#پاسخ_شبهات
💢چرا پیامبری در #اروپا یا #آفریقا مبعوث نشد؟
چرا پیامبران فقط در منطقه #خاورمیانه بوده اند؟
✅برای پاسخ به این سوال، میتوان از #قرآن استفاده کرد، اما شاید فردی بگوید من منبعی غیر از قرآن را قبول دارم
پس سعی میکنیم، به منابع دینی استناد نکنیم. در حالی که اگر از منابع دینی استفاده نماییم بخوبی میتوان علت بعثت را توضیح داد.
بااین حال به نظریات غربی ها رجوع میکنیم👇👇👇
رابرت هیوم در کتاب ادیان زنده جهان می گوید: در تاریخ بشر هرگز قبیله ای وجود نداشته که به گونه ای دین نداشته باشد. وی می گوید: دین وجه امتیاز اصلی بشر (با حیوانات) است
وی می گوید: آسیا محل تولد تمام ادیان زنده جهان است.
اما از تعدادی از ادیان مرده در بقیه نقاط جهان نام می برد که نشان می دهد انبیا به عنوان دارندگان دین الاهی در همه مکان هایی که انسان هایی زندگی کرده اند وجود داشته اند. وی می گوید: "... ادیان مصر قدیم در افریقا، ادیان مکزیک و پروی باستان در امریکا و ...".
به #آمریکای_لاتین می رویم. دینی که در آنها نشانه های یکتاپرستی در ابتدا و سپس تحریف مشاهده شده.
به افریقا می رویم. (در روایات از پیامبری سیاه پوست نام برده شده اما روایات محل بحث ما نیست). چه کسی است که از اهمیت سخن آمده از آسمانها در بین اقوام بدوی #افریقایی بی اطلاع باشد؟
به #چین رجوع می کنیم. اگر بگوییم شرق آسیای کنونی به خودی خود یک دنیای انسانی مجزاست چندان به گزاف نگفته ایم. فرهنگ و تمدنی که بسیار تلاش شده از صفحات تاریخ حذف شود. تفاوت زبانی شرق آسیا نیز خود دلیلی دیگر بر دوری از یک جهان انسانی جذاب بوده. در کاوش از تاریخ باستانی چین به دو کتاب برمی خوریم:
چن (chen) و توئی بئی تو (tui bei tu) این دو #کتاب محتوایی شبیه به سخن از جهانی دیگر دارند. کتبی که در دوران ابتدایی چین کمونیست به سبب ضدیت با ماده گرایی جزو کتب اصلی ممنوعه بودند.
در انتها به #اروپا رجوع می کنیم. می بینیم که در بین قوم سلتیک باستان، طبقه ای روحانی وجود داشته که به نوعی از جهان غیرمادی خبر می آوردند.
شمن ها روحانیان دین باستانی اقوام #ترک_زبان در آسیای میانه بودند که اکنون نیز در برخی از نقاط دورافتاده #روسیه هستند و به سبب رازداری بسیار از دینشان داده های اندکی وجود دارد. یکی از دوستان آذری زبان که گذارشان به آن طرفها افتاده بود و به سبب ترک بودن تحویلش گرفته بودند! از نوعی رابطه با جهان غیرمادی و مفاهیم دینی آمیخته با #شرک سخن می گفت.
به هر سوی جهان می نگریم نشانه هایی بسیار روشن از وجود رسولانی از سوی جهان غیرمادی می بینیم.
به سبب امر تحریف و بدعت در دین بسیاری از نشانه ها آمیخته با خرافات، افسانه ها و شرک پرستی ها شده. اما اندیشمندان دین شناسی و مردم شناسی غربی مشترکات بسیاری حول مسأله ای به نام توحید اولیه و جهان غیرمادی=جهان آسمان ها= جهان مردگان= جهان حقیقی=جهان روحانی در فرهنگ، هنجارها و ساختارهای باقی مانده از آنها را یافته اند.
