مهديه قرآن» مدرسهاي است كه حنانه در كلاس دوم دبستان آن تحصيل ميكند. همه تلاش او اين است كه با پايان كلاس ششم در آزمون مدرك رسمي كارشناسي حفظ قرآن كريم شركت كند و پس از قبولي در آن جواز شركت در كنكور كارشناسي ارشد را بهدست آورد و بتواند در رشته مورد علاقهاش يعني علوم قرآن و حديث تحصيل كند. تأثير قرآن برفراگيري درسهاي ديگر را به خوبي حس ميكند و ميگويد: وقتي قرآن ميخوانم به خوبي ميتوانم درسهاي ديگر را ياد بگيرم و همه درسهاي كلاس اول را با نمرات عالي قبول شدم. درباره بازي و عروسكهايش ميگويد: بهترين عروسكم خرسي است كه اسم او را «ببو» گذاشتهام. وقتي قرآن حفظ ميكردم شبها عروسكهايم را دور خودم جمع ميكردم و براي آنها قرآن ميخواندم. عيد هر سال از پدر و مادرم و همچنين خواهرانم و برادرم عيدي ميگيرم. پدرم از ميان قرآن به من پول ميدهد و مادرم برايم لباس ميخرد اما بهترين عيدي را از دستان رئيسجمهور گرفتم. چندماه قبل وقتي در محفل قرآني چندآيه از سورههاي مختلف قرآن را از حفظ خواندم حجتالاسلام پورمحمدي، وزير دادگستري قول يك هديه ويژه را به من دادند و هفته آخر اسفندماه در پايان جلسه هيأت دولت، پس از آنكه چند آيه از سوره اسراء را تلاوت كردم رئيسجمهور يك خودروي پرايد به من هديه داد و من را تشويق كرد. چند وقت قبل نيز معاون اجتماعي شهرداري تهران يك حج عمره به من هديه دادند و آرزويم اين است كه هرچه زودتر به همراه پدر و مادرم به اين سفر بروم. توصيهاي كه حنانه هميشه به دوستانش دارد آيهاي از قرآن است كه آن را با صوتي زيبا ميخواند. ميگويد: كسي كه قرآن ميخواند در زندگي، انسان موفقي است زيرا قرآن نور، هدايت، شفاعت و رحمت است و دلها با ياد خدا آرام ميگيرد. دوست دارم در آينده مانند پدرم معلم شوم زيرا معلمي شغل انبياست.
هميشه سختترين قسمت براي حافظان قرآن در رقابتها و همچنين محافل قرآني فراموش كردن ابتداي آيات است اما حنانه اين مشكل را ندارد. او ابتداي همه آيهها را حفظ كرده است و وقتي از او ميخواهيم سورهاي را قرائت كند اول ابتداي همه آيههاي آن را ميگويد و سپس شروع به قرائت ميكند. حنانه همه ابتدا و انتهاي آيهها، ابتداي سوره و انتهاي سوره، ابتداي جزءها و انتهاي جزء را حفظ كرده است و همه اينها چيزي جز اعجاز خداوندي نيست. ويژگي ديگر حنانه اين است كه همه سورههاي قرآن با شماره صفحات آن و همچنين جزء آن را ازحفظ ميداند. بارها شده است كه برخي از روحانيون با ما تماس ميگيرند و براي پيدا كردن آيهاي در قرآن از حنانه درخواست كمك ميكنند. هميشه دوست دارد در معرض امتحان قرار بگيرد و گاهي اوقات در يك روز در 2 يا 3 محفل قرآني شركت ميكنيم و شركتكنندگان در مراسم سؤالات مختلفي از قرآن از او ميپرسند و وقتي پاسخ آن را ميشنوند با صداي تكبير، حنانه را تشويق ميكنند.
@ayeha313
خدایا🙏
در اولین سهشنبه ماه رمضان
دستمان را پُر کن و دلمان را خالی
دستمان را از مهربانی👐
و دلمان را از کینه
بارالها 🙏
دراین هیاهوی روزگار
دوستانم رایاری کن
دستی به زندگیشان بکش
وغرق درخوشبختی کن🙏
آمین یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏
ای مهربان ترین مهربانان 🙏
@ayeha313
دعای روز ششم ماه مبارک رمضان 🌸✨🌸
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ لا تَخْذِلْنی فیهِ لِتَعَرّضِ مَعْصِیتِکَ ولا تَضْرِبْنی بِسیاطِ نَقْمَتِکَ وزَحْزحْنی فیهِ من موجِباتِ سَخَطِکَ بِمَنّکَ وأیادیکَ یا مُنْتهى رَغْبـةَ الرّاغبینَ...
🌸✨🌸✨🌸
خدایا در این روز مرا به نفس سرکشم, وامگذار تا پی طغیان و نارضایتی تو روم و مرا با تازیانه خشم و غضبت ادب مکن، مرا از موجبات ناخرسندیت, بر کنار بدار، به حق مهربانی و نعمت نوازیت، ای نهایت آرزوی مشتاقان
www.sibtayn.com - www.sibtayn.com.mp3
14.96M
ترتیل جزء ششم قرآن
با صدای استاد عبدالباسط
#ماه_رمضان
@ayeha313
💠محتلم شدن روزهدار در خواب
✅ پاسخ:
🔷 1-محتلم شدن در روز (خروج منى در حال خواب) روزه را باطل نمىکند.
🔷 2- بنابراین اگر قبل از اذان صبح یا بعد از آن بخوابد و در خواب جنب شده و بعد از اذان بیدار شود، جنابت به روزهی آن روز او ضرر نمیزند.
واجب است برای نماز غسل کند و میتواند غسل را تا وقت نماز به تأخیر بیندازد.
هر گاه روزهدار بداند که اگر در روز بخوابد محتلم میشود، لازم نیست از خواب خود جلوگیری کند.
رساله آموزشی آیت الله خامنه ای | احکام روزه
📚 #احکام_دین 👇
🌱آیه های زندگی🌱
بر اساس یک طبقهبندی دورههای مرسوم در آیین یهود را میتوان به سه طبقه اصلی تقسیم کرد: ۱- روزههای ح
۲- #روزه_و_روزهداری_در_ #دین #مسیحیت
تاریخ روزهداری در دین مسیحیت به قبل از قرن هشتم میرسد، روزه در تقویم کلیسا هم ثبت شده و جزو آداب فقهی به شمار میرود.
در انجیل آمده که: آنگاه عیسی به قوت روح به پایان برده شد تا ابلیس او را امتحان کند، پس چهل شبانه روز روزه داشته و نهایتاً گرسنه گردید.
در اناجیل به وجوب روزه تصریح شده و روزهدار را ستوده و او را از ریا برحذر داشته است.
سنت یهودی تا زمان حضرت عیسی – در صورتهای مختلفش- یعنی پرهیز از خوراک، پرهیز از سخن و… رایج بوده و پس از او هم میان حواریان و کسانیکه مبلغ پیامش در مناطق مختلف جهان شدند، رواج داشته است. بطوری که روزهداری از خصوصیات حواریون و رسولان پیام عیسی بوده است.