفاری (۱۲۲۶ – ۲۷ مرداد ۱۳۱۹)، معروف به کمالالمُلک، نقاش نامدار ایرانی در دورهٔ قاجار و اوایل دورهٔ پهلوی بود. او از مشهورترین شخصیتهای تاریخ معاصر ایران بهشمار میآید. او برادرزاده صنیعالملک، و از اعضای لُژ فراماسونری ایران، موسوم به بیداری بود.
محمد غفاری، دومین پسر میرزابزرگخان، از صاحبمنصبان و کشاورزان خاندان معروف غفاری کاشان، و حاجیهمریمبیگم از خاندان معروف شیبانی این شهر بود. تاریخ تولد کمالالملک، 1226هجری قمری است. از سوی دیگر، دوستان، شاگردان و زندگینامهنویسان، تاریخ تولدش را میان ۱۸۴۸ تا ۱۸۶۳ میلادی گفتهاند. ۱۸۴۸ را بیشتر زندگینامهنویسان درست میدانند، و ۱۸۶۳، در آگهی ترحیم برادر کمال الملک، ابوتراب، در روزنامهشرف آمدهاست. این، بیشتر بهسبب پاسخ نادرست خود کمالالملک درباره تاریخ تولدش است، که نشان میدهد «او در سالهای نخستین سلطنت ناصرالدینشاه زادهشد».
کمالالملک از خانوادهای بود که از دوره افشاریه چندین هنرمند در آن بودند. او سالهای نخستین زندگی را در مِلک پدری در روستای کله، 42 کیلومتری کاشان گذراند. برای همین، امروزه این روستا، روستای کمالالملک نامیدهمیشود. تحصیلات ابتدایی را در مکتب زادگاهش گذراند. پساز آن، پدر کمالالملک، که حرفهاش همچون نیاکانش، نقاشی بود، او را با برادر بزرگش به تهران فرستاد تا در دارالفنون در رشتهٔ نقاشیادامه تحصیل دهند.