رابرت هیوم، ادیان زنده جهان، ص 17. صفحه 29
@ayeha313
🔴از چه نعمت هایی باید تشکر کنیم؟
💠 قدر نعمت های الهی که توجه ندارید را بدانید، زیرا نعمت هایی هست که انسان از آن ها غافل است،مثلا:
1️⃣ ازدواج ساده شما آرزوی هر مجردی
2️⃣ فرزند سرکش وموذی شما آرزوی هر نازایی
3️⃣ خانه ی محقر شما آرزوی هر بی خانمانی
4️⃣ کار طاقت فرسای شما آرزوی هر بیکاری
5️⃣ اموال اندک شما آرزوی هر بدهکاری
6️⃣ سلامتی ارزشمند شما آرزوی هر بیماری
7️⃣ چشم بینای شما آرزوی هر نابینایی
8️⃣ گوش شنوای شما آرزوی هر ناشنوایی
9️⃣ پاهای سالم شما آرزوی هر فلجی
🔟 دست های سالم شما آرزوی هر بی دستی
1️⃣1️⃣ تن سالم شما آرزوی هر معلولی
2️⃣1️⃣ خنده معمولی شما آرزوی هر غمناکی
3️⃣1️⃣ پنهان ماندن بدیهای شما آرزوی هر مفتضحی
4️⃣1️⃣ آزادی شما در دنیا آرزوی هر زندانی
و....
پس بگو الحمدالله رب العالمین...
@ayeha313
#نام_آوران_ایران
#افسانه_حسامی_فرد
تولد: ۱۳۵۵ سبزوار
تحصیلات:
دکترای حرفهای پزشکی
پیشه:
پزشک تیمهای ورزشی، مدرس پزشکی کوهستان، مربی کوهپیمایی، توریست ارتفاع
سالهای فعالیت:
از ۱۳۷۸ تاکنون
افتخارات: #فاتح_اورست
افسانه حسامیفرد(زاده ۱۳۵۵ در سبزوار) کوهنورد ایرانی است.
او اولین زن ایرانی فاتح قله کی۲ است.
او چهارمین زن کوهنورد ایرانی که در اردیبهشت سال ۱۴۰۱ قله ۸۸۴۸ متری اورست را فتح نمود.
وی در ۱۷ فروردین ۱۴۰۱ قله دماوند را فتح نموده بود. او پزشک تیمهای ورزشی و مدرس پزشکی کوهستان و مربی کوهپیمایی است. افسانه حسامیفرد رئیس هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی استان خراسان شمالی است.
صعودها
ویرایش
۱۴۰۰ ماناسلو در هیمالیا در نپال در پاییز ۱۴۰۰ با ارتفاع ۸۱۶۳ متری
قله آیلند پیک در پارک ملی ساگارماتا در هیمالیا نپال شرقی با ارتفاع ۶۱۸۹ متری[۶]
۱۴۰۱ دماوند در بخش لاریجان شهرستان آمل، استان مازندران، ایران با ارتفاع ۵۶۱۰ متر
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱؛ اورست در نپال با ارتفاع ۸۸۴۸
۳۱ تیر ۱۴۰۱؛ ۱۴۰۱ k2 در پاکستان با ارتفاع ۸۶۱۱
۲۷ فروردین ۱۴۰۲؛ قله آناپورنا در تودهکوه آناپورنا در رشتهکوه هیمالیا در نپال با ارتفاع ۸۰۹۱ متر
۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۲؛ قله لوتسه در رشتهکوه هیمالیا در نپال با ارتفاع ۸۵۱۶ متر
@ayeha313
خدایا 🙏
در اولین یکشنبه شهریور 🌷
درهای مهربانیـت
را بروی ماگشوده کن
و روزی حـلال
سلامتی و تندرستی و
عشـق و آرامـش را
برای تمـام
بندگانت عطا کن🙏
آمین یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313
#مجردانه
♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج:
💠بلوغ عاطفی1⃣
♦️یعنی افراد بتوانند#هیجانات خود را بشناسند و آنها را#مدیریت کنند.
🔅این امر به شما کمک میکند تا بتوانید زندگی دلخواهتان را بسازید و در آن شادی و رضایت بیشتری را تجربه کنید.
🔅جنبههای دیگر رشدی نظیر رفتار و افکار انسان را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.
‼️هنگامیکه در یک موقعیت دشوار قرار بگیرید، میزان بلوغ عاطفی شما عامل تعیین کنندهای در میزان سازگاریتان با شرایط خواهد بود.
#بلوغ_عاطفی
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
منشا بیماری MS چیست؟! 🤔
▫️حرص خوردن بیش ازحد
▫️حساس و زود رنج بودن
▫️عصبی شدن
▫️خوردن بیش از حد غذاهای سرد
▫️بی خوابی به مدت طولانی
@ayeha313
زکریای رازی از اولین ارائه دهندگان شیمی درمانی بود !😍
▫️امروز ۵شهریور، زادروز داروساز و طبیب بزرگ ایرانی زکریای رازی و روز داروساز است.بسیاری او را پدر شیمی نوین و طبیبی بزرگ میدانند.او بیماران فقیر را رایگان درمان میکرد.
▫️در سال ۲۵۱ هجری قمری محمدبن زکریای رازی، پزشک، فیلسوف و شیمیدان ایرانی متولد شد. وی به کاشف الکل، جوهر گوگرد و نفت سفید شهرت دارد و همچنین پایه گذار شیمی نوین و از زمره پزشکان حاذق بوده است
+ ۵ شهریور روز بزرگداشت زکریای رازی و روز داروساز
@ayeha313
💬سوال:
حکم شرعی آلوده کردن محیط زیست چیست؟
✅ پاسخ:
🔹آیتالله خامنهای: اینگونه امور تابع قوانین و مقررات مربوطه میباشد و اگر آلودهکردن محیط زیست موجب ضایع شدن حقی گردد و یا برخلاف مقررات باشد، جایز نیست. توجه داشته باشید در برابر محیط زیست باید احساس مسئولیّت داشت؛ همچنانکه در قبال انسانها احساس مسئولیّت میکنیم، در قبال طبیعت هم باید احساس مسئولیّت کنیم.
🔹آیتالله سیستانی: معظم له اجازه مخالفت مقررات قانونی نسبت به مسائل بهداشت را نمیدهند.
🔹آیتالله مکارم: باید طبق مقررات عمل شود.
📚 منابع: استفتائات دفتر رهبر معظم انقلاب، سایت کلیشه (سایت اختصاصی آیتالله سیستانی)، ویژه نمایندگان معظم له، بخش ایمیلهای نجف، استفتا از سایت آیتالله مکارم شیرازی، سایت احکام ۱۱۸
📚 #احکام_دین
@ayeha313
چرا مطالعه و نشر برخی از کتاب ها در ایران ممنوع و جرم است؟ محتوای این کتاب ها چیست که نظام اسلامی چنین روی آن حساس و موضع گرفته است؟
✅ پاسخ
1⃣ اسلام و قرآن نه تنها با آزادی بیان مخالفتی ندارد، بلکه ده ها آیه از قرآن، ما را به تفکر فرا می خواند. در دین اسلام هر کس وظیفه دارد با مطالعه و تفکر اصول دینش را بیاموزد و دینی که چنین مردم را به تدبر و اندیشه دعوت می کند، چه هراسی از چند سؤال و شبهه دارد؟!
2⃣ مبانی دین اسلام و معارف ناب شیعه استوارتر از آن است که برای چند کتاب شبهه پاسخی نداشته باشد؛ اما باید توجه کنیم محل بررسی شبهات در محیط های علمی است نه در بین عموم مردم که توان پاسخ گویی ندارند.
3⃣ از آنجاییکه انسانها از لحاظ رشد عقلی با هم تفاوت دارند، چاپ و نشر کتاب های ضاله و گمراه کننده به خاطر ایجاد گمراهی در بین عموم مردم جز برای کسانی که توانایی پاسخ گویی و رد آن را داشته باشند، جایز نیست.
@ayeha313
#پاسخ_به_شبهات
⁉️ متن شبهه👇👇👇
❓یکی شبهه کرد که تو قرآن آمده که حضرت ابراهیم از قوم لوط که اهل لواط و همجنس بازی بودند دفاع می کرد ? پس ما چرا مخالف همجنس باز ها باشیم !!!!!
✅ پاسخ👇👇👇
👌آنچه مورد بحث قرار گرفته است , اشاره به آیاتی از سوره هود است که هیچ ارتباطی هم با ادعای مطرح شده در پرسش ندارد .
❕خداوند می فرماید :
" هنگامى كه ترس ابراهيم فرو نشست و بشارت به او رسيد، با ما، در باره قوم لوط مجادله مىكرد - چرا كه ابراهيم، بردبار و دلسوز و بازگشت كننده (به سوى خدا) بود - اى ابراهيم از اين كار صرف نظر كن كه فرمان پروردگارت فرا رسيده و عذاب (الهى) بطور قطع به سراغ آنها مىآيد و برگشت ندارد "
" فَلَمَّا ذَهَبَ عَنْ إِبْراهِيمَ الرَّوْعُ وَ جاءَتْهُ الْبُشْرى يُجادِلُنا فِي قَوْمِ لُوطٍ _ إِنَّ إِبْراهِيمَ لَحَلِيمٌ أَوَّاهٌ مُنِيبٌ _ يا إِبْراهِيمُ أَعْرِضْ عَنْ هذا إِنَّهُ قَدْ جاءَ أَمْرُ رَبِّكَ وَ إِنَّهُمْ آتِيهِمْ عَذابٌ غَيْرُ مَرْدُود " ( هود ٧٤ _ ٧٥ _ ٧٦ )
❕در تفسیر شریف نمونه می خوانیم :
"در اينجا ممكن است، اين سؤال پيش آيد كه چرا ابراهيم در باره يك قوم آلوده گنهكار به گفتگو برخاسته و با رسولان پروردگار كه ماموريت آنها به فرمان خدا است به مجادله پرداخته است (و به همين دليل تعبير به" يُجادِلُنا" شده، يعنى با ما مجادله مىكرد) در حالى كه اين كار از شان يك پيامبر، آن هم پيامبرى به عظمت ابراهيم دور است. !!!!!
👌لذا قرآن بلافاصله در آيه بعد مىگويد:" ابراهيم بردبار، بسيار مهربان، و متوكل بر خدا و بازگشت كننده به سوى او بود" (إِنَّ إِبْراهِيمَ لَحَلِيمٌ أَوَّاهٌ مُنِيبٌ)
❗️ در واقع با اين سه جمله پاسخ سر بسته و كوتاهى به اين سؤال داده شده است.
👌توضيح اينكه: ذكر اين صفات براى ابراهيم به خوبى نشان مىدهد كه مجادله او مجادله ممدوحى ( و مورد تایید خداوند ) بوده است، و اين به خاطر آنست كه براى ابراهيم روشن نبود كه فرمان عذاب به طور قطع از ناحيه خداوند صادر شده، بلكه اين احتمال را مىداد كه هنوز روزنه اميدى براى نجات اين قوم باقى است، و احتمال بيدار شدن در باره آنها مىرود، و به همين دليل هنوز جايى براى شفاعت وجود دارد، لذا خواستار تاخير اين مجازات و كيفر بود، چرا كه او حليم و بردبار بود، و نيز بسيار مهربان بود و نيز در همه جا به خدا رجوع مىكرد. "
📚تفسیر نمونه ج ٩ ص ١٧٥
❕بنابراین از آیات فوق الذکر استفاده می شود که ابراهیم ع بر پایه صفات پسندیده ای که داشت , امید داشت که قوم لوط متذکر شوند و خود را اصلاح کنند و از خداوند می خواست که عذاب آنان را تاخیر اندازد که خداوند پاسخ داد که آنان دیگر اصلاح شدنی نیستند و فرمان عذاب برای آنان قطعی شده است , چنان که یکی دیگر از مفسران می گوید :
" مضمون اين مجادله اين بود كه شايد خدا به قوم لوط ترحم نمايد و آنانرا به علت گناهانشان طعمه عذاب قرار ندهد.
❕خدا مىفرمايد: محققا ابراهيم عليه السّلام فوقالعاده بردبار و متوجه به خدا و به سوى خدا بازگشت كننده بود. چون پيامبران معمولا موظف بودند كه بشر را حتى المقدور هدايت كنند و نجات دهند و بزرگترين وسيله آنان براى اين موضوع يعنى هدايت و نجات بشر: حلم و توجه و بازگشت به سوى امداد و كمك پروردگار بود لذا خداى عليم حضرت ابراهيم را به سه صفتى كه در آيه مورد بحث است تمجيد و تحسين مىكند. يعنى حضرت ابراهيم بقدرى براى نجات بشر دلسوز و مهربان بود كه نهايت حلم و دعاء و توجه خود را بكار مىبرد ( و بر پایه همین صفات امید نجات و توبه قوم لوط را داشت که خداوند به او خبر داد که قوم لوط اهل توبه و اصلاح نیستند و فرمان عذاب برایشان قطعی شده است )"
📚تفسير آسان، ج ٧، ص: ٣٣٧
@ayeha313
علل شایع بواسیر 👇🏻
▫️نشستن طولانی مدت درتوالت
▫️افزایش سن
▫️برداشتن وزنه سنگین
▫️شش ماهه دوم حاملگی
▫️چاقی
▫️بیماریهای کبدی
▫️رژیم غذایی کم فیبر
@ayeha313
#معرفی_کتاب
نام کتاب: #روح_مجرد
🔻 یادنامه عارف بزرگ سید هاشم حدّاد
🔹تالیف: #آیت الله_سید #محمد حسین حسینی #طهرانی
انتشارات: علامه طباطبایی
🌱آیه های زندگی🌱
#معرفی_کتاب نام کتاب: #روح_مجرد 🔻 یادنامه عارف بزرگ سید هاشم حدّاد 🔹تالیف: #آیت الله_سید #محم
🔸 در این کتاب، نحوه تشرف حضرت علامه طهرانی به محضر حضرت حداد و کیفیت زندگانی و سیره عملیه و حالات و مقامات توحیدیه و احوال شاگردان ایشان ذکر، و در ضمن بیان سفرهای معظم له، مباحث دقیق توحیدیه و سلوک الی الله و لزوم تبعیت از استاد و دفاع از عرفان و عرفاء بالله و رد تهمت های ناروا بر محی الدین عربی و معنای وحدت وجود و ... مطرح شده است. انتشارات علامه طباطبایی این کتاب را در قطع وزیری همراه با جلد گالینگور در ۸۱۳ صفحه در اختیار مخاطبان قرار داده است.
@ayeha313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸خدایا
✨در شروع روز جدید
🌸چون همیشه توکل از من
✨یاری و معجزه از تو....
🌸 بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
@ayeha313
🌸 امام علی (ع) میفرمایند:
🍁 الحازِمُ مَن جادَ بما في يَدِهِ ، و لَم يُؤَخِّرْ عَملَ يَومِهِ إلى غَدِهِ .
دور انديش كسى است كه آنچه در دست دارد ببخشد و كار امروزش را به فردا نيفكند .
📚 غرر الحكم ،ح 1921
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه ♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج: 💠بلوغ عاطفی1⃣ ♦️یعنی افراد بتوانند#هیجانات خو
#مجردانه
♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج:
💠بلوغ عاطفی2️⃣
♦️نشانه های عدم بلوغ عاطفی
🔅رفتارها و برخورد سریع، بدون فکر و عجولانه
🔅عدم صبر و تحمل و شنونده خوبی نبودن
🔅عدم مسئولیت پذیری
🔅نیاز بسیار زیاد به محبت و توجه دیگران
🔅نپذیرفتن واقعیت و فرار از آن در هنگام مواجه با مشکلات
🔅فکر نکردن به اتفاقات زندگی و نداشتن پاسخ برای آن
🔅خوشحال بودن بیش از اندازه و بی جهت به دلیل ناتوانی در مواجه با مشکلات
#بلوغ_عاطفی
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
#احکام_شرعی
🔰نذر چهل روز نماز، برای خانمها
❗️سوال: آیا نذرهایی مانند چهل روز نماز حضرت جعفرطیار برای خانمهایی که عادت ماهیانه دارند، صحیح است؟
✅پاسخ
💢آیت الله خامنه ای: نذر صحیح است وادامه نمازهای نذری را بعد از پاک شدن به جا می آورند.
💢آیت الله سیستانی: اگرهنگام نذر ملتفت بوده که عادت ماهیانه میشود وقت عادت قطع میکند وبعد از آن ادامه دهد واگر قصدش از نذر ۴۰ روز پشت سرهم باشد، نذر منعقد نمیشود
@ayeha313
❌ شبهه
افراد نیازمند برای کارهاشون هدف دارند.
خداوند بی نیاز است.
در نتیجه
خداوند هیچ کاری رو هدفمند انجام نمیده.
✅ پاسخ
هدف با نیاز تفاوت دارد.
مثلاً کسی که به فقیری کمک میکند از این کار خود هدف دارد اما نیاز ندارد بلکه هدف او این است که نیاز آن فقیر را برطرف کند.
بنابراین مغالطه جمله فوق در جمله اول است که القاء میکند تنها افراد نیازمند هدف دارند، درحالیکه هدفمندی برای اعمال بی نیاز هم قابل تصور است.
@ayeha313
❌ شایعه
خرید طلا در ۱۳ ماه صفر برکت ایجاد میکند!
✅ واقعیت
به هیچ وجه چنین چیزی وجود ندارد، نه در منابع دینی و نه حتی در رسوم و باورهای مردمان گذشته.
هدف از انتشارات این شایعات اخلال در بازار طلا است.
با توجه به اینکه پس از ماه صفر عقد و عروسی ها شروع میشه و طبیعتاً خرید طلا افزایش پیدا میکنه، با انتشار این شایعات و خرافات، میخوان تقاضا را افزایش بدن تا قیمت ها زیاد بشه.
این شایعات معمولاً توسط سایتهای اینترنتی که در فروش طلا فعالند انجام میشه.
@ayeha313